עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by StorM FighteR,

איך אני משתמש בתוכנת ה FlashFXP להמרת לינק של אמיול ללינק רגיל (הורדה רגילה) דחוף לי מאוד אז תודה לתגובות..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by StorM FighteR,

איך אני ממיר לינקים של אמיול בעזרת התוכנה FlashFXP ללינקים רגלים (הורדה רגילה) זה דחוף לי מאד אז אשמח לתגובות

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  3. אהלן. אני מחפש תוכנה (כמו ווינאמפ למשל) למחשב שהפונקציה הכי חשובה בה תהיה - אפשרות לקבוע זמנים שונים לניגון מ-PLAYLISTS שונים , כך שבשעה מסויימת תוחלף התיקייה שנוגנה עד עכשיו והתוכנה תעבור לניגון אקראי מתיקיה אחרת לגמרי. משום מה אני לא מצליח למצוא דבר כזה. אולי יש מישהו שמכיר ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  4. חברה יש לי את הגרסה החדשה של אימיול מליונטוורק וזה מוריד לי במהיריות נמוכות יש דרך לשפר את העניין?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by kobibo,

מה ההבדל בין הגירסה 2.5 לבין הגירסה 3.0 experss בתוכנה הנ"ל ? ומה מומלץ יותר בהמרת סרטים ל VCD ?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  6. Started by domuzy,

מותקן לי אופיס 2003 באנגלית. כעת אני מבקש להתקין את WORD2003 בעברית מאופיס 2003 הגרסה העברית, אבל בלי להסיר את כל האופיס ולהתקין מחדש אלא רק את WORD. ניסיתי פעמיים, הוא נתן לי לבחור בין 3 אופציות: הסרת אופיס והתקנתו מחדש; זיהוי ותיקון פגמים; הסרה לחלוטין. את השתיים הראשונות ניסיתי אבל הן לא עונות לי על הדרישה. אני פשוט לא רוצה להתעסק עם היומן והפרטים שיש לי בOUTLOOK בגלל זה אני לא רוצה להתקין מחדש. ישלמישהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  7. Started by gab1234,

יש לי בעיה עם סרט בהמרה ל-MPEG 2 , יש איזה פריים אחד שכנראה לא תקין ואי אפשר להמשיך להמיר... יש איזה תוכנה שבודקת תקינות של AVI ?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  8. Started by PayneBack3251,

אני משתמש באימיול במוד Hebmule ויש שם פילטר של ליצ'רים אז אני רוצה שתראו את הלוג ותקחו לתשומת לב. 10/01/2005 10:32:53: Initialized hebMule 'AntiLeech' and loaded known leecher list. 10/01/2005 10:34:20: hebMule detected a leecher mod 'L!ONetwork eMule v4.2' used by 'elf(lh.2y.net): [L!0Network.Net]'. (Avi3k) 10/01/2005 10:34:24: hebMule detected a leecher mod 'L!ONetwork eMule v4.2' used by 'cow [lh.2y.net] [L!0Network.Net]'. (Avi3k) 10/01/2005 10:35:03: hebMule detected a leecher mod 'L!ONetwork eMule v4.2' used by 'http://Www.L!0Network.Net [lh.2y.net] [L!0Network.'. (Avi3k) 10/01/2005 10:35:06: hebMule detected a leecher mod 'L!ONetwork eMule v4.2' used by 'http://Www…

• 60 תגובות
    • 5.4k צפיות
  9. Started by s7rmt,

מי שהוא שמע על פורמט סרטים חדש אני לא בטוח בשמו משהו כמו xvcd (לא S) מי שהוא יכול להביא לי פרטים על הפורמט הזה?!

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  10. Started by shon,

אהלן אני מחפש אם משהו מכיר אתר או תוכנה עם הרבה אפקטים של סאונד לעריכת וידאו בavid תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by gab1234,

לפני המרה של קובץ לMPEG 2 צריך לבחור בסוג ה-ASPECT RATIO... אם לא יודעים איך קודד הקובץ אז איך אפשר לדעת מהו ? אני אשמח להסבר מעמיק ! תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי שתי בעיות עם התוכנות שברשותי. הראשונה, ה-FireFox לא מוריד לי שום דבר, אני מגיע למצב שבו אני אומר לו Save To Disk, עושה לו OK וזה לא עושה כלום! מה אפשר לעשות? בעיה שנייה, או יותר נכון שאלה, איך אפשר להפוך את המעלות בתוכנה Konfabulator, למעלות בצלזיוס? תודה.

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  13. Started by integral,

מישהו מכיר את התוכנה? לא מצליח להעלות את ה ACCESS MANAGER.

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  14. Started by gab1234,

אני מדי פעם קורא כאן על אנשים שהביטורנט מוריד להם על 100 ויותר... ואני פשוט לא מבין את זה !!! יש לי אינטרנט 1.5 מגה...הפיירוול של ווינדוז לא מופעל...רק נורטון אנטי ווירוס... ובכול זאת הוא מוריד לי על מהירות ממוצעת של 5-10 .... רק פעם אחת הייתי מבסוט כי הוא הגיע ל - 40 אז מה יכול להיות לא בסדר ? אני משתמש בביטורנט ABC וניסיתי כבר כול מיני " מדריכים " לשיפור המהירות וזה נשאר אותו דבר ...!!! אנא תעזרו לי כי זה ממש מייאש אותי....

• 49 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כמו בכותרת [בדיסק זה פורמט של CDA] ולא על תיתנו לי את CDEX.

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  16. האם יש תוכנה שמראה את העבודה של הספק. האם המתחים יציבים וכל זה. אם כן,אשמח שתתנו לי לינק לתוכנה! תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  17. המנוי השנתי שלי אצל פנדה אמור להסתיים בקרוב, וMS כבר חסכה לי כסף עם הGaint Anti Spyware כך שאולי מחכה לי הפתעה נעימה עם האנטיווירוס שלה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by PCguy,

קניתי מחשב AMD 939 3000 עם לוח neo2 platinum וצורב DVD LG בכל אופן הינה הבעיה שאני מאתחל או מדליק את המחשב ויש CD בכונן אני מקבל הודעה במסך כחול!!! שאין כלום בכונן הוא לא עושה בעיות מממה זה נובע? בעיה בווינדוס? כונן דפוק? תעזרו לי דחוף תודה

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  19. Started by SupeRnovA,

אוקיי הכותרת אומרת הכל ושתהיה חינמית אם אפשר אם אין אז גם לא חינמית תתאים תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  20. Started by overload,

אני רוצה להקליט שיר מהרדיו של המדייה פלייר. איך אני עושה את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by matanyaniv,

יש תוכנה כזאת שאתה רושם לה שאלה, אתה עושה נקודה(או כל סימן אחר) ואז רושם את התשובה, התשובה לא תופיע בשורה שבה כתבת את השאלה אלא תופיע רק אחרי שתלחץ לתוכנה לענות על השאלה שרשמת. יש לי את התוכנה בספרדית(היא נקראתPedro Responde) שמעתי שיש לתוכנה גם גירסא אנגלית ועברית, למישהו יש לינק?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by wow,

יש לי את הגירסה 6.2 באנגלית וכל פעם אחרי שאני שולח הודעה השפה קופצת לי בחזרה לאנגלית. ניסיתי בפונטים אבל שם זה מוגדר על עברית. אגב לא הייתה לי את הבעיה הזו עם אותה הגירסה בעברית. יש לי XP PRO באנגלית.

• 4 תגובות
    • 443 צפיות
  23. Started by iakovl,

מישהוא עבד פעם אם התוכנה? ראיתי את התוכנה באינטרנט אבל לא הבנתי לגמרי מה היא עושה.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  24. אני רוצה לצלם ולהעלות לפורום אך אפשר רק 250 ק"ב

• 1 תגובה
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים