תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה לכתוב הודעה בפורום ואני רוצה להוסיף סמיילי או ציטוט אז פשוט הפיירפוקס לא מעביר שום סמיילי ושום כלום כאילו יש לו איזה בעיה עם גאווה וכשאני באקספלוררר הסמיילים והציטוט עובדים.......מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? תודה!
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בתוכנה WINRAR גרסה 3.71 כמעט בכל פעם כאשר אני מנסה לחלץ חבילת קבצים, הפעולה נכשלת. ברוב המקרים אני מצליח לתקן זאת באמצעות הפונקציה REPAIR ,אבל האם אין משהו אחר שניתן לעשות בנדון? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבאמצעותה ניתן לראות (על מפה, למשל) את מיקומו של טלפון סלולרי (מקלידים את מס' הטלפון ןמקבלים את המיקום). אשמח לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לייצר מסמר PDF ואין שום מושג איך. האם יש תוכנה/תוכנות בשביל זה (אם יש, אז אחת שיהיה קל לעבוד איתה לפחות) המסמך שאני רוצה לייצר זה נוסחאון לפיסיקה, אז יהיו בה הרבה נוסחות מתמטיות (יש לי את MATHTYPE) תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם כשאני נכנס למסנג'ר אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהסיסמה או המייל שגויים. לחצתי על "שכחתה את סיסמתך?" הוא פותח לי חלון ששם אני צריך לרשום את "הוינדוס לייב ID " שלי.. רשמתי את הכתובת מייל שאיתה הסיסמה (למרות שאין לי גישה למייל כבר-עברתי ל014),וקיבלתי שגיאה כזאת : למה זה ככה ?!? הדבר היותר בעייתי שביגלל זה נכנסתי לסלט הזה,זה בגלל ההודעה הקופצת המחורבנת שמבקשת "לאמת את כתובת דואר האלקטרוני ב"וינדוס לייב". הכנסתי לשם את הפרטים לעידכון,וקבלתי נדה !!! חיפשתי כמה שעות משהו בנושא לפתור את הבעיה דרך האתר שלהם,ושם דבר לא קבלתי.. איפה אני יכול לשלוח מייל לתמיכה ? אני לא מצליח להכנס ואני חייב את העזרה שלכם,יש לי שם אנשים חשובים ! כל השימוש שלי במחשב זה מסנג'ר,…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום הגיע אליי המחשב החדש עכשיו אני שואל, איזה תוכנות מומלץ להתקין כדי לשמור על בטיחות המחשב? מהשנייה שהתחברתי פה לאינטרנט הופיע הבלסטר הזה של ה60 שניות, ועוד הודעה שאני צריך לנקות רג'יסטרי עם איזה תוכנה. איזה תוכנות כדאי לי להוריד? אני כרגע מוריד את SP1 ואת SP2 (חייבים להתקין קודם את 1 בשביל להתקין את 2 כמו שצריך ושיפעל? איזה תוכנות כדאי שיהיה לי? תודה
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין תוכנת swf & flv על מנת להפעיל סרטונים עם סיומת swf. לאחר שאני מסיים להתקין את התוכנה מופיע לי שגיאה (שמתי בקובץ מצורף), שלא מותקן לי פלאש פלייר על המחשב. שניסיתי להתקין מסתבר שכן מותקן אצלי פלאש פלייר אבל כפלאג אין ב-chrom. ניסיתי להתקין תוכנות אחרות אבל אותה שגיאה מופיעה לי. אני מצליח להפעיל את הסרטונים דרך הדפדפן ב-chrom אבל אני רוצה שיהיה לי את היכולת לעצור או להתקדם בסרטון.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אי מייל בקווי זהב... ואני רוצה לעשות ככה שאוכל לבדוק אותו ב outlook express במקום להכנס לאתר של קווי זהב כל הזמן למישהו אולי יש מושג מה אני כותב ב incoming mail pop3 וב outgoing mail smtp ?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי ושלום ראיתי את ההמלצות לגבי תוכנות, אך לא הצלחתי להבין איזה תוכנה יכולה לענות על שאלתי: אני מחפש תוכנה שנועלת עם סיסמא, וגם כאשר אני מוחק את התוכנה לנעילת התיקיה לא אוכל לפתוח את התיקיה. כלומר אצטרך בכל מקרה להקין את התוכנה וגם להכניס סיסמא. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לכך שנכנסים לתקייה, עם סרטים, לכל סרט מוצגת תמונה מעין "תצוגה מקדימה" מלבד לקבצי mkv (שפשוט רשום mkv עם הלוגו של splash). יש דרך לסדר זאת או שכך התוכנה בנויה?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך כמה סרטוני AVI ל - MPG ? איזה תוכנה יש בשביל זה ואיפה ניתן להוריד אותה ?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חזק לתוכנות תלת מימד ( כרגע עובד עם מאקס אבל יתכן גם ריינו ו - מאיה , מנועי רינדור שונים ) ( ואפילו תוכנות נוספות בהמשך כמו- סוליד-וורקס ואחרות ) לצורך עבודה מיקצועית בפורום המקביל של מיפרטי מחשב עוזרים לי להרכיב מפרט אני עצמי איני מבין בכך אבל ייעצו לי שם לבדוק איתכם את המעבד הספציפי מול התוכנה שאני מיתכוון לעבוד בה וכנ"ל לגבי הכרטיס מסך באופן כללי במה כדאי להשקיע ( אני מדבר כ-"הדיוט" אבל הבנתי שהמעבד מאד חשוב וכרטיס המסך פחות ?....) כרגע דיברנו על מעבד עם 4 ליבות Q6600 וכרטיס מסך של נבידיה 9500 וייעצו לי לבדוק אם יש צורך בכרטיס QUADRO שאלתי היא האם חייבים באמת להיות עד כדי כך מדויקים כלומר גירסה 2009 של מאקס לא תתאים לכרטיס מסוים ו…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פתחתי חשבון לאחיין שלי, קניתי לו csgo. הוא טוען שכל פעם שהוא מעלה את steam עולה לו השגיאה הזאת... הוא עובר למצב אופליין, חוזר לאונליין וזה מסתדר, וחוזר חלילה. מה אפשר לעשות כדי שזה יסתדר? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג את התוכנה ולמי שיש אודה לו אם ישלח לי.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Windows Live Messenger 2009 M1 ניראה מדהים. [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איפש אני מוצא את הבן זונה הזה? חרשתי כבר תרשת....
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אולי מישו יכול להמליץ על תוכנה טובה שתוכל להחליף את Windows media player, רצוי גם אפשרות של כתוביות... ושלא תיקח הרבה משאבי מערכת... אבל לא כמו BSPLAYER שבא עם הספייוואר של SAVE.... משו נקי... יש למישו משו כזה להציע?
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי תוכנה בעזרתה אני מדביק כתוביות לסרטים/סדרות. לעיתים אני עושה את זה לעונה שלמה בבת אחת ומה שקורה זה שאני מקבל קבצים עם סיומת DIVX ולא AVI. יש איזושהי דרך לשנות סיומת של כמה קבצים בבת אחת? אני יודע איך עושים את זה עם שם הקובץ אבל לא הצלחתי ליישם את זה על הסיומת.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש אפשרות ב-iTunes שכשאני אעשה Delete לשיר מסויים זה ימחוק גם את הקובץ של השיר? כי המחיקה רק מסירה את השיר מה-LIBRARY שמוצגת ב-iTunes, ואני רוצה למחוק אותו בכלל, מהמחשב. אני יודע שיש אפשרות שזה יראה לי את מיקום השיר באקספלורר, אבל זה לא נח לי, כי אני רוצה למחוק הרבה שירים.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני משתמש בRSS כבר די הרבה זמן וחשבתי לשתף אתכם ביתרונותיו. מה זה RSS? זאת דרך לדעת מתי אתר מתעדכן. כשיש למנהל אתר חומר חדש להראות הוא מעדכן את זה בRSS שלו ואז אם אתם מנויים לתזרים שלו אתם תקבלו את ההודעה ותדעו שהוא פרסם משהו חדש. לא רק זה, גם תוכלו לראות מה הוא פרסם ולהחליט אם זה מספיק מעניין אתכם בשביל ללכת לאתר שלו. מה זה Aggregator? מילה מפוצצת לתוכנה שיודעת לקרוא תזרימים של RSS. יש הרבה כאלה, אם אתם משתמשים בפיירפוקס הכי קלה היא התוספת Sage reader - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/77 Sage סייג' בונה על יכולתו המובנית של פיירפוקס לקרוא תזרימים. לפיירפוקס יש פונקציה שנקראת "Live Bookmarks". זאת בעצם גרסה פשוטה מאוד של Aggregator. כל פעם שתגכנסו לאתר שיש …
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חבר שלי אומר שנורטון אנטי וירוס 2005 יותר טוב מקספרסקי אנטי וירוס רציתי לעשות השוואה בין שני הגורמים: kesparsky + Norton תודה..
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. יש לי בעיה שאני צריך להתקין windows xp הוא מבקש ממני דרייברים. והיום לא מצאתי כונן דיסקטים שעובד כמו שצריך. אז שמעתי על התוכנה הזאת nlite שאני יכול לעשות image של המחשב שלי ולהתקין אותו על מחשב אחר. רק רציתי איזה שהוא מדריך שיעזור לי אם זה תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
דחווףף!!! חייב תוכנת צריבה המסוגלת ליצרוב בעברית!!! תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לכתיבת שברים פשוטים בתצורה של מס' מתחת למס', בשביל מורה ביסודי... אשמח לשמות תודה
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הסנכרון צריך להתבצע דרך האינטרנט (לא רק לוח שנה!). רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-