עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי, ההגדרות אצלי רגילות כמו אחרי התקנה. יש צורך לשנות משהו בהגדרות שיגרום למהירות או יראה יציבות בהורדות בתוכנה? אשמח לתמונת מסך או הסברים בשינויי ההגדרות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש לי מעבד E6600 CORE 2 DUO. כדי לאמץ מעבד כזה באמת צריך משהו גדול. למה האי מיול רוצה כל כך הרבה משאבים? איך אני מוריד לו אותם? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. זה לא עד כדי כך מפריע לי אבל התוכנה הזאת עולה כל פעם עם הווינדווס ואני צריך תמיד לסגור אותה. היא לא מופיעה בהוספה / הסרה של תוכניות ואני אשמח לדעת איך אפשר לגרום לה לא לעלות עם הווינדווס

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by levy18,

אני רואה סרט ופתאום התרגום נעלם לטעון את התרגום מחדש לא עוזר..אני צריך לצאת מהתוכנה ולחזור לאותה נקודה שבה התרגום נעלם כדי להמשיך לראות את הסרט וזה קורה די הרבה פעמים בהרבה סרטים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ofirr,

אני רוצה לדעת מה נעשה במחשב, לוג פעולות, אני זוכר שקיים מסמך שעושה את זה אבל השאלה איפה הוא נמצא..

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by dorish,

שלום יש לי Creative X-Fi XtremeMusic ואני לא מצליח למוצא לו דרייבר אבל אני יסביר בדיוק עד לפני כמה חודשיים הייתי מתקין מהדיסק שקיבלתי אם הכרטיס אבל הוא אבד לי ומאז אני ממש מחפש. באתר הרשמי יש דרייברים והם עובדים אבל זה לא אותם דרייברים שהיו לי מקודם אין את התוכנה שהיתה ליד השעון שהיה כול כך קלה לשימוש http://hwzone.co.il/reviews/xfi/3 תכנסו לכתובת הזאת ותביינו בדיוק מה אני מחפש אני ממש יודע לכם אני כבר חודש מחפש ברשת ולו מוצא תודה ענקית מראש...

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Pure-Gold,

למי שלא מכיר, מערכת ההגנה של ישראל מפני טילים בליסטיים.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש את התוכנה הזאת [h=1]BitDefender USB Immunizer היא מחסנת את הדיסק און קי שהוא לא יעביר ווירוסים למחשבים שבו אין. השאלה שלי , אני מעוניין להעביר קבצי ראר (של משחק) ממחשב שיש בו ווירוסים למחשב שאין בו ,אז האם גם הקבצים שאני מעביר למחשב השני מחוסנים? או שיקרה מצב שהדיסק און קי עצמו לא מעביר את הווירוסים אבל הקבצים שאני יעביר למחשב שאין בו ווירוסים הם יפיצו ווירוסים במחשב? תודה. [/h]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יש לי גישה לפנטוגרף שפועל ע"י פקודות ממחשב ואני רוצה לייצר איתו בלוקים לקירור המים שאני מכין יש לי את השרטוטים מדוייקים עם מידות ב3D בסקאצ'אפ אבל אמרו לי להכין בשביל הפנטוגרף את השרטוטים על DXF. איזה תוכנה עושה את זה? האם יש פה מישהו שמוכן לעזור לי לעשות שם את השרטוטים? (אם כן אז אני אשלח לו באייסיקיו את כל הפרטים על הבלוקים) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני מנסה לבדוק היכן אני עומד ביחס לאחרים ,בכמה זמן לוקח לכם להוריד :משחק ,סרט . לא פעם אני רואה שישנם כאלו שכבר לדוגמא משחקים במשחק ,כבר ראו את הסרט ואילו אני עוד לא מגיע לאמצע ההורדה וזאת למרות שהתחלתי להוריד כבר מתחילת פירסום הלינק. אני יודע שתגידו כמה קרדיט יש לי כמה זמן אני משתמש באימיול .אני לא מנסה לעשות תחרות אבל סתם שאלה שמסקרנת אותי כמה זמן לוקח לכם להוריד לדוגמא: משחק בפורמט DVD ? ( כמובן אני מדבר על קבצים פופולרים עכשויים ). אודה רק לתגובות עבור האימיול ולא לגבי תוכנות שיתוף אחרות .

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by אנדי,

היי לכולם, בימים האחרונים אני מקבל מ'אווסט' אתרעה על איום שנחסם (תמונה מצורפת). כתובת - URL שמצויינת באתרעה שייכת למערכת sheee של 'וואלה!' (https://www.sheee.co.il/) האתרעה מתקבלת ללא כל קשר לשאלה האם ביקרתי בדף הזה באותו רגע או לא. ביצעתי סריקת זמן אתחול של 'אווסט!', לא נמצא איום כלשהו. מחקתי את הסטוריית הדפדפן (פיירפוקס 80.01) ואת המטמון (עודיות וכו'). לא עזר. מבקש לדעת האם האתר שלהם הוא זה שנגוע, או שהבעיה בכל זאת אצלי, ואם כן - כיצד ניתן לטפל בכך. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Falcon007,

אני חייב תוכנה שלוקחת למשל קובץ vob בגודל 100 מגה של קליפ וצורבת אותו לדיסק רגיל ככה שדיוידי ביתי יוכל לקרוא אותו? האם זה אפשרי? האם קיימת תוכנה כזאת? אודה מאוד למי שיענה לי.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Sman,

Cubase 5 VST על מערכת ההפעלה XP? כי כל פעם שאני מפעיל אותה הוא נותן לי שאיזה שהוא הודעה בקשר לרישום ב KARNEL32, מישהוא יודע מה הסיבה לבעייה, אני יהייה יותר מפורט שאני אגיע הביית ותהייה לי צילום מסך כדי שתיראו.. ;D

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מחפש תוכנה, עדיפות לחינמית לעיצוב תמונות עם אודיו. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by the_saint,

זה מאוד פשוט לפני כמה ימים הוא הפסיק לעבוד. אני עובד עם וינדוס אקס פי ועד לא מזמן הכל עבד נחמד ויפה עד ש...עכשיו כל פעם שאני מפעיל את התוכנה הוא נותן הודעות שגיאה ויוצא יש רעיונות??

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by dd7,

האם אפשר לעשות טבלה בפוטושופ? איך?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by yoko,

שלום חברים אני מחפש תוכנה שתראה לי כל דבר שבוצע על ידי המחשב כגון אתרים שגלשו דברים שכתבו בגלישה היסטוריה גלישה בקיצור שיופיע כל דבר אשר נעשה בגלישה כולל כתיבה בתודה ענקית לעוזרים והמגיבים וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. הנגן מדיה שלי לא תומך בעיברית. יש לי הרבה סרטים בפורמט MKV שמכילים תרגום מובנה,אבל אני לא מצליח ליראות אותו בנגן WD שלי. איך אני יכול לקרוע" את הכתוביות -להמרת כתוביות לקבצי Bitmap הלא הם- IDX/SUB

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ExploiT,

הרגע התקנתי את העדכון לפריירפוקס 1.0.0.7 מענין מה חדש, מישהו יודע ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by menis,

windows xp language pack

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי יש לי פלאפון של נוקיה N85. הקלטתי קובץ קול מסויים שפעל אצלי בפלאפון ופתאום אחרי כמה שעות הפסיק לפעול העברתי את הקובץ למחשב הביתי וניסיתי את כל הדרכים שאני מכיר וכל הנגנים בשביל להפעיל אותו- לא הצלחתי. הקובץ הוא חשוב ביותר ואני חייב עזרה בפתיחה שלו. הסיומת של הקובץ היא MP4. קובץ קול שהוקלט במכשיר נוקיה דרך הרשמקול. בבקשה תעזרו לי זו הקלטה סופר חשובה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by udi,

יש קובץ המקובץ בWINZIP וכאשר אני רוצא לפתוח אותו הוא מבקש סיסמא האם קיימת תוכנה או דרך כלשהיא לדעת מהי הסיסמא הנדרשת ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Aviv C,

מישהו יודע איך פותחים קבצי torrnet?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by muam,

היי, אני צריך שם של תוכנה טובה ליצירת פתיחות מרשימות לסרטונים. תודה, נועם

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. שלום. מחקתי בטעות קובץ ורוקנתי את סל המיחזור, אני מחפש תוכנה חינמית לשחזור הקובץ. מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים