עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by i7,

שלום ושנה טובה, אדלג על השלבים שהתרחשו עם המחשב, ואגיע לעניין הרלוונטי כרגע: 1) ITUNES נפתח כשכל שמות קבצי המוזיקה עליו (כ-30,000!), אך הם מסומנים עם סימן קריאה. 2)הקובץ שהיה קיים בכונן C שאליו שמות השירים מתייחסים איננו (נמחק). 3)קבצי השירים המקוריים נמצאים כולם בכונן נפרד. מבינה שאוכל להסיר ITUNES, להתקין מחדש ולהעביר את כל הקבצים מחדש לספריה; אך מאחר וזה מספר עצום של קבצים ומאחר ושמות הקבצים עדיין קיימים בתוכנה - נראה לי בזבוז מטורף של זמן ואנרגיה. ודאי יש פיתרון פשוט יותר. האם מישהו יוכל לעוץ לי? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום צילמתי בוידאו הרבה מאד סרטונים מטיול. האיכות היא HD1080P ב60FPS (המצלמה היא SONY CX180) עכשיו הפורמט שיוצא זה MTSז (AVCHD או משהו כזה?)והבעיה היא שבערך דקה או משהו כזה שוקל 200 מגה... (10 דקות כמה ג'יגות) חיפשתי וניסיתי כמה תוכנות וקונפיגורציות אבל תמיד יש ירידה דרסטית באיכות כדי לצמצם גודל קובץ... ישנה תוכנה להמרת הוידאו ככה שהגודל יירד אבל האיכות תישמר כמעט לגמרי? (הצלחתי להקטין את הגודל ולשמור יחסית על איכות אבל רק אם אני ממיר את הוידאו ל30FPS וזה הורס את התנועה ונראה פשוט שזה לא זז חד) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. IEXPLORE caused an invalid page fault in module KERNEL32.DLL at 017f:bff7b9a6. Registers: EAX=00000000 CS=017f EIP=bff7b9a6 EFLGS=00000202 EBX=70200000 SS=0187 ESP=0064dff8 EBP=0064e008 ECX=8192c4e4 DS=0187 ESI=7803a130 FS=3f7f EDX=00420000 ES=0187 EDI=00000000 GS=3f6e Bytes at CS:EIP: ff 76 04 e8 13 89 ff ff 5e c2 04 00 56 8b 74 24 Stack dump: 7803a05c 78001075 7803a130 702019a0 0064e070 78001fcb 0000000d 780027c8 00000000 702019a0 70222edf 702299ef 7027816c 70278168 70222eb6 702299ef

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. מחפש תוכנה שבו אוכל לדעת IP של מישהו אחר ולא את שלי

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אמרו לי שזה אולי בעיה של דרייברים, אך כולם הכי מעודכנים ובכל זאת עולה השגיאה הנ"ל. יש למישהו מושג איך פותרים אותה? הנה תמונה של השגיאה: הבעיה נפתרה. בטעות התקנתי את התוכנה בכונן שלא מותקן עליו ה - Windows, לכן התוכנה לא עבדה. עכשיו הכל עובד מעולה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום, רציתי לשאול איך / אם אפשר להוריד ב FIREFOX סרטונים שמועלים לרשת עם FLASH? (כאלה שאין להם קישור להודרה) תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by OutRaGe,

שלום ידידה ביקשה ממני להתקין לה אנטי-וירוס והאמת שאצלי כבר הרבה זמן לא מותקן אחד בעבר השתמשתי בקספרסקי והיה נוח אבל לא יודע היא דיי מתקשה עם מחשבים כך שלמרות ששניהם מעולים תמליצו איזה מהם יותר נוח עם ממשק ותפעול טובים ופשוטים וסתם ככה שאלה, אם להתעלם מהנוחות, תכלס עבודה ויעילות - מה עדיף ? תודה מראש, לירן.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by approx,

היום התחלתי לעבוד על עוד ציור הוא לא גמור אבל זה מה שיש בנתיים תהנו

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. איך מוסיפים תירגום ל SVCD???

