תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי יש בעיה באימיול כשהוא מבצע חיפוש קופצת לו הודעה "your client is old register a new one" מה זה אומר? איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לוח n4 ultra dfi lanparty האם יש לתוכנה הזו גם יכולת תמיכה בwindows xp 64 bit כי אני ניסיתי וזה לא הלך
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במסנג'ר עם חלק קטן מהאנשים ברשימה שלי[בערך 2 אנשים..] שלפעמים אחרי שאני מקבל מהם קובץ, המסנג'ר מקפיץ לי הודעה עם הסמל של הפיירוול של מיקרוסופט שאומרת שאני לא יכול לקבל את הקובץ כי הוא נחשד למסוכן ואני לא יכול לקבל אותו אחרי ההודעה אני לא יכול לפתוח את הקובץ, והוא נעלם מתיקית הקבצים שקיבלתי... גם בחיפוש במחשב אני לא מוצא. מיותר לציין שהקובץ ממש לא מסוכן, ושאנשים אחרים קיבלו אותו בהצלחה וזה לא הקפיץ להם שום הודעה.. הפיירוול של הווינדוס מכובה, והגדרתי בהגדרות של המסנג'ר שלא יסרוק קבצים עם אנטיווירוס. הבעיה הזאת מאוד מעצבנת אותי - יש פתרון? תודה, אבי.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל לקחת קובץ MP3 ולקבץ אותו ... יש לי טלפון A840 עם 32MB אז אני רוצה להכניס כמה שיותר שירים
-
- 6 תגובות
- 517 צפיות
-
-
החלטתי לנסות את מזלי בפוטושופ...מה דעתכם? אני חייב לציין שזו החתימה הראשונה שלי אז לתת הערות,הארות והערות בונות.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
אוף כבר נמאס לי :-\ כל פעם שאני מפעיל את הווינאמפ הוא נכבה לי. הורדתי את הגרסה האחרונה, הפעלתי את המחשב מחדש ועדיין הבעיה קיימת. מישהו יודע מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתחפש ספריות ריקות (בלי קבצים בתוכן) ותמחוק אותן. אני לא רוצה שזה יעבור על כול ההרדיסק אלא רק על ספריות ספציפיות שאני אגדיר ואז התוכנה תחפש ספריות ריקות בתוך אלו שהגדרתי ותמחק אותן . תודה מראש. *יש איזה פלאגאין לTC שעושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
למישהו יש איזה שהוא רעיון איך אני יכול לשמור את כל האימיילים שלי בלי שאני אצטרך לעבור אחד אחד להכנס פנימה ולשמור save as style? תודה לכל העונים כתגובה למה שנאמר מתחת עריכה: דרך הדפדפן = YAHOO. כנראה יש פה איזושהי אי הבנה, אני רוצה, להעביר את כל האימיילים מYAHOO להארד דיסק בלי לעבור עליהם אחד אחד. אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם יש דרך לגבות את כל האייקונים שלי המסנגר ולהעביר אותם למחשב אחר? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
הווינדווס שלי רוצה להתעדכן מהרשת אמרתי לו שרק יודיע לי למה כשכיביתי הוא נדנד לי שאני בסכנה עכשיו הוא מציק שמוכנים לי עידכונים גם לגבי האנטי וירוס השאלה היא העם הווירוסים לא מנצלים את הורדת עידכון אוטמטית כדי להיכנס בעצמם? וכמה עידכונים אלו חשובים ? אולי עדיף להיות מיושן או חסר הגנה כדי לבלבל את האויב??
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
בבקשה, יש לי מקלט אינפרא-אדום שמחובר למחשב ואני רוצה לשלוט עליו דרך המחשב כף-יד...ולשם כך אני צריך תוכנה שאני אוכל לערוך איתה שלטים כמו שאני רוצה...ולא שלטים בנויים... בבקשה תעזרו לי כי אני כבר נואש..
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא את הקליינט LHbittorrent? אני יודע שב-Lionetwork אין אותו, ניסיתי לעשות חיפוש ב-google, אך לא מצאתי כלום. מישהו יכול לשלוח לי לינק לאיפה שאפשר למצוא אותו?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב וכמו תמיד הבעיה המעצבנת הזו ותמיד אני שוכח איך אני פותר אותה. בכל אופן התקנתי את, Java Virtual Machine ועדין לא ניתן לצפות באובייקטים של Java. אני גולש דרך הדפדפן Maxthon. איך פותרים את הבעיה הזו? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה אשר תפקידה לשלב לינק לאתר אינטרנט לתמונה שהכנתי , כך שלא אצטרך לפרסם את כתובת האתר שלי, אלא רק "כרטיס ביקור" של האתר. ידוע לי כי הדבר אפשרי, פשוט לא זכור לי שם התוכנה. תודה לכולם ויום נפלא, קארל.
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אילו תוכנות צריבה טובות וקלות לשימוש אתם מכירים? האם יש משהו טוב חוץ מ-Nero?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום.קראתי באיזה מדריך להאצת emule ושם הוסבר גם על הגדרות מתקדמות או מורחבות. כשאני נכנס להגדרות ומנסה לפתוח הגדרות מורחבות לא פותח.למה?בעיה בגירסה?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אם כן :> מה שמה ? ועוד שאלה... אם קיימת תוכנה דומה לתרגומים ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים ברשת בראוטר, לאחרונה החלפנו את אחד המחשבים באחד חדש, התקנתי עליו מסנג'ר אבל הוא פשוט לא רוצה להתחבר בטענה שיש חומת אש שמפריעה לו, מיותר לציין כי ביטלתי את החומת אש של הווינדואס. במחשבים האחרים המסנג'ר עובד.... מישהו יודע מה הבעיה?(במחשב הישן שהיה לפניו המסנג'ר התחבר בלי בעיה) יש אולי איזה פורטים שצריך לפתוח? תודה.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
תראו איך רואים... הכתב גדול, האותיות לא ברורות ועוד הרבה דברים מעצבנים ת מה עושים? ובבקשה בלי "תעבור לשועל" [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מנסה להגדיר את המיקרפון של האוזניות או המיקרופון הרגיל ואני לא מצליח ניסיתי הכול.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום , אני משתמש בנגן MEDIA PLAYER CLASSIC כדי לראות סרטים , רק אני לא יודע איך אני שם כתוביות ... וגם ב WINAMP אני משתמש. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני רוצה לפצוח קובץ שזה עתה שלחו לי במסנג'ר (ושסיימתי לקבל אותו), נפתחת תיבת טקסט שאומרת: "ה- windows securuty center גילה שהקובץ הוא pottentially hazardous, ולכן אין אפשרות לפתוח אותו". אחרי זה אין לי אפשרות לפתוח את הקובץ, והקובץ גם לא מופיע ב- my recieved files. לעומת זאת, כששלחו לי את הקובץ לאימייל, גם שם נאמר לי שהקובץ יכול להיות מסוכן, אך הייתה לי אפשרות לפתוח אותו בכל זאת. מישהו יודע איך מתקנים את הבעיה הנ"ל במסנג'ר? ניסיתי לשחק קצת בהגדרות של ה- windows security cente, אך כלום לא עזר...
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה המתעדת כל הקלדה והקלדה במקלדת. אחת שפועלת במסווה ואח"כ יהיה ניתן לראות את כל מה שהוקלד. אם יש כזה דבר, אודה אם תמליצו לי על תוכנה שכזו. יום טוב!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחד מהמודלים שלי לקורס מאיה שאני עושה. גמרתי את רוב המידול שלו (נראה לי שאני אוסיף לשון), ואני צריך לסדר קצת את השיניים (הן נראות קצת שבורות) התחלתי טיפה עם הטקסטורה, אבל בינתיים לא יצא ממש מה שרציתי (צריך להיראות יותר כמו כתם שמן) (כמובן שגם לעיניים הולכת להיות טקסטורה נורמאלית) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-