תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לאחרונה קנינו מחשב חדש- מעבד AMD 64BIT וכונן קשיח מחובר בSATA. כאשר אני מעדכן את המחשב לSP2, לאחר הפעלה מחדש של המחשב הוא מפעיל את עצמו מחדש כל פעם לפני עליית הווינדוס (לא מגיע אפילו למסך של טעינת הווינדוס). מחוסר ברירה נכנסתי לsafe mode והסרתי את הSP2. רציתי לדעת אם הבעיה מוכרת, אם מישהו נתקל בה, או אם למישהו יש פתרון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-
-
חלון החיפוש (זה שמימין לחלון הכתובות) הפסיק להגיב. מנועי החיפוש נעלמו ממנו אם אני מנסה להוסיף מנועים דרך אפשרות הadd engines אז זה לא מצליח ואני נשאר עם חלון חיפוש ללא מנועי חיפוש מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה והפעלתי בה סרט אבל אני רוצה להוסיף כתוביות איך אני עושה את זה? קישורים: הורדת התוכנה בחינם http://www.download.com/VLC-Media-Player/3000-2194_4-10267151.html
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם הצלחתי לעלות מאתמול הרבה ורציתי לדעת מה זה SLOTS ? שרשום לי בטרונטליץ'
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקנתי נורטון סיסטם וורקס 2006 ואני לא מצליח לעשות activation לתוכנה. norton systemworks 2006 מישהו יכול לעזור לי בבקשה ? להדריך אותי אולי, או לכתוב את הדרך שבא צריך לעבוד. כי בנורטון 2005 הצלחתי לעשות לפי ההוראות של הפעלה באמצעות טלפון וכל השטויות האלה... עכשיו אין את זה... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני עורך סרט שבמקור הוא קובץ במסך רחב 20:11 528X960 (יחס קצת מוזר, לא?) . אבל הוא נותן לי אפשריות לשמור את קובץ הווידאו רק כ 4:3. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום. המחשב אחרי פירמוט עם XP SP1 . כאשר אני מחבר DISK ON KEY אני מקבל הודעה שה USB יעבוד במהירות איטית וכי עלי להוריד עדכון (כנראה): ההודעה מתייחסת לבקר מהיר 2442 וכן 2444 של INTEL 82801BA . אוסיף שיש לי ציפסט D845I . אין לי את הדיסק של לוח האם אז הלכתי לאתר של אינטל אבל ממש לא הבנתי מה עלי להוריד ואיך. אודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש כזו חיה? אם כן אשמח לקבל לינק, תודה.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לה עינייים חומות
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי, שאני רוצה לכתוב בעברית בפוטושופ המסך נשאר לבן ולא מראה שום סימן שכתבתי, ואצל חבר שלי בCS2 זה פועל בסדר רק שצריך לכתוב הפוך... והשם של הLAYER מופיע לי בג'יבריש ולא בעברית..מישהו יודע איך לתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, כשאני מגבה סרט שיש לי אני נאלץ להוריד את האיכות כמובן, כי אני צורב על דיסק רגיל ולא dual layer... השאלה שלי היא איך אני מוריד לגמרי את התוספות, פשוט לא צורב אותן? כי עד עכשיו הייתה לי אפשרות רק להוריד באיכות אבל עדיין הייתי חייב לצרוב אותן... ועוד שאלה - חיפשתי בזאפ והדיסק dual layer הכי זול שראיתי עלה 20 שקל לבודד - זה הגיוני המחיר הזה או שטעיתי במשהו? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 547 צפיות
-
-
חבר הביא לי דיסק קשיח שמערכת ההפעלה בו לא עולה, אותו אדם לא צריך את מערכת ההפעלה אלא את המידע שעל הדיסק, מכיוון שאין לי כוח לברור את הקבצים ולהחליט מה הוא צריך ומה לא החלטתי להעתיק את תכולת כל הדיסק לדיסק אחר, אז חיברתי את הדיסק למחשב שלי כ-SLAVE ועשיתי העתק-הדבק, כשהוא מגיע לספרייה של ה-WINDOWS בכמה קבצים מסויימים הוא אומר לי שהגישה נדחתה (לאותו קובץ ספציפי) ומציע לי לבדוק שאף תוכנה לא משתמשת בקובץ ואז הוא מפסיק את העתקה - אני בעיקרון לא צריך את הקבצים שלגביהם נדחתה הגישה (הם קבצי מערכת שלא שימושיים לאותו אדם) אבל אני צריך שהמחשב ימשיך את העתקה חוץ מאותו הקובץ/קבצים שלגביהם נדחתה הגישה. מישהו מכיר תוכנה שכזו - שברגע שהיא נתקלת ב-ERROR היא ממשיכה לקובץ הבא ולא עוצרת את כ…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבואס אש טורנטליץ' שלח לי הודעה שאם אני לא יעלה דברים אז הם מעיפים אותי והביטורנט כל היום עובד וזה מעלה לי רק על 10 מה אני יכול לעשות הורדתי חמש ג'גה והעליתי 337 מגה אני לא רוצה שיעיפו אותי נ.ב אם זה לא הפורום המתאים תעבירו חשבתי שכאן זה הכי מתאים
-
- 13 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
בכל פעם שאני עושה שמירה.. או שמירה בשם.. זה תוקע את הפאוור פוינט, ואני חייב לסגור אותו.. והלכה העבודה.. מישהו יודע למה ?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי סרט שאני רוצה לערוך (לגזור כמה קטעים ממנו). ניסיתי להשתמש בתוכנה של הווינדוס אבל היא איטית, לא נוחה ודי לא ברורה מישהו יכל להמליץ לי על תוכנה מהירה וקלה?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך אפשר לבצע חיפוש של שיר ב-playlist בתוכנה winamp ? ראיתי את זה פעם אצל מישהו, ואין לי מושג איך עושים את זה... הבעיה היא בעצם למצוא שיר ע"פ מילה כלשהי בשם שלו. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
התקנתי את התוכנה ויש לי את ה"דונגיל" שקיבלתי מסלקום התוכנה לא מזהה אותו ויש לי שם בConnection לבחור רק Cable ו- Infrared איך אני יכול לגרום לה לזהות את הBluetooth?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ככה שהקו האדום והצהוב יהיו נגיד על 800 מגה ולא על 700 ובנוסף איך אני עושה overburn בגירסה 7 והאם יש עידכון לתמיכה במדיות נוספות או שזה קשור לכונן?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי קובץ וורד באנגלית כאשר עשיתי העתק הדבק מהוורד לתוך התרגומטיק אז ראיתי את כל הטקסט מתורגם כמו שצריך. הבעיה היא שברגע שעשיתי העתק הדבק מהתרגומטיק לוורד חזרה אז במקום לראות עברית אני רואה ג'יבריש (ניסיתי לשנות פונטים ושום דבר לו עוזר) מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום בפעם ראשונה היתקנתי נורטון אנטי וירוס סיקיוריטי 2005. אני לא יודע אם מישהו ניתקל בתופעה הזאת. אני פותח חלון אנטי וירוס סקיוריטי 2005. ורואים בצד שמאל כתוב באפור סרגל : "Norton internet Security" מתחת יש משפט כתוב : "Outbreak Alert"...לוחצים עליו, ובצד ימין בחלון שנקרא "Protected" ויש משפט בצבע כחול שנקרא על שם וירוס כתוב: W32.sober.x@mm אפילו לחצתי עליו פעמיים פותח לי חלון קישור לאתר הוראות איך מסירים או בדיקה קובץ שנקרא FixSbr. זה עושה סריקה הסרה וירוסים. ובסוף הוא מצא שזה נקי אין בו וירוסים. אני עשיתי סריקה באנטי וירוס בכל מחיצות. ונמצא נקי אין בו וירוס. השאלה שלי הוא: מה זה "Outbreak Alert"? האם זה סימנטק נותן לנו הודאות מידע שמות וירוסים חדשים או שהוא מצא שיש לי …
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
ניסיתי כבר להתקין 2 גרסאות שונות של קאזה והתוכנה פשוט לא מתחברת אני מאשר אותה בפיירוול והכל אבל פשוט רשום conecting כל הזמן... מה עושים? למישהו יש רעיון מה לא בסדר? אגב זה לא יכול להיות שום תוכנה שמפריעה וכלום כי רק פירמטתי תמחשב לפני יומיים.. תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתחבר לserver כלשהו הוא מתחבר טוב מאוד אבל ב אבל ב Kad Network רשום Kad Network Status: Disconnected לפי מה שהבנתי אם אני לוחץ על KAD אמורה להופיע לי רשימה של שרתים אבל שאני לוחץ לא מופיע לי שם שום שרת כדי להתחבר באופן ידני איך בכל זאת אני מתחבר ל KAD ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 10.8k צפיות
-