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אהלן ותודה לעוזרים מראש יש לי כרטיס מסך מסוג nvidia geforce gt220 חיברתי אותו לטלויזיה בחיבור H.D אני רואה תמונה ללא סאונד כמובן שהעברתי בהגדרות סאונד ליציאה דיגיטלית ניסיתי לשחק עם ההגדרות (ב - realtek HD audio manager) ובטעות גם מחקתי את ההגדרה ליציאה דיגטלית אז ככה - 1. איך אני מגדיר מחדש את יציאת האודיו הדיגטלית? 2. איך אני מצליח לשמוע אודיו בטליוזיה בחיבור h.d ולא רק וידיאו? תודה רבה רבה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. עד היום השתמשתי בתוכנה outlook express על מנת לבדוק את האימיילים שלי, והייתי מקבל הרבה מאוד (!) ספאם לפני מס' ימים ראיתי את תוכנת IncrediMail בעבודה, למרות ששמעתי על התוכנה הזו לפני הרבה זמן, מעולם לא התקנתי אותה ורציתי לבדוק אותה, התקנתי היום את התוכנה, וזה פשוט משנה את ההתיחסות שלי לאימיילים תוכנה מעולה, די מרשימה יש בה כל מה שאני רוצה שיהיה בתוכנת האימייל שלי. בנוסף התוכנה חינמית, ואינה מציגה פרסומות או כתב על ההודעות - בניגוד לתוכנות אימייל חינמיות אחרות או שירותי אימייל חינמיים מבוססיי ממשק רשת ( Webmail) אתר התוכנה - www.incredimail.com באתר גם כן ניתן להוריד תוספות לתוכנה - עיצובים נוספים, רקעים, צלילים, מודיעים ( = בתוכנה ישנה אפשרות שמודיעה על אימיילים חדשים, כמו…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by ronbs100,

הי צריך את עזרתכם הדחופה אופיס 2010- המייל לא עובד . הוא מקבל ושלוח מיילים אך כמעט בכל פעולה - מחיקת מייל, העברה לתקייות ועוד הוא קופא ויש להפעילו מחדש המייל פשוט לא מתפקד. שאני מוחק מייל למשל האפיס לא מגיב וקופא ואני צריך לסגור ולהפעילו מחדש. כמעט בכל פעולה זה קורה יתר הדברים באופיס עובדים בסדר מחשב חזק עם מערכת הפעלה . W7 ULTIMAT

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. הורדתי סרט של 86 דקות וניסיתי לצרוב אותו בתור Video-CD בנרו --- על דיסק 90 דקות של SILVERline.... הצריבה נכשלה וכבר כמה דיסקים נהרסו לי :-X אני משתמש ב Nero 6 Ultra Edition. מישו יודע איך אפשר לצרוב דיסק של 90 דקות בלי כל הארורים?? ועוד בעיה... הורדתי סרט, טענתי אותו בVirtualdub וקיבלתי את ההודעה הזאת: מה צריך לעשות מכאן?? הייתה לי בעייה כזאת עם סרט אחר שהורדתי וצרבתי לדיוידי - אז סימנתי בAudio-direct stream copy ובVideo-direct stream copy, ואז שמרתי את הקובץ כWAV. ואז כשזה סיים לשמור, ב-audio בחרתי WAV וטענתי את הקובץ של הקול ששמרתי .. עד פה הכל סבבה אבל שצרבתי את הסרט ראיתי שהקול והתמונה לא תואמים מאמצע הסרט ככה... מישו יודע למה זה ככה?? מה צריך לעשות? תודה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. יש לי במחשב באחת המחיצות תקייה שקוראים לה GHOST ויש בה 5 קבצים שבהם 4 עם סיומת GHS ואחד עם סיומת GHO ,התקנתי את התוכנה Norton Ghost אבל לא מצאתי איך לשחזר, אשמח לעזרה תודה רבה..

