עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי מספר חשבונות Gmail ואני נעזר ב-Gmail checker כדי לעבור בין כולם. מלפני כמה ימים התוסף לא מצליח להתחבר לאף חשבון. (במחשב אחר עובד בסדר) ניסיתי תוספים אחרים, עדכנתי את הדפדפן, הסרתי והתקנתי מחדש את התוספים אבל כלום לא עזר. אשמח לשמוע אם יש למישהו מושג ! תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by nir_sela9,

לפני כמה ימים התחילו להופיע לי מסכים כחולים עם השגיאה 0x00000116 כאשר אני מנסה להפעיל משחק מחשב כלשהו ולפני זה לא הייתה לי את הבעייה הזאת. חפשתי בגוגל וראיתי שזה משהו עם הדרייבר של הכרטיס מסך כנראה. מחקתי והתקנתי שוב אבל לא עזר כלום. תודה לעוזרים הינה המערכת: מערכת הפעלה: windows 7 64bit שני כרטיסי מסך מערךati hd3870x2 crossfire זיכרון: 4gb 1066mhz kingston מעבד: intel qx6850 3ghz

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אין מה להוסיף, השאלה בכותרת. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ARI_ARI,

יש לי הגה: MICROSOFT SIDEWINDER WHEEL ואני מנסה להפעיל אותו הVISTA אבל אין דריברים להגה הזה... למישהו יש פיתרון לבעיה שלי? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by hagai1990,

אשמח אם ייצור איתי קשר בהודעה פה או פרטית ואני אצור איתו קשר בנייד. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לוח גרפי (Tablets) כמתנה למישהי שמציירת הרבה ומאד רוצה להתחיל לצייר במחשב. 1) האם יש דגמים שמומלץ להתחיל איתם במחיר שפוי (עד 800 ש"ח)? 2) היכן יש תצוגה של מס' דגמים? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by borg,

אני רוצה להעתיק שלושה מחיצות מדיסק אחד ושתי מחיצות מדיסק שני למחיצה אחת בדיסק שלישי גדול, עם שליטה איזה ספריות וקבצים יועתקו. מדובר בעשרות ג'יגה בייט בעשרות אלפי קבצים. אני רוצה להעתיק את הקבצים לצורך גיבוי, לצורך שינוי גודל המחיצות בשני הדיסקים באמצעות Norton PartitionMagic 8.0. כל המחיצות שמיועדות להעתקה הן בפורמט של FAT32, בעוד שהדיסק הגדול מחולק למחיצה אחת של 80GBבפורמט של NTFS (אם יש עם זה בעיה, אז ניתן לפרמט אותו ל-FAT32 כי הוא ריק). מערכת ההפעלה שלי היא Windows 2000 Professional SP4. אני לא יכול להשתמש ב-Norton Ghost לצורך העתקה, מכיוון שהוא מפרמט את מחיצת היעד, ואני צריך להעתיק מספר מחיצות לתוך מחיצה אחת (ביחד או בנפרד). במידה ואני אעתיק את הקבצים דרך Windows, הדב…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Elad87,

אני יסביר.. יש לי אתר שאני מוריד ממנו המון דברים אבל הוא מגביל אותי ל50מגה פר יום. האתר אינו שולח לי לקוקיס והוא מזהה אותי רק לפי כתובת האייפיי. יש לי ADSL ככה שפתרון שנראה הכי פשוט הוא להתנתק ולהתחבר כל זמן.. אבל זה מעצבן.. אני רוצה לדעת האם יש תוכנה שתמנע מהאתר לזהות את האייפי שלי?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ashbit_q,

כמו שכתבתי איך אני רואה קבצי קוקיס שגלשתי אליהם בוינדוס 7 וכמו כן אם יש דרך לראות סיסמאות דרכן?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי סרט ששוקל בערך 2 ג'יגה. כאשר אני מעוניין לצרוב אותו אני (דרך התכונה) מגדיר איכות מקסימילית ואז הקובת שוקל בערך 8 גי'גה. איך צורבים את זה? זאת אומרת (קיבלתי כבר תשובה כזאת) אני לא מעוניין להוריד את האיכות שיכנס לי ל דיסק DVD אחד אלא דווקא לפצל את הקובץ הנ"ל ל 2 דיסקים DVD. האם NERO עושה זאת אוטומטית (קרי כאשר נגמר המקום הדיסק הראשון היא נותנת לך חיווי להכנסת דיסק נוסף) או שאני אקבל הודעת שגיאה, כאשר יגמר המקום. כי אני לא מצאתי שום מקום/דרך שבה ניתן "להגדיר" לתוכנה לפצל את הקובץ ל 2, או שיעשה זאת אוטומטית. תודה מראש לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום, הציעו לנו ב012 אנטי וירוס של נורטון, דרכם. ז"א, אני מבין, שאנחנו לא מקבלים את התוכנה, אלא התוכנה אצלהם. האם הוא מספיק? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by generalA,

ברצוני לדעת האם קיימת תוכנה בה ניתן להקליט שיחות הטלפון ישירות מהשקע בקיר אשר יחובר עם קו טלפון למחשבי? (מקו בזק) תודה אנשים !

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by B@By-KiLLeR,

שלום, רציתי לדעת מה זה NT-RDBMS ומה זה ORACLE8 ולמה מה זה משמש ? לא ידעתי אם זה תוכנה או שפת תכנות ולכן שמתי את זה בפורום תוכנה, אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו. בתודה מראש, אייל.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. תכנת פירמוט שלא משאירה אחריה עקבות (קבצים) - מנטרלת שחזור קבצים ישנים שהיו על הדיסק תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום אני מחפש תוכנה שמגבילה אתרי צפייה באתרי פורנו הבעיה היא שבעזרת תוכנות שיתוף קבצים ישנה האופציה להוריד סרטים פורנוגרפיים השאלה היא האם יש תוכנה שחוסמת רק את הקבצים הלא רצויים דרך תוכנות השיתוף? תודה יניב

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by BoOoM2008,

שלום! ישנה בעיה מאוד מעצבנת שהחלה לקרות לי החל מאתמול, והיא שאני פשוט לא יכול להתקין שום תוכנה שהורדתי למחשב וזאת כנראה בגלל שהאנטי וירוס חוסם לי את האפשרות לעשות זאת. אשמח לסיוע שלכם, תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by omrit,

היי, יש לי שאלה ניובית: אני עוזר לחבר לעשות קולאז' של תמונות על תמונה אחת גדולה שתפותח בגודל A4 (או אפילו יותר) באיכות גבוהה. כאשר אני יוצר את התמונה בפוטושופ אני צריך לבחור בגודל A4 (2480X3508)? או שלבחור מימדים גדולים יותר יעזרו לי לשפר את איכות התמונה? מה עלי לבחור בשדה "resolution" על מנת לקבל איכות מירבית? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Raz20,

היה לי אנטיוירוס Norton AntiVirus 2005 ולפני יומיים הוא רושם לי שנגמרה התקופה של האנטיוירוס , ניסיתי לעשות Activation אבל אז נתקע לי החלון של ה- Activation מחקתי את האנטיוירוס והפעלתי את המחשב מחדש , ניסיתי להתקין אותו מחדש ואז שוב קרה אותה בעיה , אחרי ההתקנה הוא פותח לי את החלון של ה- Activation ושוב נתקע מחקתי את האנטיוירוס הזה , הפעלתי את המחשב מחדש ואז ניסיתי להתקין Norton AntiVirus 2006 , ושוב אותה בעיה עלתה , מה אני יכול לעשות ?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by duk4u,

איזה חומת אש להשאיר פעילה ? של AVG Internet Security 2011 או של וינדוס XP . מאחר שיש התנגשות ששתי חומות אש פעילות, ביטלתי את חומת האש של הוינדוס וכרגע חומת האש של AVG פעילה. האם הבחירה שלי נכונה או עלי לשנות ?. אשמח לתגובות...

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=352627 יהיה אפשר לעקוף את זה?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכם הייתי מעוניין לדעת מהם המושגים הבאים בתוכנה - ביטורנט: seeders, seeds tracker peers אגב, במקרה אני חבר ב- EliteTorrents, והייתי רוצה לדעת מה זה Share Ratio ואיך אחד גבוה תורם לי. עוד דבר - האם ב- EliteTorrents יכולים להעיף אותי בגלל שאני לא מוריד הרבה \ מעלה הרבה (אגב, איך מעלים דברים??), או שפשוט לא עושה login? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום, אני מנסה לערוך סרט באמצעות Vidsplitter אבל הסרט יוצא בחלקו העליו בסדר ובחלקו התחתון מעוות. ניסיתי גם סרטים אחרים אבל בכולם התוצאה זהה. האם תוכלו להמליץ על תוכנה חינמית נוספת ? תודה

23. שלום ! מחקתי בטעות את האלבום חתונה של חבר שלי, ושיחזרתי אותו דרך תוכנה Getdataback Data Recovery 3.03 NTFS , אבל מה, הוא שיחזר לי אותו לקובץ אחד של מסד נתונים עם סיומת DB ואני מחפש תוכנה שתמיר לי מקובץ DB לקובץ שאני יוכל לקרוא אותו כמו קבצי תמונות וכדו' מקווה שהבהרתי את עצמי..

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. יש לי חבר שנורא רוצה להקליט תוכניות רדיו מגלגל"צ. האם יש תוכנה שיודעת להקליט STREAM ,מאתר שנותנים לה, בשעה מסויימת ביום (כמו שמתכנתים וידאו להקליט תוכנית)?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by NIVTAL,

אני רוצה להסיר את IE9 ולשים במקומו IE8, יש לי WINDOWS 7 PROFESSIONAL והבעיה היא שהתוכנה לא מופיעה ב-UNINSTALL PROGRAMS.. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים