עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מחפש תוכנה, עדיפות לחינמית לעיצוב תמונות עם אודיו. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. ^ אם אפשר שתהיה חינמית (: תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Component,

כשאני מנסה לחייג לספק (נטוויז'ן 08 - 6408444) המחשב מגיע למספר אחר של בית פרטי. ניסיתי כל מני קומבינציות עם האזור חיוג אבל כלום לא עזר. כשאני מחייג למספר מטלפון רגיל אני כן מגיע לשרת. בבקשה עזרו לי בתודה מראש, עדי רובין

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by L1ron,

שלום , יש לי מעבד C2D E6550 כפול ליבה ו2GB RAM של DDR II .. השתי רכיבים האלה אמורים להיות מעל הוא מעבר לשימושי אינטרנט ומשחקי בסיסים... מה שבעצם אצלי קורה זה שבעבר זה באמת היה מעל ומעבר והיום הכל פועל לי לאט .. נסיתי לפרמט כמה פעמים ולוודא שאין אף וירוס ולנקות את המאז וכו'.. אבל תמיד יש שימוש אצלי בCPU שאני לא מבין למה כמה שאלות האם יכול להיות שעםהזמן המעבד מוריד מהערך שלו? האם יכול להיות שבגלל שיש לי ספק ג'נרי אולי הספק לא נותן מספיק W פתאום ואז המעבד לא מקבל את מה שהוא צריך? אני מציין שהמעלות אצלי ממש נמוכות וטובות ונקיתי כבר את המארז..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני מתכנן להזמין צורב דיוידי חדש ומכשיר דיוידי לחדרי הקט.. אני צריך שתמליצו לי על תוכנות שימושיות שבהן אני יוכל לצרוב את הסרטים דיוידי, סדרות וכו'. תוכנות שאני יוכל ליצור גם תפריט נגיד לעונה שלמה של סדרה מסוימת ותוכנה שבה אני יוכל להדביק את הכתוביות לסרט עצמו.. תודה על העזרה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. הדלקתי עכשיו הורדה בUTORRENT ושמתי לב לקפיצה במהירות ההורדה בכמה שניות ראשונות של ההורדה. אחרי זה המהירות ירדה ל-10-20 KB... (תמונה..) למה זה קורה ואיך אפשר לגרום לUTORRENT להוריד במהירות גבוהה תמיד? כמו כן, אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי למדריך טוב להגדרות של UTORRENT. כל מדריך שאני מוצא באינטרנט, משהו טיפה שונה שם ואני לא יודע מה לבחור.. אשמח אם מישהו ידע להפנות אותי למדריך שעובד הכי טוב.. (כמובן שיהיה נחמד אם הוא יהיה בעברית, אבל גם עם אנגלית אני אסתדר..) תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ofirr,

אני רוצה לדעת מה נעשה במחשב, לוג פעולות, אני זוכר שקיים מסמך שעושה את זה אבל השאלה איפה הוא נמצא..

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. פתאום אני לא מצליח לראות סרטונים באינטרנט? איך אני מסדר את זה? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. תופע מוזרה מאז שעברתי ל7 שאני משחק בnfs underground 2 אז אני לא יכול למשום מה לשמור את המקשים שאני רוצה בהגדרות..אני נגיד מגדיר את המקשים שאני רוצה וזה אני יכול לשחק איתם במשחק..וגם אם אני שומר את המשחק..ברגע שאני יוצא ויכנס למשחק שוב אז שוב המקשים יחזרו כאילו הם היו ברירת מחדל.. מה עושים? ניסיתי את התיקיות של המשחק ושל השמירה להגדיר שלא יהיו לקריאה בלבד המשחק מעודכן לגירסה הכי גבוה ניסיתי להסיר ולהתקין שוב..ניסיתי לעשות שחקן חדש..כלום לא עוזר...אני משתגע! מה אפשר לעשות? ???

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Amir c,

:-X טוב זהה התחיל בקפיצה מוזרה מאוד של פינגים חשבתי שזה הרשת הזנתי את זה... לאחר כמה זמן אני מגלה שגם כשהמחשב השני כבוי אז עדיין הפינג בעננים אמרתי כבר מה זה יכול להיות ניסיתי להריץ פעמיים חיפוש וירוסים עם הקפרסקי וכלום :\ אמרתי טוב אז זה לא וירוס אז זה הספקית אינטרנט בדקתי עם כמה חברים וגיליתי שזה לא... מה כבר יכול להיות נכנסתי שאלתי בכמה פורמים והציעו להתקין נורטון התקנתי הרצתי חיפוש ו...... 5 וירוסים מתוכם 3 תולעות מוזרות ומסקנה אחת קפרסקי נכשל התקנתי אותו מהמלצות בפורום הזה אך אני אישית התאכזבתי ממנו :'(

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Sman,

Cubase 5 VST על מערכת ההפעלה XP? כי כל פעם שאני מפעיל אותה הוא נותן לי שאיזה שהוא הודעה בקשר לרישום ב KARNEL32, מישהוא יודע מה הסיבה לבעייה, אני יהייה יותר מפורט שאני אגיע הביית ותהייה לי צילום מסך כדי שתיראו.. ;D

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ydyehuda,

תודתי מראש, יהודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by m_g,

הכנסתי את כל ההגדרות הנכונות וכל פעם שאני מנסה להתחבר זה רושם לי אחרי איזה 15 שניות The action cannot be completed. The connection to the Microsoft Exchange Server is unavailable. Your network adapter does not have a default gateway. ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר. אני מנסה להתקין על מחשב חדש לגמרי, והחיבור לאינטרנט בסדר גמור, ניסיתי גם דרך הWIFI וגם דרך כבל וכלום לא עוזר. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by yacovmateo,

חבר שלי מנסה להתחבר אליי,לי קופצת הודעה של משהו עם פרוקסי(אם צריך תמונה רק תגידו!),הגדרתי שמה NO FROXY,וזה רושם לו הודעת שגיאה No connection to partner 836082373! ניסיתי אני להתחבר אליו ועובד מעולה,אבל שהוא מתחבר לא עובד. יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. (כמו שיש miriam לעברית...) מחפש פונט שיש אותו כבר בוורד 2003

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני בא להמשיך הורדה ואני מקבל הודעה כזאת: Unable to write to file, disk full? 451 Transfer aborted. Broken pipe ויש לי 6 ג'יגה פנוי בכונן, מישהו יודע מה הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by robitusinm,

שלום לכם. אני זקוק לעזרה, בהבנת קובץ הלוג של תוכנת Combofix . אני זקוק לעזרה בעברית (אני די מתקשה בהבנת חומר טכני באנגלית) . מצורף קובץ ה לוג : אשמח לעזרתכם. Robitusinm

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by steve_morse,

שלום, הכוונה בהרצת שתי חלונות - להריץ שני סרטים או יותר במקביל דרך הVLC אפשר לעשות דבר כזה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אנלא רוצה את רדלייט כי יש בה ספייוורים יש תוכנה קלה אחרת ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. בבילון לא מצליחה לתרגם ברזולוציה זו.

21. Started by tal,

כל תוכנה שתעשה את העבודה יש לי תוכנה ממש קלה, רק 50 קילו, אבל היא קצת מעצבנת לפעמים, כי היא לא כותבת על הגרף שיעורים של נקודות מינימום ומקסימום, או נקודות חיתוך עם הצירים, והיא מתאימה רק לגרף אחד...אז אי אפשר לבדוק חיתוך בין שני גרפים. אם מישהו מכיר משהו טוב, בבקשה תודיעו לי תודה טל

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by bykeking,

יש לי ספייוור מעצבן בטירוף במחשב! כל כמה דקות קופץ חלון של אקספלורר עם פירסומות לכל מיני אתרים (בארץ ובחו"ל). אי אפשר לכתוב ולראות סרטים!! זה גם מאט את המחשב מאוד! אי אפשר גם לשחק כי זה ממזער! ewido ו-spybot לא מצליחים להעיף את זה! אני לא יודע מה לעשות... בבקשה אני חייב המלצה לתוכנה נגד ספייוורים למיניהם. תודה!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. ניסיתי להשתמש בכל מיני תוכנות לא הצלחה. אם מישהו מכיר דרך / תוכנה אני אשמח אם הוא ישתף אותי/אותנו.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by lordgod,

אני מנסה להכנס לשרת ... או שהוא לא מתחבר או רושם שהשרת מלא מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מה שאני מתכוון זה נניח שיש לי סרט ואני רוצה לרשום בתחילת הסרט נניח משהו כמו "הסרט צולם בשנת...וכו'" אני ממש לא מתכוון לכתוביות של תרגום.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.