עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tomerA,

בעיה מוזרה שיש לי עם תרגום לעברית בVLC יש לי סרט שהורדתי ויש לי את הקובץ של התרגום שלו לעברית, הבעיה היא שהוא מראה את זה בתור סימני שאלה. - שיניתי את הקידוד בתוך הנגן לhebrew- windows 1255. - שיניתי בתוך הwindows את ההגדרות לuni-code programs לישראל. - בסרטון הספציפי הזה שום תרגום של עברית לא עובד עליו (ניסיתי תרגומים של סתם סרטים אחרים). - כאשר אני פותח את התרגום על סרט אחר זה עובד לי. - כאשר אני פותח את הקובץ תרגום בHTML הוא נראה תקין ובלי סימני שאלה. הקובץ של הסרט הוא מסוג MP4. זה נראה שהבעיה בסרט עצמו, אבל מה יכולה להיות הבעיה? איך יכול להיות שסרט לא יכול להראות עברית?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. שלום. המחשב שלי התחיל לזייף.. מופיעות הרבה שגיאות באמצע האינטרנט יש את השגיאות האלו של הSend וNOT SEND ואז זה סוגר כמעט את כל החלונות. וגם הFPS שלי ירד לאחרונה =\ הרצתי בדיקות עם מיטב האנטי ספיוואר (spy bot S&D, Microsoft Anti Spyware, Ad Aware, Spy Doctor) וגם הרצתי בדיקה עם הAVG שלי והוא לא מצא כלום =\ וגם יש בעייה מעצבנת אני לא מצליח להעביר מעברית לאנגלית וההיפך במקומות מסויימים =( בסרגל כתובות גם. לפעמים שאני יוצא מהאקספלורר יש לי הודעה כזו: אני מוסיף גם לוג של Jhackthis אולי יש פה משהו =\ תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני מחפש תוכנה למחשב פשוטה לשימוש שאני יכול לבחור לדוגמא 50 תמונות מהמחשב ואז היא תיצור לי מזה סרטון שכל 2 שניות זה מתחלף לתמונה הבאה. וצריך גם אפשרות להוסיף מוזיקה לסרטון. מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by kobibo,

רציתי לדעת במידה ואני משכפל סרט DVD בעזרת ה DvdShrink (מוריד את מה שאני לא רוצה...תרגומים ,פסי קול וכו' ) האם איכות הסרט תעלה ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מחפש תוכנה, עדיפות לחינמית לעיצוב תמונות עם אודיו. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם ניתן לשחזר את ההגדרות למה שהם היו לפני ששיניתי אותם,ואם כן איך עושים את זה ? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by אנדי,

היי לכולם, בימים האחרונים אני מקבל מ'אווסט' אתרעה על איום שנחסם (תמונה מצורפת). כתובת - URL שמצויינת באתרעה שייכת למערכת sheee של 'וואלה!' (https://www.sheee.co.il/) האתרעה מתקבלת ללא כל קשר לשאלה האם ביקרתי בדף הזה באותו רגע או לא. ביצעתי סריקת זמן אתחול של 'אווסט!', לא נמצא איום כלשהו. מחקתי את הסטוריית הדפדפן (פיירפוקס 80.01) ואת המטמון (עודיות וכו'). לא עזר. מבקש לדעת האם האתר שלהם הוא זה שנגוע, או שהבעיה בכל זאת אצלי, ואם כן - כיצד ניתן לטפל בכך. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Zadu,

איך התוכנה הזאת ? כדאי להשתמש בה ? לא עושה בעיות ? עדיפה על ccleaner ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Sesshomaru,

תראו, אימיול כל הזמן עבד לי בזמן האחרון ולא היו בעיות, אך פתאום אני מנסה להכנס ויש לי הודעת שגיאה, תראו: עזרה, בבקשה...

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. תנסו כל עוד אפשר

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by frogman,

אשמח אם למשהו יש את הלינק להורדה.....

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by chenrp,

שלום, יש ברשותי דיסק המכיל תוכנה. יש לי רישיון לתוכנה והכל חוקי. אבל... הדיסק בפורמט DVD. אני מעוניין להתקין את התוכנה במחשב ללא כונן DVD, והתוכנה תמיד צריכה את הדיסק המקורי לשם פעולה תקינה. חשבתי שאוכל להעתיק את תוכן הדיסק למחשב הזה דרך רשת מקומית. העתקתי אך התוכנה לא מזהה את הקבצים בתור דיסק. האם אפשר ליצור קובץ IMAGE מהדיסק הזה ולהפעיל את הIMAGE הזה דרך DEMON TOOLS? ניסיתי דרך ANYDVD והתוכנה הזו אומרת שהדיסק לא מוכן...? אשמח לעזרה מכם. תודה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by kalda01,

התקנתי XP מחדש על המחשב ולא מצליח לנגן קבצי MKV באמצעות VLC יש אודיו אך המסך שחור. ניסיתי להתקין K-LITE ולא עזר. מה עושים??

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם! כבר הרבה זמן שאני מחפש תוכנה שתוריד תוכנות שאני אבחר ותתקין אותם אוטמטי מבלי שאני אצטרך להכנס לכל מני אתרים להוריד להתקין וללחוץ על 700 NEXTים! ולא מצאתי. וגם אם יש היא לא טובה כמו שלי! אז בניתי אחת! התוכנה מאוד מושקעת ואני עובד עלייה הרבה זמן! אני מעדכן אותה מפעם לפעם בתוכנות הכי חדשות ואחרי שבדקתי אותם! כל התוכנות הם תוכנות חינמיות מלאות. למי התוכנה שימושית? התוכנה שימושית לכולם- תמיד טוב שיש לכם אותה במחשב. אם אתם צריכים פתאום חבילת מקודדים חדשה כל מה שאתם צריכים זה לפתוח את התוכנה להכנס לקטגוריה המתאימה ולהוריד! התוכנה שימושית גם לאנשים שמפרמטים את המחשב שלהם כל שני וחמישי- אתם בוחרים רשימה של תוכנות שאתם רוצים להתקין (אנטי ורוס,פיירוול,אקרובט רידר וכו). …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by XCG120,

יש לי את תוכנת ההצפנה הזאת לכמה קבצים הבעיה היא ששכחתי את הסיסמה ...מה עלי לעשות?האים יש תוכנה שיכולה לומר לי למשל מה ההתחלה של הסיסמא כדי לזכור את ההמשך או משהוא כזה? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by CrossFire,

יש לי את התוכנה NIS07 ואני לא יודע איך אני עושה activation by phone, מישהו יודע שיסביר לי בשלבים! תודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by nimrods,

משהוא יכול לאמליץ לי על דפדפן הכי טוב?? יש לי את דפדפון Firefox 2.0.0.12 ואני רוצה משהו יותר טוב כי יש דברים שהוא עושה לי בעייות כמו נגיד שאני ניכנס לאיזה אתר אז הוא רושם לי בכתב לא מוכר ושאני ניכנס מדפדפן 6.0 זה רושם לי רגל אז בקיצר אני צריך דפדפן טוב תודה מראש לעוזרים..!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Boomer,

פתאום אני רואה שכל פעם שאני מנסה להתחבר לאינטרנט הוא מתקשר וכשהוא בודק את הסיסמא הוא אומר לי להכניס אותה מחדש. אז בדקתי למה ואני רואה שאני לא יכול לשמור את הסיסמא בחייגן. אני לא יודע למה זה קרה כי לא התקנתי שום דבר חדש. איך אני מחזיר את זה? (WIN ME) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by guyyug,

היום נפלה עלי תובנה גדול אחרי שנמחק לי קובץ של סרט שירד 706MG מתוך 717MG אסור לסגור את מורפיוס או קזה כאשר הקובץ יורד לעצור קודם ואז לסגור !!!! או שהקובץ ימחק ללא זכר

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by nimrodi,

אני מקווה שזה הפורום הנכון להעלאת השאלה. אני מעוניין לדעת האם יכול ג'וי סטיק כלשהו או עכבר עקיבה (כדור עילי) לשמש להקניית תנועות ויכולות סיבוב בתוכנות גראפיות לתכנון דוגמת סוליד וורקס, פרו-אי, קאטיה וכו'? במידה וכן, איזה דגמים ושל איזה חברות מומלצים בתחום. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי. יש לי סביבת עבודה Windows PE של 64 ביט. מכיוון שזו מערכת הפעלה מסורסת, היא תומכת אך ורק ב-64 ביט. לא משנה אם אני שם קבצים ב-Program Files (86) - זה פשוט לא עובד. אני חייב להריץ אפליקציה שפותחה על ידי אינטל ולצערי היא זמינה אך ורק ב32 ביט (היא בודקת את חומרת המחשב). אולי יש דרך להריץ אפליקציה של 32 ביט על 64? אני יודע שעם CoreFlags אפשר לעשות הפוך. אולי אפשרי לקחת את המידע ב-Registry? מה שאני צריך לדעת זה אם המעבד תומך בטכנולוגיית vPro ורצוי גם איזו גרסה. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by menis,

windows xp language pack

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by 3d7,

מהי התוכנה הכי מומלצת (ממשק יפה ונוח לשימוש) להמרת דיסק מוסיקה לקבצי FLAC? אני מעדיף תוכנת קוד פתוח, או תוכנה חינמית. כמו-כן, אני מעדיף שלתוכנה תהיה גם אפשרות לעשות Rip לדיסק מוסיקה גם לפורמטים אחרים (כמו MP3 ו-OGG), ולהמיר קבצים בודדים מפורמט אחד לאחר. מה דעתכם על BonkEnc?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by arkzai,

היי אני סטודנט לתקשורת חזותית והייתי רוצה להתעסק בפוסטפרודקשן וברודקאסט אני מכיר קצת אפטר אפקטס והייתי רוצה להתחיל ללמוד 3D בכדי לייצור רקעים וכל מיני אובייקטים תלת מימדים שישתלבו בווידאו חיי. מה עדיף ללמוד מאייה או 3DMAX. איפה אפשר ללמוד את התוכנות וטכניקות מהבסיסי ביותר עד להתמקצע?(עדיף בווידאו באינטרנט סגנון LYNDA) תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by AmitDanan,

הורדתי את הגירסה האחרונה של OCCT גירסה 4.3.2 הורדתי את הקובץ התקנה, לאחר ההתקנה ניסיתי לעשות בדיקה לGPU אחרי הרבה זמן שהתוכנה חושבת היא פשוט יוצאת. מה יכול לגרום לזה? האם להוריד כ קובץ ZIP?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים