עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, האם יש מנהל הורדות עבור האתרים hotfix , file sonic כמו שיש תוכנה: downloade -- > עבור ripdshare , megaupload שמורידה אוטומטי את התכנים ללא צרוך להכניס קוד זיהוי בכל קישור תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by Lior4543,

שלום, התבקשתי לעצב פלאייר למסיבה בפוטושופ, אני לא יודע מה המידות של פלאייר כזה.. ואיך לכוון את הרזולוציה והסוג צבעים להדפסה.. אשמח אם מישהו יוכל לומר לי.

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  3. איך אני משנה את הברירת מחדל שלי מ outlook ל gmail ? למשל שאני רוצה לשלוח תגובה למישהו ב craiglist זה ישר פותח לי את ה outlook,אני רוצה שיפתח לי את GMAIL ,איפה משנים ? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום רב, ברשותי מספר תכנים בפורמט TS שמהם אני מעוניין לחתוך קטעים מסוימים. בנעוץ של הפורום, יש אזכור לתוכנה Easy Video Splitter , אלא שאינני בטוח אם יש בה גם תמיכה לקבצים בפורמטים ה"כבדים" יותר, כגון M2TS כמו כן, למיטב ידיעתי התוכנה הזו לא מתאימה עבור חלונות 7 לכן אשמח לדעת על תוכנות אחרות (רצוי חינמיות) שיודעות לעשות את אותה עבודה, וגם מתאימות לחלונות 7 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  5. שלום. אני מנסה לשחזר SYstem Image. עברת מכונן קשיח, ממנו יצרתי Image, לכונן SSD. את ה Image שמרתי על כונן חיצוני. כל ההליך נראה שמתנהל כהרגלו [הפעלת המחשב מה Recovery CD, בחירה ב Restore using an Image, וכן הלאה], אך ממש כאשר הפעולה מתחילה, אני מקבל את השגיאה הבאה: ישנן הצעות? נכון לעכשיו אני בין שמים לארץ ???

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  6. שלום, אני עומד לעבור ממעבד AMD phenom II X4 955 למעבד Inel i7 2600K (כמובן שאני גם מחליף לוח אם ) מאוד מסקרן אותי למדוד את ביצועי ה- 955 ואחר כך להתקין את ה- 2600K ולהריץ גם עליו בדיקות ביצועים כרגע אני כבר הרצתי על ה- 955: super PI 3DMARK 11 אשמח לשמוע המלצות על תוכנות. תודה !

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by רובין הוד,

מחפשת קראק לתוכנה אקסס בוס 3.2 הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי שוםדבר על התוכנה.. תודה לכל מי שעוזר!!

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  8. מחשב lenovo 3000 n200 תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by roeesnir,

לוח - Asus P5GD2-X מערכת הפעלה - Win 7 H P 32bit ניסיתי את הדרייבר של XP מהאתר של Asus. לא עזר. ובאתר של C-Media אני לא מוצא את הדרייבר הזה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by ski_farm,

עד היום היתה לי התוכנה PHOTO EXPRESS 6 אשר איתה סרקתי עם הסורק שלי והיא ענתה לצרכים שלי לפני שבוע העברתי למערכת הפעלה 7 (הייתי ב XP) והתוכנה לא תומכת ב win 7 ניסיתי לחפש גירסה חדשה יותר של התוכנה אך לא מצאתי (אולי הפסיקו לשדרג אותה או החליפו לה שם) לכן אשמח לקבל עצה לגבי תוכנת סריקה טובה כמו או יותר מן התוכנה שהייתה לי ושגם תתמוך ב win 7 תודה רבה מראש ski farm

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  11. שלום, יש לי תופעה מוזרה במחשב בזמן גלישה רגילה באינטרנט, ברגע שאני לוחץ על כל קישור לא משנה מה, נפתח באותו חלון פרסומת גם אחרי שאני חוזר אחורה ולוחץ שוב על הקישור באותו חלון נפתח שוב פרסומת שונה (מדובר על כל סוגי האתרים האפשרים). בדקתי אולי הורדתי תוכנה או משהו חריג אחרי סריקה של וירוסים ו - SPY וגם לא מצאתי כלום. מישהו אולי מכיר את התופעה והאם אפשר לסדר את זה.? מקווה שתוכלו לעזור לי תודה זאב.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. עד לפני שבוע המשחק הירוס 5 עבד מעולה. פתאום נכנסתי למשחק -אני לא מצליח לדלג על הסרטונים בהתחלה, לא יכול לסובב את נקודות המבט בטירות ובחוץ ובקרב התקנתי את המשחק כמה פעמים והבעה חוזרת- אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by -AKEL-,

שלום אני ממש חייב עזרה ביצירת גרף עם עקום דרוג אבל אני לא יודע איך אני עושה את זה באקסל אני צריך שציר Y יראה לי זמן וציר X יראה לי את כמות הגידול ולפי זה העקום יעלה או ירד... איך אני עושה את זה ? תודה מראש עידן

