עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by overload,

שאחרי שאני מתחבר לשרת בMIRC מופיעה לי ההודעה הבאה בחלון: [DC]xdcc-E507 No such nick/channel זה לא מפריעה לי, אבל אני יודע שזה לא אמור ליהיות כך אז תעזרו לי בבקשה. אם לא הבנתם הנה תמונה:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by NIR_R,

היי.. פירמטתי את המחשב לווינדוס 7 64 ביט. משום מה המדפסת לא פועלת לי.. ניסיתי להתקין דריברים אבל הם לא תומכים במערכת... המדפסת נורא חשובה לי כי אני לומד באוניברסיטה ואני צריך להדפיס הרבה דפים. סוג המדפסת: HP deskjet 710c תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום חברים, נתקלתי לאחרונה במשהו מוזר, האמת שלאחרונה כי אופי העבודה שלי היה מאז ומתמיד בפוטשופ היה מיועד למדית מחשב, אז עבדתי בRGB. לאחרונה אני עובד על הפקת ספר. מה שאומר שהעבודה מיועדת לדפוס. את כל הניואנסים הקטנים שמשתנים מכורח כך אני מבין (מעבר ל300DPI, מעבר לCMYK , מעבר תצוגה לס"מ/מ"מ מפיקסלים וכו'...) בכל מקרה, שמתי לב שבמעבר לCMYK נעלמו לי חצי מהפילטרים (או בכלליות- הFILTER GALLERY), כשהעברתי חזרה לRGB הם חזרו. למה זה? אני לא מוצא סיבה הגיונית לדבר, אם מישהו יסביר לי אשמח. כמו כן, איך משנים את תהליך העבודה בהתאם? האם לעבוד בRGB, לסיים עם הפילטרים ואז להעביר את המסמך לCMYK? זה קצת מעצבן היות טכלח הסקאלת צבעים שאני בונה עליה תשתנה לי בסוף העבודה, מה שיוביל כנראה לאי ש…

4. איך אני מבטל את העלייה של התוכנה במחשב כשהווינדוס עולה? msconfig לא עובד...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם ניתן לשחזר את ההגדרות למה שהם היו לפני ששיניתי אותם,ואם כן איך עושים את זה ? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by wowohw,

שלום חברים, אני משתמש בטורנטים ואני משאיר את המחשב לשיתוף. כאשר אני בודק פורטים ביוטורנט עצמו מראה לי שהפורטים חסומים. חשוב לציין כי באתרים של הבדיקות הפורט תקין ( זה פורט אחד ולא רנדומלי ) הבחור מהתמיכה הטכנית עשה לי dmz לפורטים. אני מנסה לשתף אבל 3 שבועות רצוף יצא לי 2 וחצי ג'יגה של אפלואד. אני משתמש של 012 ועשיתי ניוד מבזק ספק+תשתית. ניסיתי גם דרך ביטורנט וגם דרך יוטורנט ועדיין לא נותן לי. עשיתי איפוס רשת דרכם והמהירויות תקינות. ההורגות תקינות, ואלו קבצים חמים שיש להם ביקוש ברשת ( בודק כל יום מחדש ) מישהו יודע מה מדובר ואיך פותרים את הבעייה הזו?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Haflo,

איך אני הופך קובץ בפורמט WMA לפורמט Wave or Mpeg3? מושג למישהו? anyone? ???

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש תכנה טובה שמאפשרת לצור מצגת תמונות לצפייה על נגן DVD רגיל (כלומר לא כונן למחשב)?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. לאחרונה תמיד שאני צופה בסרטונים ביוטיוב שאני מחפש,ולא בלינקים או דרך אתר(בהם עובד מצויין),הסרט לא עולה ואם כן אז לאט מאוד(סרטון של 5 דקות לוקח כשעה להטען) ממה זה נובע ? (אין לי ספיוורים ווירוסים)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by orninyo,

מישהו מכיר את התוכנה הזאת? היא נתקעה לי במחשב וחוסמת לי כל מיני אתרים "לא בטיחותיים" אני לא מוצא אותה בשום מקום מישהו יודע איך מעיפים אותה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by frogman,

אשמח אם למשהו יש את הלינק להורדה.....

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1001624624&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by m3tr0x,

שלום פורום תוכנות, רציתי לשאול אם התוכנה שיצאה לפני זמן מה היא חינמית לתוכנה קוראים Pulver Communicator והיא מספק התקשרות מהמחשב לטלפון הביתי של כל אחד בארץ ובחו"ל לינק לתוכנה: http://communicator.pulver.com/download/count.php?page=pulver.Communicator20041110-Beta2-0.94.2.exe לינק לאתר התוכנה: http://www.pulver.com/fwd/ תודה רבה ולהתראות.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי מחשב שמותקן עליו אופיס 2007 ואיבדתי את הדיסק ואת הסידיקיי שלו, האם אפשרי לבצע גיבוי של האופיס במחשב הבעייתי ולהתקין את האופיס מחדש כשהוא חוקי במחשב החדש?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Raul,

אני מעוניין להמיר את הסרטי mkv שיש לי כדי שאני אוכל להוסיף אותם לאייטונס (פורמט mp4 אני חושב) בכדי לראות אותם ב apple tv מה הדרך הכי מהירה לעשות את זה? כמובן שצריך גם להתחשב בכתוביות... שזאת הבעיה העיקרית כאן בכל העסק עכשיו קראתי מלא מדריכים וכולם ארוכים ונורא מסורבלים.. אני נורא רוצה עזרה בלמצוא את הדרך הכי קלה והכי נוחה לעשות את זה! בטוח שהרבה נתקלו בבעיה הזו והרבה עדיין מחפשים דרך נוחה אז אני מאוד מקווה שבעזרת שיתוף ידע נוכל למצוא דרך ידידותית ומהירה בלי יותר מדי תוכנות וסירבולציה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. תנסו כל עוד אפשר

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by איטה,

לעבודה עם כל תוכנות הגרפיקה: פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש-פלייר, דרים וויבר, מאיה, אינדייזיין ועוד... אנני מבינה ולא כלום בחומרה ואנני יודעת מה באמת אני צריכה. קניתי מחשב חדש לפני שנה וכל מה שאני יודעת עליו שהוא: 2007 XP 32 BIT 2 GB החלפתי כרטיס מסך לאחרונה בחברת Iory ואמרו לי שם שהכרטיס יעזור בהחלט לתפקוד הנכון של התוכנות. אלא שכל תוכנה בתורה, מודיעה על "חוסר זכרון" והכל כמובן נתקע. עכשיו תורה של "אילוסטרייטור" להודיע שאין לה יותר זכרון ואכן אי אפשר לשמור בה כלום . מהו המפרט הטכני שצריך מחשב על מנת להכיל נכון את כל התוכנות האלה שלי, ולגרום להן לתפקד כראוי. הרבה תודה איטה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם! כבר הרבה זמן שאני מחפש תוכנה שתוריד תוכנות שאני אבחר ותתקין אותם אוטמטי מבלי שאני אצטרך להכנס לכל מני אתרים להוריד להתקין וללחוץ על 700 NEXTים! ולא מצאתי. וגם אם יש היא לא טובה כמו שלי! אז בניתי אחת! התוכנה מאוד מושקעת ואני עובד עלייה הרבה זמן! אני מעדכן אותה מפעם לפעם בתוכנות הכי חדשות ואחרי שבדקתי אותם! כל התוכנות הם תוכנות חינמיות מלאות. למי התוכנה שימושית? התוכנה שימושית לכולם- תמיד טוב שיש לכם אותה במחשב. אם אתם צריכים פתאום חבילת מקודדים חדשה כל מה שאתם צריכים זה לפתוח את התוכנה להכנס לקטגוריה המתאימה ולהוריד! התוכנה שימושית גם לאנשים שמפרמטים את המחשב שלהם כל שני וחמישי- אתם בוחרים רשימה של תוכנות שאתם רוצים להתקין (אנטי ורוס,פיירוול,אקרובט רידר וכו). …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי, ההגדרות אצלי רגילות כמו אחרי התקנה. יש צורך לשנות משהו בהגדרות שיגרום למהירות או יראה יציבות בהורדות בתוכנה? אשמח לתמונת מסך או הסברים בשינויי ההגדרות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yuraxp,

עם איזו תוכנה פותחים כזה קובץ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by itzik_now,

במידה ואני רוצה לצרוב התקנה של תוכנה כלשהיא על דיסק , נניח התקנת XP. איך אני צורב את הדיסק כך שאני אוכל לאתחל את המחשב עם הדיסק וההתקנה תחל לפעול ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ThE_BesT,

מה זה לעזאזל?? ומה זה עושה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Wood-Elf,

חינמית *רצוי לתמיד*, שניתן להקליט בה לכמה דקות ארוכות (למשל 10 דק'). ואם יש, אז גם שניתן להקליט בפורמט שונה מWAV. טודע.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אז ככה כמו שהכותרת אומרת יש לי קובץ ISO של 8GB, איך אני צורב אותו על שני דיסקים רגילים של 4? שם של תוכנה שעוזרת יהיה נחמד... כמו כן הצורב שלי תומך DUAL LAYER האם אני יכול להשתמש בנרו רגיל כדי לצרוב דיסק כזה, וכמה הם עולים בערך? תודה רבה נ.ב. אם אני כבר פה - איך אני פותח חשבון מסנג'ר בלי להשתמש בדוא"ל של הוטמייל? תודה מראש בכל מקרה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים