תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להעתיק מדף אינטרנת לWORD ואני רואה הכל הפוך איך אני מסדר את זה נ.ב אני צריך את זה דחוף עוד להיום כי יש לי עבודה להכין!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שכתבתי איך אני רואה קבצי קוקיס שגלשתי אליהם בוינדוס 7 וכמו כן אם יש דרך לראות סיסמאות דרכן?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי של SWEEX באקס פי הכל עובד טוב אבל לאחרונה התקנתי ויסטה והוא עושה לי את השגיאה הזאת This device cannot start. (Code 10) אני הסרתי דרייברים הפעלתי מחדש התקנתי מחדש הפכתי ללא זמין ושוב לזמיןן הכל עשיתייי חפשתי באינטרנטטט ולאא מצליחחח בבקשהה אני חייב לפתורר את זה תעזרוו לייי :(:(:((((((
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
על מה כבר לחצתי בטעות?! מה כבר קרה?? אני באמצע הקלדת עבודה וזה משגע אותי. איך מחזירים את המצב לקדמותו ומאפשרים שוב סימון של שורה (ברקע שחור...) ומחיקתה על-ידי Backspace? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי שאלה מאוד רצינית ... יש לי אנטי וירוס + FIRE WALL הגנה בסיסית על המחשב אם אני גולש בנענע , וואלה , תפוז אני יכול לגלוש עוד 100 שנה בלי בעיות אבל כמו כולם גם אני חוטא לפעמים באתרי סקס ואין אנטי וירוס חוקי עם סיריאל שמסוגל להתמודד עם אתרים כאלה אני גולש באתרים האלה ובאותו יום המחשב שלי קורס אין פיתרון נורמלי נגד זה ? גם בהורדות באימיול המחשב נתקע לפעמים מוירוסים והאנטי וירוס לא עוזר לא קספרסקי ולא סימנטק ... עם רישיון הכול ... מה אנשים אחרים עושים ? איך מתמודדים עם זה ? אם בכלל אפשר ? יש לי גם תוכנות נגד רגולות חינמיות SEEK AND משהו וזה לא עוזר
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר rss reader שיכול להמליץ עליו? אומנם כיום השימוש ב-rss לא נפוץ אבל אני מוצא את זה מאוד שימושי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
IEXPLORE caused an invalid page fault in module KERNEL32.DLL at 017f:bff7b9a6. Registers: EAX=00000000 CS=017f EIP=bff7b9a6 EFLGS=00000202 EBX=70200000 SS=0187 ESP=0064dff8 EBP=0064e008 ECX=8192c4e4 DS=0187 ESI=7803a130 FS=3f7f EDX=00420000 ES=0187 EDI=00000000 GS=3f6e Bytes at CS:EIP: ff 76 04 e8 13 89 ff ff 5e c2 04 00 56 8b 74 24 Stack dump: 7803a05c 78001075 7803a130 702019a0 0064e070 78001fcb 0000000d 780027c8 00000000 702019a0 70222edf 702299ef 7027816c 70278168 70222eb6 702299ef
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא יודעתי באיזה פורום לכתוב אז הלכתי על הפורום הנ"ל אני מחפש את היבואנים או חברה שנותנת תמיכה למוצרים של חברת ONTRACK תודה מראש למי שיעזור
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה עם התוכנה הזאת הורדתי אותה והתקנתי , אחרי זה הוספתי את חבר שלי עכשיו איך אני אמורים לשחק?? זה ב COD5 אם אפשר הסבר. תודהה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמוריד קבצים יותר מהר ולמשל אם המחשב נכבה אז התוכנה משהה את ההורדה וכאלו דברים.. תודה, דניאל.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אפשר לשחזר קובץ וורד שעוד לא שמרתי? (ז"א באמצע ההקלדה הוא נמחק) אין שמירה אוטומטית וניסיתי דרך הריקובר של הנורטון ושום דבר לא מצאתי בבקשה עזרה דחוף (צריך להגיש את העבודה עכשיו)!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אולי מישהו יודע ויוכל לסייע לי. אשמח להסתייע. בוורד 2007 כמו בוורד 2003, כשמילה שהוקלדה עם שגיאת כתיב, היא מסומנת בקו תחתון אדום. כשעומדים עליה עם העכבר ולוחצים על לחצן ימני. נפתח חלון ובו הצעות תיקון וכן אפשרות לסמן על התעלמות מהשגיאה וכו'. בוורד 2010 שבידי, כל שגיאה אכן מסומנת בקו תחתון אדום, אולם הלחיצה על הלחצן הימני בעכבר אינה פותחת חלון כזה (למעשה מוצג חלון לשבריר של שנייה ולא ניתן להשתמש בו). האם מישהו, שכבר עובד עם אופיס 2010, יודע האם ניתן להפעיל תכונה זאת ואם כן כיצד? בתודה מראש. מיקי ???
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, פתאום שמתי לב שהסמיילים אצלי מופיעים בתור אותיות במקום ציורים. למשל הסמיילי שאמור להראות ככה נראה בעצם ככה (: וכנ"ל לגבי כל הסמיילים. אה ונזכרתי בעוד בעיה במסנג'ר. הוא לא נותן לי לערוך את השם שלי. איזה תוכנה מעצבנת איך אני משנה את זה בחזרה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בסוף תקופת הניסיון ניסיתי למחוק את הבבילון שיש לי דרך לוח הבקרה- add/remove programs התקנתי מחדש אך כניראה שכמה קבצים או תיקיות נישארו למרות שמחקתי כי כאשר התקנתי מחדש הסתבר לי שעדיין המחשב "זוכר" את התוכנה ואת זה שעברה תקופת הניסיון. 1. איך אני מוחק את התוכנה כולה?! 2. איך אני מתקין את התוכנה מחדש מבלי שהמחשב "יזכור" את תקופת הניסיון שניגמרה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קראתי את המדריך באתר שלהם אבל אני עדיין לא מבין איך אני מצפין קבצים. אני עושה CREATE VOLUME שומר את הקובץ(מה תפקידו של הקובץ הזה?), לאחר סיום התליך אני לוחץ על SELECT FILE, בוחר את הקובץ הרצוי, אבל זה לא נותן לי להצפין אותו ???[br]פורסם בתאריך: 13.08.2010 בשעה 14:57:58 up[attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי שלום לכולם..לא יודע אם זה קשור כל כך לפה...אבל בכל זאת: היום בערב אני צריך לעשות "ביקור מחשבים"אצל מישהו שהזמין אותי(זה יהיה הביקור הראשון שלי!!! ) אז הוא רוצה שאני יפרמט לו את המחשב שלו... ויש לו כמה דרישות: 1.הר דיסק לגיבוי החומר שלו-יש לי 2.דרייברים אחרי הפירמוט-אין לי(וגם לו אין את הדיסקים) מאיפה אני יכול להסיג דרייברים למחשב שלו? ??? נ.ב השאלה שלי היא:איך אני מוצא לו דרייברים ברחבי האינטרנט,מה אני צריך לכתוב\איזה אתר להוריד מימנו את כל הדרייברים?(וגם איך אני אמור לדעת איזה דרייברים מתאימים למחשב שלו?) תודה. מקוה שהבנתם את השאלה שלי..
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ישנה דרך לתיקון שגיאות כתיב כמו ב- word באקספלורר
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי צריך את עזרתכם הדחופה אופיס 2010- המייל לא עובד . הוא מקבל ושלוח מיילים אך כמעט בכל פעולה - מחיקת מייל, העברה לתקייות ועוד הוא קופא ויש להפעילו מחדש המייל פשוט לא מתפקד. שאני מוחק מייל למשל האפיס לא מגיב וקופא ואני צריך לסגור ולהפעילו מחדש. כמעט בכל פעולה זה קורה יתר הדברים באופיס עובדים בסדר מחשב חזק עם מערכת הפעלה . W7 ULTIMAT
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין שתמליצו לי על תוכנה קלה לתפעול לעריכת תמונות... מה שבעצם אני צריך זה להוריד תמונות ממצלמה דיגיטאלית לערוך את התמונות לדף (לתוכנה) A4 שבדף נכנסים 8 תמונות... לכל תמונה יש מסגרת שדומה לכל השאר.. עם כתוביות שאני מוסיף לתמונה ...תאריך מלל מסגרת וכו'... אשמח לעצתכם בנושא... תודה רבה מראש ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למישהוא יש מוסג איך נאי יכול להפוך את הגיליון שהמספרים יהיו בצד ימין ב EXEL2000?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, במשך הרבה זמן אני משתמש PHOTOSHOP CS3, ולמרות כל זמן השימוש, לא הצלחתי ולו פעם אחת להבין כיצד אני ממיר כתב כך שאני אוכל לכתוב אותו מימן לשמאל [ולא משמאל לימין]...כמו כן - אם אני כותב בעברית, זה עושה לי עברית הפוכה [הכוונה שזה כותב בהיפוך ממה שאני כותב, אז צריך לכתוב את האותיות במילה בסדר הפוך] אודה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה אני מוצא דריברים לוונדוס 10 על Macbook Pro ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפש מזה כמה ימים תוכנה לשיפור איכות הסאונד ברמקולי\אזניות... אני רוצה שיהיה לי סאונד יותר חזק, ויותר איכותי...משמע להפיק מהכרטיס קול שלי את המיטב. לצערי לא מצאתי תוכנה שתספק אותי. אשמח לקבל עזרה בנושא מכל חובבי המוזיקה ביניכם :-) שם של תוכנה או לינק הורדה שלה פרוצה. תודה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-