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. בשעה טובה קניתי מחשב חדש.... אבל בעיה קטנה, בלוח אם שקניתי אין תמיכה לבקר כונן דיסקטים. אני רוצה להתקין את המחשב עם WIN וכל השאר ולעשות אימז עם גוסט או תוכנה אחרת. הייתי רוצה לצרוב דיסק DVD שיהיה BOOTABLE , שיכיל את הSYS FILE של גוסט כך שיעלה מהדיסק במקום מהדיסקטים שכך היה תמיד וגם את קובץ האימז עצמו לצרוב על אותו דיסק..... איך אני עושה את זה? או לחילופין או בנוסף לעשות דיסק און קי BOOTABLE עם SYS FILE של גוסט ואולי גם להעתיק לתוכו את קובץ האימץ אולי, מקסימום אז אני כבר אצרוב את קובץ האימז.... הלוח אם שלי תומך בדיסק און קי ברמת BOOT אבל איך אני עושה את כל זה? אודה לכם על העזרה Highlander

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by gif,

הי שלום לכולם..לא יודע אם זה קשור כל כך לפה...אבל בכל זאת: היום בערב אני צריך לעשות "ביקור מחשבים"אצל מישהו שהזמין אותי(זה יהיה הביקור הראשון שלי!!! ) אז הוא רוצה שאני יפרמט לו את המחשב שלו... ויש לו כמה דרישות: 1.הר דיסק לגיבוי החומר שלו-יש לי 2.דרייברים אחרי הפירמוט-אין לי(וגם לו אין את הדיסקים) מאיפה אני יכול להסיג דרייברים למחשב שלו? ??? נ.ב השאלה שלי היא:איך אני מוצא לו דרייברים ברחבי האינטרנט,מה אני צריך לכתוב\איזה אתר להוריד מימנו את כל הדרייברים?(וגם איך אני אמור לדעת איזה דרייברים מתאימים למחשב שלו?) תודה. מקוה שהבנתם את השאלה שלי..

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לקריאת והשמעת קבצי flac למחשב. עד עכשיו לא מצאתי מחיפוש בגוגל, וקיוויתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי. תודה לעוזרים! אלון

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכולם, ראתי באיזה אתר תמונה של הדיסק של הסידרה ''ג'ואי'' עונה ראשונה, יש לי את כל הפרקים של העונה השניה ואני מעוניין ליצור בדיוק דיסק כזה... תמונה: http://img294.imageshack.us/my.php?image=15001500148815131501kl0.png התוכנות שאני צריך הם תוכנה להצמדת כתוביות ותוכנה שאני שם בא את הפרקים (כמו בתמונה)

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. 20 סרטוני הדרכה מובי מייקר 25 סרטוני הדרכה פרימייר פרו אידאלי למתחילים בעריכת וידאו תהנו http://vdo4.com

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Aviv C,

איך אני יכול לחלק קובץ rar אחד למספר חלקים (part1, part2 וכו') בעזרת WinRAR? האם זה בכלל אפשרי ואם לא אז איזה תוכנה אני צריך בשביל זה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by torchak,

למישהוא יש מוסג איך נאי יכול להפוך את הגיליון שהמספרים יהיו בצד ימין ב EXEL2000?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. יש לי שאלה מאוד רצינית ... יש לי אנטי וירוס + FIRE WALL הגנה בסיסית על המחשב אם אני גולש בנענע , וואלה , תפוז אני יכול לגלוש עוד 100 שנה בלי בעיות אבל כמו כולם גם אני חוטא לפעמים באתרי סקס ואין אנטי וירוס חוקי עם סיריאל שמסוגל להתמודד עם אתרים כאלה אני גולש באתרים האלה ובאותו יום המחשב שלי קורס אין פיתרון נורמלי נגד זה ? גם בהורדות באימיול המחשב נתקע לפעמים מוירוסים והאנטי וירוס לא עוזר לא קספרסקי ולא סימנטק ... עם רישיון הכול ... מה אנשים אחרים עושים ? איך מתמודדים עם זה ? אם בכלל אפשר ? יש לי גם תוכנות נגד רגולות חינמיות SEEK AND משהו וזה לא עוזר

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by cateye,

היי אני מחפש תוכנה להקלטת מסך שאוכל גם להקליט איתה, אני צריך אותה לכל מיני שימושים כמו לעשות מדריכים בווידאו תודה רבה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by BlackSheep,

לאחרונה אני מתלבט בין שני דפדפנים, פיירפוקס ואינטרנט אקספלורר. במי לדעתכם הכי טוב להשתמש, ולמה?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. איך אפשר לשחזר קובץ וורד שעוד לא שמרתי? (ז"א באמצע ההקלדה הוא נמחק) אין שמירה אוטומטית וניסיתי דרך הריקובר של הנורטון ושום דבר לא מצאתי בבקשה עזרה דחוף (צריך להגיש את העבודה עכשיו)!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים