עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by bariko,

שלום רב, אני משתמש בגלשן IE גרסה 8. לאחרונה, משום מה לחצן ה- BACK לא עובד. בכדי לחזור אחורנית לדף קודם, עליי לגשת לשורת הכתובת, ולגלול לדף הרצוי. האם מדובר בתופעה ידועה, ומה ניתן לעשות בנדון? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by n_aviv1,

השאלה היא אם יש לי מה לעשות עם התוכנה או שנותר רק להתבאס ולמחוק כמעט 11GB שהורדו בעמל רב ו29 חלקים לשווא

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by RoMEo,

אהלן, נתקלתי בבעיה בדפדפן של כרום. מה שקורה, זה שהוא לא מראה לי את כל הפריטים בדף. לדוגמה, האתר של המכללה שלי, שבו יש דף עם תיקיות - בדפדפן לא רואים את התיקיות. הבאתי תמונה להמחשה: אפשר לראות בריבוע הקטן שנפתח שהתיקיות לא מופיעות...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אהלן, התקנתי ווינדוס 7 וכרטיס הקול עושה בעיות. כאשר לא נעשית שום פעולה במחשב הסאונד מנוגן בצורה חלקה, אך כאשר יש מאמץ קל כמו גלישה באינטרנט, הסאונד מקרטע. ניסיתי כל מיני דרייברים שונים, אך בכולם התוצאה הייתה דומה. הווינדוס הוא 64BIT, דגם הלוח ECS K8M890M-M V1.X, הכרטיס המובנה - REALTEK ac97, ערכת השבבים בלוח היא של VIA. אשמח לעזרה בנושא. תודה.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  5. אין לי צורך בתוכנה וינדוסאית או בשרת שישאב ויזרע את האימג'ים, כל מה שאני צריך זה כלי גמיש ואמין לאימג'ים. לצערי clonezilla לא מתקרב לנוחות שימוש שהיה לי עם גוסט פשוט בוטאבל. הקלון-זילה התחיל להתבכיין לי שההרדיסק החדש גדול יותר ועם מחיצות שונות וכל מיני שטויות שהנורטון פשוט היה מסדר בעצמו בהתאם לאימג' המקורי. מה גם שזמן ההתעסקות עם ההגדרות והממשק ארוך בהרבה מהממשק הסופר מינימליסטי (מבחינת פיצ'רים, שלבים ואפשרויות) שהיה לי בגוסט. אני מאוד לא זוכר באיזה גרסא מדובר, וכאמור אין לי שום צורך במשהו כבד או תוכנה חלונאית, סה"כ דיסק בוטאבל נחמד, אקרוניס, פרגון, סימנטק, לא ממש אכפת לי כל עוד היא גמישה ואמינה ואני אדע שברגע שיש לי אימג' ורישיון של התוכנה, אני יכול לישון טוב בלילה שבמק…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. זה ל- WIN7 אני רק עכשיו קניתי תמחשב ושאני מנסה להיכנס למשחק call of duty black ops זה לא עושה לי שם כלום אז חשבתי אולי זה הדריברים...

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  7. התחלתי לגלוש בכרום גוגל ולדעתי הוא הרבה יותר מהיר מפיירפוקס (שלא לדבר על האקספלורר). הבעיה שהוא לא נוח לגלישה כמו האקספלורר והפייר פוקס בגלל שאין לי את לשונית המועדפים. האם יש פתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. לפני קצת פחות מחודש, בתחילת אפריל, העליתי מספר רב של סרטונים בו זמנית (קרוב ל-20) ליוטיוב, באמצעות פיירפוקס 4. בזמן ההעלה, תוכנת פיירפוקס "התנפחה" בהדרגה מבחינת זיכרון ובהמשך גם מבחינת צריכת משאבי מעבד (אם אני זוכר היטב, קרוב ל-100% בשני הליבות של המעבד [Pentium Dual-Core E5400]), עד שהזיכרון שבמחשב שלי (2GB) נסתם, ופירפוקס קרס (כבר בהעלת הסרטון השני עד הרביעי, תלוי בגודל הסרטונים), דבר שאילץ אותי לחזור מספר פעמים על ההעלאה עם הסרטונים שנותרו לי להעלות. מבירור עם ספקית האינטרנט שלי, אמרו לי בתמיכה שאין לזה קשר למהירות התשתית שלי (2.5MBit/s). מה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  9. שלום, יש לי בעיה... יש לי מחשב HP MINI 110 בהתחלה היה אפשר לראות סרטים או סרטונים בHD וBluRay עד לא מזמן לא היה לי שום בעיה לראות אבל עכשיו כבר חודשיים שלוש כל פעם שאני צופה באיכות גבוהה כזו אז הסרט לא בא באותו זמן של הקול והתמונה כל הזמן קטועה ובהילוך איטי. אשמח אם תעזרו לי! הודיה

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by Vidati,

יצרתי את הטפט הזה כי רציתי משהו שיתן לי סדר בשולחן עבודה אז אם יש לכם קצת אייקונים ואתם אוהבים סדר אז הטפט הזה יכול להיות בשבילכם: זה הטפט: Put in order you'r Desktop by ~Vi9ati on deviantART וזה הדוגמה: http://vi9ati.deviantart.com/#/d3ecvx2 וזה למסכים רחבים: נ.ב. אין לי מסך רחב לכן אני לא יכול לבדוק ב100% אם הגודל מתאים לאיקונים, אבל אפשר לשחק עם גדול האיקונים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני ממיר סרטים לפלאפון דרך התוכנה winmp4 ומטמיע את התרגום דרך vobsub אולם מה שלא ניסיתי לפעמים הכתוביות חסרות בסרט, כלומר פעם יש כתובית ואחרי זמן מה הכתוביות נעלמות לזמן מסוים וחוזרות שוב, למשהו יש מושג בגלל מה זה קורה? זה קרה לי כבר בכמה סרטים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by LiranUdi,

לפעמים כשאני צופה בסרטים בWMP המחשב פשוט נתקע.. אני רואה את השעון של הWMP עדיין רץ, והסרט נתקע ושומעים את הסרט תקוע כזה.. אין לי מושג למה זה קורה ואי אפשר לעשות כלום חוץ מלכבות ולהדליק את המחשב שוב. יש פתרון? =\ ועוד משהו אני לא יודע אם זה קשור לפה בידיוק. לפני כמה שעות המחשב פשוט נתקע [סתם נתקע] שום תוכנה לא פעלה חוץ מהדפדפן אבל לא נראה לי שהדפדפן קשור. כשהמחשב נתקע העכבר לא זז שום מקש לא פעל ואז היה צליל כזה "ביפ" 1, אין לי מושג אם זה מהדיסק הקשיח או הלוח אם.. אשמח לקבל עזרה גם לגבי זה.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by 114508534,

אהלן החלטתי להעביר את כל הדיסקים שלי לאייטיונס ומשם לאייפון , משום מה שאני מעתיק את הדיסקים לא מתקבל לי שום מידע עליהם, לא שם לא אלבום לא תמונה ולא כלום , איך פותרים את זה . כמובן שכל הדיסקים מקוריים ונקנה במיטב כספי תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אנטי וירוס AVAST עושה בעיות לווינדוס אחרי התקנה,מה הפתרון? זה כבר קרה לי על יותר מ10 מחשבים,שאני מתקין את האנטי וירוס הזה והווינדוס לא עולה,רק אחרי הסרה שלו בSAFE NODE הווינדוס שוב חוזר לעלות. ניסיתי כבר כמה גירסות של האנטי וירוס הזה ,אפילו החדש 5,למישהו יש פיתרון ?

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by Zeev86,

האם יש תוכנה או אתר שבו אני מקליד את הid של רכיב חומרה (device manager) והיא מוצאת לי את השם של הרכיב? גוגל יש, אבל זה לוקח הרבה זמן לחפור בכל מני אתרים שגוגל מוצא כדי למצוא קישור לדרייב לחומרה ישנה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי אני מחפש תוכנה ששומרת סרטים/סרטונים ביוטיוב על המחשב בפורמט AVI ולא בפלאש. ושגם האיכות של הסרט ישמר כי גם ככה הסרטונים שם לא הכי איכותיים חח.. אני יודע שאם אני אחטט ברשת אני אמצא כמה תוכנות אבל אני מחפש אחת עם המלצה ושידוע שהיא שומרת באיכות טובה. המטרה היא לצרוב ולתת להורים לצפות באיזה ריאיון מסויים בDVD של הסלון ולא במחשב.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by ronbs100,

הי צריך את עזרתכם הדחופה אופיס 2010- המייל לא עובד . הוא מקבל ושלוח מיילים אך כמעט בכל פעולה - מחיקת מייל, העברה לתקייות ועוד הוא קופא ויש להפעילו מחדש המייל פשוט לא מתפקד. שאני מוחק מייל למשל האפיס לא מגיב וקופא ואני צריך לסגור ולהפעילו מחדש. כמעט בכל פעולה זה קורה יתר הדברים באופיס עובדים בסדר מחשב חזק עם מערכת הפעלה . W7 ULTIMAT

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. חבריה שלום עדכנתי את הדפדפן אקספלורר 9 ,וגם את כרום חסר לי בראש הכותרת של הדפדפן את הכפתורים של הסרגל שאוכל לבצע את הפעולות שהיו לי בעבר כמו שמירה , הדפסה, ועוד איך אני מתקין סרגל עם כל הכפתורים שיש לי צורך בברכה

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  19. קיימים כיום המון תוכנות לניקוי ושיפור המחשב הינה רשימה שלך חלק מהם: CCleaner TuneUp Utilities Advanced SystemCare PRO RegistryBooster SpeedUpMyPC REGISRERY MECHANIC XP REPAIR PRO (iobitSecurity 360 מזהה תוכנה זו כוירוס) Total Privacy System Cleaner Ashampoo WinOptimizer Glary Utilities והרשימה עוד ארוכה וארוכה השאלה האם התוכנות האלה באמת עוזרות? מאיצות את המחשב? מנקות אותו מזבל? או שהם פשוט הורסות את המחשב, גורמות למעבד ולזיכרון לקחת המון משאבים, מאיטות את המחשב, מוחקות דברים חיוניים, וגורמות לשגיאות? או שחלק מהתוכנות הורסות, וחלק עוזרות\משפרות, אם כן תפרטו מי דיון מהנה

• 59 תגובות
    • 17.1k צפיות
  20. Started by tripto,

שלום.. אני צריך לדעת האם יש אפשרות להעביר את הספר טלפונים של ה\winfax ממחשב אחד למחשב אחר ואם כן אז איך עושים זאת.. תודה מראש לכל העוזרים..

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  21. Started by (Matan77(Dlixez,

שלום אני רוצה להתחיל ללמוד לערוך סרטוני פארגים של המשחק BFBC2 אז באיזה תכונה כדאי לי להתחיל? מאיפה אני יכול ללמוד? תודה לעוזרים.

22. Started by thedarkman,

שלום יש לי Norton 360 גרסאה 5 פרוץ איך הוא ? האם הוא מגן טוב מפני וירוסים,קיולגרים,טרויאנים וכל שאר המזיקים ? האם כדאי להמשיך איתו? איזה סריקה הכי עדיפה לי לעשות ? Quick Scan Full System Scan Custom Scan עשיתי פעם Full וזה גם מוחק קבצים זמנים,Cookies וכל שאר הזבל של המחשב וגם עושה איחוי אבל אני משתמש גם בccleaner וגם באיחוי של המחשב (יש לי Win 7) אז מה עדיף לעשות ? האם כדאי להתקין עוד תוכנה נלווה לאנטי וירוס ? אם כן איזה מה ההבדל בין norton internet security לבין הnorton 360 מה יותר טוב ? היום שלחו לי שתי שירים וכבר פתחתי אותם איך אני יכול לדעת בוודאות שאין בהם וירוסים,טוריאנים,קיולגרים או כל מזיק אחר ? האם אתם מציעים לי אנטי וירוס אחר ? אם כן איזה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום יש לי מדיה פלייר 12 ויש שם אפשרות להעתיק ידסקים למחשב העתקתי דיסק אחד ובחרתי שהוא יועתק לשולחן עבודה שיניתי את זה באפשרויות של התוכנה . מאז כל הפעלה מחדש של המחשב נוצרת לי תיקייה חדשה בשולחן עבודה שהמדיה פלייר עושה ולא ניתנת למחיקה אני גם לא מצליח לשנות את הנתיב שמירה של המוזיקה המועתקת אני לוחץ "שינוי"וזה פשוט לא עובד..לא מגיב כלום מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  24. Started by ehorev,

שלום התקנתי מיליון פעם השבוע סוני וואגס 10 אך ללא הצלחה לבסוף סחבק התפשר על סוני וואגס 9 ... עובד סוס לשאלתי ערכתי סרטון מכמה סרטונים שונים ואז עשיתי RENDER TRACK קיבלתי את הסרטון בפורמט רגיל ) יש לו מלא לאגים לא רואים רציף איך אני פותר את הבעיה הזאת?.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  25. אני די חדש בעניין והייתי רוצה לדעת באיזה תכנה הוא השתמש: I will make professional HD promo video of your company or website for $5! On Fiverr או באיזה תוכנה אתם יודעם שאפשר להכין משהו ברמה של זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים