עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ToMeRv32,

הנגן הראשי שלי למוזיקה הוא האייטונס (התרגלות מימי האייפון ) מה גם שהוא קליל ופשוט, אני לא צריך יותר מזה. מדי פעם אני מוריד מוזיקה ועדיין לא מוסיף אותה לפלייליסט, אז אני פשוט מפעיל אותה בדאבל קליק עם המדיה פלייר. אני מחפש תוכנה פשוטה, קלה ובעלת אקולייזר שתוכל להחליף אותו. הVLC לא אפשרות כיוון שאני משתמש בו לסרטים וכו' ואני לא לשנות כל פעם את האקולייזר. תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. מה אני עושה במקרה כזה? יש לי את המדפסת המשולבת הנ"ל... ובאתר הרשמי של CANON אין עדיין דרייברים לWINDOWS 7. לנסות אולי להתקין את הדרייבר מהדיסק שבא עם המדפסת?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by yossi21,

אני משתמש ב- Chrome ועד היום בבוקר זה עבד לי, כעת כשאני מנסה לעלות את העמוד כתוב לי: "Missing plug-in" וזה רק ב- Chrome. חשוב לי לשחק בפוקר איתו דווקא כי התקנתי סרגל כלים של זינגה עליו ומידי פעם יש Lottery שנותן לי צ'יפים מתנה. אז איך אני פותר את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. תודה מראש לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by JHONLEV,

שמעתי שיש תוכנה מאד מהירה(קליינט לביטונט) שקוראים לה מאיו ביטורנט , משהו כזה, יש לכם מושג על מה אני מדבר? מי שיכול להביא לי לינק אני מאד ישמח!! ודרך הגב מה אתם אומרים על BITROLL ? הוא מהיר? ובקיצוא איזה קליינט הכי מהיר?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני מחפש תוכנה שתיהיה כמו בקר (כמו החלום של הווליום שיש מן גרף שמעלים למעלה ולמטה) שישלוט על בהירות המסך, הכי למעלה - הסטנדרטי, וכמה שיורדים למטה ככה יותר כהה. שהתוכנה תיהיה נגישה , נוחה ופשוטה אני מתאר לעצמי שאולי זאת אחת הבקשות המוזרות יותר אבל אני רוצה להפעיל מוזיקה כשאני הולך לישון בלילה , ואני לא יכול להרדם עם האור שהמסך עושה. ואם אני ירצה לכבות את המוזיקה אני אצטרך לקום מהמיטה אז מה עשינו בזה. אם המסך היה כהה מאוד, יכלתי עם העכבר האלחוטי לעשות אותו בהיר יותר לרגע אחד, לעשות את הפעולות שאני רוצה, ולהחזיר אותו למצב שאני רוצה שלא יפריע לי. תעזרו לי בבקשה למצוא תוכנה כזאת, הרעיון לא מסובך בכלל.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. קודם כל שלום ! אני חדש באתר ובאמת קיבלתי המלצה עליו מחבר ש"הוא" האתר שיוכל לעזור לי בבעיות במחשב... אני מאוד מקווה שזה נכון : ) מיד נראה.. טוב אז נעבור לשאלתי.. יש לי בעיה שאני מנסה להיכנס לאתרים אני חייב שהחלון אקספלורר יהיה פתוח.. אם אני נגיד עובר כזה לחלון אחר למשל הודעה במסנג'ר או סתם תיקייה מסוימת במחשב בזמן שהוא מנסה להעלות את האתר בו זמנית אז האתר לא נכנס! זה מאוד מאוד מציק לי מכיוון שאני לא יכול להיכנס לאתרים מבלי שהחלון אקספלורר יהיה פתוח... האם יכול להיות שזה ווירוס כלשהו ? כי פשוט אין לי :-\ ואגב הייתי מאוד שמח אם הייתם ממליצים לי על תוכנת אנטי ווירוס טובה שאני יוכל להוריד מאפשהו.. בקיצור זאת הבעיה שלי כרגע.. שאני חייב להיות על החלון אקספלורר בכדי שאני יוכל להי…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by uncommon,

התקנתי נגן VLC, שאל אם אני רוצה סרגל. ביטלתי צ'ק-בוקס, אבל כשהנגן עלה, שאל אותי אם אני רוצה גירסה אחרונה, ואז בלי הרבה שאלות דחף לי את Sweetim המאוס שהתלבש לי על כל הדפדפנים. ביטלתי הרחבות, שיניתי הגדרות דף-בית ודפי חיפוש. הסרתי את התוכנה, את הפייפוקס והכרום - המשיך להופיע באקספורר עם כל הפרסומות הקופצות וההתקעות. הורדתי והפעלתי Malwarebye, הסיר לי תכנות זדוניות והקינג אבל לא את זה. התקנתי שוב את הכרום והחנטריש הזה מופיע שוב במנוע חיפוש ובפירסומות. יש כאן משהו שהתנסה עם הצרה הזאת לאחרונה (נראה לי שהם עשו אבולוציה).

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, מערכת ההפעלה שלי קרסה, ואני מעוניין לגבות את המועדפים של הפיירפוקס, ולהעביר אותם למחשב אחרי שאתקין את מערכת ההפעלה מחדש. לא ביצעתי ייצוא של המועדפים זמן רב. היכן במחשב שמור קובץ המועדפים של הפיירפוקס?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. מחפש תכנת שיתוף קבצים מומלצת להורדת שירים. אשמח לקבל המלצות עם קישור וגם בלי.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. איך ניתן לפרוץ סיסמאות של אתרי FTP???

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. מי שלא יודע מה זה V.J - שיש מסיבות מקרינים במסכים כל מיני סרטונים מגניבים "מצויירים" - ליזרים,שטויות וקשקושים צבעוניים. למשל, כמו התצוגות של המסך בניגון ב WINAMP למשל. הבנתם את הרעיון... אני מחפש כאלה בצורת סרטון לערוך אותו, אבל הבעיה- אני לא יודע אפילו איך זה נקרא, על מנת להצליח לחפש ולמצוא. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה... תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. הייתי שמח לקבל המלצה על תוכנה (לא כמו פרימייר או אביד) שמכילה נטו אפקטים שונים של סאונד לעריכת וידאו ובאותה הזדמנות גם אולי אתר ממנו אפשר להסיג קבצי אודיו שונים בנושא. תודה!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by sherlock1212,

אני רואה את ה-BlueTooth הזה בכתבות על פלאפונים ודברים כאלה ואין לי מושג מה זה....אז^^^ אני לא בטוח עם זה מתאים לתוכנה אבל אני לא יודע מה זה אז חשבתי שזה מתאים לפה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by SD Project,

לקובץ זה לא משוייכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו צור שיוך באפשריות תיקייה בלוח הבקרה הבקרה מופיעה אצל חבר שלי הודעה כזאת כל פעם שמנסים להיכנס לקובץ exe כמו תוכונת משחקים והשאר... מה אפשר לעשות ?! מיש'ו נתקל בזה פעם ?! אנ מודה מאוד לעוזרים, ניאו

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Holy,

עם איזה תוכנה אני יכול להמיר במכה אחת משהו כמו 50 קבצים JPG לאיכות נמוכה יותר / רזולוציה נמוכה יותר אני משתמש ב microsoft photo editor אבל צריך לעבור תמונה תמונה וזה משגע אותי עזרה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by em28,

מאז פרוץ הכרום לחיינו עלתה השאלה אם יצליח לשחזר את הצלחת ההרחבות של פיירפוקס. נראה שבגירסה 5.0 של הכרום התחיל מנגנון ההרחבות לקבל צורה נורמלית. אתם מוזמנים לשרשר את ההרחבות השימושיות שלכם לילד החדש בשכונה. אצלי, בינתיים, רק ההכרחיים: - XMARKS - סינכרון סימניות. - ADBLOCK - חסימת הרחבות - IE TAB חסרה לי עדיין האפשרות לנהל את הסרגלים (סרגל צד, סטטוס בר והטולברז עצמם).

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. למנהלים: לא ראיתי פה פורום מדריכים, אבל מצאתי לנכון לכתוב פה את ההודעה. אוקיי תקראו טוב ואל תסגרו ותגידו בראש, נו, ניסיתי את זה כמה פעמים וזה לא עובד כבר... אני מודע לזה, וזה אפשרי. בטח כולכם מודעים לבעיה, שלא ניתן לכתוב מימין לשמאל ב GMAIL, אלה אם כן אתם משתמשים בממשק העברי, דבר שלי אישית מאוד לא נוח. הרבה ממכם בטח התקנתם פעם GMAIL RTL שזה פלאג-אין לפיירפוקס שמוסיף כפתורים לשינוי כיוון השפה כמו בוורד. אבל כבר מזמן התוספת הזאת לא עובדת בשל שינויים בממשק של GMAIL, ואף אחד לא עדכן את התוספת הזאת כדי שתעבוד. ויש גם סקריפט של GREASE MONKEY שגם כבר לא תומך בממשק החדש, לפחות אצלי זה לא עובד. בכל מקרה, החלטתי שוב לחפש משהו שיעשה את העבודה, והגעתי לפתרון דרך סקריפט אחר של GREASE …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by shuy,

זאת המצלמה: הדגם עד כמה שרשום באינטרנט הוא: SINO-CAM-281 בשום מקום לא הצלחתי למצוא דרייברים לזבל הסיני הזה, כולל באתר ה"יצרנית". מישהו יש לו את המצלמה ויכול להעלות את הדרייבר לאנשהו שאני אוכל להוריד או לחילופן יש לו מושג באיזה חור באינטרנט אני יכול להשיג את הדרייבר? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. אני לא מדבר בהכרך על הורדות לא חוקיות,אז על תנעלו את העץ .

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכם, אני מנסה לקודד מחדש קובץ AVI ב- VirtualDub. בחרתי קידוד לוידאו, בחרתי גם קידוד לסאונד (MP3). כשאני בוחר בתפריט את ה- ...PREVIEW OUTPUT, הכל טוב ויפה והסרט מסונכרן. אבל, כשאני בוחר לשמור את הקובץ על ה-H.D, הסרט המוכן לא מסונכרן . ניסיתי גם לבטל את ה- INTERLEAVING ב- AUDIO וזה גם לא עזר. איך לעזעזאל זה מסונכן ב- VirtualDub ועל ה-H.D זה לא . תודה לעוזרים.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום אני מפעיל את המסנג'ר וישנה דרישה להוריד את העדכון לתוכנה אחרת המסנג'ר לא יתחבר. אני נותן לו להוריד, הוא מתחיל להתקין ואז לקראת סוף ההתקנה כתוב "מחזיר למצב קודם" ובסוף נכתב כי ההתקנה לא הסתיימה בהצלחה. הורדתי ישירות את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט, אותו חר*. מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה

23. Started by יניב קופר,

בדקתי בהרבה מקומות שונים ומחשבים אחרים.שהיה ממושכת באתר זאפ ללא פעילות תוקעת את האינטרנט

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by BMN,

תגובות בונות בבקשה להתחשב בזה שזה הראשון שלי

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.