עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי בתוכנה Widget שמציג על ה-Desketop את מזג האוויר בכל מקום בעולם, לפי בחירה שלך, עם אייקון נחמד (שמש/עננים/גשם/שלג). צריך לרשום בתוכנה את ה-zip code של העיר שלך (תל אביב), ואז הוא מציג את המזג אוויר לפי אתרים בחו"ל של מזג אוויר. הבעיה היא שאני לא יודע מה ה-zip code של תל אביב. באתר http://weather.yahoo.com אפשר לכתוב שם של עיר או zip code של עיר, ולראות את המזג אוויר בעיר הזו ותחזית לימים הקרובים. אני צריך לדעת מה ה-zip code של תל אביב, בשביל התוכנה הזו ובשביל האתר. מישהו יודע איזה מספר אני צריך לרשום (5 ספרות), או תוכנה שממירה שמות של ערים בעולם ל-zip code?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ashbit_q,

כמו שכתבתי איך אני רואה קבצי קוקיס שגלשתי אליהם בוינדוס 7 וכמו כן אם יש דרך לראות סיסמאות דרכן?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by yossi21,

שמעתי על זה לאחרונה, האם זה בטוח לשימוש? הבנתי שיש על זה מעקב. האם אפשר למצוא שם תוכן שלא נמצא בסביבת web רגילה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by mdmdmd,

שלום לכולם אני לא בטוח אם זה תת הפורום המתאים אבל אשאל פה בכל מקרה בגלל שזה מאד לחוץ.. יש לי תרגיל להגיש ב-MATLAB הקשור לתחום שיטות חישוביות ההוראות בתמונה המצורפת: בעקרון זה תרגיל דיי קצר במטלב הבעיה היא שאני צריך להגיש אותו עד מחרתיים ובדרך אני צריך להתכונן למבחני אמצע.. (למי שתוהה, איפה שאני לומד מטלב הוא קורס במפני עצמו ולכן יש בו תרגילים להגשה וכו'..) אני אודה לכם מכל הלב אם מישהו יוכל לתת לי קוד לפתרון. אגב, בתמונה השנייה יש קוד דומה לתרגיל אחר, רק כדי להראות בערך איך זה אמור להראות.. תודה מראש לעונים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by יעל_ח,

אני מחפשת תוכנה שאפשר באמצעותה לחתוך קטעי וידאו. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by eyal,

מי שמכיר שישים לי לינק לאתר מהיר עם סרטים מלאים חדשים :smilyDJ:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. 20 סרטוני הדרכה מובי מייקר 25 סרטוני הדרכה פרימייר פרו אידאלי למתחילים בעריכת וידאו תהנו http://vdo4.com

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by שחפון,

שלום לכולם... הורדתי בשבוע שעבר את תוכנת JDOWNLOADER ששמעתי עליה רבות ועל שביעות רצון האנשים שהורידו אותה וכמו כולם באתי לקובץ ענק שאני רוצה להוריד אותו גררתי אותו עם העכבר ולחצתי העתק ואכן זה הופיע בלשונית ה linkgrabber שלי למי שמכיר את התוכנה.. ושם סימנתי את הקבצים ולחצתי play ואכן הקבצים נמצאו בלשונית ההורדות אך לא ירדו בפועל דבר שאני לא מבין כי לפי מה שהבנתי אחרי כל הפעולות שעשיתי התוכנה הזו אמורה לעבוד ללא בעיות.... או ששכחתי משהו להגדיר? אשמח לעצות ולעזרה בפתרון הבעיה שבוע טוב וחג שמח שחף

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by $שלומי$,

סליחה . אני רוצה לדעת האם יצה Windows Media Player11 האם כן תגידו לי אני יהיה ;D

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by xeloco,

יש לי מצלמה GPT MODEL:DC-4110 ונעבד לי הדיסק אם הדרייבר ואני לא מוצא את הדרייבר בשום מקום מאיפה אני יכול להוריד אותו? תודה מראש!!!

11. יש בתוך התיקייה של המועדפים תיקייה שנקראת "סרגל המועדפים". לאחר שאני מוחק אותה היא חוזרת. אני מוחק שוב והיא חוזרת שוב וחוזר חלילה. האם יש אפשרות למחוק את התיקייה הזו לצמיתות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. יש לי 11 דפים במחשב שאני רוצה להפוך את כולם לדף אחד של PDF איך אני עושה את זה? אני יודע שיש לי אופציה ברגע של הסריקה לבחור PDF אבל אין לי פיזית את הדפים יותר, אלא רק על המחשב.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום חברים מה המצב? טוב אז ככה יש לי בעיה ובקשה: 1. בעיה: יש לי כרטיס טלויזייה מסוג: FlyVideo '98 8 אני הקתנתי דרייברים והכל ואני לא מצליח לסרוק את הערוץ 2! והכרטיס טלויזייה מחובר טוב במחשב ומחובר לכבלים טוב הכל טוב! הוא סרק כמעט את כל הערוצים אבל את ערוץ 2 הוא לא סרק ניסתי לסרוק ידנתי כמה פעמין וגם לא עזר... וד"א אני מחובר לכבלים של ערוצי-זהב יש פה אולי מישהו בפורום שיש לו את הכרטיס טלויזייה הזה? וזה פועל לו! שיעזור לי בבקשה... 2. בקשה: רציתי לדעת עם יש למישהו לינק לדריבריים של הכרטיס מסך FlyVideo '98 למערכת ההפעלה XP ד"א אני לא על מערכת הפעלה XP אבל אני צריך דריבריים..... כל מי שיכול לעזור שיעזור בבקשה ... Icq#102614226 E-mail: Psycho_DrX@Hotmail.Com בברכה ד"ר טראנס.…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by RAZIEL98,

