עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by vato_loco,

יש לי דיסק של דיוידי של קליפ מסויים ואני רוצה להעתיק אותו. אין לי 2 כוננים במחשב, ופעם הצלחתי דרך נרו 8 יצרתי IMAGE או משהו איך אני עושה את זה? רב תודות.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אני מחפש המלצה לתוכנה מאוד ספציפית. שמגבילה תוכנות שפועלות ברקע למהירות שאחליט (הורדה\העלאה). ובנוסף רציתי לדעת אם ברשת אלחוטי, אפשר להגביל מחשב מסויים למהירות הורדה מסויימת? אני עד היום הכרתי רק את התוכנה NetLimiter רציתי לדעת אם ממליצים עליה? או שיש חזקות יותר בשוק? הכי חשוב תוכנה ככה קלה למערכת שתעבוד כמו שצריך בלי קריסות.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. 20 סרטוני הדרכה מובי מייקר 25 סרטוני הדרכה פרימייר פרו אידאלי למתחילים בעריכת וידאו תהנו http://vdo4.com

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. סץכלו פירמטתי את המחשב עכשיו לא הצלחתי להיכנס לאינטרנט וזה התקשרתי להוט וזה הסבירו לי אמרו לי תיכנס לכאן לכאן לכאן קיצר אמרו לי שאני צריך להוריד דרייבר לכרטיס רשת שלי עכשיו אין לי דיסק של זה קיצר יש לי מחשב של DELL עכשיו שפתחתי בפורום תמיכה ומונדיג וחומרה נעלו לי אמרו לי לבקש כאן דרייבר ללוח אם לא הבנתי מה הקשר.. קיצר מה אתם חושבים שאני צריך?? Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. יש לי את הeHome Infrared Receiver, אם להיות מדויק הדגם TSGi-iR01 של HP שמצורף עם המחשבי Media Center שלהם, אבל זה לא משנה כי זה בעצם סט של הIR Blaster, מקלט IR ושלט של MS שתואם לכל מחשב עם Vista/7/XP עם Windows Media Center. עכשיו זה עובד מעולה עם השלט שמצורף לסט, אבל אני רוצה לשלוט על המחשב עם המתאם הזה עם כל שלט אחר. מצאתי את האתר הזה: http://byremote.com.au/hip/mce_remote_faq.htm שם יש דרייבר חלופי למתאם שאמור לתת לי גישה (עם Plugin מתאים לgirder או לHIP) למתאם עם כל שלט, הדרייבר הזה מותאם רק לXP, לפי האתר הפתרון לויסטה הוא כזה: דרייבר חלופי אחר, שאני נכנס לאתר של הדרייבר (http://forum.team-mediaportal.com/showthread.php?t=29024 שזה בעצם אשכול של המפתח של הדרייבר החלופ…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. הי, המחשב הנייד שלי (IBM R50e) לא מזהה את הכרטיס קול הורדתי דרייבר אודיו מהאתר של lenovo ובאמצע תהליך ההתקנה קפצה הודעת שגיאה על כך שחסר קובץ בשם cleanup.exe מישהו מכיר את הבעיה ?? אשמח מאוד לעזרה..

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by veredaniel,

שלום אני מחפשת תוכנה שניתן להגדיר בעזרתה סיסמה לכניסה לתיקיות ספציפיות כמו בסרטים האם קיים? מה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Proww,

אהלן. אני מחפש תוכנה קלילה ופשוטה לחיתוך שירים (לכל הפורמטים בערך.) יש חיה כזאת? אם כן אשמח לעזרה והצעות.

9. Started by mdmdmd,

שלום לכולם אני לא בטוח אם זה תת הפורום המתאים אבל אשאל פה בכל מקרה בגלל שזה מאד לחוץ.. יש לי תרגיל להגיש ב-MATLAB הקשור לתחום שיטות חישוביות ההוראות בתמונה המצורפת: בעקרון זה תרגיל דיי קצר במטלב הבעיה היא שאני צריך להגיש אותו עד מחרתיים ובדרך אני צריך להתכונן למבחני אמצע.. (למי שתוהה, איפה שאני לומד מטלב הוא קורס במפני עצמו ולכן יש בו תרגילים להגשה וכו'..) אני אודה לכם מכל הלב אם מישהו יוכל לתת לי קוד לפתרון. אגב, בתמונה השנייה יש קוד דומה לתרגיל אחר, רק כדי להראות בערך איך זה אמור להראות.. תודה מראש לעונים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Haflo,

מספר שאלות בנושא: 1. ב FlaskMPEG מהן ההגדרות בכדי להגיע לאיכות הגבוהה ביותר? (אני מדבר על גודל חלון, Bitrate וכדומה) 2. מישהו יודע איך אפשר להוריד Subtitles בפורמט BMP ולשלב אותם ב MicroDVD Player?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום מישהוא מכיר תוכנה שלא דורשת התקנה (רצה ישירות מהusb) שיכולה ליצור קובץ תמונה של דיסק? וד"א כמה זמן לוקח לעשות תמונה של דיסק של 700mb?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , יש לי שאלה אולי לא קשורה לפורום הזה ... יש איזשהו תואר בתחום הגרפיקה/עיצוב ? משהו שמקביל לתואר ראשון אוניברסיטאי ? אם כן מישהו יכול להמליץ על מכללה או לפחות מידע .. תודה !

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by or0126,

יש לי directx 10 והוא עושה לי בעיות איך אני מתקין בחזרה את הdirectx 9.c?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. סבבה, החלטתי לעשות מעשה. מלא זמן אני רוצה שתיהייה רשימה של תוכנות לעריכה גראפית. שתיהייה בראש פורום הגראפיקה במצבSTICKY. אז אם מנהל הפורום רואה את זה, אולי הוא יכול לSTICK HTIS בקשה?... חוקי התרד : 1) נא לצרף לכל תוכנה לינק לאתר בית + רישיון (חופשי, שיתופי) 2) בקשה בלי להספים, אנחנו רוצים תרד נקי... 3) אני אוסיף את כל התוכנות שירשמו לשדף הראשי, כך שלא יהיה צריך לדפדף כל פעם לדף האחרון... תוכנות : wings 3d : תוכנה מעולה לעריכת תלת מימד. מ-ע-ו-ל-ה. : www.wings3d.com : חינם. - 3d Canvas : תוכנה מעולה לאנימציה תלת מימדית : http://www.amabilis.com/downloads.htm : חינם. - The Gimp : תוכנה לציור דו מימדי. פרויקט לינוקס פתוח. אחלה תוכנה : http://www.gimp.org/ : חינם - Zbrush 2 : …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by tmpusr,

ה-ACRONIS שברשותי לא מאפשר לי לעשות CLONE למערך ה-RAID0 שלי לדיסק חדש (ללא RAID). יש תוכנה שמאפשרת כזה CLONE? מערך ה-RAID על סף קריסה ולא בא לי פירמוט. תודה!

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by extra-g,

----אני לא יודע אם ההודעה הזאת מתאימה לפורום הזה או לפורום ווינדווס בכל מקרה אם היא לא במקום אני אשמח אם המנהלים יזיזו אותה----- המחשב של אחי בזמן האחרון לא זז. אני כל הזמן - באופן קבוע - רואה את תהליך SVChost תופס 99 אחוז מהמעבד. כשאני מנסה לסגור אותו הוא מבצע איתחול מאולץ של המחשב. מה עושים? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה חינמית ופשוטה להמרה של שירים בMP3 לרינגטונים (אני רוצה להוסיף אותם לטלפון שמריץ אנדרואיד 4.0.4 עכשו וכנראה 4.1 בעתיד הקרוב...) את העריכה אני רוצה לעשות במחשב לא בטלפון... תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. כמו שצוין בכותרת אני מעוניין להתחבר עם חשבון המייל שלי (or2ooo@walla.com), אל Outlook 2010, אבל הוא לא מוצא את ההגדרות המתאימות (ניסיתי מצב מוצפן וגם מצב לא מוצפן), ניסיתי לשנות ל-סיומת IL (כי מן הסתם אנחנו בישראל), אבל עדיין זה לא עובד. למישהו יש רעיון? יש אפשרות של הגדרה ידנית, נראה לכן שזה הכרחי, כי לי אין מושג מה אני צריך לכתוב שם...? אשמח לעזרה. אני לא עובר לגמייל, מהסיבות שלי.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. על מה כבר לחצתי בטעות?! מה כבר קרה?? אני באמצע הקלדת עבודה וזה משגע אותי. איך מחזירים את המצב לקדמותו ומאפשרים שוב סימון של שורה (ברקע שחור...) ומחיקתה על-ידי Backspace? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, רציתי לשאול איך / אם אפשר להוריד ב FIREFOX סרטונים שמועלים לרשת עם FLASH? (כאלה שאין להם קישור להודרה) תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אנא ענו לי בהקדם האפשרי.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. ככל שעובר הזמן מיום התקנת מערכת ההפעלה המחשב מתחילות לצוץ יותר יותר בעיות, מערכת ההפעלה הופכת לפחות יציבה והעבודה במחשב הופכת פחות נעימה. אני מועניין לדעת באיזה תוכנות ממולץ להשתמש ע"מ לשמור על המחשב נקי, מהיר, ויציב ככל הניתן לאורך זמן. מי שממליץ על תוכנה שיסביר מה המטרה שלה בבקשה. תודה לכם :saint:

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by bugosdckh,

רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה שממירה קובץ תמונה bmp ל gif מבלי לפגוע בתמונה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by oded6188,

במקום העבודה שלי מדפיסים כרטיס באופן ידני (עם המכונה הזאת שמדפיסה שעה על הכרטיס) לפני 6 שעות נגמר החודש, ואני רוצה לחשב בדיוק כמה שעות עבדתי... להתחיל לחשב 10 כרטיסים של 10 עובדים שונים זה מורט עצבים יש תוכנה שאפשר להכניס לה את הנתונים והיא תעשה את החישוב? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים