עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by guykeren3,

אני צריך תוכנה שתגרום למחשב לקרוס.. נשמע מצחיק אני יודע אבל מחר אני הולך לאייבורי ( כן אני יודע שזאת הייתה טעות לקנות משם ) ואני רוצה להראות להם שהמחשב עושה בעיות, הם טענו כשבאתי אליהם כבר שהם עשו בדיקת מאמץ ושזה בסדר אבל אצלי בבית הוא קורס ללא הפסקה, נתקה בFREEZE ועושה מסכים כחולים פה ושם.. לכן רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה לבדיקת מאמץ כוללת של המחשב.. תודה רבה וסליחה אם זה לא המקום לבקש את זה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי בעייה מוזרה: אני לא מצליח לפתוח בדאבל קליק(או בקליק ימני + OPEN WITH) קבצי doc ששמותיהם בעברית או ברוסית, או כאלה שנמצאים בתיקיות ששמותיהן בשפות אלה(רק שמות באנגלית עובד). כל זה למרות שהשפות מוסדרות במערכת ההפעלה והטקסט תמיד נראה בסדר. מה שמוזר זה שסוגי קבצים אחרים אני פותח בלי בעייה, כולל אפילו קבצי אופיס אחרים(ppt,xls וכו'...). יש במחשב אופיס 2000 ברוסית, וכן אופן אופיס 2.0, ושניהם לא מצליחים לפתוח את הקבצים הנ"ל. מערכת ההפעלה ווינדוס XP, אם זה משנה משהו. כשאני מנסה לפתוח את הקבצים עם וורד, מוקפצת לי הודעת שגיאה שהשם של הקובץ או המקור שלו לא קיים, ובסוף ההודעה הurl של הקובץ נכתב ב?????. עקרונית אני מצליח "לעקוף" את הבעייה בשתי דרכים: או לשנות את שמו…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by DAVIDD,

http://img450.imageshack.us/my.php?image=10zd1.jpg יש לי אנטיוירוס של נורטון 06 ואין לי שום פיירוול שחוסם את האימול הבעיה התחילה אחרי שהתקנתי את הנורטון מישהו יודע מה הפיתרון?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by aldema,

אני עודה עכשיו סרט בת מצווה לאחותי ואני חייב שבמקום שהרקע בכתוביות יהיה שחור כזה אז יהיה רקעים כאלה לבחירה לרקע מאחור.. איך ומאיפה עושים דבר כזה? נ.ב: יש לי את כל החבילה של אדובי.. זה דחוף..

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. מי שלא יודע מה זה V.J - שיש מסיבות מקרינים במסכים כל מיני סרטונים מגניבים "מצויירים" - ליזרים,שטויות וקשקושים צבעוניים. למשל, כמו התצוגות של המסך בניגון ב WINAMP למשל. הבנתם את הרעיון... אני מחפש כאלה בצורת סרטון לערוך אותו, אבל הבעיה- אני לא יודע אפילו איך זה נקרא, על מנת להצליח לחפש ולמצוא. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה... תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני לא מדבר בהכרך על הורדות לא חוקיות,אז על תנעלו את העץ .

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Mr.Angel,

שלום, לאחרונה אני מגלה בעיות אצלי בנורטון סיסטמוורקס 2006. אבל אין לי שום רצון לתקן אותו משום ששמעתי כבר הרבה פעמים שיש הרבה מאוד וירוסים שהוא לא מגלה, ועדיף לעבוד עם תוכנה אחרת. אז השאלה שלי היא איזה תכנה אתם ממליצים לי להשתמש בה?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. קיבלתי את התוכנה הזאת עם רשיון מקורי לשנה. רציתי לדעת אם אני יכול לסמוך על האנטי וירוס הזה ומה בעצם הרמה שלו ביחס לאחרים? הבנתי ממי שנתן לי אותו שזו חברה הקשורה ל"קאזה" ולמרות שהיא לא מוכרת כלכך בארץ היא נחשבת טובה מאד. מה דעתכם?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by TOMY-BOY,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להמיר קובץ mkv לקובץ avi במהירות ובאיכות המירבית. בתודה, תומי

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by BoOoM2008,

שלום! ישנה בעיה מאוד מעצבנת שהחלה לקרות לי החל מאתמול, והיא שאני פשוט לא יכול להתקין שום תוכנה שהורדתי למחשב וזאת כנראה בגלל שהאנטי וירוס חוסם לי את האפשרות לעשות זאת. אשמח לסיוע שלכם, תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. ברשותי 50 קלטות וידיאו ישנות עם ארועים חשובים שאני רוצה לשמר ברצוני להעביר אותם למחשב לשמור אותם על קובץ MPEG רציתי לדעת אילו דברים אני צריך כדי לעשות תהמרה מקלטות וידיאו למחשב-שאלחריו אני אוכל לראות את זה בDVD ואילו כרטיסים אני צריך לקנות ובאילו תוכנות אתם ממליצים להשתמש תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by $שלומי$,

סליחה . אני רוצה לדעת האם יצה Windows Media Player11 האם כן תגידו לי אני יהיה ;D

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by BMN,

תגובות בונות בבקשה להתחשב בזה שזה הראשון שלי

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by davidcohen,

מישהו יכול להמליץ על תכנה לחיפוש קבצים במחשב ? פשוט מאז שעברתי ל win 7 אני ממש לא מסתדר על ה search ...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by RAZIEL98,

שלום הורדתי את הנגן vlc התקנתי והוא עובד רק יש בעיה חת שהוא לא מראה תמונה אלא רק משמיע סאונד סוג הקובץ הוא mp4 יכול להיות שהייתי צריך להגדיר את הנגן שינגן קבצי mp4 מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. יש לי 11 דפים במחשב שאני רוצה להפוך את כולם לדף אחד של PDF איך אני עושה את זה? אני יודע שיש לי אופציה ברגע של הסריקה לבחור PDF אבל אין לי פיזית את הדפים יותר, אלא רק על המחשב.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אמרו לי שזה אולי בעיה של דרייברים, אך כולם הכי מעודכנים ובכל זאת עולה השגיאה הנ"ל. יש למישהו מושג איך פותרים אותה? הנה תמונה של השגיאה: הבעיה נפתרה. בטעות התקנתי את התוכנה בכונן שלא מותקן עליו ה - Windows, לכן התוכנה לא עבדה. עכשיו הכל עובד מעולה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by ToMeRv32,

הנגן הראשי שלי למוזיקה הוא האייטונס (התרגלות מימי האייפון ) מה גם שהוא קליל ופשוט, אני לא צריך יותר מזה. מדי פעם אני מוריד מוזיקה ועדיין לא מוסיף אותה לפלייליסט, אז אני פשוט מפעיל אותה בדאבל קליק עם המדיה פלייר. אני מחפש תוכנה פשוטה, קלה ובעלת אקולייזר שתוכל להחליף אותו. הVLC לא אפשרות כיוון שאני משתמש בו לסרטים וכו' ואני לא לשנות כל פעם את האקולייזר. תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. טוב אין לי מושג אם זה המקום המתאים אבל זה נראה לי הכי הגיוני בכל מקרה התחלתי להתעסק עם ה-3D של הפוטושופ CS5 החדש ה-extended בכל מקרה שמתי לב שאם אני רוצה לעשות ללייר\טקסט\SHAPE או כל דבר אחר Repousse זה לא נותן לי פשוט לא נותן לי לפתוח את האפוציה הזאת אני לוחץ על 3D ואז אין לי אפשרות כאילו להיכנס לקטגוריה של Repousse ניסיתי להדליק את הפוטושופ מחדש\לעשות ריסט למחשב וראיתי סירטונים ביוטיוב שאנשים משתמשים בזה ככה שאני עושה את זה בצורה נכונה אבל זה פשוט לא נותן לי בדקתי קצת באינטרנט ומצאתי שקרה למישו משו דומה ואמרו לו לבדוק את הדרישות של הפוטושופ אם מתאימות למחשב ואני אין לי מושג בחומרה אבל אני יודע שהמחשב שלי ממש גרוע אז בגלל זה אני שואל הדרישות של פוטושופ CS5 ג…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. למנהלים: לא ראיתי פה פורום מדריכים, אבל מצאתי לנכון לכתוב פה את ההודעה. אוקיי תקראו טוב ואל תסגרו ותגידו בראש, נו, ניסיתי את זה כמה פעמים וזה לא עובד כבר... אני מודע לזה, וזה אפשרי. בטח כולכם מודעים לבעיה, שלא ניתן לכתוב מימין לשמאל ב GMAIL, אלה אם כן אתם משתמשים בממשק העברי, דבר שלי אישית מאוד לא נוח. הרבה ממכם בטח התקנתם פעם GMAIL RTL שזה פלאג-אין לפיירפוקס שמוסיף כפתורים לשינוי כיוון השפה כמו בוורד. אבל כבר מזמן התוספת הזאת לא עובדת בשל שינויים בממשק של GMAIL, ואף אחד לא עדכן את התוספת הזאת כדי שתעבוד. ויש גם סקריפט של GREASE MONKEY שגם כבר לא תומך בממשק החדש, לפחות אצלי זה לא עובד. בכל מקרה, החלטתי שוב לחפש משהו שיעשה את העבודה, והגעתי לפתרון דרך סקריפט אחר של GREASE …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Tchr0,

שלום לכולם מישהו יודע אם יש איזה תוכנה או אופציה בwindows שעושה את הגלילה חלקה? יענו שתהיה תנועה אחידה ולא קפיצה מדובר בעיקר בדפדפן ובword תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. היי, אני מחפש תוכנה מהירה ונוחה שתכווץ לי תגודל של כמה קטעים שאני רוצה לעלות ל youtube ..זה 57.6 מגה ל 3 דקות (19.2 לדקה) ב avi..ואין לי שום בעיה שאיכות תהרס והכל..ולא משנה לי הפורמט העיקר שהאתר יקרה וכל נגן וידאיו נפוץ (כמו מדיה פלייר , ווינמפ..)אז אם יש משו שמכווץ טוב (כדי לחסוך בזמן הupload) אשמח לשמוע.. תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by mosh18,

מחפש תוכנה לשילוב כתוביות בסרט כך שיצא לי קובץ וידאו שאני יכול להמיר ולצרוב ל- DVD בלי קובץ הכתוביות הנוסף

24. הכנתי תוכנה טובה לחישוב נגדים (ממשק יפה) קוראים לה "תוכנה לחישוב נגדים" ולא מחשבון היתנגדויות אני אשפר אותה בעתיד

דיונים חדשים בפורומים