עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, לדודים שלי יש מחשב אנתיקה (פנטיום 2 400 עם 128 מגה זיכרון) . עכשיו הם החליטו להתחבר לאינטרנט מהיר. לאחר שראו שבמחשב שלי, אין שום וירוסים וחלונות קופצים וכ"ו, החליטו לבקש ממני להכין את המחשב שלהם לקראת האינטרנט. הבעיה היא שהמחשב שלי מסוגל בקלילות יחסות להריץ כל הזמן את NIS ואת NAV מה שמחזיק לי את המחשב נקי ובלי בעיות כלל. אבל אם אני אשים את התוכנות הנ"ל על המחשב שלהם, הוא פשוט ימות מעומס.... אז אני מבקש, מכל האנשים שהתנסו עם תוכנות אנטיוירוס ופירוולים, להמליץ לי על שילוב של פירוול עם אנטיוירוס שישמור על המחשב הישן והמסכן שלהם מכל הסכנות שברשת, אך באותו הזמן לא יעמיס אותו למוות. תודה רבה לכל המגיבים מראש.

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by Omerole,

מכונת NOSCRIPT ובעיקרון חוסמת את כל הjavascripts ברשת....ניתן לפתוח אתרים שאתם סומכים עליהם (ראו ערך hwzone.co.il ) ניתן להוריד אותה מהאתר עידכונים של מוזילה....

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  3. צריך תוכנה פשטוה וקלה בשביל לדעת מה היא טמפרטורת המעבד הארד דיסק כרטיס מסך ומה שנחוץ לדעת בעיקרון ..

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by ras81,

שלום האם יש תוכנה אשר מאפשרת שינוי ההקול המוקלט כגון לעבות אותו, להוסיף לו באס, כו'. איני מבין בתחום כ"כ ואשמח באם מישהו יוכל להמליץ לי על תוכנה כזאת (עדיף חינמית) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  5. לפני שבוע קניתי מסלקום את הסלולרי ולא קיבלתי דיסק עם תוכנה Mobile Phone Tools אני רוצה להעביר צלצולי MP3 למכשיר ואני לא יכול לעשות את זה בלי התוכנה. כל מקום שחיפשתי התוכנה בתשלום ואין תקופת נסיון. ד"א יש לי גם בעיה עם תוכנות הP2P שלי... סתם בלי שום קשר. אני צריך עזרה דחופה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  6. לא מתחבר לי :-[

• 14 תגובות
    • 918 צפיות
  7. איך אני גורם לכפתורים של play , pause קדימה ואחורה לעבוד בwinamo ולא רק במדיה פלייר *** מר בחור שנעל לי את הבקשה הקודמת , אם גם הפעם הכותרת לא טובה פשוט תשנה אותה בסדר?? ***

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  8. יש לכם איזשהי תוכנה כזאת? ואני לא מדבר על crack אם יש משהו אחר שתוכלו להציג ולהביא לי אני אשמח תודה.

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  9. למה הסקייפ שולח ומקבל קבצים במהירות 0.5 קילובייט??

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by talkfir,

שלום, 1.כשהתקנתי את ה win xp pro(דיסק צרוב) אז מתישו באמצע ההתקנה זה אומר שזה לא יכול להעתיק את gloW.chm ..האם קובץ זה חשוב ומשמעותי? למעשה השתמשתי די הרבה (שנה שנתיים לפחות) בוינדוס (מאותו דיסק התקנה) במחשב הראשי שנפל לאחרונה (כעת אני במחשב שני זמני..) ולא זכור לי שהיו בעיות מערכת למינהם.. 2.האם חובה להתקין את כל העידכונים של הווינדוס? אם כן, מדוע? (זה נראה לי סתם מיותר..יש פיירוול ואנטי וירוס מספיק לא?) 3.מה זה למעשה הservice pack2? מה הוא מכיל? ולמה הוא חשוב ומומלץ? 4.שמעתי יצא גרסה חדשה לווינדוס? 2005?? אשמח לשמוע עוד פרטים.. תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  11. כשרשימת השירים ב-winamp נגמרת אז הוא מתחיל אותה מהתחלה בלופ, איך מפסיקים את זה?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  12. Started by zvkel,

לא ידעתי אם לשים את ההודעה הזו כאן או פבורם חומרה אבל חשבתי שכאן היא תקבל יותר חשיפה אז היא כאן יש לי את המקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט איך אני גורם לכפתורים של ה play , pause שיר הקודם\הבא לעבוד גם בwinamp לא רק במדיה פלייר המגעיל של חלונות?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  13. האנטי וירוס או הפיירוול מונעים את הקבלה מיד בטענה "bloked because it is potentially unsafe" אבל גם לסגור את הMCAFEE לא עוזר לי..ולבטל בOPTIONS את הסריקת וירוס במסנג'ר לא עוזרת. למישהו יש מושג? יש לי מסנג'ר 7 עם פלוס

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by Smgr,

זה ה ERROR הכי מוזר שראיתי אי פעם כשאני מנסה להיכנס עם המספר שלי במחשב שלי אני מקבל את 0406 אבל כשאני נכנס עם מספר אחר במחשב שלי הכל בסדר , כשאני מכניס את המספר שלי במחשב אחר הכל עובד ואין שום בעיה אבל כשאני מכניס את המספר במחשב שלי שוב אותו 0406 ארור , ניסיתי להסיר את ההתקנה של ה ICQ ועברתי על ה REGISTRY ומחקתי את כל הרישומים של ICQ וגם זה לא עזר אז החלטתי לפרמט את המחשב וגם זה לא עזר אני עדיין מקבל את ה ERROR הזה רק במחשב הספציפי הזה בכל מחשב אחר המספר שלי עובד והכל טוב ויפה. מישהו ראה פעם דבר כזה ???? נ.ב חיפשתי באתר של ICQ ומצאתי כל מיני פתרונות אבל כלום לא עבד.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  15. Started by gab1234,

שלום לכולם התלבש לי טולבר בשם ZTOOLBAR על האקספלורר. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום. ADAWARE ו- SPYBOOT לא מוצאים כלום. הוא לא נותן לי לרשום כלום ב- ADRESS BAR והוא משנה לי את אתר הבית כול הזמן. יש על המחשב WIN 98 ואקספלורר 5.5 ... ולפני שתגידו לי לשנות ל-XP אני חייב שיהיה במערכת ההפעלה DOS. יש עצה למישהוא כי זה ממש מתסכל...

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  16. Started by מהיר^ועצבני,

יש לי כרטיס מסך riva tnt 32mb ויש באתר התקנות של דרייברים ואני לא יודע איזה אני צריך להוריד .אם מישהו יכול לתת לי לינק תודה..

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  17. קניתי עכבר אופטי של Logitech , התקנתי את הדרייבר שלו וזה גם התקין לי Logitech Desktop Messenger . נישיתי למחוק את זה כמה פעמים - זה נמחק, אבל לא מ Add or Remove Programs ... איך להפטר מהתוכנה? - מי יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  18. אני צריך המלצה על חבילת תוכנות אבטחה (לדוגמא: Norton Internet Security 2005).

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  19. אנ רוצה לפרמט את המחשב אבל חייב לשמור את ההודעות שנקראו כבר איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  20. Started by surfface,

אני מחפש תוכנה להורדת תמונת מאתר .נגיד לדוגמא הזנתי כתובת אתר ואז מוריד לי את כל התמונות מאותו עמוד. תביאו לינק בבקשה אם זה לא חוקי אז רק שם. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. הורדתי כמה תוכנות אבל הן היו סתם.. מחפש תאחת המושקעת ואם יש בה ערוץ 3 של הכבלים יהיה לי יותר וב ;D

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  22. Started by omrij,

יצאה היום (זה כבר אתמול) סופית-לא בטא http://lavalys.com/products/download.php?pid=1〈=en&pageid=3 אולי זה יעזור לאלו שהגירסה הקודמת זייפה אצלהם

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by eran2,

שלום לכולם התקקנתי את התוכנה כדי להשתמש בתוכנת הTV שיש באתר ואז ראיתי שזה לא משהו ורציתי לעשות UNNINSTALL אבל זה לא נותן . כנ"ל גם לגבי מצב בטוח . בנוסף לא ניתן להכנס להגדרות של התוכנה אי אפשר כלל לפתוח אותה . מה עושים איך מוחקים אותה . היא שינתה לי את הגדרות קבצי ה-MP3 להיות תחת תןכנה זו והם גם לא נפתחים אלא אם עושים OPEN WITH ורק אז הם נפתחים ואי אפשר לשמור על ההגדרות של פתיחה בעזרת תוכנה אחרת

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by at,

יש לי nero 6.6.0.13 , והבנתי שיש את אפשרות לקודד סרטים לפורמט (MPEG-4 (XviD/DivX. שמחקתי עם תוכנה , ולא מצאתי את אופציה, משהו יודע איך עושים את זה? האם הוא כבר יוצר את הקובץ של כתוביות? {פשוט קיבלתי סרט DVD מתנה ואין לי DVD אני רוצה להמיר אותו אצל חבר לראות אותו במחשב בבית} במידה והנרו לא תומך אז יהיה נחמד אם תמליצו לי מהי התוכנה הטובה ביותר להמרה של DVD ל divx או xvid. וגם את ליצירת קובץ כתוביות מכתוביות של ה DVD. בנתים אני מחפש אלטנטיבות לבד , שמעתי על VirtualDub איך היא ? והאם יש יותר טובות? ןמה עם 1st DVD ripper ? {לכתוביות בעברית לא מצאתי} יום טוב ותודה, טל

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by OgANDi_BoY,

או קיי אנשים תקשיבו אני הבאתי למחשב שלי הארד דיסק חדש התקנתי ווינדוס SP2 הכול בסדר אבל שהורדתי איי סי קיו הוא לא היתחבר לי למה?? ואני משתמש בפיירוול של ווינדוס ואישרתי את האיי סי קיו תוכנות אחרות כן היתחברו לי רק זה לא הורדתי את החדש וגם את 2003 פרו שניהם לא מתחברים נסיתי גם בלי פיירוול ... לא מתחבר .. למה? ???

• 6 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים