עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shimronfio,

היי, האם יש תוכנה כמו core-temp שמחשבת את סה"כ כמות צריכת החשמל של המחשב והמסך?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  2. יש לי חבר שפתאום נעלם לו הINBOX , ככל הנראה הDBX שלו תקול. ניסיתי לגבות את הקובץ , ליצור קובץ חדש ע"י מחיקת הישן והפעלת התוכנה ,לאחר מכן ייבוא של הקובץ התקול. לא ממש עבד. חג שמח ותודה מראש.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by dor12,

שלום אני נתקל בבעיה מעצבנת כבר אני רואה סרטים ביוטיוב וגם באתרים אחרים של צבעים לא נכונים כאילו התמונה ב 3D כזה גם יש פס ירוק קבוע בחלק העליון של התמונה . זה קורה לי רק בדפדפן כרום , מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by thebenjamin,

אפשר לראות על כל קובץ את העמוד מקור שממנו מורידים את הקישור.. משום מה כשאני מקליק עליו זה מנסה לפתוח אותו במדיה פלייר במקום בדפדפן כלשהו.. גם יש את הקידומת של הפרוטוקול http:// וזה עדיין עושה זאת.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by smack,

שלום לכולם , היום בסריקה באווירה לא נמצאו וירוסים אך נמצא היידן אובג'קט - לפי ההסבר שלהם לא בדיוק מדובר בוירוס והוצאתי אותו . ביצעתי לאחר מכן עוד כמה בדיקות נוספות והוא ממשיך כל הזמן למצוא את אותו היידן אובג'קט יש סיבה לדאוג ?? Tnx

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  6. Started by snirf,

אני משתמש בתוכנה total video converter, המרתי מFLV לXVID AVI והקובץ גדל מ-350 MB ל-850 MB שזה המון!! איך אני שומר על הגדול הקיים? בלי שהקובץ ייגדל בצורה כזאת משמעותית אולי פורמט אחר של AVI? מצורף צילום מסך של האופציות-

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by omri_ro,

סימנתי שיפתח לי את הבוקמרקס בטאב חדש אבל הוא עדיין פותח אותם בטאב הנוכחי(לחיצה על הכפתור האמצעי בעכבר פותחת אותם בטאב חדש) אני רוצה ההפך. האם צריך לסמן עוד משהו איפשהו? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  8. שלום לכם... יש לי חלונות 7 פרו - עברית.אני הורדתי מאתר של תוכנה mirc שיחות צא'ט. היתקנתי אותו.ואנטי וירוס NOD32 לא זיהה וירוס.הכל בסדר התקנה. אני מפעיל תוכנה שיחות MIRC ניפתח חלון ומתחבר לשרת. ופתאום בחלון יש הודעה שרת אומר לי שהמחשב לא יכול להיתחבר כי במחשב שלי יש וירוס "טריואני"(לא יודע איך מבטאים נכון) לא היצלחתי להיתחבר לשרת שלהם. אני עשיתי סריקה וירוסים NOD32 ולא מצא וירוס.נקי המחשב. ושוב חושד במחשב שלי. הורדתי תוכנה Malwarebytes Anti-Malware עידכנתי תוכנה Malwarebytes Anti-Malware ועליתי לחלונות 7 במצב בטוח והפעלתי תוכנה Malwarebytes Anti-Malware ועשיתי סריקה מלאה הוא מצא וירוס אחד.כסיים סריקה הסרתי אותו לגמרי.הפעלתי מחשב מחדש. שוב הפעלתי תוכנה MIRC ומיתחבר לשרת וע…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by Oranl,

אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה, מכיוון שהיא משלבת תוכנה (אולי פחות מוכרת ונפוצה בקרב חברי הפורום) ורשתות. מה נדרש על מנת להתקין את תוכנת "חשבשבת הנהלת חשבונות" ברשת של שני מחשבים במשרד ביתי? לאחר הקמת רשת והתקנת התוכנה על מחשב אחד, מה עושים במחשב השני? איך "מושכים" את התוכנה (שמותקנת ברישיון על מחשב אחד) למחשב השני ואיך משתפים עבודה בין המחשבים על ה-DB שלה?

