עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by opher,

היי, מישהו יודע לפרש מה המשמעות של הr או R או שאין כלום ליד מקום ההורדה (ראה תמונה). יש לי תחושה שבR יש הגבלה מסויימת על קצב ההורדה ממשתמש. תודה עופר [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  2. Started by shlomi8,

יש למישהו מדריך לתוכנה vegas 6.0 כי אני לא מוצא פה בפורום...תודה מראשש

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by יצחק הבוס,

יש לי וירוס שהגיע דרך המסנג'ר והוא שולח לי לכל הרשימה שלי את הלינק, ומי שלוחץ על הלינק ומפעיל אותו, גם לו יש את הוירוס והוא שולח לו את הלינק לכל הרשימה שלו אוטומטי מה אני עושה כדי למחוק את הוירוס? בדקתי עם האנטי וירוס והוא אומר שאין לי וירוסים במחשב מה אני יעשה? קישור לכתבה ב-YNET : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3190032,00.html

4. Your client is too old, please upgrade it to last version מה אני צריך לעדכן לא הבנתי גם בתוצאות חיפוש הוא כתוב

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by idani1983,

מה זה driver-level fan control? האם זה שליטה על כמה יסתובב המאורר?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  6. Started by tommy_g,

שלום חברים. כבר זמן רב שאני נתקל בהודעה הנ"ל (מצורף צילום מסך). למישהו יש מושג מה הבעיה? לחצתי כבר על "פתור בעיות", אבל גם זה לא עזר. ניסיתי להתקין מחדש. האם אצטרך לפתוח מייל חדש? או שאולי אתקין גרסה ישנה יותר...? תודה לכם מראש, תומר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  7. אני לא יכול לפרסם את המדריך במערכת הזו, כי זה קוד HTML. להורדת המדריך כנס: www.galgul.vez.co.il ממש טיפה למטה יש את המדריך. (אה והפורומים שם זה רק לתמיכה-לא שנכנסים לשם במיוחד). תהנו !

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  8. בבקשה בבקשה אני מתחנן אני חייב עזרה אז ככה הבעיה שלי היא כזאת אני כל פעם שאני פותח תמחשב... מצד ימין איפה שהשעה והתאריך נמצא נפתחת לי הבועה הזו שיש כזה מגן והוא מסומן באדום ואומר לי שהפירול שלי מכובה העידכונים הטומותיים שלי מכובים והתוכנת אנטי וייורס שלי לא עדכנית ולא אין לי הגנה על המחשב.. עכשיו הבעיה המרכזית היא שאני לא מצליח לעשות אפדייט לתוכנה להזכירכם התוכנה היא MCAFEE VIRUSscan ver 8.0.0 וזה מראה לי את ההודעה הבאה .. בבקשה מה אני צריך לעשות אני מתחנן האיסיקיו שלי הוא 226502495 אני מתחנן לעזרה זה חשוב מאוד ..

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  9. אני צריך תוכנה טובה שבאמצעותה אני יכול לשלוט על המחשב השני (שהוא בכלל בעיר אחרת) ואני לא מתכוון לפריצה.. אלא לתוכנה שמתקינים בשני המחשבים עם ססמאות.. פשוט אני צריך זאת לצורך גיבוי של המחשב השני מבלי לסוע אליו. עכשיו אמרו לי שהתוכנה של נורטון לא תעבוד לי אם יש לי כבלים.. יש לכם המלצות לתוכנות אחרות (ושלא יגמרו את כל המשאבים) תודה מראש טומי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני נכנס לשרת razorback 2.0 עושה חיפוש ובתוצאה זה רושם לי Your client is too old. Please upgrade to last version ! שאני נכנס לשרת אחר , למשל razorback2.4 אז זה מוצא לי תוצאות והכל טוב ויפה מה אני עושה ?? *אל תגידו לי לעדכן גרסא כי הגרסאות החדשות של התוכנה דפוקה * אל תגידו לי להיות בשרת אחר כי ה razorback 2.0 משתף כמעט פי 3 קבצים תודה רבה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Ben in Black,

מאיפה אני מוריד את התוכנה הזאת אני יודע שיש כמה כאלה אבל אני רוצה משהו נו ושאני לא יסתבך עם זה לינק ישיר יעזור תודה מראש

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by shon,

יש לי אופיס 2003 וכשאני בא להדפיס תמונות מסויימות שסרקתי למחשב, חלק מהן יוצאות רק עם מסגרת ולא עם התמונה עצמה! אין לי מושג איך זה קורה??? החלפתי מדפסות, ניסיתי במחשבים שונים ואין לי מושג מה לעשות??? חיבב עזרה !! תודה !! ( יצויין שיש לי 2 מדפסות של hp : 710 ו 5510 משולבת.

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  13. Started by easyuri,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ליצור קיצורים במקלדת (למשל ללחוץ על f10 ושהמקסטון יפתח) חוץ מזה איזה אנטי וירוס הכי טוב

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  14. שלוםםםם קניתי מחשב חדש ואני לא מתקמצן עכשיו בהגנות!!!! עכשיו הבעיה היא שאני לא סגור על איזה אנטיווירוס ללכת???(AVEST?קפיקסקי?נוד32? הלפ מי!) וגם לאיזה פיירוול ללכת(קפיקסקי??סייגט??? הלף) תמליצו לי את הכי טובים לדעתים-כמובן לא רק מהדוגמאות שנתנתי... והאם לדעתכם זה הגנה מושלמת מכול הבחינות?!!?!

• 47 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. למתחילים שבמתחילים הכי טוב אם מגיע מראש עם מערכת כשל פורטל + פורום שכל שנדרש הוא להכניס את התכנים וכמובן חינמי תודה לממליצים

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  16. Started by OmriF,

שלום,אני משתמש בדפדפן IE המובנה, אך לאחרונה, לאחר מחיקת וירוס מהמחשב, הIE הפסיק לפעול כראוי. קבצי Java לא מוצגים לי,Java Script לא פועל(סמיילים,תתי תפריטים אינם נפתחים), אתר העדכונים של WINWOS מראה רק מסך לבן. לדוג': פרסומות כמו שיש פה בעמוד למעלה, אינן מוצגות. אפילו להוריד Fire Fox מהאתר Mozila.org.il אנני יכול. אנא עזרו לי לפתור זאת, ובדרך, בבקשה, הביאו לי לינק ישר להורדת Fire Fox. בתודה, עומרי.

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  17. שלום נניח שיש לי קליפ (או קליפים, או מחזמר, לא ממש משנה ) ואני רוצה ליצור ממנו DVD עם כתוביות קריוקי. הכוונה היא לא לסתם כתוביות, אלא כתוביות של קריוקי, שנצבעות עם השיר. הבעיה היא שהתוכנות שאני מכיר (ulead dvd workshop ו-dvd-lab) לא יכולות ליצור כתובית שצבועה בשני צבעים שונים. מצאתי גם כמה תוכנות שמצמידות את הכתוביות לסרט, אבל זה לא מה שאני רוצה... אני רוצה שזה יהיה אופציה ב-DVD (כמו כתוביות רגילות). יש למישהו הצעה?

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by DeadByDawn,

התוכנה המובנית בWin גרועה! נתקעת ומעצבנת. יש המלצות למשהו אחר??? אני מדבר על ה Disk Defragmenter

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  19. שלום אני מחפש תוכנה שאיתה אוכל לצרוב סרט DVDR מהמחשב שהצריבה תצא חלקה , שהדיסק לא יעשה בעיות כולל ללא בעיות בתפריט אני צריך תוכנה מומלצת וטובה תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by bugosdckh,

למישהו יש חוברת קריאה בעברית של התוכנה פטושופ?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by yacov_c,

לאחר ההתכנת dvd2vcd הגדרתי את התוכנה ורק בעיה אחת נשארה בלתי מסודרת, התוכנה מבקשת להגדיר את כונן dvd ואני מקבל הודעה כזו ( Decoder not inited open IFO file first ) אני לא מצליח לאתר את ה-ifo file דחוף את עזרתכם תודה: יעקב

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  22. Started by bugosdckh,

צילמתי כמה תמונות עם פלאש אבל בגלל טעות מכנית הפלאש לא היה כלפי האנשים ולכן יצא לי חלק מהתמונ בהיר מידי וחלק יותר שחור, האם יש אפשרות לאזן את הדבר הזה?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  23. Started by tommy_g,

שלום חברים! תוכלו להמליץ לי על חבילת מקודדים עדכנית, שיוכלו להריץ לי את כל הקידודים החדשים גם? אשמח לקבל שם, וגם מקור הורדה. תודה רבה מראש, תומר.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  24. זאת בעיה דיי רצינית שאני מקווה שמישהו כאן יודע. יש לי מספר ICQ שיום בהיר אחד החליט שהססמא שלי לא נכונה. כל פעם שאני מנסה להיכנס אליו אני מקבל שגיאת ססמא למרות שאני בטוח שהססמא שלי נכונה. ניסיתי בכל זאת להפעיל את התוכנה שמראה את הססמאות של מספרי האי סי קיו שנמצאים במחשב והפלא ופלא במחשבים אחרים היא עובדת ואצלי היא לא מצליחה להראות את הססמא. באתר של ICQ2GO גם איאפשר להכנס עם הססמא שזה אומר שזה שונה אצלם בשרת ולא בעיה אצלי במחשב. אין לי כתובת דואר במספר אי סי קיו הזה ככה שאני לא יכול להשתמש בשחזור הססמא באתר שלהם. השאלה שלי האם אני יכול לפחות לגלות את מספרי הICQ של האנשים שברשימה שלי מהקבצים של התוכנה שנמצאים במחשב שלי? אני יודע שרשימת אנשי הקשר נשמרת בשרתים של הICQ אבל ההסט…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  25. מישהו בפורום יכול לתת קצת מידע על התוכנה הזאת ואיך לעזאזל מקנפגים אותה חיפשתי באינטרנט לא מצאתי כלום תודה

• 2 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים