תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום אני עוניין לצרוב קובץ ששוקל 5.7GB על דיסק DVD DOUBLE LAYER בנפח 8.5 GB בעמצאות התוכנה נרו 6 רק כל נסיון שלי הוא מראה לי כאילו זה דיסק שכבה אחת. איך ניתן לצרוב בשני שכבות? תוסה רבה עמיר
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
התקנתי גירסה של בבילון 5.0.6 עם כל מיני סיראלים שהיו ואחרי יום הוא שוב הפך לטריאל.... הסרתי ושוב התקנתי ושוב אותו דבר... הבעיה היא לא זאת אלא שעכשיו אין לי שום מילון כאשר אני פותח את הבבילון אני לא רואה שום מילון (בצד...) שהותקן למרות שהתקנתי מהדיסק או מאתר, בקיצור שום מילון. ניסיתי להתקין גירסה 5.0 עם קראק וגם כאן אותה תופעה שהוא עולה לתרגם אבל בלי מילון. - יש לכם מושג אולי מה לעשות ? תודה מראש תומר
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
-
כל פעם כשיש סרטונים ברשת שמופעלים ע"י ה media player (לא בחלון חדש, בתוך החלון של האקספלורר) אחרי כמה שניות הוא נתקע ויוצא לי מהאספלורר גם בפירפוקס זה עושה לי את הבעיה הזאת אני לא מצליח לראות סרטונים באינטרנט, אלא אם כן זה בפורמט qt ניסיתי להסיר את ה wmp10 וחזרתי ל 9 ועדיין היו בעיות, וגם כשניסיתי לחזור עוד פעם ל 10 מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
חשבתי לקנות תוכנת אנטי ספייוואר וראיתי את שתי אלו WERBOOT SPY SWEEPER 4.5 ואת XOFTSPY 4.16 איזה מהם הכי טובה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר ויכול להסביר לי מאיפה אני מוריד ואיך להישתמש, אני אודה לו מאוד
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי סרטון או קליפ או כל קובץ ויזואלי (לא על דיסק) שאני רוצה לקרוע ממנו רק את הסאונד, כדי שיהיה לי קובץ MP3 שלו. לא רלוונטי לי אם הסאונד יירד לגמרי מהמקור או יישאר במקביל, כי אני מתכנן למחוק את הסרטון בכל מקרה. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הבעיה היא שנעלמו לי כל הסימניות והמועדפים זה קרה אחרי שנכנסתי לפיירפוקס, והוא אמר שהוא תפוס על ידי משתמש אחר או משהו כזה ברשימת משתמשים היה את דיפולט ואז הוספתי משתמש חדש כדי שאני יוכל להכנס לפיירפוקס ומאז יש לי את הבעיה.. עכשיו איך אני מחזיר הכל?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אתם מכירים את זה שפתאום אתם נכנסים לאתרים זה מראה דף לבן חלק וכותב DONE... איזה מעצבן זה :bash: יש לך פיתרון?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה לאחר התקנת אנטי ווירוס ופייר וואל של קאספרסקי כל הזמן מתנתק לי האיי בי קיו! ואני לא מצליח להוריד כלום מאי מיול!! האם מישהו יודע מה הסיבה לכך? והאם יש פתרון לדבר?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
טוב, לאחר שינוי בקוד של האתר שגרם לתוסף להפסיק לעבוד זמנית, כתבנו את התוסף כמעט מחדש, וגם יש אתר חדש... אני רוצה דבר ראשון להודות ל MoRoses שעזר גם בכתיבת חלק נכבד מהקוד מחדש בצורה יותר "תיקנית", וגם בבדיקת תקינות הגרסה החדשה. לכבוד ההשקה יש אתר חדש שמכיל גם הסברים וגם לינקים להורדה: http://icebreak.zickel.net/hwzone/ וכמובן השינוי הכי גדול הוא שכעת אתם יכולים להוריד את התוסף כ EXTENTION ישירות ל FIREFOX, בלי צורך באף דבר, ולא ב GREASEMONEY. כמוכן, הוכנסו שינויים חדשים כמו הבעיה המעצבנת ב FIREFOX שכתורת באינגלית היו הפוכות ואי אפשר ללחוץ עליהם תוקנה ועוד... נ.ב. למי שעובר להשתמש ב EXTENTION, תסירו את התוסף הקודם שהיה ל GREASEMONKEY לפני כן (שלא יהיה התנגשות)... כרגיל, לשא…
-
- 25 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח לקבל קבצים שאנשים מנסים שלשלוח לי דרך ה ICQ הוא מראה את הזמן רץ אבל לא נותן לי שום נתון אחר (קצב התקדמות, שם הקובץ, לאן זה נשמר וכו') השמח לכבל עזרה משום שהקובץ די דחוף בתודה מראש עמיר
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מישהו רק לשליחת SMS שיהיה לי קבוע באי סי קיו איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה פשוטה וחינמית אם אפשר, להקלטת וידאו מאתר אינטרנט מסויים. ניסיתי להשתמש קצת ב-CATCH3D אבל היא פשוט משתגעת פעם עובדת ופעם לא. לכן אני מחפש תוכנה נורמלית פשוטה שתתן לי שליטה על איכות הוידאו וכל מיני אופציות בלכידת הוידאו. תודה מראש, דודי.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי אימיול 4.2 של ליון ואני פשוט לא רואה עיברית בתפריטים!אלה סימני שאלה! יש איזה פתרון?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין winks של מסנגר אבל אני נתקל בבעיה הורדתי את *.mco אינסטולר אבל משום מה זה עושה כאילו מתקין אבל לא! הבנתי שחוץ מהנ"ל אני צריך לשים עוד קובץ ב sys32 מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
קניתי צורב די וי די ואני לא יודע עם איזה תוכנה להישתמש כדי לצרוב סרטים לדי וי די יש מישהו שיכול בבקשה לעזור לי ולהביא לי תוכנה לצריבת סרטים ויכול להסביר לי איך משתמשים בה?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מחפש דפדפן טוב... האמת אני הכי אוהב את אקפלורר הרגיל אבל לא מזמן מצאתי את Avant Browser, והדבר היחיד שהתביד אותי הוא הרעיון של פתיחת דפדפן אחד ובתוכו מלא דפים, שכאילו יש שורת משימות בתוך הדפדפן ושם מתרכזים כל הדפים השונים. לחיצה אחת על האיקס למלא וכל העמודים והדפים יורדים למטה לשורת המשימות ליד השעון! אין יותר לפתוח 300 פעם אינטרנט אקפולורר לצאת מכל אחד בנפרד .. במיוחד שאני תמיד גולש בלפחות 4 -5 אתרים בו זמנית! אבל ותמיד יש... הוא נראה לי איטי ומעצבן לוקח לו שעה לפתוח את דף הבית בהפעלה הראשונה! תמליצו לי על דפדפן כזה ברמה שתומך בהכל מהיר והכי חשוב היתרון שציינתי!
-
- 43 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
נכון יש חברה אחת שהמציאה סוג של צ'יפ שישב בתוך מחשב נייד ויעביר לזכרון הפנימי של המחשב כמה קבצי מערכת של WINDOWS וככה המחשב לא יצטרך לטעון את הקבצים דרך ה HD אלא דרך הזכרון הפנימי שזה בהרבה יותר מהיר וככה המחשב יפעל יותר מהר ויעלה יותר מהר! אז השאלה שלי היא האם יש תוכנה מסויימת שיכולה לעשות את זה? שתוכל לטעון קבצים לזכרון של המחשב ובכך המחשב יהיה יותר מהיר? תודה רבה לכלכם!!!
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מעוניין לחסום תוכנה מסוימת המחשב וגם למנוע גישה לאתר מסוים באינטרנט איך אני יכול לעשות את זה? יש לי WINXP SP2
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי זה קשור לפורום הזה.. נראה לי יש לי בעייה עם הזכרון (או שהשמשחק דפוק!! - Serious Sam 2( אני צריך שם של תוכנה שעושה דיאגנוזה לזכרון -RAM ובודקת אם הוא תקין ועובד כמו שצריך אני שכחתי איך קוראים לתוכנה .. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
יש איזה לינק למשו?.. אני מחפש כבר שעה ברשת לא מוצא כלום... פעם הביאו לי איזה תוכנה טובה לא זוכר תשם שלה..אולי משו עם FRIENDLY. תודה מרש....
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
איזה תוכנות יודעות לנגן קבצים עם סיומת MP4 (אני מניח שמדובר בקבצים באיכות של DVD)?
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
התקנתי במחשב xp אם sp2 ויש לי התראה של וינדוס לאין לי תוכנת אנטי וירוס עובדת במחשב אבל יש לי נורטון אנטי וירוס 2004 והוא לא מזה אותו האם יש למשהו מושג למה זה קורה תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מה עושים אני חייב גישה לקובץ ואני לא זוכר את הסיסמא ניסיתי שעות לשחזר ואני לא מצליח מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-