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  14. יש לי NORTON 2010 , ויש קבצים שהוא רואה אותם כלא בטוחים (הם אינם וירוס) ומעביר אותם ל quarantined השאלה היא: איך אני מסמן בנורטון קובץ כבטוח כדי שלא יחשב כאיום וימחק? (ניסיתי לשחזר מ quarantined , הקובץ משוחזר ומייד נמחק שוב)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. פיירפוקס- איך לשמור קובץ פי.די.אף שתקוע בתהליך ההורדה. הקובץ מכיל כ 900 עמ' וניתן לדפדף ולראות את כולם אבל טכנית ההורדה תקועה כשחסר 0.5 מ"ב מתוך 130 מ"ב. התשובה הפשוטה היא להוריד מחדש אבל כבר עשיתי זאת הרבה פעמים ותמיד זה נתקע, ואפילו מוקדם יותר. כשמנסים לשמור\להדפיס מופיעה הודעה של I/O error או הודעה של adobe reader שאומרת the save operation was canceled די התסכל שניתן לדפדף ולראות את כל העמודים אבל אי אפשר לשמור את הספר. יהודה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by RoMEo,

יש לי בעיה מוזרה. שאני מפעיל את האייטונס, זה טוען שאני צריך למחוק את התוכנה ולהתקין בגירסה 64 סיביות, למאות שהגירסה שהורדתי היא 64 סיביות וכך גם הווינדוס שלי. מיותר לציין ש: - הגירסה היא 64 סיביות. - יש לי ווינדוס 7 64 סיביות. - אין לי את הבעיה בתוכנה אחרת. - הסרתי דרך ההתקנה והתקנתי מחדש ולא עזר. - הסרתי דרך הסרה של לוח בקרה והתקנתי מחדש ולא עזר. - בשתי ההסרות, הסרתי גם את קוויק טיים. - ניסיתי להתקין 32 סיביות ולא נותן לי.

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  17. ברגע שאני רואה סירטון ב YNET / MAKOהכל בסדר אך כאשר אני מגדיל את הסירטון על כל המסך הכל הופך לשחור באתרים אחרים אין בעיה הכרטיס מסך הוא onboard

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  18. לאחר אתמול המחשב נתקלתי במסך הכחול המוכר והמעצבן . צילמתי תמונת מסך: ניסיתי להוציא את המחשב מהחשמל ומהחיבורים לפתוח לאוורר ולקרר אותו קצת אבל זה לא עזר כל כך.. אני מאוד יודה למי שיעזור לי כי אני דיי צריך את המחשב עכשיו עם התקופה של הבגרויות תודה, אלעד

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by Zeev86,

האם קיים דפדפן שנועל את השפה האנגלית (או מעביר אליה) כשלוחצים על תיבת הכתובת?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by daido,

היי שלום! התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה שלי vista וכאשר התקנתי מחדש את התוכנה ANT על מנת להוריד וידאו מופיע לי הסמל הירוק בצד ימין (הסרגל אמור להופיע בצד שמאל של הדפדפן אקספלורר) כאשר את שאר הסמלים שיש בדרך כלל לא מופיעים בכלל. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה daido

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by duk4u,

הורדתי דיסק דרייברים בסיומת - daa שמצורפים אליו שני קבצים, desktop.ini + movie.ini האם לצרוב בצורה רגילה או צריך תוכנה יעודית לשם כך. אשמח לתגובות...

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  22. בווינדוס 7 יש אפשרות רק לNEXT שברגע שאתה לוחץ שם כל הווינדוס הישן עובר לתיקייה windows.old ויש אפשרות פירמוט שלא נשארת התיקייה הזאת השאלה שלי היא מה עדיף? הרי מצד אחד זה מעביר הכל לתיקייה windows.old אבל זה לא פירמוט? מה מנקה יותר טוב תמערכת והאם יש עוד הבדל חוץ מזה שהתוכן הישן עובר ל windows.old? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום עדכנתי לIE9 מ8 ועכשיו כול פעם שאני נכנס לGMAIL הוא קורס ובעוד כול מני מצבים שאני לא זוכר משהו יודע למה?! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  24. Started by iz,

עשיתי את העדכון של הווינדוס והיה שם גם עדכון ל IE9 ועכשיו שאני מפעיל את הדפדפן התצוגה לא טובה לדוגמא, אני רואה את הפרסומות לא במקום שהן אמורות להיות ב-ynet את המבזקים שיש בצד ימין אני רואה בקצה שמאל יצא עוד עדכון ? או שיש לזה פתרון ? תודה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  25. שלום רב, אמש החלטתי שהגיע הזמן ליצור גיבוי נוסף למחיצה C של מערכת הפעלה. כרגיל השתמשתי בשתי תוכנות שעומדות לרשותי : Acronis True Image Home 2011 Norton Ghost 15 תחילה הפעלתי את אכרוניס, ולאחר סיום התהליך, הגיע תורו של נורטון. להפתעתי הרבה, גודל אימאג' של נורטון הוא 78.5GB לעומת 18.5GB בלבד של אכרוניס. בנוסף לכך, משך תהליך עבודה של נורטון היה כמעט פי 3, מאשר זה של אכרוניס. גם בפעמים קודמות היו הבדלים, אבל לא כאלה ענקיים. לצורך השוואה, גודל אימאג' קודם של נורטון 21.5GB לעומת 14.8GB של אכרוניס. השאלה, האם יתכן הבדל כל כך גדול? :s05: תודה רבה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים