עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by sami lami,

אהלן, אני רוצה לבצע חיפוש בקובץ PDF, כאשר הקובץ המוצג בתוכנה הוא בעצם סריקה של מסמך. האם זה אפשרי?... תודה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום לכולם נניח ויש לי מסמך וורד, אשר מוגן בסיסמא. יש לי אפשרות לדעת נניח כמה פעמים נפתח, אם בכלל, באמצעות הסיסמא (או רק ניסו להיכנס) בתקופה האחרונה? תודה מראש לכל העוזרים. *ווינדוס 7 *וורד 2003

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  3. אשמח לעצה ממישהו במקרה הבא: עשיתי טעות פטאלית ולקחתי על עצמי להכין בעבור הגן של הבת שלי אוסף סרטים לסיום השנה שחל מחר... מדובר באוסף של כ-1,200 תמונות שצילמה הגננת במהלך השנה. אני מנסה ליצור מכל קבוצת תמונות סרטון ולבסוף לתפור את הכל ל-DVD אחד עם תפריטים שיפנו לכל סרטון בנפרד. מעולם לא עשיתי זאת ולקח קצת זמן עד שמצאתי תוכנות שעושות זאת באופן יעיל. השתמשתי עד כה ב-3 תוכנות בנפרד: הראשונה הנה ashampoo השנייה הנה תוכנה בשם Photo DVD Slideshow Pro והשלישית Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe לאחר שהשקעתי אינספור שעות בהכנת החומר (ימים ולילות) והכל היה מוכן, התחלתי לקודד את הסרט הסופי. באמצע הקידוד התוכנה קורסת פעם אחר פעם. התקנתי את התוכנה על מחשב המדיה שלי, שהנו מחשב נק…

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  4. הורדתי את האימיול החדש amule v0.49b lh ultrafast9 בעברית כשאני נכנס להעדפות->חיבור אז ביכולות כתוב לי הורדה:256 העלאה:60 וזה באמת מוריד לי על 256 הענייין הוא האם אין אפשרות להעקוף תמגבלה הזאת או משהו כי אני עם חבילת גלישה של HOT וניטוויזן של 12M אני מחבור דרך רוטר של אדימקס BR-6424N (v2 ומודם מוטרולה SB4200 כששניהם נמצאים ליד המחשב (ומחובר אליהם עוד מחשב אחד)

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by eldangab,

מקווה שזה הפורום הנכון. יש לי בעבודה כמה מחשבים ישנים, פנטיום 3 כאלה, שאני רוצה לעשות להם הסבה ל"לקוחות רזים". כל הייעוד שלהם בחיים זה לעלות ולהתחבר ב RDP לטרמינל, חוץ מזה לא צריך כלום. יש עדיפות למשהו שאפשר להתקין על ה HD ולא למשהו שעושה בוט מ PXE. מישהו מכיר פתרונות יצירתיים כאלה? תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  6. אני לוחץ על SHARE, ואז בוחר בסמל של הפייסבוק, ואז נפתח חלון ויש כתובת URL , ואפילו שאני מעתיק את הכתובת, ומקליק SHARE זה לא עושה דבר. מישהו נתקל בבעיה? ניסיתי גם בדפדפן פיירפוקס, וגם אקספלורר. תודה.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לחיפוש טקסט בתוך כל מיני סוגי קבצים (העיקרי שבינייהם כמובן הוא word) עד היום עבדתי עם תוכנה חינמית שנקראת exalead, הבעיה שאני לא יכול לחפש איתה קבצים גם ברשת. השאלה שלי היא אם מישהו מכיר תוכנה כזאת חינמית שיכולה לחפש לי גם קבצים ברשת? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by dror_gh,

שלום. לחבר שלי יש הארד דיסק חיצוני שהוא משתמש בו ל WII כדי לשחק משחקים. ההארד דיסק הוא 500GB או 1TB (לא זוכר בדיוק). בשביל לשים משחקים של WII הוא צריך לפרמט את ההארד דיסק בצורה מסויימת (וזה מה שהוא אכן עשה) וכדי לעבוד איתו על המחשב הוא צריך פירמוט אחר. כך שהוא חייב 2 מחיצות , שכל אחת תהיה מפורמטת בצורה אחרת. כרגע יש לו כ300GB תפוסים והכונן עובד על המערכת של הWII. האם אפשר ליצור מחיצות בעזרת תוכנה בלי לפרמט (כי זה מכה בשבילו לגבות כל מה שיש שם, אין לו מקום במחשב)? ואם אתם ממליצים על תוכנה , הייתי שמח לקבל הסבר קצרצר על איך לעבוד עם אותה תוכנה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by AvalonX,

יש לי מחשב שמפורמט לHFS+ ואני נכנס אליו דרך תוכנת FTP בחלונות 7 ,אני יראה את תוכנו ? :-[ איך אני מקיים רשת מחשבים בחלונות 7 ? בכל מערכת חלונות קודמת הצלחתי בקלות ב7 אני פשוט לא מצליח

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by Loren,

המליצו לי על התוכנה Malwarebytes' Anti-Malware אשמח לקבל המלצה ממי שמשתמש בה וממליץ עליה או מי שחושב שהתוכנה לא מספיקה שימליץ על תוכנה אחרת בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. נמצאו אצלי סוסים טרויאנים בקבצים SMSS.EXE ובקובץ SERVICES.EXE הנוד32 לא מצליח לפתוח את הקבצים כדי לנקות אותם כי הם קבצים פעילים מה עושים?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by curdi1,

ערב טוב, מישהו מכיר תוסף לכרום לניהול הורדות (השימוש בעיקר להמשך הורדות שמתנתקות באמצע) אם לא יש איזה תוכנה שמתאימה לכרום ? תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  13. המצלמה הדיגיטלית שלי מצלמת בפורמט AVI, קטע וידיאו של 3 וחצי דקות שוקל 400 מגה בערך. אני צריך תוכנה שתמיר לפורמט וידיאו שתופס פחות נפח, ומאפשר שיתוף בפייסבוק/יוטיוב. עדיפות לתוכנה חינמית.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  14. בוקר אור אשמח לקבל הסבר איך ליצור רשת בין 2 מכונות וירטואליות או יותר דרך התוכנה VB. גם דרך VMWARE זה יכול להיות נחמד בוקר מצוין.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ronbubl,

אני מחפש תוכנה קלה שניתן לדבר בעזרתה ממש כמו בסקייפ רק שתזלול פחות משאבים? היש כזאת?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אהלן, יש אתר מסויים שעבד לי מאז ומתמיד בפיירפוקס. מאתמול כשאני מנסה להיכנס אני רואה את לוגו של האתר בשורת הכתובת (כמו שכאן יש HW אז גם שם יש לוגו שאני רואה אותו), אך במקום האתר יש רק עמוד לבן. האתר עובד בפיירפוקס אחרים בבית וגם דרך IETAB. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי למחוק CACHE וגם קוקיס ספציפיים של האתר וזה לא עוזר... תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by omrivol,

שלום רב, אני משתמש בנגן VLC. כאשר אני מנגן בו קבצי DVD הם מופיעים בצורה לא חלקה. מעט מטושטשת. מצד שני, אותם קבצים מנוגנים בצורה חלקה ונקייה במדייה פלייר של מערכת ההפעלה. אני מעוניין בכל זאת להשתמש ב-VLC היות שהוא מנגן קבצים שהמדייה פלייר לא מסוגל. שיחזרתי את הגדרות ברירית המחדל של התוכנה, אך לא היה שינוי. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? האם יש הגדרות מומלצות לתוכנה?[br]פורסם בתאריך: 28.06.2010 בשעה 12:40:48 מצורפים שני קבצים הממחישים את ההבדל בין VLC למדיה פלייר (תתמקדו באדם האמצעי בתמונה).מישהו יודע איך לטפל בבעיה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. למישהו יש מדריך בנושא, אני אשמח ....

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by KingYes,

שלום אנשים. אני רוצה להעלות לחשבון ה-gmail שלי קבצים גדולים.. (באיזור ה-100 מגה), כיצד ניתן לעשות את זה? פשוט החשבון ממש נתקע.. ואם אי אפשר כזה גודל של קובץ, אז איזה גודל כן אפשר לעלות? תודה רבה לכולם.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. הרצתי סריקה ב-נוד 4 וגיליתי שני וירוסים מגעילים שהוא לא מוכן להוריד HTML/Iframe.B.Gen virus Win32/Toolbar.AskSBar מישו יודע אולי איך אפשר לטפל בהם?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by JohnnyBravo,

התוכנה מראה לי התראות על כל יישום שיש לי במחשב.ORBIT.FIREFOX,VLC,FRAPS,SIDEBAR וכל מה יישום שאתם מעלים בדעתכם.היא אפילו מראה לי התראה על קובץ EXE נקי מדיסק מקורי יכול להיות שכוולם נגועים? כי אני עומד להעיף את התוכנה לכל הרוחות

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by sapir1511,

שלום לכם! אנחנו מנסים לבנות שרת גוסט דרך server 2003 וכדי שהוא יוכל לעבוד אני צריכה להוריד PXE. חיפשתי בכל מקום באינטרנט ולא מצאתי כלום. יש מישהו שיכול לעזור לי בעיניין? תודה!

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Joli,

שלום! יש לי כרטיס טלויזיה במחשב, כשהיה לי ווינודס XP הכל עבד כמו שצריך, אחרי שהתקנתי את ה 7 בכל פעם שאני פותח את התוכנה (WINPVR) הוא מביא לי את ההודעת שגיאה הזאת: ניסיתי לעדכן את הדריברים של הכרטיס אבל הוא רשם לי שיש לי את העדכון הכי חדש שיש... הינה הסוג של הכרטיס: תודה רבה

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  24. שלום רב, לפני מספר ימים התעוררה אצלי תקלה מוזרה ! כל האיקונים שלי התחלפו למשהו אחר. אודה למישהו אם יוכל ליעץ לי מה לעשות תודה

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  25. היי יש לי W7 - ללא תוכנת דואל כמובן. התקנתי את הTHUNDERBIRD גירסה 3.0.5 כתוכנת הדוא"ל ואני רוצה להגדיר אותה כברירת המחדל. אשמח לקבל יעוץ/הנחיות כחצד לעשות זאת.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.