שלום הורדתי את הנגן vlc התקנתי והוא עובד רק יש בעיה חת שהוא לא מראה תמונה אלא רק משמיע סאונד סוג הקובץ הוא mp4 יכול להיות שהייתי צריך להגדיר את הנגן שינגן קבצי mp4 מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. הכנתי תוכנה טובה לחישוב נגדים (ממשק יפה) קוראים לה "תוכנה לחישוב נגדים" ולא מחשבון היתנגדויות אני אשפר אותה בעתיד

16. Started by veredaniel,

שלום אני מחפשת תוכנה שניתן להגדיר בעזרתה סיסמה לכניסה לתיקיות ספציפיות כמו בסרטים האם קיים? מה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. קיבלתי את התוכנה הזאת עם רשיון מקורי לשנה. רציתי לדעת אם אני יכול לסמוך על האנטי וירוס הזה ומה בעצם הרמה שלו ביחס לאחרים? הבנתי ממי שנתן לי אותו שזו חברה הקשורה ל"קאזה" ולמרות שהיא לא מוכרת כלכך בארץ היא נחשבת טובה מאד. מה דעתכם?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום, רציתי לשאול איך / אם אפשר להוריד ב FIREFOX סרטונים שמועלים לרשת עם FLASH? (כאלה שאין להם קישור להודרה) תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by aldema,

אני עודה עכשיו סרט בת מצווה לאחותי ואני חייב שבמקום שהרקע בכתוביות יהיה שחור כזה אז יהיה רקעים כאלה לבחירה לרקע מאחור.. איך ומאיפה עושים דבר כזה? נ.ב: יש לי את כל החבילה של אדובי.. זה דחוף..

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום מישהוא מכיר תוכנה שלא דורשת התקנה (רצה ישירות מהusb) שיכולה ליצור קובץ תמונה של דיסק? וד"א כמה זמן לוקח לעשות תמונה של דיסק של 700mb?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי בעייה מוזרה: אני לא מצליח לפתוח בדאבל קליק(או בקליק ימני + OPEN WITH) קבצי doc ששמותיהם בעברית או ברוסית, או כאלה שנמצאים בתיקיות ששמותיהן בשפות אלה(רק שמות באנגלית עובד). כל זה למרות שהשפות מוסדרות במערכת ההפעלה והטקסט תמיד נראה בסדר. מה שמוזר זה שסוגי קבצים אחרים אני פותח בלי בעייה, כולל אפילו קבצי אופיס אחרים(ppt,xls וכו'...). יש במחשב אופיס 2000 ברוסית, וכן אופן אופיס 2.0, ושניהם לא מצליחים לפתוח את הקבצים הנ"ל. מערכת ההפעלה ווינדוס XP, אם זה משנה משהו. כשאני מנסה לפתוח את הקבצים עם וורד, מוקפצת לי הודעת שגיאה שהשם של הקובץ או המקור שלו לא קיים, ובסוף ההודעה הurl של הקובץ נכתב ב?????. עקרונית אני מצליח "לעקוף" את הבעייה בשתי דרכים: או לשנות את שמו…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by TOMY-BOY,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להמיר קובץ mkv לקובץ avi במהירות ובאיכות המירבית. בתודה, תומי

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by guykeren3,

אני צריך תוכנה שתגרום למחשב לקרוס.. נשמע מצחיק אני יודע אבל מחר אני הולך לאייבורי ( כן אני יודע שזאת הייתה טעות לקנות משם ) ואני רוצה להראות להם שהמחשב עושה בעיות, הם טענו כשבאתי אליהם כבר שהם עשו בדיקת מאמץ ושזה בסדר אבל אצלי בבית הוא קורס ללא הפסקה, נתקה בFREEZE ועושה מסכים כחולים פה ושם.. לכן רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה לבדיקת מאמץ כוללת של המחשב.. תודה רבה וסליחה אם זה לא המקום לבקש את זה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by thebenjamin,

אהלן, יש לי בעיה בפיירפוקס גרסה 30.0. בשלב מסויים כשאני לוחץ על קישורים להורדת קבצים הוא "טוען" את העמוד ללא סוף, לא מופיע חלון דו-שיח לשמירת הקובץ. לפעמים זה נפתר ע"י ריסוט של הדפדפן ולפעמים אני צריך לרסט את המחשב כולו. יש פיתרון לדבר המעצבן הזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.