עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איך מוסיפים תירגום ל SVCD???

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by pure perfection,

שלום אני צריך עזרה עם התוכנה הזאת הורדתי אותה והתקנתי , אחרי זה הוספתי את חבר שלי עכשיו איך אני אמורים לשחק?? זה ב COD5 אם אפשר הסבר. תודהה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by torchak,

למישהוא יש מוסג איך נאי יכול להפוך את הגיליון שהמספרים יהיו בצד ימין ב EXEL2000?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by omrit,

היי, יש לי שאלה ניובית: אני עוזר לחבר לעשות קולאז' של תמונות על תמונה אחת גדולה שתפותח בגודל A4 (או אפילו יותר) באיכות גבוהה. כאשר אני יוצר את התמונה בפוטושופ אני צריך לבחור בגודל A4 (2480X3508)? או שלבחור מימדים גדולים יותר יעזרו לי לשפר את איכות התמונה? מה עלי לבחור בשדה "resolution" על מנת לקבל איכות מירבית? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by ronbs100,

הי צריך את עזרתכם הדחופה אופיס 2010- המייל לא עובד . הוא מקבל ושלוח מיילים אך כמעט בכל פעולה - מחיקת מייל, העברה לתקייות ועוד הוא קופא ויש להפעילו מחדש המייל פשוט לא מתפקד. שאני מוחק מייל למשל האפיס לא מגיב וקופא ואני צריך לסגור ולהפעילו מחדש. כמעט בכל פעולה זה קורה יתר הדברים באופיס עובדים בסדר מחשב חזק עם מערכת הפעלה . W7 ULTIMAT

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by OutRaGe,

שלום ידידה ביקשה ממני להתקין לה אנטי-וירוס והאמת שאצלי כבר הרבה זמן לא מותקן אחד בעבר השתמשתי בקספרסקי והיה נוח אבל לא יודע היא דיי מתקשה עם מחשבים כך שלמרות ששניהם מעולים תמליצו איזה מהם יותר נוח עם ממשק ותפעול טובים ופשוטים וסתם ככה שאלה, אם להתעלם מהנוחות, תכלס עבודה ויעילות - מה עדיף ? תודה מראש, לירן.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. איך פותרים את זה? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום, פתאום שמתי לב שהסמיילים אצלי מופיעים בתור אותיות במקום ציורים. למשל הסמיילי שאמור להראות ככה נראה בעצם ככה (: וכנ"ל לגבי כל הסמיילים. אה ונזכרתי בעוד בעיה במסנג'ר. הוא לא נותן לי לערוך את השם שלי. איזה תוכנה מעצבנת איך אני משנה את זה בחזרה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by tomchook,

היי קניתי נייד של סמסונג 300V5A, והשתמשתי במדריך הזה כדי להתקין MadVR. אני אציין שיש שיפור בוידאו לעומת VLC, אבל יש בעיה הרבה יותר חמורה שממש מפריעה לי לראות את הסרטים. בקטעי מעבר או סצנות מהירות, גם כשאני רואה AVI וגם MKV יש חלק מהתמונה נהיית סטטית ושחורה, מעורבת בפיקסלים שחורים (הייתי לוכד את המסך ומראה דוגמא, אבל ה-MadVR לא מאפשר), ולוקח כמה שניות עד שהוידאו חוזר לעצמו. בעצם בצורה כזו אי אפשרות לראות וידאו. לפי המדריך שיניתי את ה chroma upscaling, luma upscaling, and luma downscaling all to bilinear אבל ללא שינוי. האם למישהו יש פיתרון? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. מחפש תוכנה שמוריד קבצים יותר מהר ולמשל אם המחשב נכבה אז התוכנה משהה את ההורדה וכאלו דברים.. תודה, דניאל.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אהלן, במשך הרבה זמן אני משתמש PHOTOSHOP CS3, ולמרות כל זמן השימוש, לא הצלחתי ולו פעם אחת להבין כיצד אני ממיר כתב כך שאני אוכל לכתוב אותו מימן לשמאל [ולא משמאל לימין]...כמו כן - אם אני כותב בעברית, זה עושה לי עברית הפוכה [הכוונה שזה כותב בהיפוך ממה שאני כותב, אז צריך לכתוב את האותיות במילה בסדר הפוך] אודה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by BlackSheep,

לאחרונה אני מתלבט בין שני דפדפנים, פיירפוקס ואינטרנט אקספלורר. במי לדעתכם הכי טוב להשתמש, ולמה?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. תודה מראש לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום לכולם, ראתי באיזה אתר תמונה של הדיסק של הסידרה ''ג'ואי'' עונה ראשונה, יש לי את כל הפרקים של העונה השניה ואני מעוניין ליצור בדיוק דיסק כזה... תמונה: http://img294.imageshack.us/my.php?image=15001500148815131501kl0.png התוכנות שאני צריך הם תוכנה להצמדת כתוביות ותוכנה שאני שם בא את הפרקים (כמו בתמונה)

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני לא יודע אם הדיון מתאים לפורום הזה, כיוון שאין פה פורום אינטרנט בכללי, והנושא המדובר הוא על יישום ה-JRE שמותקן במחשב שלי. מאז יום שבת 12.1.21013, בו פורסמה ב-Ynet, הכתבה בה הממשל האמריקאי ממליץ לכבות את ה-Java (ה-JRE בכללי) בגלל פרצת אבטחה חמורה, כאשר חזרתי לביתי במוצ"ש, נוכחתי לשים לב לכך, כי ה-JRE פשוט נעלם כלא היה מהמחשב שלי (הן ממערכת ההפעלה והן מהפיירפוקס שלי). אני כלל לא זוכר שהסרתי אותו מהמחשב שלי. במחשב של אימא ואבא שלי, זה לא קרה ופשוט בפיירפוקס, פיירפוקס התריע כי התוסף החיצוני של Java גורם לבעיות אבטחה, אבל לא ניטרל אותו בעצמו, אלא אני הייתי צריך לנטרל אותו. האם לאנשים אחרים קרה הדבר הזה, שה-Java נעלם להם מהמחשב בפתאומיות? איך זה קרה לי?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by avishaiar17,

שלום רב! אני מעוניין שתמליצו לי על תוכנה קלה לתפעול לעריכת תמונות... מה שבעצם אני צריך זה להוריד תמונות ממצלמה דיגיטאלית לערוך את התמונות לדף (לתוכנה) A4 שבדף נכנסים 8 תמונות... לכל תמונה יש מסגרת שדומה לכל השאר.. עם כתוביות שאני מוסיף לתמונה ...תאריך מלל מסגרת וכו'... אשמח לעצתכם בנושא... תודה רבה מראש ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. בשעה טובה קניתי מחשב חדש.... אבל בעיה קטנה, בלוח אם שקניתי אין תמיכה לבקר כונן דיסקטים. אני רוצה להתקין את המחשב עם WIN וכל השאר ולעשות אימז עם גוסט או תוכנה אחרת. הייתי רוצה לצרוב דיסק DVD שיהיה BOOTABLE , שיכיל את הSYS FILE של גוסט כך שיעלה מהדיסק במקום מהדיסקטים שכך היה תמיד וגם את קובץ האימז עצמו לצרוב על אותו דיסק..... איך אני עושה את זה? או לחילופין או בנוסף לעשות דיסק און קי BOOTABLE עם SYS FILE של גוסט ואולי גם להעתיק לתוכו את קובץ האימץ אולי, מקסימום אז אני כבר אצרוב את קובץ האימז.... הלוח אם שלי תומך בדיסק און קי ברמת BOOT אבל איך אני עושה את כל זה? אודה לכם על העזרה Highlander

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. הי, אשמח לשמות זה מהצייר, מחפש משהו איכותי יותר תודה : )

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. יש לי כרטיס רשת אלחוטי של SWEEX באקס פי הכל עובד טוב אבל לאחרונה התקנתי ויסטה והוא עושה לי את השגיאה הזאת This device cannot start. (Code 10) אני הסרתי דרייברים הפעלתי מחדש התקנתי מחדש הפכתי ללא זמין ושוב לזמיןן הכל עשיתייי חפשתי באינטרנטטט ולאא מצליחחח בבקשהה אני חייב לפתורר את זה תעזרוו לייי :(:(:((((((

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. איך אפשר לשחזר קובץ וורד שעוד לא שמרתי? (ז"א באמצע ההקלדה הוא נמחק) אין שמירה אוטומטית וניסיתי דרך הריקובר של הנורטון ושום דבר לא מצאתי בבקשה עזרה דחוף (צריך להגיש את העבודה עכשיו)!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Gill2,

לא מצאתי הורדה של קאזא מישהו יכול לתת לינט

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היי אני מחפש תוכנה שתעשה סריקה על תיקייה ספיציפית (כולל תתי-תיקיות )ותוכל לשמור לי את כל השמות של הקבצים באופן מסודר במסמך טקסט. תוכנה מומלצת וקלה לשימוש ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום! אני מחפש תוכנה שתוכל להפעיל מרכזנית אלקטרונית ברגע שיתקשרו לקו אשר מחובר למחשב. מעבר לכך, אני צריך שהתוכנה תתאים קוד מסוים שאני אגדיר לה, ותתאים אותו למשהו אחר במחשב. למה הכוונה? כשיתקשרו לטלפון יהיה קול שיגיד: אנא הקש את הקוד הסודי" המתקשר יקיש את המספר 434 הקול יגיד: "המספר התקבל" ולאחר מכן יקלט במחשב שחיים התקשר והוא יזהה זאת ע"י הזנת הקוד. וכמובן עם יכולת להתאים קוד לבנאדם. אם מישהו מכיר תוכנה שמתעסקת עם זה, או מכיר אולי דרך לעשות את זה עם שילוב של תוכנות אני אשמחל לקבל כל עזרה תודה, BISLY

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. הורדתי סרט של 86 דקות וניסיתי לצרוב אותו בתור Video-CD בנרו --- על דיסק 90 דקות של SILVERline.... הצריבה נכשלה וכבר כמה דיסקים נהרסו לי :-X אני משתמש ב Nero 6 Ultra Edition. מישו יודע איך אפשר לצרוב דיסק של 90 דקות בלי כל הארורים?? ועוד בעיה... הורדתי סרט, טענתי אותו בVirtualdub וקיבלתי את ההודעה הזאת: מה צריך לעשות מכאן?? הייתה לי בעייה כזאת עם סרט אחר שהורדתי וצרבתי לדיוידי - אז סימנתי בAudio-direct stream copy ובVideo-direct stream copy, ואז שמרתי את הקובץ כWAV. ואז כשזה סיים לשמור, ב-audio בחרתי WAV וטענתי את הקובץ של הקול ששמרתי .. עד פה הכל סבבה אבל שצרבתי את הסרט ראיתי שהקול והתמונה לא תואמים מאמצע הסרט ככה... מישו יודע למה זה ככה?? מה צריך לעשות? תודה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by neogod,

הפייר וואל חוסם לי את הגישה למייל של GMAIL , ביטלתי את הפייר וואל של ווינדוס אבל הוא עדיין מופיע אצלי כ ON בהגדרות . כמו כן התקנתי את zone alarm security suit . איך ניתן לבטל את החסימה של ה GMAIL ?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים