עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by I7210I,

שלום לא מזמן הגיע עידכו לinternet explorer 11 ומאז כל דף שמדפיסים יוצא בגופן מאוד קטן ועם שוליים ענקיות מכל צד..שינוי שנעשה בגלל הIE11 מה עושים כדי שההגדרות הקודמות יחזרו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Sesshomaru,

תראו, אימיול כל הזמן עבד לי בזמן האחרון ולא היו בעיות, אך פתאום אני מנסה להכנס ויש לי הודעת שגיאה, תראו: עזרה, בבקשה...

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by SerpentMage,

ציור פשוט ומהיר של ילד קטן, כחלק מבכרת יום הולדת שעשיתי בפוטושופ לאחותי. החלטתי לשחק עוד קצת עם הוואקום החדש.. סתם הרגשתי צורך לחלוק אתכם היה לי קצת קשה עם הפנים שלו, והיה לי זמן מוגבל (שלוש וחצי שעות) אז לא יכלתי להשקיע מספיק כדי לתפוס מבט ילדותי משכנע. הוא גם בכוונה מצויר לא בפרופורציות ריאליסטיות, כדי שייראה ציורי. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני רוצה לדעת שמות של תוכנות ליצירת Ramdisk, מאחר וידוע לי שאיחסון קבצים זמניים של מערכת ההפעלה והתוכנות השונות (שבדרך כלל משתמשות לצורך זה בתיקיות ה-TEMP שבתיקיית מערכת ההפעלה ובתיקיית המשתמשים) בזיכרון במקום בדיסק הקשיח, יזרז את פעולת המחשב, מערכת ההפעלה והתוכנות. אולם מכיוון שה-Ramdisk (בגלל היותו בזיכרון המחשב) נעלם עם כיבוי המחשב, אני גם רוצה לדעת מהם הסיכונים שכרוכים בניתוב הקבצים הזמניים של מערכת ההפעלה של התוכנות השונות (ע"י המשתנים TMP ו-TEMP בהגדרות המערכת) ל-Ramdisk במקרה של קריסת המחשב/מערכת ההפעלה, כיבוי לא מסודר של המחשב, נפילת מתח והפסקת חשמל וכ'ו, מאחר וישנם קבצים זמניים שנמצאים בשימוש רב יותר מאחרים (למשל תוכנות המסנג'ר השונות), כאלה שנמצאים בשימוש למשך ת…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by intel suck,

שלום רק התחלתי להשתמש ב-FIREFOX ואני ממש נהנה אבל יש לי בעיה הורדתי סקין ורשום לי שאני צריך לאתחל את ה-FIREFOX כדי שהסקין יעבוד אז התנתקתי מהאינטרנט התחברתי שוב ושום דבר לא השתנה מישהו יכול לעזור כיצד לאתחל את ה-FIREFOX? תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני מעוניין לחבר בין כמה מסמכים לקובץ אחד, הכיצד?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by meir3420,

שלום חברים אני צריך עזרה בואו נגיד שאני מבין קצת במחשבים אז דברו בשפה גבוהה... התקנתי ויסטה 32 ביט התקנתי גם את מדיה פלייר 11 שלו אני לא משתמש בו אני משתמש בתוכנה BSPLAYER החינמית הניתנת להורדה באתר שלהם.. כשאני בא לעשות פתיחה באמצעות על הקובץ ולבחור את התוכנה BSPLAYER הוא לא נותן לי הוא הותן רק את מדיה פלייר ואת מדיה פלייר קלאסיק.. בגדול לא נראה לי שיש וירוסים במחשב אני משתמש בנוד 32 והרצתי בדיקה.. אולי איזה משהו ברג'סטרי אבל אני לא בטוח מה הסיבה בגינה הוא נותן לי לפתוח באמצעות קובץ AVI פשוט בכל תוכנה שבקש קרי מדיה פלייר או ווינאמפ אפילו אבל כשאני מכוון אותו לBSPLAYER או לא נותן לי?????????. אגב ניסיתי בכל הווראיציות האפשריות כולל קריאת AVI על ידי BSPLAYER מתו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת איזה AntiVirus אתם ממליצים עליו וגם איזה פיראוול אתם ממליצים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להריץ הרצאות באינטרנט במהירויות גבוהות יותר מהקצב הרגיל. השתמשתי בתוכנה ENOUNCE MY SPEED שעושה את העבודה אבל לא חינמית.. מישהו מכיר תוכנה חינמית בסגנון? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Amir c,

:-X טוב זהה התחיל בקפיצה מוזרה מאוד של פינגים חשבתי שזה הרשת הזנתי את זה... לאחר כמה זמן אני מגלה שגם כשהמחשב השני כבוי אז עדיין הפינג בעננים אמרתי כבר מה זה יכול להיות ניסיתי להריץ פעמיים חיפוש וירוסים עם הקפרסקי וכלום :\ אמרתי טוב אז זה לא וירוס אז זה הספקית אינטרנט בדקתי עם כמה חברים וגיליתי שזה לא... מה כבר יכול להיות נכנסתי שאלתי בכמה פורמים והציעו להתקין נורטון התקנתי הרצתי חיפוש ו...... 5 וירוסים מתוכם 3 תולעות מוזרות ומסקנה אחת קפרסקי נכשל התקנתי אותו מהמלצות בפורום הזה אך אני אישית התאכזבתי ממנו :'(

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by 2danimm,

גם לכם יש מלא באגים במאיה 2011? קריסות עם ערכים שליליים ב-NURBS PRIMITIVES ובעייות עם VIEWPORT 2.0? ניסיתי גם את SERVICE PACK 1 וגם רגיל, בשניהם מלא בעיות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by nimrodi,

אני מקווה שזה הפורום הנכון להעלאת השאלה. אני מעוניין לדעת האם יכול ג'וי סטיק כלשהו או עכבר עקיבה (כדור עילי) לשמש להקניית תנועות ויכולות סיבוב בתוכנות גראפיות לתכנון דוגמת סוליד וורקס, פרו-אי, קאטיה וכו'? במידה וכן, איזה דגמים ושל איזה חברות מומלצים בתחום. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by menis,

windows xp language pack

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אז ככה כמו שהכותרת אומרת יש לי קובץ ISO של 8GB, איך אני צורב אותו על שני דיסקים רגילים של 4? שם של תוכנה שעוזרת יהיה נחמד... כמו כן הצורב שלי תומך DUAL LAYER האם אני יכול להשתמש בנרו רגיל כדי לצרוב דיסק כזה, וכמה הם עולים בערך? תודה רבה נ.ב. אם אני כבר פה - איך אני פותח חשבון מסנג'ר בלי להשתמש בדוא"ל של הוטמייל? תודה מראש בכל מקרה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by the kooks,

שלום רב. חבר שלי לאחרונה מקבל הרבה התראות מהאנטי וירוס שלו (AVAST HOME 4.7) כל פעם כמעט שהוא פותח את האימייל הוא מקבל 2-3 הודעות על וירוס בתוך התיבה הוא נכנס כמעט כל יום כך שזה דבר די מייגע רוב הוירוסים מאותה 2-3 כתובת שהם : א. postmaster@cabri.org.il ב.office@elal.co.il ג.info@walla.com

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכם יש סיכוי שמישהו יכתוב מדריך ל VNC? אני רוצה לגשת מרחוק למחשב שלי ואני לא מצליח להסתדר עם שום תוכנה. אודה לכם אוהד

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, האם ישנה תוכנה לWIN שהופכת תמונה שצולמה במצלמה לסריקה, בדומה לפעולה שמבצעות האפליקציות CamScanner ו Scanner Pro לאייפון? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Boomerang,

זה הקומיקס הראשון שציירתי בעצמי שלב ה"עיפרון" היה על נייר, ה- inking וה- shading היה בפוטושופ, עם מעט מאוד אפקטים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by RAZIEL98,

שלום בטעות הרמתי עם העכבר את החלון התחתון ללמעלה ואני לא מצליח להוריד אותו איך אפשר לסדר את זה ? Sent from my iPhone using Tapatalk

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by assaf990,

אין יותר SMS בחינם?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. ניסיתי להשתמש בכל מיני תוכנות לא הצלחה. אם מישהו מכיר דרך / תוכנה אני אשמח אם הוא ישתף אותי/אותנו.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Component,

כשאני מנסה לחייג לספק (נטוויז'ן 08 - 6408444) המחשב מגיע למספר אחר של בית פרטי. ניסיתי כל מני קומבינציות עם האזור חיוג אבל כלום לא עזר. כשאני מחייג למספר מטלפון רגיל אני כן מגיע לשרת. בבקשה עזרו לי בתודה מראש, עדי רובין

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by maor848,

שלום.. נשרט לי הדיסק הזה: למישהו יש מושג מאיפה אפשר להשיג כזה או את התוכן שלו? יש בו דרייברים לכרטיס רשת וקול ועוד כל מיני

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ac1240,

כותרת ? למדרתי את לעבוד עם התוכנה CS5 ולא ממש הסבירו שם איך עושים אנימצייה שתשתלב בתמונה קיימת

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by nivezrati,

שלום לכולם סליחה אם עברתי את החוקים של הפורום בעבר אני מצטער על זה וזהו! לעינינו! אני מנסה לפרמט את כונן C במחשב של חבר שלי שהוא במערכת קבצים של FAT32 . הבעיה שהדיסק של הXP לא נותן לי למחוק את C ולהתקין על C חדש שיווצר את מערכת ההפעלה וכשאני נכנס לדוס דך דיסקט האיתחול של 98 הפקודה FORMAT C (עם נקודותיים אחרי הC) לא מתקבלת! הדוס רושם BAD COMMAND ואני לא יודע להישתמש בFDISK כמו שהמליצו לי! הפירמוט הזה דיי חשוב לי אז תודה רבה רבה לכל מי שעוזר! בתודה ניב :D

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים