עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by borg,

אני רוצה להעתיק שלושה מחיצות מדיסק אחד ושתי מחיצות מדיסק שני למחיצה אחת בדיסק שלישי גדול, עם שליטה איזה ספריות וקבצים יועתקו. מדובר בעשרות ג'יגה בייט בעשרות אלפי קבצים. אני רוצה להעתיק את הקבצים לצורך גיבוי, לצורך שינוי גודל המחיצות בשני הדיסקים באמצעות Norton PartitionMagic 8.0. כל המחיצות שמיועדות להעתקה הן בפורמט של FAT32, בעוד שהדיסק הגדול מחולק למחיצה אחת של 80GBבפורמט של NTFS (אם יש עם זה בעיה, אז ניתן לפרמט אותו ל-FAT32 כי הוא ריק). מערכת ההפעלה שלי היא Windows 2000 Professional SP4. אני לא יכול להשתמש ב-Norton Ghost לצורך העתקה, מכיוון שהוא מפרמט את מחיצת היעד, ואני צריך להעתיק מספר מחיצות לתוך מחיצה אחת (ביחד או בנפרד). במידה ואני אעתיק את הקבצים דרך Windows, הדב…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. יש לי כונן דיווידי במחשב..ויש לי סרט בדיווידי, עעכשיו עם איזה תוכנה אפשר להעתיק את הסרט למחשב ולשמור ב-MPEG או פורמט אחר?

3. Started by JekylHyde,

שלום איך אפשר להוריד סרט מYNET (כמו שאפשר להוריד מיוטיוב)? אני מדבר על הורדה, לא לכידה של מה שרץ כעת על המסך שזה תהליך איטי יותר מהורדה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Demagh,

אני מחפש תוכנה ממש ממש ממש טובה לשיחזור קבצים. מחיר לא מהווה בעיה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by avishaiar17,

שלום רב! אני מעוניין שתמליצו לי על תוכנה קלה לתפעול לעריכת תמונות... מה שבעצם אני צריך זה להוריד תמונות ממצלמה דיגיטאלית לערוך את התמונות לדף (לתוכנה) A4 שבדף נכנסים 8 תמונות... לכל תמונה יש מסגרת שדומה לכל השאר.. עם כתוביות שאני מוסיף לתמונה ...תאריך מלל מסגרת וכו'... אשמח לעצתכם בנושא... תודה רבה מראש ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. כותרת. הכוונה לא לממשק בעברית אלא שאפשר להוסיף כתוביות בעברית. תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. מחפש המלצה לתוכנה נגד רוגלות (spyware, malware וכו'), נוספת ל- Spybot. אשמח למספר המלצות, אני מחפש משהו אמין ואיכותי באמת. שיתמוך ב- VISTA. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by omrit,

היי, יש לי שאלה ניובית: אני עוזר לחבר לעשות קולאז' של תמונות על תמונה אחת גדולה שתפותח בגודל A4 (או אפילו יותר) באיכות גבוהה. כאשר אני יוצר את התמונה בפוטושופ אני צריך לבחור בגודל A4 (2480X3508)? או שלבחור מימדים גדולים יותר יעזרו לי לשפר את איכות התמונה? מה עלי לבחור בשדה "resolution" על מנת לקבל איכות מירבית? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. במחשב הישן שלי הייתה תוכנה לכשהייתי מפעיל אותה היה אפשר לצייר על שולחן עבודה-תחשבו צייר רק שהרקע הוא השולחן עבודה.... מישהו אולי יודע את השם של התוכנה?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. שלום ! מחקתי בטעות את האלבום חתונה של חבר שלי, ושיחזרתי אותו דרך תוכנה Getdataback Data Recovery 3.03 NTFS , אבל מה, הוא שיחזר לי אותו לקובץ אחד של מסד נתונים עם סיומת DB ואני מחפש תוכנה שתמיר לי מקובץ DB לקובץ שאני יוכל לקרוא אותו כמו קבצי תמונות וכדו' מקווה שהבהרתי את עצמי..

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by אוהב מחשבים,

לילה טוב לכולם ברצוני לקבל לינק על איך להתקין את תוכנת יוטורנט במערכת הפעלה 8.1 וגם ב7 וגם לינק על איך אני מוסיף כתוביות לסרט?

12. האם מומלץ? או לבחור בWIN7? מדובר בפוטושופ ובפוטושופ לייטרום. תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. למי שיודע איפה אני יכול למצוא את התוכנית קוד של מחשבון לוויזואל בייסיק6 באינטרנט או שיש לו תוכנית כזאת בבקשה עיזרו לי... זה דחוף לי!!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום, יש לי בעיה במחשב של אמא שלי יש שם 3 כוננים , אחד של 10 ג'יגה שמותקן הווינדוס עליו, עוד אחד של 50 ג'גה ועוד HD אחר לגמרה שהוספנו, שיש בו 120 ג'יגה עכשיו אני רוצה לקחת מהכונן החיצוני (ה-HD השני שעליו יש 120 ג'יגה) ולהוסיף לכונן של הווינדוס איזה 20 ג'יגה... בגלל שבכונן של הווינדוס כל הזמן מופיע לי ההודעה "שאין מספיק מקום" רציתי לדעת עם זה אפשרי, איך עושים את זה, ולדעת עם זה יכול לפגוע במידע שעל הכוננים...

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by ariel007,

מישהו מכיר rss reader שיכול להמליץ עליו? אומנם כיום השימוש ב-rss לא נפוץ אבל אני מוצא את זה מאוד שימושי תודה

16. Started by sfrom,

יש לי בעיה: כאשר אני משתמש בחייגן של 012 לכבלים על לפטופ LENOVO n200, ברגע שאני מבצע ניתוק אגרסיבי מהאינטרנט (מכבה מודם, מוציא את הכבל וכו') אני מקבל bluescreen (אני דיי בטוח שזאת הסיבה). הכרטיס רשת שלי הוא broadcom 590x 10/100 Ethernet עם Driver 10.9.0.0. יש למישהו מושג מה עליי לעשות? איך אני יכול לוודא כי הסיבה היא הכרטיס רשת תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אני לא יודע אם הדיון מתאים לפורום הזה, כיוון שאין פה פורום אינטרנט בכללי, והנושא המדובר הוא על יישום ה-JRE שמותקן במחשב שלי. מאז יום שבת 12.1.21013, בו פורסמה ב-Ynet, הכתבה בה הממשל האמריקאי ממליץ לכבות את ה-Java (ה-JRE בכללי) בגלל פרצת אבטחה חמורה, כאשר חזרתי לביתי במוצ"ש, נוכחתי לשים לב לכך, כי ה-JRE פשוט נעלם כלא היה מהמחשב שלי (הן ממערכת ההפעלה והן מהפיירפוקס שלי). אני כלל לא זוכר שהסרתי אותו מהמחשב שלי. במחשב של אימא ואבא שלי, זה לא קרה ופשוט בפיירפוקס, פיירפוקס התריע כי התוסף החיצוני של Java גורם לבעיות אבטחה, אבל לא ניטרל אותו בעצמו, אלא אני הייתי צריך לנטרל אותו. האם לאנשים אחרים קרה הדבר הזה, שה-Java נעלם להם מהמחשב בפתאומיות? איך זה קרה לי?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by tzvikaaa,

שלום לכולם... שאנ לוחץ על ctrl+alt+del ופותח את מהנהל המשימות או את ‎msconfig זה מראה ל את תצוגת החלון לשנייה ונעלם.. התקנתי את התוכנה Registry Mechanic והפעלתי אותה מאז הבעיה התחילה... הורדתי קובץ של עורך הרישום זה לא עזר... זה הקובץ: http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/TaskManager_Reset.reg תודה לעוזרים ....

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכם הייתי מעוניין לדעת מהם המושגים הבאים בתוכנה - ביטורנט: seeders, seeds tracker peers אגב, במקרה אני חבר ב- EliteTorrents, והייתי רוצה לדעת מה זה Share Ratio ואיך אחד גבוה תורם לי. עוד דבר - האם ב- EliteTorrents יכולים להעיף אותי בגלל שאני לא מוריד הרבה \ מעלה הרבה (אגב, איך מעלים דברים??), או שפשוט לא עושה login? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. יש לי במחשב באחת המחיצות תקייה שקוראים לה GHOST ויש בה 5 קבצים שבהם 4 עם סיומת GHS ואחד עם סיומת GHO ,התקנתי את התוכנה Norton Ghost אבל לא מצאתי איך לשחזר, אשמח לעזרה תודה רבה..

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Black_Citadel,

איזה FIREWALL הכי טוב פה מבחינת הגנה\נוחות\ניצול משאבי המחשב בבקשה תצביעו באובייקטיביות אני לא יודע מה לשים . . .

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by AmitDanan,

אין לי כונן וירטואלי אני טוען קבוץ תמונה שום דבר לא קורה, ישנם רק הכוננים הפיזיים שיש במחשב.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום. אני מחפש תוכנה שתתן לי מעקב של שעות עבודה בכל מסמך שעבדתי עליו. לצורך העניין, ברגע שהתוכנה מותקנת, ועבדתי על מספר מסמכים כל אחד בזמן שונה, אני מחפש תוכנה שתתן לי פלט: מסמך *** נכתב בתאריך *** בין השעה** לשעה **** וכו... האם הדבר קיים?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. אני לא יודע אם קיים כזה דבר אבל אני מחפש תוכנה שמסוגלת לסרוק ולזהות את התוכנות שמותקנות על המחשב ויש לה את האפשרות להסיר תוכנה מסויימת מכונן C ולהתקין את אותה תוכנה בכונן D.. - אשמח לעזרה בנושא

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Xmen,

המרה של שירים מפורמט MP3 לפורמט מוסיקה רגיל CD-DA?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים