עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. טוב חברים סליחה אם זה לא המקום המתאים ... אני חדש בבקשה תעבירו אם זה לא מתאים עכשיו לבעיה הורדתי קובץ של מזחק ZIP ששוקל 2.4 ג'יגה... עכשיו היה בקובץ זיפ כמה קבצים כאלה והיה קובץ התקנה לחצי עליו וזה העביר לי דברים למחש ( כמו שמעבירים שירים וכו'..) עכשיו זה לקח כמה דקות ושזה נגמר לא היה כלום ושזה נגמר אני נכנס ל C ורואה שזה הוריד לי את כמות הזיכרון ב - 5 ג'יגה ( כי ניסיתי להתקין כמה פעמיים ) ובכלל לא התקנתי תמשחק עדיין !!!!!!!! עכשיו ניסיתי למצוא לאיפה הלך הזיכרון ולא מצאתי??? מה עושים בבקשה תעזרו לי ???????אני רוצה ת - 5 ג'יגה שלי......

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  2. שלום לכולם לאחר שהמליצו לי על התוכנות ביטורנט פה באתר ניסיתי אותם ומשום מה אחרי שאני עוזב את המחשב להרבה זמן ומשאיר את התוכנה של הביטורנט פועלת כדי שיעלה לי הרטיו שאני חוזר למחשב אני רואה שהתוכנה לא פועלת כבר.. זה קרה כבר כמה פעמים...עם כל אחת מהתוכנות האלו UTORRENT, BITCOMET 0.6, AZAREUS בדקתי בהגדרות של כל אחת מהתוכנות ולא מצאתי שום דבר שיכול לפתור את הבעיה ... אולי מישהו מכם מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי.. לפחות עם התוכנה AZAREUS כי היא התוכנה שהחלטתי להישאר איתה, היא נראית הכי נוחה .. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  3. Started by yot,

עברתי על כל האתרים שיש בסטיקי + חרישה לא קטנה בגוגל ולא מצאתי כלום תחת TGP USB Camera וכו'.. הדגם לא ידוע לכן כל דרייבר שקשור למצלמת USB של GPT ייתקבל בברכה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  4. נכון כמו שהיה ב98 תקליטון אתחול היה אפשר לפרמט איתו איך אני ועשה את זה בXP? כי שמעתי שאפשר ואני גם צריך את זה.

• 10 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by noambaum,

אין באתר של ATI. אשמח אם תעזרו נועם

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by T-Flash,

אהלן יש ברשותי את התוכנה Autodesk 3ds Max 8... אני מניח שזהו המקס שאתם מתכוונים אליו... אני רוצה ללמוד אותו קצת, כי הנושא מאוד מעניין אותי... (כל העזרה שלכם פה יכולה לעזור להרבה אנשים... ) טוב... אז נתחיל...: אחרי ההתקנה וכל ההדברים... אני פותח את התוכנה... התוכנה רוצה שאני אבחר באחת מהאפשרויות האלו: (Graphic Driver Setup א. software ב. openGL ג. Direct3D במה לבחור ? ועוד שאלה לבינתיים...: התוכנה לוקחת 226M... זה בסדר? זה לא מעט? כי ראיתי שיש גירסאות של 3 GIGA... תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Kidney_stonE,

חוץ מסנדרה, יש תחליף חינמי ל everest ? משהו ידוע, טוב ומתעדכן מדי פעם ? נ.ב הגרסה החינמית האחרונה של אוורסט עדיין ניתנת להורדה, (אמנם לא מהאתר שלהם, אבל...) כאן

8. Started by עמיר שחר,

שלום רב דיסק נייד ורב מצאם כרטיסים שניהם על USB אינם פועלים לי על המחשב. זו בעיה של ההגדרות האם למישהאו יש מושג איך פותרים ת'בעיה? הבנתי שצריך לשחק עם ההגדרות רק אין לי מושג איפו תודה מראש עמיר

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  9. Started by icebreak,

http://www.tutorialized.com/

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by friedman3010,

אני מנסה להתקין את תוכנת עריכת הווידאו Avid על מערכת ההפעלה winXP 64bit. משום מה אי אפשר להתקין את התוכנה על מערכת ההפעלה הזו.... לא הצלחתי למצוא patch או גירסה מיוחדת של התוכנה... מישהו מכיר את הבעיה? יש פיתרון???

11. Started by משה222,

שלום אני צריך להכין עבודה במחשב על בניית עיר הוספת כבשים ,רחובות ,כל מה שיש בעיר ואין לי מושג איך עושים את זה אתם יכולים להביא לי תוכנה??? ומדריך תודה

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by ForresT,

כול קובץ שאני מנסה לפתוח בפורמט ווינזיפ אני לא מצליח! הוא אומר לי משהו על cab format מישהו יודע מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by aaviran,

יש לי בעיה עם הנוטפאד, כל פעם שאני שומר קובץ חדש, או מוריד קובץ מהאינטרנט, הוא נשמר לי אוטומאטית בקידוד ANSI, מה שהופך את כל העברית שבו לג'יבריש. איך אני משנה את זה ל-Unicode בתור ברירת מחדל?

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  14. Started by Omerole,

יש לי חייגן לאינטרנט של ברק,והזן אלארם לא נותן לו לחייג,איך אני יכול לאפשר לו לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  15. Started by avimw,

האימיול של דלוק 24 שעות לא שזה מפריע לי אבל אני מוריד טונות של דברים והיום בבוקר הופיע לי הודעת שגיאה של אימיול ולכן הוא יסגר, ברגע שעמדתי לפתוח אותו כל הקבצים שהיו לי הורדות נעלמו ולפעמיים יש לי הודעות כאלה שהקרידיט שלי פגום ולכן הוא ימחק.. מה עושים? emule v0.46c תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  16. היי הבעיה בנושא....... אני לא רוצה לסגור את הIR כי זה עם 25 פריימים!! ואין לי כוח להכין את זה מחדש... איך פותרים את הבעיה? תודה מראש install

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני מחפש תוכנה פשוטה לידידה שלי לעריכת תמונה,כאלה שאפשר להוסיף שם מיסגרות או כול מיני סימנים כתוביות או קישוטים. שתיהיה פשוטה זה הכול.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by רן.ט,

משום מה כל הקבצים שהורדתי עם התוכנה נעלמו אבל הם נשארו לי ב-temp folder יש למישהו מושג איך אני מחזיר אותם להורדות??

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by ashkenazone,

חברה, מישהו מכיר פה פאץ' כזה או איזה תוכנה או משו שגורם לXP להראות כמו windows vista\longhorn?

20. Started by Dante_9,

אלו קבצי IMAGE מסויים שלפי חיפוש באינטרנט אפשר לצרוב אותם בעזרת התוכנה Prassi PrimoDVD. התקנתי את התוכנה אבל היא לא מזהה את הצורב שלי משום מה (3540) מישהו מכיר אלטרנטיבה?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by pyro_man,

אז עיצבתי אתר חדש לחברת איכסון.. אלה התוצאות הערות לשפר וכו..?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי 2 תמונות ואני רוצה להדביק פנים שמופיעות בתמונה אחת על תמונה אחרת איך אני עושה את זה(אם זה אפשרי )? תודה לכל העוזר

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. שלום חברים. יש לי מספר שאלות בעניין (נרו 6 ומעלה): 1. איזה סוגים של אפשרות צריבה על גבי דיסקים DVD יש בנרו ומה המטרה של כל אחד מהם? 2. אם ברצוני להמיר DIVX לDVD וגם לצרוב האם ישנה אפשרות או פלאגין לביצוע פעולה זו בנרו במקום בתוכנה חיצונית? או צריך תוכנה nero vision express? 3. צרבתי קבצי DATA על דיסק DVD בנפח 3.5 ג'יגה, לאחר הצריבה שאני מכניס את הדיסק לכונן הווינדוס מתנהג כאילו שהדיסק ריק מתוכן, כשאני מעלה את הדיסק בנרו הנרו רואה את הקבצים על הדיסק. מה לעשות כדי שווינדוס גם יוכל לקרוא את הדיסק?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  24. Started by eli33,

ניסיתי לחפש תוכנה של ביטורנט אבל יש כל מיני סוגים אז על איזה תוכנת ביטורנט אתם הכי ממליצים .. שתהיה נוחה ולא מבלבת מדיי עוד שאלה שרציתי לשאול -יש לי הזמנה לאתר פרטי ונרשמתי אליו עכשיו רציתי לדעת איך מתבצעת כל הפרוצדורה הזאתי שאני מוריד מאתר פרטי ?כי זה לא מסתדר לי בראש איך האתר יודע שאני מוריד דוקא ממנו.. זאת אומרת איך הוא יודע שהורדתי את זה מהאתר ,הרי בסופו של דבר זה יורד בתוכנה של הביטורנט?? יש לי גם המון דברים לשתף ... האם אני יכול להעלות אותם ??

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  25. Started by eladbu,

מישהו יודע מהם החידושים העיקריים ב messenger 8 חוץ מהעיצוב הנחמד?

• 6 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים