עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי יש לי לוח אם ASUS M2NPV-VM 6150/430 אני משתמש בכרטיס המסך הינטגרלי שעל הלוח - NIVIDIA 6150 באמצעות חיבור D-SUB לצג LCD בעת שאני לוחץ על כפתור ימני על קובץ מדיה (וידאו) אני מקבל מסך שחור למשך 2 שניות ולאחר מכן מופיע לי חלון הודעה ANALOG שאני כמעט בודאות בטוח שהוא בא מכרטיס המסך. האם יש דרך לפתור את הבעיה ניסיתי לשחק קצת לבדוק את הגדקרות כרטיס המסך ואף הורדתיאת הדרייבר המעודכן האחרון מאתר אסוס אך הבעיה ממשיכה וזה פשוט לא עוזר. האם מישהו ניתקל בתופעה דומה, רעיון/עצה לפתרון, - מאד לא נעים. תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. האם יש תוכנה שהיא שעון מעורר שמפעיל את הווינמפ וכך אפשר להתעורר מהמוזיקה שלו והאם מישהו יודע איך אפשר לבטל את התוכנה שמוחקת כל דבר שהותקן על המחשב והיא מוחקת את מה שהותקן מיד לאחר הפעלת המחשב בשנית איך מבטלים תוכנה כזאת

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dariapod,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואני משתמשת במערכת הפעלה של וינדווס ויסטה ואינטרנט אקספלורר. כאשר אני נכנסת לגוגל ומחפשת משהו עולות שתי בעיות שלא הצלחתי לתקן: 1. כאשר אני מחפשת משהו בעברית הדף מראה עברית אך משמאל לימין ולא מימין לשמאל. 2. אני לא מצליחה ללחוץ על הלינק של אף תוצאת חיפוש, הכיתוב כחול אך העכבר לא מאפשר כניסה אלא עושה סימון של סמן טקסט. לגבי הבעיה הראשונה, ניסיתי לעשות encoding ולבחור ב- right to left אבל זה לא פתר את הבעיה. מצ"ב תמונה להמחשה. תודה על העזרה!!! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. תוכנה חופשית כמובן בסיגנון BSPLAYER המצויינת שלא תומכת ויסטה

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  5. שלום יש לי NOD32 גירסה 3 ואני רוצה להעביר עידכונים מהמחשב שלי שיש בו אינטרנט למחשב שאין בו אינטרנט אז הביאו לי פה תוכנה להעביר עידכונים אבל שאני מעביר אותם אני לא רואה שהNOD 32 במחשב ללא האינטרנט הוא באמת מעודכן.איך אני יכול לדעת שזה מעודכן? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by slimshady21,

נכנסתי לMSCONFIG ובלשונית "אתחול" הורדתי את הוי מהתוכנה "SOUNDMAN" (שמקבלים עם הדרייבר של אנוידיה נראה לי) אבל עדיין התוכנה הזו עולה עם הפעלת המחשב, ניסיתי פעמיים ולא הלך, מה לעשות? ועוד משהו, אפשר את התוכנה הזו שמשתמשים בה לשפת C? נקראת BORLAND אם אני לא טועה. ודבר אחרון, אפשר הסבר איך משתמשים בתוכנה FlashFXP ?? פשוט פתחתי אתר ב LYCOS ואני רוצה להעביר אליהם את התיקיות שלי ככה כמו שהן בשביל האתר אבל אני לא יודע איך. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by gor84,

טוב, שלום חברים. בימים האחרונים אני נתקל בבעיה שקשה לי להבין את מקורה, ובטח את פתרונה. אני מחובר לרשת, ומתחבר רק לאתר אחד או שנים, לא יותר מזה.. למשל לאתר של GOOGLE אני לא נכנס, או מורפיקס וכו'... אבל כן לכאן, לוואלה.... בהתחלה חשבתי שזה בעיה עם ספקית האינטרנט אבל זה קורה סתם ככה, בלי שוום קשר לשעה, כך שזה לא קשור לעומס.. אולי לראוטר? אבל הוא עובד כמו שצריך כ המחשב השני עובד פיקס, בלי בעיות... חשבתי אולי טרויאני, אבל לא הצלחתי לגלות משהו עם TROJAN REMOVER או MALWAREBYTES... קיצר אין לי מושג..תתחילו לזרוק רעיונות.. תודה!

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  8. Started by cold,

שלום, יש לי במחשב קבצי part של האימיול שאין לי שמץ של מושג מה הם מכילים ומה השם שלהם ולפעמים הם שוקלים כמה ג'יגות, עכשיו כנראה שאותו הקובץ שהיה בתהליך הורדה באימיול ניסגר כתוצאה מהפסקת חשמל וכדו' ואני רוצה לדעת אם יש דרך לפענח מה מכיל או מה שם הקובץ לפני שאני מתחיל למיין אותם לסל מיחזור. אגב, חלק מהם נבדקו ע"י תוכנת סרטים וחלקם הכילו סרטים אבל בכל זאת יש כמה וכמה קבצים שאינם מכילים סרטים, תודה מראש לעוזרים ובמידה והדיון מכיל ווארז אתם מוזמנים לינעול אותו ואני מצטער מראש אם עברתי על איזה שהוא חוק.

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by שלוימי,

כשאני מסתכל בפורומים ומישהו מביא לקישור לאישה מקום, המחשב נתקע לי. (ניסיתי כמה פעמים והמחשב נתקע)

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני עושה לפי המדריך הזה: http://members.lycos.co.uk/aviv85/Guides/Avi2SVCD.htm וכל סרט שאני מנסה להמיר לSVCD אני נתקל בהודעת שגיאה בTMPGEnc... כל התוכנות הם מהלינקים להורדה דרך המדריך...ואני לא מוצא תרופה לבעיה הזאת... מצורפת תמונה של השגיאה: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by B@LENO,

שלום לכולם התקנתי את האופיס 2007 וראיתי בהתקנה שהוא דורש בערך 2 גי'גה כעיקרון יש לי בכונן C רק 2 וחצי גי'גה פנויים בכל זאת התקנתי את האופיס הכול טוב ויפה הלכתי לספרייה שלו וראיתי שהוא שוקל רק 700 מגה אז למה זה לקח לי 2 גי'גה וראיתי שלאחר ההתקנה של האופיס הוא יצר לי בכונן C תיקייה בשם MSOCache מוסתרת ושניכנסתי לתוכה ראיתי קבצי התקנה של האופיס 2007 מה זה התיקיה הזאת? האם אני יכול למחוק את התיקייה? ולמה היא משמשת? היא שוקלת בערך 500 מגה. תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  12. יש אתרי חדשות נגיד כמו YNET CALCALIST וכו' שיש בעמודים סרטונים והם פשוט טוענים אותם אוטומטית זה פשוט מציק מישהו יודע איך מפסיקים את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by compman112,

מה יותר כדאי מומלץ מכל הבחינות... תודה

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  14. עד עכשיו היה לי nero 6 שלא עשה לי בעיות יש איזה גירסה חדשה מומלצת ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by jingel,

אני מעוניין לצייר / לבנות מודל אשר חלקיו יוכלו לנוע - כמו מן סרטון הדרכה . איזו תוכנה הייתם ממליצים לי ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם אני משתמש כבר זמן רב בתוכנה סבבה DC, והרבה זמן שאני לא יכול לראות תמונות מאתר וואלה, כאשר אני נכנס לדף הבית, ויש את הכותרות של הכתבות, אני לא רואה את התמונות, במקום זה אני רואה ריבוע לבן עם X אדום בתוכו (חבל שאת הפרסומת אני עדיין רואה טוב מאוד), כנ"ל גם בתוך האתר, כשאני קורא כתבות וכו' - לר רואים תמונות. לאחרונה התקנתי את התוכנה לחבר, וגם הוא נתקל באותה בעיה בדיוק! למישהו יש מושג מה הבעיה? (אני אציין שעוד משותף לשנינו שאנחנו מחוברים לראוטר של אדימקס ופתחנו את הפורטים המתאימים לתוכנה)

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by avivhhaviv,

יש לי נירו במחשב לפעמים זה נותן לצרוב לפעמים זה מציג הודעת שגיאה. צירפתי תמונה של ההודעה. http://img177.imageshack.us/img177/7950/999xy1.png

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  18. אהלן, התקנתי גרסה מעודכנת של DirectX וזה דפק לי משום מה משחק ששיחקתי בו לגמרי תקין עוד בשבוע שעבר. ניסיתי לחזור לגרסה הקודמת, אבל עשיתי כמה טעויות ומאז קרו רק תקלות.... התקנתי, הסרתי, ניסיתי כל מיני דברים - ובסופו של דבר המצב כרגע הוא שיש עדיין בעיה ב-DirectX, והמשחק לא עולה. מיד כשנכנסים ל-DXDIAG הוא כותב את ההודעה הבאה, שמופיעה גם כשמנסים להעלות את המשחק: The pocedure entry point DdEntry10 could not be located in dynamic link library DDRAW.dll בכל מקום ברשת שחיפשתי אחרי השגיאה הזאת (כולל כאן...), כולם כתבו לעדכן DX לגרסה האחרונה ולעדכן דרייברים לכרטיס מסך. עשיתי את כל זה - אבל הבעיה לא נפתרת. יותר מזה, אחרי שנפתח לי ה-DXDIAG, הוא מציג כאילו הגרסה שלי היא DirectX 8.1, …

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by vid170,

אני מחפש תוכנה שתאפשר שליטה על הקצאת רוחב פס ברשת של 2 מחשבים , לויסטה X64 (מלבד NETLIMITER)

20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הורדתי lineage 2 [חוקי כמובן] ואני רוצה לעשות ממנו קובץ ISO ואז לפצל וליצרוב [לפצל אני יודע אבל איך ליצור קובץ ISO אני לא.] הנה תמונה של הקבצים: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 14.2k צפיות
  21. יש לי תוכנה פריהנד 9 מקורי רק עכשיו היתחלתי להתקין במחשב שלי. אני היתקנתי אותה במחשב. ומשהו מוזר פעם אני פותח תוכנה פריהנד עובד בסדר. ופעם שנייה שוב פותח תוכנה פריהנד ואז זורק לי 2 הודעות חלון שגיאה שקשור לזיכרון נמוך משהו כזה. אני לא הבנתי למה זה קורה לי תופעה מוזרה. אני דיברתי עם חברה adobe תמיכה קוויסופט, והם אמרו לי לא מטפלים בנושא תמיכה פריהנד 9. איך פותרים את הבעיה הזאת? אנא הושיעו לי עזרה בתודה מראש מיכאל [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Or ei,

אני מחפש תוכנה להצגה של קבצים בפורמט XVID ניסיתי DIVX הכי חדש הMMC 7 של ATI WINAMO מדיה פלייר 9 ועוד כל מיני תוכנות אחרות.. ותוכנה שתומכת בצריבת XVID כVCD הנרו הכי מעודכנת לא צורבת את הפורמט הזה תודה

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by jfkk,

שלום הורדתי את התוכנה spss 22 64bit זו צריכה להיות תוכנה נסיון אני מקבל את הודעות השגיאה אני צריך את תוכנה למספר ימיים תודה

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by arikm,

קיבלתי עכשיו את המסך החדש 22" dell למרות שהתקנתי את הדרייבר מהדיסק לא מופיעה לי האופצייה עם הרזולוציה הנכונה. יש לי 1280x1024 שאני עובד כרגע, 1792x1344, 1600x1200 וכו'.. כרטיס מסך ATI 9500Pro. מה לא תקין?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by yehudaeitam,

הי, יש לי במחשב גוגל כרום כבר הרבה מאוד זמן והוא תמיד עבד בלי בעיות. פתאום היום נכנסתי אליו והוא כתב שהייתה בעייה אם איזה תוסף ומאז הוא לא עובד. אני נכנס לתוכנה ואז במקום להראות לי את הדפים שביקרתי בהם הכי הרבה הוא פשוט מראה דף לבן, וכשאני מנסה להכנס לאתר כלשהו הוא מראה כאילו הוא מנסה להתחבר אבל הוא לר נכנס לכלום. גם כשאני מנסה להכנס לדברים בתוך הכרום כמו הורדות והיסטוריה זה מראה שהוא טוען אבל הוא לא פותח כלום. מחקתי את הכרום והתקנתי מחדש אבל עדיין אותה בעייה יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות?! :s05: :s05: תודה רבה

• 7 תגובות
    • 11.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.