עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי כמה סרטים אני רוצה להביא אותם לדוד שלי לDVD אבל אין כתוביות אפשר לעשות להוסיף כתובות שהסרט יהיה מובנה עם הכתוביות יש הרבה סרטים שהכתוביות מובנות אז איך אני עושה את זה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  2. אם כן :> מה שמה ? ועוד שאלה... אם קיימת תוכנה דומה לתרגומים ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by RonTwins,

תגידו מה דעתכם:

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by AmitDanan,

שלום קיבלתי תוכנת צריבה נרו 10 רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר לצרוב קבצי ISO שמתי לב שיש מספר אפשריות מה הטובה ביותר?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  5. יש לי בעיה הזויה ומרגיזה אני נכנס כל כמה זמן לYNET שם למשחקי אונליין וכשלוחצים שםע לה לינק "שחקו עכשיו" זה לא פותח כלום אוז יוצא מהמחשב עצמו צליל (לא מהרמקולים כזה צליל של EROR) ממש צלןיל כזה כמו שלוחצים נניח הרבה זמן על כמה מקשים ביחד על המקלדת.. כזה בא מהבפנים של המחשב וזהו זה כל בהמש קורה כשלוחצים על הלינק של השחקו עכשיו וניסיתי בפיירפוקס לבדוק אם זה גם שם ככה ושמה זה סבבה אבל אני רוצה שיעבוד לי באקספלורר כמו שצריך וזה מרגיז לעשות קופי שורטקאט.. עשיתי מספיק פעמים סריקות בספייבוט בתקווה שאולי זה איכשהו יפתור תבעיה ובקיצור זה כבר איזה שבוע או שבועיים ככה מה לעשות? תודה

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by jj516,

חברים אני בבעיה, אני מחפש תוכנה שתוכל לתפוס STREAMING VIDEO (לא משנה עם זה REAL או QUICKTIME או WMP) ולשמור אותם במחשב, יש כזאת? (אבל שעובדת?...)

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by SupeRnovA,

אממ.. ממה שידוע לי הfirewalls הטובים ביותר ( לפי מה שאני יודע ) שיש הם zonelarm ו-Norton Personal Firewall ואני לא יודע במי לבחור.. מישהו יכול להסביר לי עליהם קצת? מי יותר יעיל? יותר נוח לשימוש?..

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  8. Started by Proww,

חיברתי את 2 המסכים למחשב - את הLCD של סמסונג ל חיבור HDMI ואת המסך הרגיל בחיבור הכחול הרגיל. כשהמחשב נפתח, רואים במסך הLCD את כל ההתחלה של טעינת הWONDOWS ולאחר מכן שהמחשב עצמו עולה רואים את כל העניין במסך הרגיל (והמסך של סמסונג נכבה, כתוב: No Signal). החיבורים טובים, בדקתי. מה אפשר לעשות בנוגע לבעיה? איך אפשר לראות ב-2 המסכים ביחד? יש לי WIN7 מקורי (בעברית). תודה לעוזרים. תמונות מצורפות: http://i50.tinypic.com/2pocf12.png http://i47.tinypic.com/2epoz8i.jpg אשמח אם יעזרו, זה ממש חשוב לי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by snop,

קידדתי קובץ Divx-Avi... וזה קידד לי ל-Pal כמו שרציתי ו-SVCD. אבל לפי מה שאני רואה זה לא קידד עם קול... למה ? צרבתי ואין קול... יש לכם מושג למה ? חיפשתי בהגדרות של התוכנה משהו לגבי זה אבל לא מסומן שם ביטול קול או משהו בסגנון... מה הבעיה ? תודה לעוזרים ולילה טוב

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  10. היי אני בעל מינידיסק SONY MZ-N707 מזה זמן רב. לצערי, איבדתי את הדיסק עם התוכנה שאיתה העברתי שירים מהמחשב למינידיסק. עוד יומיים אני נוסע לנסיעה ארוכה מאוד ואני חייב להעביר מספר לא קטן של שירים. לא הצלחתי למצוא את התוכנה שלמיטב זכרוני נקראת SONY NET MD, אפילו לא באתר הרשמי של סוני אך זמני קצר. אם למישהו יש לינק לתוכנה זה באמת דחוף. תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  11. Started by jambo7,

יש לי סיפריה של מעל 1300 קבצים קטנים אני משתמש בערך ב 200 קבצים 1 אני זקוק לתוכנה שאתן לה רשימת קבצים [ עם שמות שונים אבל עם אותה סיומת ] התוכנה תאתר לי את הקבצים שברשימה ואז אני אמחק את המיותרים 2 דבר שני שאני צריך זה לעשות השוואה בין 2 ספריות ולראות אם יש קובץ שמופיע פעמים

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by idanmal,

חברים אני צריך עזרה ......! היה לי פעם תוסף ל-FIREFOX ....תוסף הכי פשוט בעולם,שהיה פשוט שומר לי דפים מועדפים . הוא היה ממוקם ליד כלים למעלה ונקרא Bookmarks . משום מה אני לא מוצא אותו , יש למישהו תוסף כזה פשוט ששומר דפים שאהבתי ???

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  13. היי, מפרט המחשב שלי מצויין למטה. בכל מקרה, הצ'יפסט הוא SiS®655FX אם זה עוזר במשהו. נ.ב. ל XP כן צריך דרייבר בהתקנה. תודה, אופיר

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  14. כשה-Popup Block של NIS 2003 פועל אז קורה הדבר הבא: החלונות הקופצים האלו - Javascript:Popup לא פועלים (פשוט לא קורה כלום כשלוחצים עליהם) הדברים האלו זה כמו הצג מפרט מחשב כאן ב-HWzone זה, או הורדה של קבצים מאתרים מסויימים שמשתמשים בדבר הזה. העניין הוא שאני צריך את הדבר הזה כי אין הרבה תוכנות אחרות שעושות את הדבר הזה בצורה כל כך טובה כמו NIS 2003... ולא הצלחתי לבטל את זה באפשרויות את החלונות הקופצים מהסוג הזה אז מישהו יודע איך?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by ATL321,

חיברתי את הדל דרך החיבורים שלו כטלויזיה,האם יש תוכנה שיכולה להקליט את מה שאני רואה?

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  16. בפוטושופ או כל תוכנה שהיא עבודה לא רצינית מאוד, מי שמעוניין שייצור איתי קשר בפרטי או בICQ בבקשה. 336466213

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  17. Started by idan1836,

שלום, יש לי ספיי במחשב שהתקין לי תוכנה להסרת ספיי והיא לא נמחקת (SpyFalcon שמה), וכל שניה קופץ לי חלון בשם virus alert ! ערכתי חיפוש, שום תוכנה לא עוזרת לי, ומחקתי בhijackthis את הספיי מהמחשב (גם במצב בטוח), וזה לא עוזר, זה חוזר כל פעם מחדש. גם התוכנות בסטיקי לא עוזרות לי בכלל.. יש למישהו מושג מה לעשות ? איך להוריד את הספיי מבלי לפרמט ? תודה.

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  18. Started by Xilver,

יש לי את המעבד E8400@3Ghz, והמחשב רץ פשוט איטי! אני נכנס לתיקייה וכשאני יורד למטה זה מקרטע. במשחקים גם הביצועים לא מרשימים. מה הסיבה לכך? ולא נעשה בו אוברקלוק.

19. שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו: ייצרתי קובץ ICAL בגוגל כלנדר לחגים יהודיים וייבאתי את הקובץ למיקרוסופט אאוטלוק 2003 שברשותי. ברצוני לבטל את הייבוא הזה, כלומר למחוק בבת אחת את כל הארועים שהוכנסו למיקרוסופט אאוטלוק בעת ייבוא קובץ הICAL אני מודה מראש לכל עוזר.

20. לפני איזה חודש הורדתי כמה קבצים בביטורנט, הייתי צריך להעביר את התוכנה לכונן אחר ולפני כמה ימים החזרתי לכונן שבו זה היה בהתחלה וכל הקבצים התחילו את ההורדה מחדש.(הקבצים נמצאים עדיין בתקייה בגודלם המקורי). מה לעשות?יש איזה דרך להוריד מאותו המקום שהפסקתי?

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by nosterdmus,

שלום אנשים. יש לי בעייה בהצגת סרטים באתר מסויים - הנה דוגמא: hhttp://bidur.finder.co.il/online/news/4761.html במקום לראות את הסירטון אני רואה חלון ריק. לשם השוואה, באתרים אחרים שמציגים סרטים כגון YOUTUBE וחבריו אין לי את הבעייה הזו. הבעייה קיימת גם ב IE7 וגם ב FF2. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  22. Started by holly man,

שלום לכולם!! האם יש תוכנה שמאיצה ת מהירות הורדת הקבצים באיימש? תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by dog,

התקנתי את התוכנה. כשאני בוחר advance לצריבה וכו' זה לא עושה כלום. במצב רגיל (לא advance ) זה עובד בסדר. עזרה בבקשה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  24. כשאני מנסה להתחבר לערוץ מסויים במירק אני מקבל את ההודעה הבאה: (can't join channel (address is banned ####### את ההודעה אני מקבל אחרי שכבר התחברתי לשרת וביקשתי את הערוץ הספציפי. עד היום בבוקר לא הייתה לי הבעיה הזאת.... מה יכול לגרום לכך?? בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.