עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Sweet_Tooth,

הורדתי הרבה סרטים אבל אף אחד מהם לא היה עם תרגום אז איך אני מוצא סרטים כאלה?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by com,

שלום רב. מקווה שבחירת הפורום מתאימה. אני מעונין לסרוק תמונות בעזרת הסורק שלי (מכשיר משולב HP5610) זה הרבה תמונות שאני רוצה לסרוק ולשמור אותם, ובנוסף לשלוח אותם לפיתוח. התמונות בעלות ערך סנטימנטלי רב ואני מעונין לבצע את הסריקה בצורה הטובה ביותר, שתשמר את האיכות של התמונות. איך סורקים בצורה המיטבית? באילו הגדרות להשתמש? איך לכוון את הבהירות, הקונטרסט, ה"גמה", ושאר האפשרויות? אני משתמש בסריקה בתוכנה של HP. אנא - הדריכו אותי כיצד להגדיר את אפשרויות הסריקה כדי שתתקבל איכות מקסימלית תודה!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Yotam.B,

היי לכולם, אני לומד קצת אקסל עכשיו לקראת הלימודים, אז אני מנסה כל מיני דברים בו ויש לי איזו שאלה שנתקלתי בה, אז אני מקווה שזה אכן הפורום הנכון לשאול אותה. אז יצרתי טבלה כלשהי של השוואת מחירם: בכל מקרה, כפי שניתן לראות, עשיתי פילטר לתאים העליונים.כמו כן, איחדתי תאים על מנת למיין בן סוגי המחשבים הרבים. כעת, אני רוצה לפלטר לדוגמא רק את השורה של הiMac ואם אני עושה זאת, אז הוא מציג לי רק את השורה הראשונה שלו ולא את כל ה5 כפי שמיינתי את זה. שאלתי היא האם ניתן לגרום לתא של הiMac להיות כמקשה אחת ביחד עם 5 המחשבים שכאשר אני אבחר להציג רק את הiMac הוא יציג לי את כל ה5 דגמים? תודה לכל העוזרים !

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אני מעוניין להפוך כמה סרטוני AVI ל - MPG ? איזה תוכנה יש בשביל זה ואיפה ניתן להוריד אותה ?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. איזה דכאון.... הורדתי מלא משחקים ותוכנות לאחרונה. הרצתי סריקה של AVG (אנטי וירוס) והוא מחק לי את כל המשחקים והתוכנות! איזה עצבים, עם כל השמירות והכל. יש סיכוי איכשהוא לשחזר את זה דרך ה-AVG ? מה צריך לעשות בכדי שזה לא יקרה שוב?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by bariko,

שלום רב, אני משתמש בתוכנה WINRAR גרסה 3.71 כמעט בכל פעם כאשר אני מנסה לחלץ חבילת קבצים, הפעולה נכשלת. ברוב המקרים אני מצליח לתקן זאת באמצעות הפונקציה REPAIR ,אבל האם אין משהו אחר שניתן לעשות בנדון? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום לכולם המעבד ב-100% מאמץ בעת הקרנת סרט HD 1080P המעבד הוא AMD ATHLON II X2 250 לוח-אם GIGABYTE GA-MA770-UD3 REV 2.0 זיכרומות PATRIOT 800MHZ 2X1024 הסרטים ממש מקרטעיםואפילו נעצרים בעת ניגון הסרטים מה הסיבה הקודקים שמותקנים הם של K-LIGHT המעודכנים ביותר

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by PayneBack3251,

שלום... אני מתשתמש מדי פעם בביטורנט...בחודש האחרון הביטורנט שלי (אוזרוס) נהיה מאוד איטי בקושי עובד את ה 15K עברתי ל bitcomet היה יותר גרוע אז חזרתי לאוזרוס...אבל עדיין יש את הבעיה... פעם קראתי שיש ספקים שבכוונה מאטים את המהירויות בתוכנות שיתוף או משהו כזה יכול להיות שזה נכון ? בכל מקרה... הנה תמונה ממה שקורה אצלי באוזרוס שימו לב לכמות של המקורות זה עצום... http://img177.imageshack.us/img177/218/12uy1.jpg תראו את המהירות הורדה שמתי את המהירות העלאה על מגבלה של 5 ואין מצב שזה מפריע למה שמתי על 10 וגם אי שיפור ניסיתי גם משהו באמצע וגם לא חל שום שיפור ככה שהחזרתי בביטחון ל5K...הפורטים פתוחים התוכנה מעודכנת...אין פה שום סיבה שיהיה איטיות... אולי אם אני ישתמש בביטורנט שמזייף מה…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניין לקבל מדריך להורדת שירים מהאיטיונס לגירסה האחרונה ששחררה אפל שהי 1.1.5 למערכת הפעלה של 64 סיביות או 32 סיביות. אודה למי שיכל לעזור לי. בתודה, אוהב מחשבים

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Goat17,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של ASUS עם מערכת הפעלה WINDOWS8 64bit - מקורית\חוקית ברגע שאני מנסה להתקין עליו JAVA אני מקבל הודעה שאומרת 'הגישה נדחתה' ניסיתי גרסאות של 64 ו32 ביט, הWINDOWS מוגדר כמובן למצב DESKTOP מותקן גם CHROME בנוסף לאקספלורר.. צירפתי את ההודעה שקיבלתי מקווה שמישהו יוכל לעזור בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  11. Started by zabadak,

שלום חברים יקרים ושנה טובה לכולם. יש לי תופעה מוזרה במחשב. כשאני נכנס לאתר www.sport5.co.il ( אתר הספורט של ערוץ 5 ) דרך האקספלורר האתר עולה כראוי, אבל כשאני מנסה לעבור לכתבות משנה באתר אז קופץ לדף ריק עם השגיאה Internet Explorer cannot display the webpage. החלטתי להכנס לאתר בעזרת הכרום. אכן העסק עבד כחודש וגם שם התחילה אותה התופעה. כעת אני נכנס לאתר בעזרת פיירפוקס והכל תקין. אני עובד עם WINDOWS 7 64BIT האנטיוירוס שלי הוא AVG גרסה חופשית. אני גולש דרך בזק בינלאומי ונראה לי שמופעל שם איזה חוסם אתרי סקס. מידע נוסף: ברשת הביתית שלנו מחוברים עוד שני מחשבים אחד מופעל WINDOWS 7 והשני XP ומשם אין שום בעיה באתר הזה. והבעיה אצלי מופיעה רק באתר הזה. בכל האתרים האחרים אין בעיה. באם …

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by KRS1,

אני מחפש תוכנת גראפיקה שאפשר בעזרתה(בלי יותר מדי ללמוד) להכין סמל של כריש מקפיץ כדורגל. השאלה שלי לכל אלו שמתעסקים בתחום היא האם זה דבר קשה יחסית והאם יש מדריכים שמסבירים איך להכין סמל כזה... תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by chris_u16,

ניתן להוריד מ[ftp=ftp://ftp.symantec.com/misc/sabu/nav_beta_2003/NAV_2004b.exe]כאן[/ftp]!! (External test) יש צורך להרשם כאן בשביל לקבל Key (בחינם). החידוש:

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. השאלה בכותרת^^^ משום מה החיפוש דרך התוכנה הפסיק בISOHUNT תודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. יש לי BSPLAYER PRO V.1.22 ניסיתי דרך "אודות" אבל אין מקום לרישום SN

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by shmulike,

shockwave flash קורס ב-Chrome ניסיתי לפתור את הכעיה עם מספר מדריכים שמופיעים כאן בפורום, אך אחד מהם לא פתר. ביניהם ניסיתי: לבטל את הפלאש דרך Chrome//plugins ולאחר מכן להוריד את פלאש מהאתר המקורי. להוריד לבד Shokewave flash של Adobe. אני מריץ Win 7, הוא תמיד מעודכן אצלי. תודה על העזרה.

17. Started by naki,

פתחתי חשבון לאחיין שלי, קניתי לו csgo. הוא טוען שכל פעם שהוא מעלה את steam עולה לו השגיאה הזאת... הוא עובר למצב אופליין, חוזר לאונליין וזה מסתדר, וחוזר חלילה. מה אפשר לעשות כדי שזה יסתדר? תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Bug2000,

הביאו לי את הסרט TAXI 3 רציתי ליראות אותו (מן הסתם), אבל בערך לאחר דקה שאני מפעיל אותו הסרט פשוט נתקע ! הקולות והמוזיקה ממשיכים, אבל הסרט עצמו קפוא ולא זז . חשבתי שזאת הבעיה רק של הסרט הזה, לאחר כמה זמן הורדתי את הסרט 2FAST 2 FURIUOS וזה קרה שוב עם הסרט הזה :-\ . יש לי MEDIA PLAYER 9 . יש לי גם את ה 5.0 NIMO CODEC PACK בקיצור אין לי מושג מה הבעיה :\. נ.ב ניסיתי להפעיל את הסרטים ב DIVX ובכל מיני נגנים אחרים אך התופעה חזרה . נ.ב2 אין לי מושג אם פתחתי את הת'רד במקום הנכון . תודה מראש .

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. הסורק שלי (canonscan Lide 30) בא עם דרייבר וחבילת תוכנה , כמו כל סורק. קניתי אותו בעיקר לסריקת תמונות. יש בדרייבר שלו, מנגון זיהוי והפרדה אוטומטי, מה שאומר בתיאוריה, שאם אני אשים 4 תמונות בריווח נכון אחת מהשניה, ומגבולות שטח הסריקה אזי הסורק יזהה 4 תמונות, יסרוק אותן, יעשה התאמת צבעים לכל אחת בנפרד, ויחתוך אותן (CROP) ל4 תמונות, הכל אוטומטית. נכון שזה נהדר ? נכון שזה חוסך זמן ? בטח ! בתיאוריה... במציאות זה מאוד מתסכל, הזיהוי עובד בתנאים אידאליים בלבד (של ריווח וכו') לוקח המון זמן (יחסית !) לסדר את התמונות כמו שצריך. לפעמים -(פעם ב- 50 סריקות ?) משהו משתבש ב CROP והוא חותך תמונות כמו רוצח סדרתי, וצריך לסרוק שוב. מה שגם לא תמיד ה CROP שלו באמת מדוייק ברמה סבירה. ויש תמונות …

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  20. נגיד יש לי תיקיה אחת שאני רוצה להצפין איך אני עושה את זה ? (אבל שזה יהיה הצפנה שאי אפשר לבטל בלי סיסמא ) תודה tnx

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי 4 הרדדיסק. אחד מהם מכיל בתוכו חומר חשוב ודווקא הוא עושה סימני קריסה... כאשר אני מנסה להעתיק מהדיסק המדובר חומר מופיע אותה הודעת שגיאה "לא יכול להעתיק CRC" השאלה שלי ,אם יש איזה דרך להתמודד עם התקלה הזו, למשל איחוי או תיקון שגיאות או איזו תוכנה או פעולה שצריך לעשות כדי להימנע מלפרמט את הדיסק או להחליף אותו... אודה לכל תגובה...

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  22. אהלן אני מחפש תוכנה שאני יוכל דרכה לעשות מדריכים אני צריך תוכנה שתצלם את המסך באיכות HD (או איכות ממש טובה) כי זה מדריך אז צריך לראות בדיוק מה אני עושה, מה אני בוחר ואיך וגם שיהיה אפשר לדבר כאילו עם המקרופון משו קל ופשוט בלי יותר מידי פונקציות שאני לא סתם ייסתכך יש המלצות??

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  23. ^ תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by udi,

where can i find kazaa lite to download?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by NaorYfrach,

זה מה שפותח לי שאני מבקש מוינדוס לאתר את הבעיה . כאמור אני מפעיל כל דבר סרט , שיר והמדיה פלייר כותב לי את ההודעת שגיעה הזו . הקול במחשב עובד ואני מדגיש עובד . הורדתי נגנים כמו VLC וBS PLAYER ועדיין לא הולך . הורדתי קודקים הכי מעודכנים שיש ועדיין לא הולך . בתוכנות אחרות הסרט נפתח אבל עדיין הקול לא עובד בסרטים בכל התוכנות . יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים