תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי BSPLAYER PRO V.1.22 ניסיתי דרך "אודות" אבל אין מקום לרישום SN
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם כשאני נכנס למסנג'ר אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהסיסמה או המייל שגויים. לחצתי על "שכחתה את סיסמתך?" הוא פותח לי חלון ששם אני צריך לרשום את "הוינדוס לייב ID " שלי.. רשמתי את הכתובת מייל שאיתה הסיסמה (למרות שאין לי גישה למייל כבר-עברתי ל014),וקיבלתי שגיאה כזאת : למה זה ככה ?!? הדבר היותר בעייתי שביגלל זה נכנסתי לסלט הזה,זה בגלל ההודעה הקופצת המחורבנת שמבקשת "לאמת את כתובת דואר האלקטרוני ב"וינדוס לייב". הכנסתי לשם את הפרטים לעידכון,וקבלתי נדה !!! חיפשתי כמה שעות משהו בנושא לפתור את הבעיה דרך האתר שלהם,ושם דבר לא קבלתי.. איפה אני יכול לשלוח מייל לתמיכה ? אני לא מצליח להכנס ואני חייב את העזרה שלכם,יש לי שם אנשים חשובים ! כל השימוש שלי במחשב זה מסנג'ר,…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. יש לי ויסטה אולטימייט אני רוצה להסיר את הדיפנדר ולשים משהו אחר במקום אני צריך המלצות 2. אני רוצה לדעת במה צריך להשתמש, אני משתמש בADAWARE ו CCLEANER ויש לי מקורי את Norton internet security שכוללת norton anti-virus antispyware, antipishing, Identity safe ,personal firewall וכרגע מותקן אצלי AVG חינמי השאלה שלי מתייחסת לסעיף 2, האם להעיף את כל מה שקיים ולהתקין את החבילה של נורטון שקיבלתי חינם מבנק לאומי 3. כלי חלופי ל Registry Mechanic בשביל הויסטה 64 ביט קיים ? וכמובן תודה לעוזרים מראש
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בתוכנה WINRAR גרסה 3.71 כמעט בכל פעם כאשר אני מנסה לחלץ חבילת קבצים, הפעולה נכשלת. ברוב המקרים אני מצליח לתקן זאת באמצעות הפונקציה REPAIR ,אבל האם אין משהו אחר שניתן לעשות בנדון? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בס"ד Windows 8.1 עם כל העידכונים מחשב נייד Icore3 כשאני פותח את ההתקנה הוא נותן לי שגיאה שיש בעיה עם חבילת ההתקנה שצריך DLL בשביל להשלים את ההתקנה <למעשה היא כלל לא התחילה> מותקן אצלי .net 2/3/3.5/4.5. זה עובד בכלל עם חלונות 8? הצלחתי להתקין את זה על חלונות 7 אם מישהו לא מכיר דרך לפתור את זה אולי מכירים תוכנה דומה שיכולה להראות לי מה ההספק שהמחשב משתמש בו כל רגע? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק אם המצלמה המובנת שלי עובדת מבלי להתקין מסנג'יר או SKYPE ? יש איזשהי אופציה בלוח בקרה לבדוק את זה?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה המצב אחים שלי רציתי לדעת איפה אפשר ללמוד maya ,אני מאוד מיתעניין בנושא הזה כל עזרה תתקבל בברכה אם אפשר אז עדיף פתרונות בחינם כמו אתרים מלמדים
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הורדתי איזה קראק מחורבן שככל הנראה היה וירוס ומאז הכול נדפק. האנטי וירוס לא הצליח לעלות עם הפעלת המחשב מחדש וגם הדפדפן פשוט לא עולה. השתמשתי ב - Malwarebytes להסרת כל המזיקים שנוצרו לי והסרתי לגמרי את הדפדפן וזה עדיין לא נפתר. יש למישהו מושג מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבקש עזרה..אני מחפש תוכנה ( אמינה ),שתחסום פרסומות(לא קופצות),כמו שיש ב-YNET וכל אחיותיה,וכמו בפורום ובאתר(hwzone). (אני מתכוון לאלה שנמצאות על העמוד עצמו..מה שנקרא באנרים )
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לייצר מסמר PDF ואין שום מושג איך. האם יש תוכנה/תוכנות בשביל זה (אם יש, אז אחת שיהיה קל לעבוד איתה לפחות) המסמך שאני רוצה לייצר זה נוסחאון לפיסיקה, אז יהיו בה הרבה נוסחות מתמטיות (יש לי את MATHTYPE) תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. יש לי בעיה שאני צריך להתקין windows xp הוא מבקש ממני דרייברים. והיום לא מצאתי כונן דיסקטים שעובד כמו שצריך. אז שמעתי על התוכנה הזאת nlite שאני יכול לעשות image של המחשב שלי ולהתקין אותו על מחשב אחר. רק רציתי איזה שהוא מדריך שיעזור לי אם זה תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אני מקווה שיש פה אנשים מביני עניין עוד חודשים אני טס לטיול לתאילנד ורציתי המלצות לגבי מצלמות אני מתכנן לקנות מצלמת ווידיאו HD והשאלות הן ככה 1-בתאילנד זול יותר משמעותית מבארץ או לא (אני כן מתכנן לעבור במסלול האדום ) 2-איזה מצלמת ווידיאו שתומכת ב1080P מומלץ למשתמש ביתי ? אני לא צריך אחת סופר מקצועית אלה אחד ידידותית שמספקת תמונה טובה בלי לשחק אתה יותר מידי 3-בעניין תקציב אני לא סגור אליו
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי סורק UMX 3400 וקיבלתי איתו כמה תוכנות אבל לא אהבתי אותם אני מחפש תוכנה שהיא גם תומכת בעיברית וגם שאני יכול לערוך כל דבר בדף בקלות בחפשיות ובנוחות...... ;D ;D ;D בקיצור אם יש לכם המלצה על תוכנה לסורק שהיא מצוינת תגידו איזה ואם יש אז גם לינק... תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם המעבד ב-100% מאמץ בעת הקרנת סרט HD 1080P המעבד הוא AMD ATHLON II X2 250 לוח-אם GIGABYTE GA-MA770-UD3 REV 2.0 זיכרומות PATRIOT 800MHZ 2X1024 הסרטים ממש מקרטעיםואפילו נעצרים בעת ניגון הסרטים מה הסיבה הקודקים שמותקנים הם של K-LIGHT המעודכנים ביותר
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים ושנה טובה לכולם. יש לי תופעה מוזרה במחשב. כשאני נכנס לאתר www.sport5.co.il ( אתר הספורט של ערוץ 5 ) דרך האקספלורר האתר עולה כראוי, אבל כשאני מנסה לעבור לכתבות משנה באתר אז קופץ לדף ריק עם השגיאה Internet Explorer cannot display the webpage. החלטתי להכנס לאתר בעזרת הכרום. אכן העסק עבד כחודש וגם שם התחילה אותה התופעה. כעת אני נכנס לאתר בעזרת פיירפוקס והכל תקין. אני עובד עם WINDOWS 7 64BIT האנטיוירוס שלי הוא AVG גרסה חופשית. אני גולש דרך בזק בינלאומי ונראה לי שמופעל שם איזה חוסם אתרי סקס. מידע נוסף: ברשת הביתית שלנו מחוברים עוד שני מחשבים אחד מופעל WINDOWS 7 והשני XP ומשם אין שום בעיה באתר הזה. והבעיה אצלי מופיעה רק באתר הזה. בכל האתרים האחרים אין בעיה. באם …
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, יש לי כתובות mms שבהן יש סרטוני וידאו. אני רוצה להוריד את הסרטונים האלה באמצעות תוכנה. כיצד אני יכול לעשות זאת? אם זה משנה, הסרטונים נמצאים ברשת פרטית אליה אני מחובר מהבית בפרוטוקול L2TP.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט שעליה כתוב KAS זו מצלמה שמובנה עליה מיקרופון הבעיה היא שאיבדתי את הדיסק עם הדרייברים ואני לא מוצאת באינטרנט את הדרייבר המתאים. מי יכול/ה לעזור לי ?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כל איזה חצי שעה - שעה קופצות לי 2 פרסומות (2 הפרסומות תמיד מאותה כתובת, לא מכתובות שונות) יש לי ie 6 עם sp3 ועידכוני אבטחה ועידכונים כלליים שמעודכנים דרך windows update איך אני חוסם את הפרסומות הללו ? (ניסיתי דרך חסימת אתרים של האקספלורר, תחת כלים --> אפשרויות נוספות ---> אבטחה --->אתרים מוגבלים -> אתרים , ולהוסיף לשם את הכתובות של 2 האתרים האלה אבל זה לא הצליח) תודה מראש לעוזרים .
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה בשני הלפטופים שלי (חדש וישן) יש בעיה מוזרה- אי אפשר לצפות בתוכניות מאקו VOD דרך הכרום, אבל דרך האקספלורר אפשר. כשלוחצים על פליי, הדפדפן מבקש להוריד קובץ שנקרא gmp2.asp, אבל המערכת לא יודעת עם מה לפתוח את זה. כשאני לוחצת על "חווים בעיות בצפייה", מסומן לי שאין לי מדיה פלייר- למרות שיש לי, ואפילו אחד עדכני. האם זה קשור לקידודי וידאו מסויימים שכרום לא קורא יותר? איך אני יכולה לראות את קבצי הוידאו הנ"ל דרך הכרום? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
לילה טוב. יש ברשותי מסמך וורד אישי המוגן בסיסמה. ניסיתי אמצעים רבים לאיפוס הסיסמה,אך ללא הועיל. תוצאות החיפוש שקיבלתי כאן ובגוגל לא הועילו. האם יש פיתרון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברה יש לי בעיה לא נורמאלית משהו מהחברים שלי התקין לי את הTOOLBAR של MAKO על המחשב והוא נמצא כרגע בשני הדפדפנים שלי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס האם תוכלו לעזור לי להסיר אותו לצמיתות משנייהם תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רציתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך, ומופיעה לי שגיאה באמצע ההתקנה. ניסיתי כמה פעמים, ניסיתי להסיר את כול מה שקשור לAMD ולהתקין ועדיין עושה לי שגיאה.מישהו נתקל בזה? מה אני עושה איך אני מסדר את זה שמתי תמונה עם הודעת השגיאה.מדובר בלפטופ עם כרטיס מסך ATI HD 5650.תודה מראש איתי.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתכוון ליקנות את הלוח INTUOS 4 של WACOM יש לי מסך לא רחב והלוח הוא רחב האם אני יוכל לעבוד אם הלוח כאשר הרזולוציות שונות בין במסך ללוח
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני משתמש בRSS כבר די הרבה זמן וחשבתי לשתף אתכם ביתרונותיו. מה זה RSS? זאת דרך לדעת מתי אתר מתעדכן. כשיש למנהל אתר חומר חדש להראות הוא מעדכן את זה בRSS שלו ואז אם אתם מנויים לתזרים שלו אתם תקבלו את ההודעה ותדעו שהוא פרסם משהו חדש. לא רק זה, גם תוכלו לראות מה הוא פרסם ולהחליט אם זה מספיק מעניין אתכם בשביל ללכת לאתר שלו. מה זה Aggregator? מילה מפוצצת לתוכנה שיודעת לקרוא תזרימים של RSS. יש הרבה כאלה, אם אתם משתמשים בפיירפוקס הכי קלה היא התוספת Sage reader - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/77 Sage סייג' בונה על יכולתו המובנית של פיירפוקס לקרוא תזרימים. לפיירפוקס יש פונקציה שנקראת "Live Bookmarks". זאת בעצם גרסה פשוטה מאוד של Aggregator. כל פעם שתגכנסו לאתר שיש …
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-