• 2 תגובות
    • 6.5k צפיות
  10. Started by ofir2000,

עד היום עבדתי עם XP ואני מעוניין להתחיל לעבוד עם WINDOWS 7 - מכיוון שהמעבר הזה קשה לי החלטתי להתקין מערכת הפעלה נוספת ולהתחיל לעבוד על WINDOWS 7 במקביל לעבודה עם XP . אני יודע שיש שני אופציות לעשות זאת. האופציה הראשונה היא ע"י יצירת כונן נוסף והתקנת מערכת הפעלה שניה במחיצה הזו והאופציה השניה היא ע"י התקנת מערכת ההפעלה השניה במערכת וירטואלית ע"י שימוש בתוכנה VirtualBox. אני מעוניין לעשות זאת ע"י האופציה הראשונה. השאלה שלי היא כזו: כאשר מדליקים את המחשב אמור להופיע לי חלון DOS שבו אני אמור לנתב או ל-XP או ל-WINDOWS 7 כמו בתמונה הזו. http://www.up2me.co.il/v.php?file=89707093.jpg השאלה שלי היא כזו - מאיפה מגיעה התמונה הזו? מי גורם לכך שתוצג התמונה הזו? האם זו תוכנה נוספת שאנ…

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  11. ההרד דיסק שלי מחולק ל-3 חלקים. כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אני רואה את הדבר הבא C - מציין חלק 1 של ההרד דיסק D - מציין חלק 2 של ההרד דיסק E - מציין את כונן הדיסקים F - מציין חלק 3 של ההרד דיסק אני מעוניין שהאות E תציין את החלק השלישי של ההרד דיסק כך שהאותיות C-D-E יציינו את ההרד דיסק ושהאות F תציין את כונו הדיסקים. האם צריך תוכנה לשם כך? ואם כן איזו?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  12. שלום רב. נתקלתי במבוי סתום. דוד שלי רכש מחשב מותג של HP עם WINDOWS 7 לפני חודש. לאחר התקנה, עדכונים וסידור המחשב, הוא נתקל בבעיה קטנה. הוא משתמש קבוע של Firefox (אשמתי), והוא ממש נהנה ממנו. אבל לאחר ההתקנה ושיחזור מועדפים והגדרות של הדפדפן הישן שלו (מהמחשב הישן יותר), פירפוקס מסרב לשמור היסטוריה. עברתי על כל ההגדרות של הדפדפן שלו וראיתי שכל ההגדרות שלו אמורות לשמור היסטוריית גלישה, אך הם לא. ניסיתי להתקין אותו מחדש, לא עזר. ניסיתי לשחזר את הדפדפן להגדרות יצרן- לחינם. ניסיתי לחפש בהגדרות וינדוז (חוץ מהגדרות רשת- רשת HOME)- אין לי שמץ של מושג איפה יכול להיות הבעיה. חוץ מההיסטוריה של הדפדפן המחשב רץ פיקס (בגלל החרטה עפה הזה הוא נאלץ להשתמש בIE...) מבקש הכוונה/המלצה או סתם מי…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום ולילה טוב, החלפתי את המערכת ההפעלה לוינדוס 7. הכל רץ יפה ומהר, אבל כשאני מפעיל משחקים מסויימים הכל נהיה ממש איטי עם מלא תקיעות במשחק. זה לא היה לי ככה בעבר עם הוינדוס הקודם. כאילו משהו לא תקין או חסר.. מה אפשר לעשות. תודה רבה.. המחשב בן 4 שנים מעבד E8400 , כרטיס מסך HD4870 ,ספק של קרוסייר 750 , לוח אם P5Q , זיכרונות של OCZ 4 GB .

14. Started by אנדי,

שלום חברים, אבטחת מחשב (win7) זה לא רק אנטיוירוס, פיירוול או אנטיספייוור. אני מחפש תוכנה שתמנע מידיים לא מורשות לחטט במחשב (באופן פיזי, לאו דווקא מרחוק) ולא תאפשר לאדם לא מורשה להעתיק קבצים מהמחשב להתקן נייד כלשהו, או לצורב חיצוני. התוכנה צריכה לרוץ ברקע ולא להפריע לפעולה שוטפת של המחשב. ידוע לי שיש לא מעט תוכנות כאלה (בדיקה בגוגל הפנתה אותי לנענע 10, אבל נראה לי שהם לא ממש מעודכנים), ולכן אני מבקש המלצה לטובות ביותר שבהן. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  15. שלום וברכה, אני רוצה להכין קטע וידאו, אני צריך תוכנה שאפשר לשלב בה וידאו/תמונות ומנגינות. איזה תוכנה מומלצת? (חשוב שתהייה ידידותית)

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  16. Started by duk4u,

נסיתי פיירפוקס וגם כרום בגרסאות אחרונות (שניהם ניידים) אז לפני ההתקנה הייתי שמח לקבל חוות דעת ממנוסים ממני. אשמח לתגובות...

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by shaithebest,

עזרה דחופה בבקשה: לא מצליח לפתוח את כל התוכניות במחשב אפילו לעשות שחזור מערכת לכל התוכניות נעשה סיומת LNK ונפתח חלון של הורדות. לא יודע מה זה אומר. בבקשה בבקשה מה עושים?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  18. Started by moria1235,

שלום, יש לי את הנגןVLC הבעיה שלי היא שהכתוביות בו הפוכות מבחינת שורות,עליונה מופיעה למטה ותחתונה למעלה,מה ניתן לעשות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  19. ראיתי כבר תרד עם המלצה מ: 2010 האם יש משהו מעודכן ? בתודה מראש קובי

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by dimago,

רק רציתי לעזור, אבל הבנתי מהר את רוח הדברים. אין סיבה לשקר, ולא משעמם לי. כבר פרסמתי את האתר הזה וקיבלתי פידבקים מאוד חיוביים. אני מקבל כול כמה חודשים לאימייל שלי מבצע אחר, הם באמת אחד האתרים הזולים בארה"ב. אגב אני גר כאן שטיות, ההפסד כולו שלכם.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  21. Started by eli_ha5,

שלום חברים. ההרד דיסק שלי הפך לוירטואלי אחרי מתקפת וירוסים.(אם אני לוחץ מאפיינים על C או D אני רואה שיש שטח תפוס ).זה אומר שנעלמו כל האייקונים משולחן העבודה נמחקו כל התפריט של התחל וכל מה שיש בכל התכניות.האווסט שלי גילה 3 קבצים שמחקתי אותם,סרקתי את המחשב ע"י BITDIFENDER ב ONLINE לא נמצאו וירוסים וגם נורטון לא מצא וירוס,כמו כן ביצעתי סריקה ע"י Malwarebytes התוכנה מצאה מזיקים והסירה אותם.נכון לעכשיו אין וירוסים במחשב אבל אני לא יכול להכנס לתקיות ולא יכול לראות קבצים .ב SAFEMODE אני כן רואה את הקבצים.איך אני גורם למחשב להחזיר הכל לקדמותו? ועוד דבר אין גם אפשרות לעשות שיחזור מערכת כי כל התאריכים לשחזור נעלמו .מדובר על ווינדוס XP תודה מראש

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  22. המספר הסידורי 2120..חרשתי את כל האינטרנט ואני לא מוצאת דרייבר מתאים לווינדוס 7...תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Proww,

טוב אני לא יודע אם להגדיר את זה כבעיה. אני מנסה למחוק את האנטי וירוס Avast שברשותי מכיוון שהיא עושה בעיות עם העידכון. השאלה שלי איך אני מסיר אותה? היא פתוחה אצלי כמובן אוטומטית כשמהחשב עולה, איני מצליח לסגור אותה דרך מנהל המשימות. מה עליי לעשות?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by computers-man,

שלום, יש לי קובץ CSV שיצרתי בעזרת התוכנה של נוקיה כשאני פותח את הקובץ בעזרת תוכנת הEXCEL הכתב בפנים הוא לא ברור (ג'יבריש) איך אני יכול לפתוח את הקובץ ולראות את הכל בעברית ברורה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ~שירה,

אני רוצה להגדיר לי ברירת מחדל למספור העמודים כך: העמוד הראשון לא ימוספר. מספר העמוד יראה כך: -2- (בין שני מקפים) במרכז הכותרת העליונה. יש דרך לשמור את זה בקובץ NORMAL.DOTM? שברגע שאוסיף עמוד למסמך יתווסף לו מספר לפי ההגדרות שלי ??

• 0 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים