עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם. לפני זמן לא רב עברתי לחלונות 7 (תענוג!), ובגלל שהיו לי מלא אנשים חשובים במייל שמרתי את הכתובות מ-ADDRESS BOOK. עשיתי EXPORT והכל, ושמרתי אותו על D כמובן (רק C התפרמט). בגלל שב-7 אין דבר כזה אאוטלוק אקספרס, ואני לא יודע אם LIVE MAIL זו תוכנה טובה, רציתי לעבור ל-THUNDERBIRD. שבה, אגב, אני לא מוצא את התיקייה בה הודעות ששלחתי נשמרות. איך זה נקרא? בכל אופן, כשעשיתי IMPORT לספר הכתובות, זה לא הצליח לקרוא כלום. למה? איך אני עושה אימפורט נורמאלי לכתובות? זה מאוד מאוד חשוב, וגם קצת דחוף. תודה רבה.

2. לא יודע למה זה קורה....אבל IE7 כל הזמן מגדיל את צריכת הזיכרון מה שמאט מאוד את התיפקוד של הדפדפן ניקיתי TEMP שדרגתי לIE8 וחזרתי ל IE7 זה לא וירוס ביטלתי את כל הסרגלים ( היה אחד של זינגה ואחד של סטאמבל) כלום לא עוזר לאט לאט ובהתמדה זה מגדיל את צריכת הזיכרון !!! לאחר חצי שעה שעה אני חייב לכבות את הכל כי זה מידי איטי כל זה לא קורה לי ב דפדפן כרום ( למשל ) אז מה לדעתכם הבעיה....????

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  3. שלום, יש בירשותי מחשב ישן שהוא משנת 2005 . אני רק רוצה לבקש אם אפשר לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך הנוכחי לפחות. שם וסוג הכרטיס מסך הינו- RADEON X800GT עכשיו הבעיה היא שאיני מצליח למצוא דריבר מתאים לכרטיס מסך הנ"ל. וכן, הכרטיס מסך עצמו לא משו ברמות, את זה אני יודע, אך לפחות שיהיה מעודכן אם אפשר. כבר אמרו לי שכרטיס מסך זה הוא דומה לכרטיס הישן- Nvidia6600 אז תודה אם אפשר להביא בבקשה את העידכון לכרטיס מסך- RADEON X800GT .

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by reyreymoo,

איך אני עושה שכשאני לוחץ על מקש בגיימפד נניח X או יפעיל לי מקש במקלדת אות או מספר למשל?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  5. שלום רב, יש ברשותי מקליט למצלמה נסתרת לעסק. הבעייה שהמקליט מקליט מהרגע ששמתי אותו, עד לסיום ההקלטה. ללא MOTION DETECT. יש לי סרט של 24 שעות, כולו נראה אותו הדבר, מלבד כמה דקות שמישהו נכנס וגונב. יש תוכנה שתאתר לי את הכמה דקות האלה? בתודה, אורי.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  6. להלן קוד: % I is a matrix [row;column] parfor k=1:row % can also be 'for' loop, row = 180,000! m=I(k,; % Extract a vector of the matrix x=0:(length(m)-1); % Form new vector from 0 to ... f=fittype('a+b*exp(c*x)','independent','x'); [cfun,gof,output]=fit(x',m',f,'startpoint',[3 7-0.1]); y(k)=cfun.c; % Extract the result end חלק מהוקטורים אינם מתאימים למודל או לנקודה ההתחלתית ומתקבלת הודעת שגיאה: ??? Error using ==> parallel_function at 587 Error in ==> fit at 437 Inf computed by model function. הבעיה שהלולאה נפסקת ויוצאת כאשר היא מגיעה לוקטור בעייתי כזה. א. איך ניתן לכפות על המטלב להמשיך את הלולאה? ב. כיצד ניתן לקבוע y(k)=NaN במקרה של וקטור כזה?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  7. Started by mj23,

היי לפני שבוע ביקשתי ממכם תוכנה להריץ סרטי HD דרך הכרטיס מסך עזרתם לי עם התוכנה מידה פלייר סינמה וכרגע יש לי בעיה יש לי סרט של בלו ריי שלוקח 40 גיגה והוא בא בתוך תיקיה שבא יש עוד כמה תיקיות ועוד תיקיה שיש שם תחלקים של הסרט אז ככה קודם כל ניסיתי להדליק חלק חלק דרך התוכנה סינמה וזה לא נתן לי והשאלות שלי הם כאלו: 1:האם זה אפשרי לעשות ככה שלוחצים על קובץ אחד וזה ישר מדליק תסרט בלי ללחוץ חלק חלק 2: האם יש תוכנה שתריץ HD BLUE REY דרך כרטיס מסך 3: למה הסרט של BLUE-REY בא עם 5-6 תיקיות ובפנים כל מיני קבצים מוזרים אם מישו יודע למה אני מתכוון !? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  8. Started by ofirrjd,

שלום, מחפש תוכנה חינמית (האמת אפשר גם לא...) לעריכת קבצי קול. מה שאני צריך זה לחתוך קטע משיר ולשלב בו fade in ו - fade out. תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  9. שלום, אני אמור לפרמט את המחשב שלי בימים הקרובים אך לצערי נאבדו לי הדיסקים של הדרייברים האם יש תוכנה שאמורה לזהות לי את הדרייברים לבד לאחר פרמוט ? הצעות ?

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by shlomom,

מישהו יודע אם יש בעיה ל-Cubase 3SX לעבוד על Win 7 64bit? התוכנה עבדה טוב לפני על XP SP3 וכעת מסרבת לעבוד עם שגיאת SRV #001; CLED error איזה שהיא בעיה עם H2O driver?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by orenkv,

פניתי גם בפורומים אחרים כי אני לא בטוח להיכן השאלה מתאימה. במידה וזהו לא הפורום המתאים, אם תוכלו להפנות אותי אליו זה יהיה נהדר! אני מחפש תוכנת התקנה פשוטה לתוכנה שפיתחתי, אבל אני פחות מסתדר עם INSTALLSHIELD. אתם מכירים תוכנה אחרת שקיימת וניתן להשתמש בה? לא חובה שתהיה חינאמית, העיקר שתהיה נוחה לתפעול ויעילה. תודה! אורן

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  12. הכרטיס מובנה על לוח האם.... Motherboard Name Asus P5Q Pro (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) אין לי מוסג מה הקרטיס קול בשורב הזו....לפי מה שידוע לי הוא צריך להיות פה.... תודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by K0sTa,

hello i don"t know whay but i can"t write in hebrew ?! i tray anything caps lock restart my keyborld but its just not working... i se the hebrew on my languagebar but its no write in hebrew

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם!! מחפש תוכנה , שאני מוריד סרטים משחקים ומוסקיה יש תוכנה כזאת ששומרת את ההורדה במחשב ושאני מכבה תמחשב ומדליק לאחר כמה זמן ההורדה ממשיכה מבקש את שם התוכנה או לינ' תודה חבר'ה!!

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by hichcock,

התקנתי לא מזמן את התוכנה לא מכיר אותה כלכך עדיין רציתי לשאול אם יש אופציה לעשות דוקים כפולים (כאילו יותר מדוק אחד בו זמנית) שנגיד יהיה אחד למעלה אחד למטה, וכ"ו. קיימת האופצייה הזו בתוכנה? טיינקס.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. קיי עשיתי פורמט למחשב שלי לWIN XP באנגלית בקיצור התקנתי הכל דריברים וכל זה ואני מגלה שאין לי אינטרנט המחשב לא מזהה את המודם למרות שאני מחשבר כבל לא נגעתי והשארתי את זה ככה לא מזמן עשיתי למישהו פורמט(תמורת ירוקים חח) בידיוק כמו שעשיתי במחשב שלי והייתי צריך להוריד כמה דברים חיברתי את הכבל של המודם שלי וגלשתי ללא בעיות מישהו יודע מה הבעיה?!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום אנשים! יש לי בעיה עם JDOWNLOADER משום מה יש לי אינטרנט 2.5 שתמיד היה מוריד לי מראפידשייר מגה אפלואד על 150 KB עד 300KB ובשלושה ימים האחרונים שני חברות השרתים האלה כשאני מוריד מהם ההורדה לא עוברת את ה-30 KB מה למה זה?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום לכולם. מאז שהתקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך(197.45) התחילו מלא בעיות במחשב. בהתחלה המסך היה הופך לסגול והמחשב היה מפעיל את עצמו מחדש, ועכשיו הוא בכלל מסרב לעלות מחדש, ורק כאשר אני מכבה את כרטיס המסך בסייף מוד הווינדוס עולה לי. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים יותר אך ללא הועיל, האם יכול להיות שהבעיה בכלל נעוצה בכרטיס המסך? הכרטיס הוא :geforce 8800gts ואני על ווינדוס 7 תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  19. חברה לא מצליח להיכנס לצאט תמיכה של מיקרוסופט באתר שלהם דיברתי עם הנציגים שלהם יומיים ניסנו הרבה אופציות ולא עזר תאמת שהצלחנו להיכנס לצאט דרך פרוקסי דרך האתר הזה :http://www.hidemyass.com/ התקנתי את הוינדוס מחדש כולל פירמוט ועדיין לא עוזר דרך הגב יש לי וינדוס 7 64 ביט 7600 ואני לא מצליח לפתור תבעיה עוד דבר חדש נכון שאני לוחץ על קליק ימני על המחשב שלי ואז ניהול ואני נכנס למציג האירועים ואס נכנס למערכת ויש לי כמה שגיאות עם עיגולים אדומים ואחד הזהרה עם משולש צהוב זה היה לי גם לפני הפירמוט ועכשיו אחרי שהתקנתי מחדש שוב זה מופיע לי אמרו לי שמציג האירועים תמיד מציג שגיאות האם זה נכון האם יש תוכנה שמפענחת את השגיאות אשמח לתשובות ועזרה ממכם תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ofirterev,

יש לי שאלה אני מחפש תוכנה טובה שבודקת האם כל התוכנות והדרייברים והחומרה מותאמים לוינדוס 7

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  21. אני צריך להעתיק איזה 10 דיסקים ואין לי כרגע דיסקים ריקים, האם אני יכול להעתיק את הדיסקים למחשב ולצרוב מאוחר יותר ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אהלן, אנשים .. נקתלתי בבעייה קטנה ואני אשמח לעזרה. יש לי Xp ואצלי מוגדר שאחרי כל 3 ד' של אי שימוש במחשב המסך נכנס למצב Standby, נכבה כזה. התקנתי תכנה לא מזמן שאני צריך שתפעל באופן קבוע ברקע ותמיד כשהיא פועל המסך לא נכנס ל Standby בכלל. רק אחרי שאני סוגר אותה אז הוא נכנס למצב הזה. למישהו יש פתרון לבעייה שכזו ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  23. מה הדרך האולטימטיבית, להעביר את השירים? חשוב לשמור על איכות הקול.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  24. Started by ratzabi,

שלום, יש לי מחשב נייד יחסית חדש של HP (חצי שנה), קניתי אותו עם ווינדוס ויסטה, ושידרגתי לווינדוס 7 (שדרוג מקורי). לאחרונה יש לי בעיה במחשב, הוא כל הזמן נכנס למצב "לא מגיב", והוא ממש איטי. יש שני דברים עיקריים שאני חושד בהם. 1- יש איזה תוכנת JAVA UPDATE שפעם אחת אישרתי לה לבצע שינויים, ומאז המחשב קצת משוגע. 2- התקנתי אנטי-וירוס (McAfee) שקיבלתי מבזק בחבילת האינטרנט. בהוראות התקנה היה צריך למחוק את האנטי וירוס הישן (NOD32), והורדתי אותו. מישהו מכיר בעיה כזאת? מה זה יכול להיות? אודה לכל עזרה מכם. שבת שלום!

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by coran,

שלום לכולם יש לי שתי מחשבים במשרד ואני עובד בשתיהם בג'ימייל. יש בעיה מאוד קטנה ומאוד מעצבנת שאני לא מצליח לפתור כאשר אני בא להוסיף שתי קבצים מאותה תיקייה אני מכניס את הקובץ הראשון שנמצא בתיקייה בשם נגיד "מחשבים". כאשר אני בא להוסיף את הקובץ השני החלון נפתח בשנית אבל לא בתיקיית "מחשבים" הוא שוב מגיע למסמכים שלי ועכשיו צריך שוב לחפש את התיקייה במחשב. במחשב אחד תמיד זה חוזר לתיקייה האחרונה שהשתמשתי ובמחשב השני יש את הבעיה הזו. לרוב אני שולח מכתבים עם המון קבצים וזה ממש מעצבן לחזור ולחפש כל פעם את התיקייה אני יודה לכם על פתרון תודה מראש רן

• 2 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.