תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קוד הנחה VMWHAPPYHOLIDAYS קניה דרך store.vmware.com.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מצגת שאני רוצה לצרוב לדיוידי ולהציג בטלויזיה. אם מישהו יודע איך אז אני אשמח לדעת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ניתן לצרוב בעזרת NERO או תוכנה אחרת קובץ בגודל הזה על דיסק כזה או על 2 ? אני יודע שאפשר לפצל בעזרת EINRAR ואז ליצרוב ,אבל זה מלא זמן . זכור לי שהייתה אופציה אחרת שבעזרת NERO היה ניתן לצור שני דיסקים כלומר כאשר יש פתיחה של הקובץ (IMAGE )או התקנה אז הוא מבקש את הדיסק השני שלו תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מפעילה את הbsplayer ולא משנה עם איזה סרט אני שומעת את הקול אבל רואה שחור אם אני לוחצת על פאוז או על איזה כפתור אז יש הבזק של הסרט ככה שכנראה יש בעיה עם ההגדרות של התוכנה אני אשמח לעזרה. אני כבר כמה ימים בלי סרטים ואין ליכוח להתקין מחדש תתוכנה. טנקס אנשים.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מדבר בהכרך על הורדות לא חוקיות,אז על תנעלו את העץ .
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח אם זה תת הפורום המתאים אבל אשאל פה בכל מקרה בגלל שזה מאד לחוץ.. יש לי תרגיל להגיש ב-MATLAB הקשור לתחום שיטות חישוביות ההוראות בתמונה המצורפת: בעקרון זה תרגיל דיי קצר במטלב הבעיה היא שאני צריך להגיש אותו עד מחרתיים ובדרך אני צריך להתכונן למבחני אמצע.. (למי שתוהה, איפה שאני לומד מטלב הוא קורס במפני עצמו ולכן יש בו תרגילים להגשה וכו'..) אני אודה לכם מכל הלב אם מישהו יוכל לתת לי קוד לפתרון. אגב, בתמונה השנייה יש קוד דומה לתרגיל אחר, רק כדי להראות בערך איך זה אמור להראות.. תודה מראש לעונים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שתעשה סריקה על תיקייה ספיציפית (כולל תתי-תיקיות )ותוכל לשמור לי את כל השמות של הקבצים באופן מסודר במסמך טקסט. תוכנה מומלצת וקלה לשימוש ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סנכרתי את התוכנה עם המייל שלי, שהוא דרך BEZEQINT אם זה רלוונטי. הדואר מגיע לINBOX והכל בסדר. הבעיה היא כזאת, הדואר שמגיע לOUTLOOK מגיע רק לOUTLOOK, כלומר, ברגע שהדואר הגיע לאאוטלוק,אני כבר לא יכול לראות אותו דרך השירות האינטרנטי של האימייל (http://my-mail.co.il/ ) כשאני נכנס למשתמש שלי דרך MY MAIL, תיבת הדואר ריקה לגמרי. וזה בעיה דיי מעצבנת משום שכעת אין לי גישה לאימיילים פרט לדרך המחשב האישי וזה מעצבן, מישהו יודע איך משנים את הגדרות השלח קבל כדי שישמר עותק גם באינטרנט ? עוד משהו קטן, האם יש אפשרות להעביר דואר נשלח מהאינטרנט MY MAIL, לאאוטלוק, בצורה יעילה יותר מאשר שליחה פיזית של כל ההודעות ? ועוד איזה משהו קטן, איך אני יכול לעשות בהגדרות שכשמגיע מייל אני אקבל התרעה שמשמי…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איפה אני מוצא דריברים לוונדוס 10 על Macbook Pro ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי נגן VLC, שאל אם אני רוצה סרגל. ביטלתי צ'ק-בוקס, אבל כשהנגן עלה, שאל אותי אם אני רוצה גירסה אחרונה, ואז בלי הרבה שאלות דחף לי את Sweetim המאוס שהתלבש לי על כל הדפדפנים. ביטלתי הרחבות, שיניתי הגדרות דף-בית ודפי חיפוש. הסרתי את התוכנה, את הפייפוקס והכרום - המשיך להופיע באקספורר עם כל הפרסומות הקופצות וההתקעות. הורדתי והפעלתי Malwarebye, הסיר לי תכנות זדוניות והקינג אבל לא את זה. התקנתי שוב את הכרום והחנטריש הזה מופיע שוב במנוע חיפוש ובפירסומות. יש כאן משהו שהתנסה עם הצרה הזאת לאחרונה (נראה לי שהם עשו אבולוציה).
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעתי על זה לאחרונה, האם זה בטוח לשימוש? הבנתי שיש על זה מעקב. האם אפשר למצוא שם תוכן שלא נמצא בסביבת web רגילה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי... יש לי מחשב אחד שאני רוצה שיהיה רק לגלישה באינטרנט! בלי לשנות הגדרות, בלי להתקין תוכנות או משחקים - כלום! רק גלישה! רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנות לנעילת הגדרות ותיקיות בכל המחשב ככה שהדבר היחיד שיהיה אפשר לעשות במחשב זה לגלוש באינטרנט! לא להוריד שום דבר, לא לשנות שום הגדרות, לא לטייל בתיקיות - כלום! ובכל זאת, אם יצליחו לעשות את הבלתי אפשרי וכן לשנות משהו אז גם תוכנה שמחזירה את המחשב להגדרות ברירת מחדל ברגע שמדליקים אותו מחדש. וחוץ מזה, אם אתם מכירים פילטר טוב לאינטרנט, ככה שגם כשגולשים לא יכולים להכנס לאתרים מפוקפקים...
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רואה את ה-BlueTooth הזה בכתבות על פלאפונים ודברים כאלה ואין לי מושג מה זה....אז^^^ אני לא בטוח עם זה מתאים לתוכנה אבל אני לא יודע מה זה אז חשבתי שזה מתאים לפה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מה אני עושה במקרה כזה? יש לי את המדפסת המשולבת הנ"ל... ובאתר הרשמי של CANON אין עדיין דרייברים לWINDOWS 7. לנסות אולי להתקין את הדרייבר מהדיסק שבא עם המדפסת?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כשמנסה להתקין מופי לי השגיאות הבאות : http://www.up2me.co.il/images/55231704.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי שני כוננים קשיחים במחשב: באחד יושבת מערכת ההפעלה, ה-SWAP, התוכנות, וכו'. בשני - יושבים דברים שהגישה אליהם לא רבה ולא נעשית באופן קבוע. לדוגמה: גיבויים שונים, סרטים, וכו'. עכשיו, סוף סוף (תודה לאל) הבאתי את המחשב למצב של שקט מוחלט. הכוונה בשקט מוחלט היא שכאשר אין שום רעש בסביבה שומעים אך ורק את ההרדיסקים מסתובבים. במצב שהם מנותקים אין אפשרות להגיד אם המחשב מכובה או דולק. איכות חיים. anyway, כאשר שני הכוננים פועלים ביחד, שומעים אותם.. הכוונה היא לא לרעש קריאה\כתיבה, אלא פשוט לרעש הסיבוב. מה שאני רוצה זה לכבות את הכונן השני (לכבות לחלוטין, שיפסיק להסתובב) כל עוד אני לא צריך אותו (וכשאני צריך אותו - פשוט להפעיל אותו חזרה, ידנית, בעזרת תוכנה). אני יודע שיש…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי שמח לקבל המלצה על תוכנה (לא כמו פרימייר או אביד) שמכילה נטו אפקטים שונים של סאונד לעריכת וידאו ובאותה הזדמנות גם אולי אתר ממנו אפשר להסיג קבצי אודיו שונים בנושא. תודה!!!!!
-
הורדתי כתוביות לכל מיני סרטים, (אני רואה על המחשב) וכשאני שם את הכתוביות בסרט זה בדיליי המילים באות קודם מהתנועת שפתיים והתמונה של מי שמדבר... מה עושים? ויש אפשרות לשים תרגום שיהיה כל הזמן בסרט?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, מערכת ההפעלה שלי קרסה, ואני מעוניין לגבות את המועדפים של הפיירפוקס, ולהעביר אותם למחשב אחרי שאתקין את מערכת ההפעלה מחדש. לא ביצעתי ייצוא של המועדפים זמן רב. היכן במחשב שמור קובץ המועדפים של הפיירפוקס?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול להמיר במכה אחת משהו כמו 50 קבצים JPG לאיכות נמוכה יותר / רזולוציה נמוכה יותר אני משתמש ב microsoft photo editor אבל צריך לעבור תמונה תמונה וזה משגע אותי עזרה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש תכנת שיתוף קבצים מומלצת להורדת שירים. אשמח לקבל המלצות עם קישור וגם בלי.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי כיצד ניתן לשנות את גוון צבע העור בתמונות. בייחוד אשמח אם יש הסברים לגבי תוכנת GIMP. אשמח אם קיימות תוכנות לכך שהם FREEWARE או SHAREWARE. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים...יש לי עבודה להגיש ורציתי לדעת בבקשה איך אני יכול להקטין או להגדיל אובייקט מסויים שסימנתי אותו עם Marqee... תודה רבה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך ניתן לפרוץ סיסמאות של אתרי FTP???
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתיהיה כמו בקר (כמו החלום של הווליום שיש מן גרף שמעלים למעלה ולמטה) שישלוט על בהירות המסך, הכי למעלה - הסטנדרטי, וכמה שיורדים למטה ככה יותר כהה. שהתוכנה תיהיה נגישה , נוחה ופשוטה אני מתאר לעצמי שאולי זאת אחת הבקשות המוזרות יותר אבל אני רוצה להפעיל מוזיקה כשאני הולך לישון בלילה , ואני לא יכול להרדם עם האור שהמסך עושה. ואם אני ירצה לכבות את המוזיקה אני אצטרך לקום מהמיטה אז מה עשינו בזה. אם המסך היה כהה מאוד, יכלתי עם העכבר האלחוטי לעשות אותו בהיר יותר לרגע אחד, לעשות את הפעולות שאני רוצה, ולהחזיר אותו למצב שאני רוצה שלא יפריע לי. תעזרו לי בבקשה למצוא תוכנה כזאת, הרעיון לא מסובך בכלל.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-