תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
^ אם אפשר שתהיה חינמית (: תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב HTPC הכולל כרטיס TV. אני מחפש תוכנה שתקבל את שידור ה TV האנלוגי ותוציא לי דרך ה HDMI של הכרטיס מסך שידור דיגיטלי של השידור (בדומה לממרים דיגיטליים). משהו מכיר משהו בסגנון ? אני לא בטוח אם זה בכלל מתאים לנושא תוכנה ... תודה רבה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שעשיתי חיפוש עם התוכנה קאספירסקי(KASPERSKY) אז ראיתי PACKES FILES : 20 זה אומר שייש לי ווירוסים? איך אני מוחק אותם עם התוכנה אזות? פעם שהייתה לי התוכנה ANTIVIRUS 2003 אז שהתוכנה מצאה לי ווירוסים אז זה הייה קל לימחוק איך אני מוחק עם התוכנה אזות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
(כמו שיש miriam לעברית...) מחפש פונט שיש אותו כבר בוורד 2003
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
-
-
Cubase 5 VST על מערכת ההפעלה XP? כי כל פעם שאני מפעיל אותה הוא נותן לי שאיזה שהוא הודעה בקשר לרישום ב KARNEL32, מישהוא יודע מה הסיבה לבעייה, אני יהייה יותר מפורט שאני אגיע הביית ותהייה לי צילום מסך כדי שתיראו.. ;D
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בעיה מוזרה שיש לי עם תרגום לעברית בVLC יש לי סרט שהורדתי ויש לי את הקובץ של התרגום שלו לעברית, הבעיה היא שהוא מראה את זה בתור סימני שאלה. - שיניתי את הקידוד בתוך הנגן לhebrew- windows 1255. - שיניתי בתוך הwindows את ההגדרות לuni-code programs לישראל. - בסרטון הספציפי הזה שום תרגום של עברית לא עובד עליו (ניסיתי תרגומים של סתם סרטים אחרים). - כאשר אני פותח את התרגום על סרט אחר זה עובד לי. - כאשר אני פותח את הקובץ תרגום בHTML הוא נראה תקין ובלי סימני שאלה. הקובץ של הסרט הוא מסוג MP4. זה נראה שהבעיה בסרט עצמו, אבל מה יכולה להיות הבעיה? איך יכול להיות שסרט לא יכול להראות עברית?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הכוונה בהרצת שתי חלונות - להריץ שני סרטים או יותר במקביל דרך הVLC אפשר לעשות דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. ברשותי אנטי וירוס AVG FREE 8.0.אני מעדכן אותו כמעט כל יום. עכשיו כשבאתי לעדכן,קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה:A .bin file is missing הסרתי והתקנתי גרסה יותר חדשה שלו מאתר AVG ושוב קיבלתי אותה הודעה...כך שכרגע אני בלי אנטי וירוס ואני חושש לגלוש.מה עושים?..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכוונה שלי לבצע "בוט" מדיסק עליו מותקנת התוכנה - ומשם לגבות את הדיסק הקשיח -ללא העלאה של מערכת ההפעלה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנבלה לא מספיק לפתוח חלונות חדשים על הטלויוזיה, שכבוייה רוב הזמן, מה שמצליח לחרפן אותי. מה אפשר לעשות כדי שההתנהגות הזו תפסיק?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי ביטלורד, ביט טורנדו וביטקומט 59,60 ועכשיו 61 . ביט טורנדו הוריד לי 30 מגה לכל הלילה חיפסתי מדריכים כאן באתר , שיניתי הגדרות לפי מה שאנשים אומרים, הורדתי קבצי הגדרות, שיניתי את ההגבלה של ה XP ל50 וכמובן פתחתי פורטים. כלום לא עוזר הוא לא עובר את ה 15K- 20K לשתי הורדות !! אולי פעם בה הוא עולה לשניה ל 20 וקצת... להורדה אחת הוא לרוב לא עובר את ה 10 ... אני צריך עזרה .
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מותקן אצלי 2007 אנטרפרייז עם רישיון חוקי של העבודה. לפני כמה שבועות התחלתי לקבל התרעה על זה שהעותק אינו חוקי, והתוכנה תסומן כלא חוקית אם אני לא מתקין עותק חוקי. הורדתי איזה כלי להסרה של האקטיבציה ובאמת הפופאפ הפסיק אבל אז לאחר פרק הזמן שהתוכנה התריעה בפניו, כל הישומים "סומנו". כיום, כל ישום אופיס שאני פותח מסומן בגדול בצד ימין למעלה שהעותק אינו חוקי. איך מורידים את זה ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
:-X טוב זהה התחיל בקפיצה מוזרה מאוד של פינגים חשבתי שזה הרשת הזנתי את זה... לאחר כמה זמן אני מגלה שגם כשהמחשב השני כבוי אז עדיין הפינג בעננים אמרתי כבר מה זה יכול להיות ניסיתי להריץ פעמיים חיפוש וירוסים עם הקפרסקי וכלום :\ אמרתי טוב אז זה לא וירוס אז זה הספקית אינטרנט בדקתי עם כמה חברים וגיליתי שזה לא... מה כבר יכול להיות נכנסתי שאלתי בכמה פורמים והציעו להתקין נורטון התקנתי הרצתי חיפוש ו...... 5 וירוסים מתוכם 3 תולעות מוזרות ומסקנה אחת קפרסקי נכשל התקנתי אותו מהמלצות בפורום הזה אך אני אישית התאכזבתי ממנו :'(
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנגן מדיה שלי לא תומך בעיברית. יש לי הרבה סרטים בפורמט MKV שמכילים תרגום מובנה,אבל אני לא מצליח ליראות אותו בנגן WD שלי. איך אני יכול לקרוע" את הכתוביות -להמרת כתוביות לקבצי Bitmap הלא הם- IDX/SUB
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תוכנה שתפעל כמו התוכנות שמקבלים עם כרטיסי הקול(עם שלי לא קיבלתי אחת כזו) שתשלוט על הבאס ושאר הצלילים שאני שומע כמו בתמונה http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/kulas/icom-acer/realtek.png עריכה: ממש לא שלחתי את זה בפורום מתאים חחח עריכה: יווו העבירו לי ולא שמתי לב
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כ45 קבצי RAR שמכילים קטע וידאו אחד (חולק לכמה RARים), כמו שכולם יודעים פותחים את הראשון, ואז הקובץ יוצא... הבעיה שאני לא מצליח , והWINRAR נותן את השגיאה הבאה: ! D:\*********: You need to start extraction from a previous volume to unpack **********.avi ! CRC failed in *****.avi. The file is corrupt השורה השניה מופיע הרבה פעמים. מישהו יודע איך אפשר לתקן את הקבצים ? או לפחות לדעת איזה אחד מהם פגום ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קצת כבדה והרבה פעמים שומעים קיטועים תודה
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפעמים אני מקבל מיילים בעיברית שהוא מציג אותם בג'יבריש,אין בעיה לסדר את זה אם אני הולך ל character encoding ומשנה ל HEBREW אבל הקטע שאם אני מצביע על מייל אחר,וחוזר לאותו מייל עם הג'יבריש,הTB לא זוכר את ה encoding,יש דרך לגרום לו לזכור?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי Windows Media Player 9 בעברית ומערכת הפעלה WinXP Pro Corp SP1 באנגלית. כשאני מפעיל סרט על מסך מלא (במדיה פלייר 9), רואים בהתחלה במסך מלא, אך עם פסים של ה-Controllers מלמעלה ולמטה (הכפתורים של ה-play, pause וכו'...) לאחר כשתי שניות שאני לא נוגע בעכבר, ה-Controllers נעלמים ואז רואים באמת במסך מלא. אך הבעיה היא שכל תזוזה, אפילו תזוזה ממש קלה של העכבר, גורמת ל-Controllers לחזור ואז שוב הסרט לא במסך מלא... רציתי לדעת איך אני יכול להגדיר שלא יראו את ה-Controllers במסך מלא.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים! עומדת בפני עבודה מאד מתישה, שכוללת בין היתר לשנות מאפיניים של המון קיבצי תמונות\וידאו\סאונד. חוץ מזה יש עוד דברים מאד פשוטים שצריך לעשות, אבל לעשות הרבה מהם. הרבה פעמים. זה משהו מאד רוטיני, ואני מחפש תוכנה שאם אני אגיד לה על מה ללחוץ במיקלדת \ בעכבר היא תדעה לעשות את זה ולחזור על זה. זה יוכל לחסוך לי המון זמן של עבודת כפיים. אני יודע שיש המון אוטוקליקרים אם מחפשים בגוגל, ואני יכול להשתמש בהם לזה, אבל אני מחפש משהו טיפה יותר מיקצועי ורציני. בכל בעיה או הסתפקות שיש לי שקשורה לטכנולוגיה אני תמיד מגיע לפורום הנהדר הזה בשביל לברר, אבל הפעם אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אם לא אני אשמח אם תפנו אותי לפורום אחר (אפילו משהו באנגלית). תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-