תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון ליקנות את הלוח INTUOS 4 של WACOM יש לי מסך לא רחב והלוח הוא רחב האם אני יוכל לעבוד אם הלוח כאשר הרזולוציות שונות בין במסך ללוח
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במל סרטים וסדרות פשוטות אפילו יש קטע כזה כשיש משהו דרמטי אז רואים את השחקן כאילו נשאר במקום אבל הרקע מאחוריו מתקרב. מסובך להסביר בדיוק אבל אם מישהו הבין ויש לו דוגמא זה יהיה מעולה. אולי זה קצת נראה כמו טריק של פוקוס אבל זה הרבה יותר "חזק" מאשר סתם פוקוס. זה רק עדשה מיוחדת או שיש איזה דרך אחרת?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תוכנת ה - WINRAR קיימת אצלי כבר המון זמן היום פתאום שמתי לב שכל קבצי ה- RAR ניהיו במשקל של 1 ק"ב ושאני מנסה לפתוח את הקובץ RAR מופיעה לי השגיאה: הארכיון במבנה לא ידוע או מקולקל והקובץ לא ניתן לפתיחה בכלל . ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש וזה לא עזר ... עשיתי msconfig ונוסף לי V על המילה - scanregw יכול להיות שזה קשור? ניסיתי להסיר ולהתקין שוב ולא הלך ... סרקתי תמחשב עם תוכנות לניקוי ה Registry נמצאו הרבה קבצים פגומים אבל הבעיה לא נפתרה. חוץ מכל קבצי ה - RAR שנהיו 1 ק"ב ולא ניתן בכלל לפתוח אותם . אני רואה שגם כל המצגות שקיימות אצלי נהיו 1 ק"ב ולא ניתן לפתוח אותם... זה רושם לי שגיאה : DATA Error [47 0F 94 93 F4 K5] ניסיתי לשחזר אחורה תמחשב וגם לא הצלחתי ... בקיצור אני לא יודע …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אני מקווה שיש פה אנשים מביני עניין עוד חודשים אני טס לטיול לתאילנד ורציתי המלצות לגבי מצלמות אני מתכנן לקנות מצלמת ווידיאו HD והשאלות הן ככה 1-בתאילנד זול יותר משמעותית מבארץ או לא (אני כן מתכנן לעבור במסלול האדום ) 2-איזה מצלמת ווידיאו שתומכת ב1080P מומלץ למשתמש ביתי ? אני לא צריך אחת סופר מקצועית אלה אחד ידידותית שמספקת תמונה טובה בלי לשחק אתה יותר מידי 3-בעניין תקציב אני לא סגור אליו
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בתוכנה WINRAR גרסה 3.71 כמעט בכל פעם כאשר אני מנסה לחלץ חבילת קבצים, הפעולה נכשלת. ברוב המקרים אני מצליח לתקן זאת באמצעות הפונקציה REPAIR ,אבל האם אין משהו אחר שניתן לעשות בנדון? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים ושנה טובה לכולם. יש לי תופעה מוזרה במחשב. כשאני נכנס לאתר www.sport5.co.il ( אתר הספורט של ערוץ 5 ) דרך האקספלורר האתר עולה כראוי, אבל כשאני מנסה לעבור לכתבות משנה באתר אז קופץ לדף ריק עם השגיאה Internet Explorer cannot display the webpage. החלטתי להכנס לאתר בעזרת הכרום. אכן העסק עבד כחודש וגם שם התחילה אותה התופעה. כעת אני נכנס לאתר בעזרת פיירפוקס והכל תקין. אני עובד עם WINDOWS 7 64BIT האנטיוירוס שלי הוא AVG גרסה חופשית. אני גולש דרך בזק בינלאומי ונראה לי שמופעל שם איזה חוסם אתרי סקס. מידע נוסף: ברשת הביתית שלנו מחוברים עוד שני מחשבים אחד מופעל WINDOWS 7 והשני XP ומשם אין שום בעיה באתר הזה. והבעיה אצלי מופיעה רק באתר הזה. בכל האתרים האחרים אין בעיה. באם …
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רציתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך, ומופיעה לי שגיאה באמצע ההתקנה. ניסיתי כמה פעמים, ניסיתי להסיר את כול מה שקשור לAMD ולהתקין ועדיין עושה לי שגיאה.מישהו נתקל בזה? מה אני עושה איך אני מסדר את זה שמתי תמונה עם הודעת השגיאה.מדובר בלפטופ עם כרטיס מסך ATI HD 5650.תודה מראש איתי.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
מה המצב אחים שלי רציתי לדעת איפה אפשר ללמוד maya ,אני מאוד מיתעניין בנושא הזה כל עזרה תתקבל בברכה אם אפשר אז עדיף פתרונות בחינם כמו אתרים מלמדים
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ניתן להוריד מ[ftp=ftp://ftp.symantec.com/misc/sabu/nav_beta_2003/NAV_2004b.exe]כאן[/ftp]!! (External test) יש צורך להרשם כאן בשביל לקבל Key (בחינם). החידוש:
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי סורק UMX 3400 וקיבלתי איתו כמה תוכנות אבל לא אהבתי אותם אני מחפש תוכנה שהיא גם תומכת בעיברית וגם שאני יכול לערוך כל דבר בדף בקלות בחפשיות ובנוחות...... ;D ;D ;D בקיצור אם יש לכם המלצה על תוכנה לסורק שהיא מצוינת תגידו איזה ואם יש אז גם לינק... תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לילה טוב. יש ברשותי מסמך וורד אישי המוגן בסיסמה. ניסיתי אמצעים רבים לאיפוס הסיסמה,אך ללא הועיל. תוצאות החיפוש שקיבלתי כאן ובגוגל לא הועילו. האם יש פיתרון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש תמונות של טרייבלים וכו' למטרת קעקוע כמו כן מי שיודע לצייר או לעצב טרייבלים מוזמן לעלות לכאן בתודה ענקית אלכס.... נ.ב אני מבקש בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברה יש לי בעיה לא נורמאלית משהו מהחברים שלי התקין לי את הTOOLBAR של MAKO על המחשב והוא נמצא כרגע בשני הדפדפנים שלי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס האם תוכלו לעזור לי להסיר אותו לצמיתות משנייהם תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם המעבד ב-100% מאמץ בעת הקרנת סרט HD 1080P המעבד הוא AMD ATHLON II X2 250 לוח-אם GIGABYTE GA-MA770-UD3 REV 2.0 זיכרומות PATRIOT 800MHZ 2X1024 הסרטים ממש מקרטעיםואפילו נעצרים בעת ניגון הסרטים מה הסיבה הקודקים שמותקנים הם של K-LIGHT המעודכנים ביותר
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כל איזה חצי שעה - שעה קופצות לי 2 פרסומות (2 הפרסומות תמיד מאותה כתובת, לא מכתובות שונות) יש לי ie 6 עם sp3 ועידכוני אבטחה ועידכונים כלליים שמעודכנים דרך windows update איך אני חוסם את הפרסומות הללו ? (ניסיתי דרך חסימת אתרים של האקספלורר, תחת כלים --> אפשרויות נוספות ---> אבטחה --->אתרים מוגבלים -> אתרים , ולהוסיף לשם את הכתובות של 2 האתרים האלה אבל זה לא הצליח) תודה מראש לעוזרים .
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. יש לי בעיה שאני צריך להתקין windows xp הוא מבקש ממני דרייברים. והיום לא מצאתי כונן דיסקטים שעובד כמו שצריך. אז שמעתי על התוכנה הזאת nlite שאני יכול לעשות image של המחשב שלי ולהתקין אותו על מחשב אחר. רק רציתי איזה שהוא מדריך שיעזור לי אם זה תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור סרטון אנימציה... בתור תחביב, שביל הכיף... רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנות נחמדות חינמיות למתחילים. אשמח לקבל המלצות... ואם אתם מכירים גם מדריכים טובים באינטרנט, תוסיפו גם לינק. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני לפעמים מוריד משחקים מהורדות ישירות ושני המשחקים האחרונים שהורדתי לא עובדים אני פותח אותם בדמון טולס ושאני לוחץ על setup זה רושם E:\SETUP.EXE אינו חוקי ביישום win32 עכשיו משחקים אחרים אני יכול להתקין אבל מאיפה שהורדתי היו תגובות טובות אז מה הבעיה??? תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על משהו כזה למחשב? (לסמארטפונים יש מלא כאלו instagram\molome\Sophie Cam) אני מחפש משהו כזה להתקין למחשב (אני יודע שאפשר דרך אמולטור להתקין אנדרואיד אבל זה מסורבל) מצאתי אתרים שאפשר אונליין אבל גם זה דיי איטי ולא הכי נוח אם מישהו יכול לעזור לי ולכוון אותי לתוכנות כאלו לPC אני ממש הודה לו בתודה אלי.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים באחד יש win xp corp ובשני win 98 se - ויש ביניהם רשת שפועלת\ ואפשר להעביר דרכה קבצים, ואפשר דרך המחשב השני לגלוש באינטרנט של המחשב הראשון. אבל במשחקים אני לא מצליח לשחק איתם במשחק ברשת, מישהו יודע למה ?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני משתמש בRSS כבר די הרבה זמן וחשבתי לשתף אתכם ביתרונותיו. מה זה RSS? זאת דרך לדעת מתי אתר מתעדכן. כשיש למנהל אתר חומר חדש להראות הוא מעדכן את זה בRSS שלו ואז אם אתם מנויים לתזרים שלו אתם תקבלו את ההודעה ותדעו שהוא פרסם משהו חדש. לא רק זה, גם תוכלו לראות מה הוא פרסם ולהחליט אם זה מספיק מעניין אתכם בשביל ללכת לאתר שלו. מה זה Aggregator? מילה מפוצצת לתוכנה שיודעת לקרוא תזרימים של RSS. יש הרבה כאלה, אם אתם משתמשים בפיירפוקס הכי קלה היא התוספת Sage reader - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/77 Sage סייג' בונה על יכולתו המובנית של פיירפוקס לקרוא תזרימים. לפיירפוקס יש פונקציה שנקראת "Live Bookmarks". זאת בעצם גרסה פשוטה מאוד של Aggregator. כל פעם שתגכנסו לאתר שיש …
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה לא נראה מסובך מידי פשוט צריך לדעת יש לי קובץ שבו אני שומר את כל השעות שבהן עבדתי, הקובץ נראה ככה: שעת התחלה שעת סיום סה"כ שעות 15:00 17:00 2 אני רוצה שהאקסל יחבר את השעות שבעמודות שעת התחלה ושעת סיום ויביא לי את סה"כ השעות בעמודה סה"כ שעות תודה לכל העוזרים!
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת איך אפשר לקבץ סרטים בקלות ובלי הרבה בעיות למה לפי מה שהבנתי זה לא כל כך פשוט. יש לי הרבה סרטי DVD וכל מיני קבצים שאני מקליט מהטלוויזיה ומהווידאו שהם ממש אבל ממש גדולים ואני רוצה לקבץ אותם ככה שלא יירד הרבה מהאיכות השאלה היא יותר מאיפה להוריד נ.ב יש אולי מדריכים שאפשר להוריד מהאתר שיכולים לעזור לי בנושא הזה? תודה בכל מקרה!!! :AR15:
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אני מחפש תוכנה לשמיעת רדיו דרך האינטרנט אני יודע שיש בWMP אבל אין לי מושג איך מפעילים את האופציה הזו. מה גם לא כל כך בא לי שתוכנה כבדה כמו זו תפעל בזמן שאני צריך את משאבי המחשב. אני צריך תוכנה קטנה ופשוטה שתפעל כראוי וזהו
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט שעליה כתוב KAS זו מצלמה שמובנה עליה מיקרופון הבעיה היא שאיבדתי את הדיסק עם הדרייברים ואני לא מוצאת באינטרנט את הדרייבר המתאים. מי יכול/ה לעזור לי ?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-