עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, תוכנת ה-NERO7 שלי הפסיקה לעבוד כאשר הודעת השגיאה הזו מופיעיה כל הזמן עם בעייה בקובץ NMIndexStoreSvr.exe. הבעייה מופיעה במיוחד בעת נסיון להוספת סרט לצריבה. מישהו מכיר את הבעייה ויכול לעזור לי בדחיפות? האם זה קשור בווירוס כלשהו? בבקשה עזרו. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by LRa,

אהלן, התקנתי ווינדוס 7 מחדש חפני כמה ימים ומאז אני לא מצליח לכתוב בעברית ב-soulseek. זה מופיע בגיבריש. יש לכם מושג למה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. שלום! אני מחפש תוכנה שתוכל להפעיל מרכזנית אלקטרונית ברגע שיתקשרו לקו אשר מחובר למחשב. מעבר לכך, אני צריך שהתוכנה תתאים קוד מסוים שאני אגדיר לה, ותתאים אותו למשהו אחר במחשב. למה הכוונה? כשיתקשרו לטלפון יהיה קול שיגיד: אנא הקש את הקוד הסודי" המתקשר יקיש את המספר 434 הקול יגיד: "המספר התקבל" ולאחר מכן יקלט במחשב שחיים התקשר והוא יזהה זאת ע"י הזנת הקוד. וכמובן עם יכולת להתאים קוד לבנאדם. אם מישהו מכיר תוכנה שמתעסקת עם זה, או מכיר אולי דרך לעשות את זה עם שילוב של תוכנות אני אשמחל לקבל כל עזרה תודה, BISLY

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by tomchook,

היי קניתי נייד של סמסונג 300V5A, והשתמשתי במדריך הזה כדי להתקין MadVR. אני אציין שיש שיפור בוידאו לעומת VLC, אבל יש בעיה הרבה יותר חמורה שממש מפריעה לי לראות את הסרטים. בקטעי מעבר או סצנות מהירות, גם כשאני רואה AVI וגם MKV יש חלק מהתמונה נהיית סטטית ושחורה, מעורבת בפיקסלים שחורים (הייתי לוכד את המסך ומראה דוגמא, אבל ה-MadVR לא מאפשר), ולוקח כמה שניות עד שהוידאו חוזר לעצמו. בעצם בצורה כזו אי אפשרות לראות וידאו. לפי המדריך שיניתי את ה chroma upscaling, luma upscaling, and luma downscaling all to bilinear אבל ללא שינוי. האם למישהו יש פיתרון? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by neogod,

הפייר וואל חוסם לי את הגישה למייל של GMAIL , ביטלתי את הפייר וואל של ווינדוס אבל הוא עדיין מופיע אצלי כ ON בהגדרות . כמו כן התקנתי את zone alarm security suit . איך ניתן לבטל את החסימה של ה GMAIL ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום ! מחקתי בטעות את האלבום חתונה של חבר שלי, ושיחזרתי אותו דרך תוכנה Getdataback Data Recovery 3.03 NTFS , אבל מה, הוא שיחזר לי אותו לקובץ אחד של מסד נתונים עם סיומת DB ואני מחפש תוכנה שתמיר לי מקובץ DB לקובץ שאני יוכל לקרוא אותו כמו קבצי תמונות וכדו' מקווה שהבהרתי את עצמי..

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by DJO,

קניתי 2 דיסקים של GPT 90 דקות 800MB, האיזיסידי לו מסכים לצרוב עליהם, משהו מכיר תוכנה שכן? אני מוריד עכשיו נרו נקווה שזה יעבוד, ודרך אגב איך אני צורב סתם קבצים על cdrwin? רציתי ולא הבנתי איך בינתיים אני צורב רק בינים איתו..

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by benor,

שלום, האם יש דרך לשנות סיומת של קבצים בבת אחת? נגיד אני רוצה לשנות למלא קבצים את הסיומת ל PNG* ולא לשנות לכל קובץ אחד אחד. מערכת ההפעלה שלי היא WIN2K תודה, בן-אור

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אהלן, לאחרונה נמאס לי. אני כותב המון דברים, וממש אין לי חשק שלכל אחד תהיה גישה לדברים האלה. אני לא מעוניין להתחיל להגדיר משתמשים על WIN7, כי זה מעצבן ומטופש להחליף משתמשים ותהיתי -איך אני יכול לחסום תיקייה ע"י הגדרת סיסמא? יש דרך לעשות את זה דרך מע' ההפעלה? או דרך תוכנה כלשהי? אודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. 20 סרטוני הדרכה מובי מייקר 25 סרטוני הדרכה פרימייר פרו אידאלי למתחילים בעריכת וידאו תהנו http://vdo4.com

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by kobi3211,

שלום אני רוצה לדעת אם מה שאני עושה זה אפשרי מבחינה מעשית אני רוצה לחבר את הפקס באופן ישיר למחשב ולקבל את הפקסים למחשב ולראות אותם לפני שאני מדפיס את הפקסים תגידו לי אם אני טועה אני צריך כולה כרטיס מודם PCI וזהו נכון ???? אהה ועוד משהו אם מישהו מכיר איזשהי תוכנה כזו שעושה את זה אני שמעתי על WINFAX היא טובה או שיש תוכנה יותר טובה ממנה ???? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by GLP,

שלום, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל לנהל מערכת משימות ואירועים. רצוי שתהיה פשוטה ויעילה. אולי אתם מכירים תוכנה כזאת שתוכל להציג את המידע ישירות על הdesktop (כלומר על ה- wallpaper)?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. תודה מראש לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. הסמל של העוצמת קול נעלם לי ושאני מנסה להחזיר אותו דרך לוח הבקרה כתוב לי לא פועל ואין אפשרות להחזיר אותו לפעיל

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. בשעה טובה קניתי מחשב חדש.... אבל בעיה קטנה, בלוח אם שקניתי אין תמיכה לבקר כונן דיסקטים. אני רוצה להתקין את המחשב עם WIN וכל השאר ולעשות אימז עם גוסט או תוכנה אחרת. הייתי רוצה לצרוב דיסק DVD שיהיה BOOTABLE , שיכיל את הSYS FILE של גוסט כך שיעלה מהדיסק במקום מהדיסקטים שכך היה תמיד וגם את קובץ האימז עצמו לצרוב על אותו דיסק..... איך אני עושה את זה? או לחילופין או בנוסף לעשות דיסק און קי BOOTABLE עם SYS FILE של גוסט ואולי גם להעתיק לתוכו את קובץ האימץ אולי, מקסימום אז אני כבר אצרוב את קובץ האימז.... הלוח אם שלי תומך בדיסק און קי ברמת BOOT אבל איך אני עושה את כל זה? אודה לכם על העזרה Highlander

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by omrit,

היי, יש לי שאלה ניובית: אני עוזר לחבר לעשות קולאז' של תמונות על תמונה אחת גדולה שתפותח בגודל A4 (או אפילו יותר) באיכות גבוהה. כאשר אני יוצר את התמונה בפוטושופ אני צריך לבחור בגודל A4 (2480X3508)? או שלבחור מימדים גדולים יותר יעזרו לי לשפר את איכות התמונה? מה עלי לבחור בשדה "resolution" על מנת לקבל איכות מירבית? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום רב, מעניין אותי לדעת, מהי השיטה הטובה והיעילה ביותר להעברת סרטים שמורידים מהרשת לצפייה באמצעות מערכת הקולנוע הביתית. נכון לעכשיו אני משתמש בתוכנה AVI_ RECOMP כדי להצמיד את הכתובית לסרט לצמיתות, ולאחר מכן אני צורב על דיסק כ-DATA עבור מכשיר ה-DIVX החסרון: לפעמים נוצר עיוות בקול או בתמונה כתוצאה מהתהליך, שכמובן גם נמשך די הרבה זמן (תלוי באורך הסרט) אפשר גם לוותר על האופציה של השימוש בתוכנה להצמדת הכתוביות, ולצרוב את הכתובית יחד עם הסרט. הבעיה:יש צורך להפוך את הכתוביות כדי שהמכשיר יוכל להציג אותם כראוי. אז אם מדובר בסרט אחד, מילא, אבל אם מדובר בסדרה עם עשרות פרקים, זה כבר עבודה מפרכת. קראתי המלצה על תוכנה בשם DVD Filck .ניסיתי אותה, אבל משום מה תהליך העבודה כל הזמן נעצר…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. משום מה לא הצלחתי למצוא את האפשרות הזו

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. הי, אשמח לשמות זה מהצייר, מחפש משהו איכותי יותר תודה : )

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by thebenjamin,

אהלן, אתר שאני משתמש בו באופן קבוע (trakt.tv) מאתמול בערב נטען לי בלי העיצוב, אני מקבל רק טקסט ותמונות בצד השמאלי של הדפדפן וזהו.. ניסיתי לרסט את המטמון של הדפדפן, למחוק עוגיות, לנסות בדפדפן אחר, לרסט את המחשב וגם את הראוטר ושום דבר לא עוזר. כשאני נכנס לאתר דרך הפלאפון (WIFI או סלולארי) האתר עולה כמו שצריך. איך אפשר לסדר זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by duk4u,

איזה חומת אש להשאיר פעילה ? של AVG Internet Security 2011 או של וינדוס XP . מאחר שיש התנגשות ששתי חומות אש פעילות, ביטלתי את חומת האש של הוינדוס וכרגע חומת האש של AVG פעילה. האם הבחירה שלי נכונה או עלי לשנות ?. אשמח לתגובות...

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by yossi21,

אני משתמש ב- Chrome ועד היום בבוקר זה עבד לי, כעת כשאני מנסה לעלות את העמוד כתוב לי: "Missing plug-in" וזה רק ב- Chrome. חשוב לי לשחק בפוקר איתו דווקא כי התקנתי סרגל כלים של זינגה עליו ומידי פעם יש Lottery שנותן לי צ'יפים מתנה. אז איך אני פותר את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by hmickey,

היי, אולי מישהו יודע ויוכל לסייע לי. אשמח להסתייע. בוורד 2007 כמו בוורד 2003, כשמילה שהוקלדה עם שגיאת כתיב, היא מסומנת בקו תחתון אדום. כשעומדים עליה עם העכבר ולוחצים על לחצן ימני. נפתח חלון ובו הצעות תיקון וכן אפשרות לסמן על התעלמות מהשגיאה וכו'. בוורד 2010 שבידי, כל שגיאה אכן מסומנת בקו תחתון אדום, אולם הלחיצה על הלחצן הימני בעכבר אינה פותחת חלון כזה (למעשה מוצג חלון לשבריר של שנייה ולא ניתן להשתמש בו). האם מישהו, שכבר עובד עם אופיס 2010, יודע האם ניתן להפעיל תכונה זאת ואם כן כיצד? בתודה מראש. מיקי ???

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by harry,

שמעתי שזה שיטת הורדה טובה וכל זה, אבל אני רוצה לדעת מה זה ואיזה תוכנה צריך כדי להתחיל להורדי דרך פאבים? (אני לא חושב שזה לא חוקי כי לא אמרתי שאני ישמתמש בתוכנה ויוריד מפאבים לא חוקיים, רק רציתי לדעת איזה תוכנה ואיך לעבוד איתה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.