עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by SpLiNtEr,

לילה טוב. יש ברשותי מסמך וורד אישי המוגן בסיסמה. ניסיתי אמצעים רבים לאיפוס הסיסמה,אך ללא הועיל. תוצאות החיפוש שקיבלתי כאן ובגוגל לא הועילו. האם יש פיתרון? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. מחפש תוכנה להקליט "what you hear" ישירות ל-MP3 למשך כמה שעות ברצף תודה

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by erandob,

אני מעוניין ליצור סרטון אנימציה... בתור תחביב, שביל הכיף... רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנות נחמדות חינמיות למתחילים. אשמח לקבל המלצות... ואם אתם מכירים גם מדריכים טובים באינטרנט, תוסיפו גם לינק. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Or ei,

יש לי סורק UMX 3400 וקיבלתי איתו כמה תוכנות אבל לא אהבתי אותם אני מחפש תוכנה שהיא גם תומכת בעיברית וגם שאני יכול לערוך כל דבר בדף בקלות בחפשיות ובנוחות...... ;D ;D ;D בקיצור אם יש לכם המלצה על תוכנה לסורק שהיא מצוינת תגידו איזה ואם יש אז גם לינק... תודה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום .. אני רק התחלתי בתחום העריכה והצילום אוהב הרבה לצלם ובקרוב אקנה לי מצלמת וידאו כמו שצריך כי רק עכשיו אני עובד עם מצלמה דיגיטלית לבינתיים אמ.. ועכשיו אני וחברים שלי רוצים ליצור מיני סידרה כזאת דומה ל''עספור'' עכשיו מה שרציתי לדעת איך אני עושה פתיח שכזה שתוך כדי השמות ככה מופיעים עם הצילום ביחד לחתוך ולעשות הרבה צילומים אני יודע רק להשים ככה את השם עם פונט או גופן איך שקוראים לזה להשים אותו ככה בפתיח נגיד רואים אותי אז שיהיה כתוב רון ... מקווה שהבנתם ומקווה שתעזרו ליי.. (הינה הקליפ שאני מתכוון )תודה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום לכולם! רציתי לדעת איך אפשר לקבץ סרטים בקלות ובלי הרבה בעיות למה לפי מה שהבנתי זה לא כל כך פשוט. יש לי הרבה סרטי DVD וכל מיני קבצים שאני מקליט מהטלוויזיה ומהווידאו שהם ממש אבל ממש גדולים ואני רוצה לקבץ אותם ככה שלא יירד הרבה מהאיכות השאלה היא יותר מאיפה להוריד נ.ב יש אולי מדריכים שאפשר להוריד מהאתר שיכולים לעזור לי בנושא הזה? תודה בכל מקרה!!! :AR15:

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. טוב אני מחפש תוכנה לשמיעת רדיו דרך האינטרנט אני יודע שיש בWMP אבל אין לי מושג איך מפעילים את האופציה הזו. מה גם לא כל כך בא לי שתוכנה כבדה כמו זו תפעל בזמן שאני צריך את משאבי המחשב. אני צריך תוכנה קטנה ופשוטה שתפעל כראוי וזהו

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. רציתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך, ומופיעה לי שגיאה באמצע ההתקנה. ניסיתי כמה פעמים, ניסיתי להסיר את כול מה שקשור לAMD ולהתקין ועדיין עושה לי שגיאה.מישהו נתקל בזה? מה אני עושה איך אני מסדר את זה שמתי תמונה עם הודעת השגיאה.מדובר בלפטופ עם כרטיס מסך ATI HD 5650.תודה מראש איתי.

9. אני מעוניין להפוך כמה סרטוני AVI ל - MPG ? איזה תוכנה יש בשביל זה ואיפה ניתן להוריד אותה ?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by zzz727,

שלום אני לפעמים מוריד משחקים מהורדות ישירות ושני המשחקים האחרונים שהורדתי לא עובדים אני פותח אותם בדמון טולס ושאני לוחץ על setup זה רושם E:\SETUP.EXE אינו חוקי ביישום win32 עכשיו משחקים אחרים אני יכול להתקין אבל מאיפה שהורדתי היו תגובות טובות אז מה הבעיה??? תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by composite,

ניסיתי להגדיר Upload של 5, אבל עדיין, האינטרנט איטי וב- BF2 אני מקבל פינג 200 בכל מקום... תודה מראש

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by shimon23,

שלום יש לי שני מחשבים באחד יש win xp corp ובשני win 98 se - ויש ביניהם רשת שפועלת\ ואפשר להעביר דרכה קבצים, ואפשר דרך המחשב השני לגלוש באינטרנט של המחשב הראשון. אבל במשחקים אני לא מצליח לשחק איתם במשחק ברשת, מישהו יודע למה ?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום מקווה שאני במקום הנכון ושזו שאלה שיש לה תשובה... לפני שנה יצרתי את התמונה המצורפת באתר שבו אפשר לבחור כל מיני אפשרויות לפרצופים, לבוש, תכשיטים, תסרוקות וכך להרכיב לך כל מיני דמויות. לצערי כל התמונות שיצרתי באתר זה אבדו עם הדיסקונקי. הייתי מעדיף למצוא את האתר המקורי ולא אתר אחר אלטרנטיבי מסיבות שלי שמסובך לפרט. תודה רבה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by chris_u16,

ניתן להוריד מ[ftp=ftp://ftp.symantec.com/misc/sabu/nav_beta_2003/NAV_2004b.exe]כאן[/ftp]!! (External test) יש צורך להרשם כאן בשביל לקבל Key (בחינם). החידוש:

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by אוריהזאב,

יש לי מצלמת אינטרנט שעליה כתוב KAS זו מצלמה שמובנה עליה מיקרופון הבעיה היא שאיבדתי את הדיסק עם הדרייברים ואני לא מוצאת באינטרנט את הדרייבר המתאים. מי יכול/ה לעזור לי ?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by KRS1,

אני מחפש תוכנת גראפיקה שאפשר בעזרתה(בלי יותר מדי ללמוד) להכין סמל של כריש מקפיץ כדורגל. השאלה שלי לכל אלו שמתעסקים בתחום היא האם זה דבר קשה יחסית והאם יש מדריכים שמסבירים איך להכין סמל כזה... תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום לכולם המעבד ב-100% מאמץ בעת הקרנת סרט HD 1080P המעבד הוא AMD ATHLON II X2 250 לוח-אם GIGABYTE GA-MA770-UD3 REV 2.0 זיכרומות PATRIOT 800MHZ 2X1024 הסרטים ממש מקרטעיםואפילו נעצרים בעת ניגון הסרטים מה הסיבה הקודקים שמותקנים הם של K-LIGHT המעודכנים ביותר

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Yotam.B,

היי לכולם, אני לומד קצת אקסל עכשיו לקראת הלימודים, אז אני מנסה כל מיני דברים בו ויש לי איזו שאלה שנתקלתי בה, אז אני מקווה שזה אכן הפורום הנכון לשאול אותה. אז יצרתי טבלה כלשהי של השוואת מחירם: בכל מקרה, כפי שניתן לראות, עשיתי פילטר לתאים העליונים.כמו כן, איחדתי תאים על מנת למיין בן סוגי המחשבים הרבים. כעת, אני רוצה לפלטר לדוגמא רק את השורה של הiMac ואם אני עושה זאת, אז הוא מציג לי רק את השורה הראשונה שלו ולא את כל ה5 כפי שמיינתי את זה. שאלתי היא האם ניתן לגרום לתא של הiMac להיות כמקשה אחת ביחד עם 5 המחשבים שכאשר אני אבחר להציג רק את הiMac הוא יציג לי את כל ה5 דגמים? תודה לכל העוזרים !

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by J0n1,

אני מחפש תוכנה לכתיבת שברים פשוטים בתצורה של מס' מתחת למס', בשביל מורה ביסודי... אשמח לשמות תודה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by bariko,

שלום רב, אני משתמש בתוכנה WINRAR גרסה 3.71 כמעט בכל פעם כאשר אני מנסה לחלץ חבילת קבצים, הפעולה נכשלת. ברוב המקרים אני מצליח לתקן זאת באמצעות הפונקציה REPAIR ,אבל האם אין משהו אחר שניתן לעשות בנדון? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. במל סרטים וסדרות פשוטות אפילו יש קטע כזה כשיש משהו דרמטי אז רואים את השחקן כאילו נשאר במקום אבל הרקע מאחוריו מתקרב. מסובך להסביר בדיוק אבל אם מישהו הבין ויש לו דוגמא זה יהיה מעולה. אולי זה קצת נראה כמו טריק של פוקוס אבל זה הרבה יותר "חזק" מאשר סתם פוקוס. זה רק עדשה מיוחדת או שיש איזה דרך אחרת?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by maxwell10,

אני משתמש ב LogMeIn אבל התמונה שאני מקבל ממש לא טובה, יש מריחה של הצבעים וסמן העכבר זז ממש לאט, יש תוכנות שבהם רואים רק את המסגרת אבל לא את התוכן (Google SketchUp), הכל עובד ממש לאט ואני לא מרוצה מהתוכנה. אני מעדיך לעבוד עם Remote Desktop Connection שמובנה ב XP אבל כשאני מכניס את ה IP של המחשב עליו אני רוצה לשלוט הוא רושם לי שהוא לא רואה אותו. המחשב הזה אגב - נמצא באונ' ושלי בבית. א. מה צריך לעשות על מנת לקבל תמונה חלקה וזורמת עם התוכנה LogMeIn ? ב. איך אפשר להתחבר למחשב הרחוק באמצעות Remote Desktop Connection ? בשני המחשבים יש XP SP3

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שאני גולש עם IE11 מלא פעמים נתקעת לי המקלדת שאני פותח דיון חדש אני לוחץ מקש רווח וזה נתקע משהו מגושם אני מנסה לשמור את הדיון ואי אפשר המסך קופץ למעלה שאני מנסה לשמור עם העכבר למטה בקיצור קצת בעייתי ידוע לכם משהו על הבעיה הזאת ? הרגשה שצריך ללחוץ ממש קשה על המקלדת אחרת חסרים אותיות

24. Started by sapir1511,

שלום לכם! אנחנו מנסים לבנות שרת גוסט דרך server 2003 וכדי שהוא יוכל לעבוד אני צריכה להוריד PXE. חיפשתי בכל מקום באינטרנט ולא מצאתי כלום. יש מישהו שיכול לעזור לי בעיניין? תודה!

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום לכולם, האם יש אפשרות כזו להעביר משחק שקניתי בסטים ולשחק אותו דרך אוריגין?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.