עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש את הקליפ הזה יש לו כל מיני אפקטים מאוד יפים משהו יודע אולי באיזה תוכנה הוא משתמש?. יש לי את התוכנה VEGAS אבל אין אפקטים כאלה . תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by ofir2000,

התקנתי וינדוס 7 64 ביט - כאשר אני הולך להתחל--->כל התוכניות אני רואה שיש לי שני אקספלורר. אחד רגיל והשני 64 ביט. האם הראשון 32 ביט והשני 64 ביט? ואם כן למה בכלל מייקרוסופט התקינו אקספלורר 32 ביט בוינדוס 64 ביט? למה לא התקינו רק את ה-64 ביט? האם אפשר למחוק את זה של ה-32 ביט? והאם בכלל יש הבדל בגלישה בין אקספלורר 32 ביט לבין אקספלורר 64 ביט?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by yanir89,

שלום, אני משתמש בפוטשופ cs5 ובתפריטים של התוכנה- איפה שכתוב "קובץ", "עריכה", וכו', חסרים לי שתי לשוניות נוספות.. אחת מהן זו ה "3D" ועוד איזה אחת.. למה זה? האם זה אומר שאין את האפשרויות האלה בגרסה שלי? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  4. Started by אחד שיודע,

שלום רב יש לי קבצי avi שאמורים להיות קבצי וידאו. בכל הנגנים שיש לי (bsplayer, splash pro, window media player) אני מצליח לשמוע רק את הסאונד ולא לראות תמונה. חשבתי שאולי חסר לי קודק, אבל אף נגן לא "מציע" לי להוריד קודק מתאים. אז השאלה שלי היא איך אני יודע איזה קודק חסר לי? והיכן אני מחפש אותו? אני מצרף בתמונה את המאפיינים של הקובץ. תודה על העזרה. [attachment deleted by admin]

5. מחפש תוסף למסנגר שמגלה אם הוסרתי. בעבר היה תוסף כזה אבל הוא הפסיק לפעול. יש תוסף כזה שכן פועל נכון להיום ?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by moffa_hair,

אני מחפש תוכנה או דרך ליצור תיקייה שתהיה משותפת לשני מחשבים או יותר בתוך הרשת הביתית שלי. ככה שהמידע באותה תיקייה יהיה בכל אחד מהמחשבים (למקרה שאחד מהם יקרוס) ובנוסף שיהיה כל הזמן סמכרון בינהם (מבלי שאני יצטרך לעשות את זה ידני) יש למישהו המלצה? תודה

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  7. התקנתי אופיס 2010. את הקבצים שנוצרו ע"י אופיס 2007 אני מצליח לפתוח ולקרוא לעומת זאת את הקבצים שנוצרו ע"י אופיס 2003 אני מצליח לפתוח אבל קורא ג'יבריש. עשיתי ניסיון ולקחתי קובץ אחד שנוצר ע"י אופיס 2003 ושמרתי אותו מחדש אבל בתיבת בחירה התחתונה בחרתי שמור כסוג docx ואז כן הצלחתי לפתוח ולקרוא את הקובץ הזה. מכיוון שיש לי הרבה קבצים שנוצרו ע"י אופיס 2003 זה לא מעשי לשבת ולשנות אותם אחד אחד. האם יש קובץ תאימות לדבר הזה או שהבעיה אצלי בתוכנת וורד שהתקנתי? אני יודע שכאשר יש תוכנה חדשה היא תמיד תומכת בגירסאות קודמות שלה ולכן ההיגיון שלי אומר שאופיס 2010 אמור לתמוך בקבצי אופיס 2003 כשם שהוא תומך בקבצי אופיס 2007 וכאשר מדברים על תאימות אז מדברים על תאימות מהכיוון השני כלומר לפתוח קבצי…

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. אהלן, אני מוריד סרטים בקובץ flv וכשאני מצליח לראות ת'סרט הcpu עולה למאה אחוז והתיקייה לא מגיבה וצריך לעשות ריסטרט לexplorer כשאני רוצה להפוך ת'קובץ לavi התוכנה לא מגיבה מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  9. יש לי נייד שיש בו מערכת הפעלה windows mobile. כאשר עבדתי עם xp הייתי מסנכרן את הטלפון עם אאוטלוק 2007 בעזרת התוכנה ActiveSinch. לאחר שעברתי לוינדוס 7 הסתבר לי שהתוכנה ActiveSinch לא נתמכת ע"י וינדוס 7. חיפוש קטן בגוגל הבהיר לי שהתוכנה שמחליפה אותה היא windows mobile device center. התקנתי את התוכנה והנייד מזוהה ע"י המחשב אבל מיד אני מקבל את ההודעה הבאה http://www.up2me.co.il/v.php?file=8095813.png ומשום כך אני לא מצליח לסנכרן בין הטלפון לאאוטלוק.

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by mayyuvalon,

שלום חברים. יש לי קובץ ודיאו במחשב מסוג mpg, ומה שאני רוצה להעביר אותו לavi הורדתי כבר כמה וכמה תוכנות, (בגרסא המלאה שלהם כמובן), עשיתי העברות, כל תוכנה שאני מעביר, התוצאה הסופית היא שהסרט החדש שנוצר הוא פשוט יותר מהיר כזה, יותר מהיר מהרגיל, וזה לא אמור להיות ככה אני חושב. יש לציין שבזמן שההמרה מתבצעת אני לא מבצע עוד שום פעולות.יש למישהו מושג למה זה קורה ואולי איך אפשר לסדר את זה? תודה רבה לכם ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  11. יש לי מחשב לצורכי גלישה בעיקר ומעט משחקים ועריכות וידאו, השאלה איזה אנטי-וירוס יגן עליי הכי טוב נכון להיום ושלא ארגיש אותו עובד ברקע? אני מתלבט בין NOd32 ל- Avira ו- Bitdefender תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by ZXY1,

הורדתי את התוכנה BOXEE למחשב והתוכנה אומרת להוריד FLASH PLUGIN חיפשתי ולא מצאתי את ה- FLASH המתאים איפה אני יכול למצוא אותו? אפשר לעדכן מתוך התוכנה BOXEE ? יש תוכנות דומות ברמה של BOXEE ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by duk4u,

לאחרונה התקנתי את הדפדפן פיירפוקס לאחר התנסות בכמה דפדפנים (ניידים), ויש לי שתי שאלות. 1. אני חווה לעיתים די קרובות חוסר סכרון בין הקול והתמונה במדייה זורמת, וגם יש קטיעות קטנות בסרטון לא מוצג בצורה חלקה. זה קורה גם אם טענתי את בסרטון במלואו. ברצוני לציין שאני גולש במהירות 20 מגה כך שלא צריכה להיות בעייה, האם יש פתרון לבעייה ?. 2. שאני מוריד קובץ נפתח לי חלון ההורדה ומיד הקובץ מתחיל בתהליך ההורדה, מסתבר שהדפדפן פותח לי תיקיית הורדות ב D ולא נותן לי אפשרות לבחור לאן להוריד את הקובץ. שלא כמו באקספלורר שפותח לי בראוזר עם אפשרות להוריד את הקובץ לאן שאבחר. האם יש פתרון גם לכך . אשמח לתגובות...

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  14. Started by evy,

יש לי בעיה עם הכתוביות. הצבתי את הפלייבק שאני רוצה לעשות לו כתוביות,ושמתי כבר את המילים של השיר בתיבה שצריך. כאשר אני עושה את ההקלטה,המילים הם לא בסדר הנכון,והצביעה של המילים מתחילה משמאל לימין (כנראה שזה מותאם למילים באנגלית) יש דרך להפוך את זה ?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. בצעתי את היצוא מפיירפוקס וייבוא לאקספלורר וכל שמות המועדפים יצאו בג'יפריש איך ניתן לבצע באופן תקין?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  16. Started by aviv012,

שלום לכולם אני חדש פה ואני ישמח לעזרה קטנה קודם כל לפנ שאני מתחיל יש לי windows xp שאני מעלה את המחשב ובחר את החלון קובצת לי הודעת שגיאה msvcr71.dll שהוא חסר ואין כלום חוץ מההודעה וגם על safe mode אותו דבר אבל השתמשתי באיזה תוכנה Hirens BootCD וה windows עלה החלפתי את הקובץ החסר ועדיין יש את אותו בעיה. התקשרתי לתכני והוא אמר שיש יותר מ- 100 גרסאות לקובץ עכשיו איך אני יודע מה אני צריך ומה לעשות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. מאחר והוינדווס לייב מסנג'ר שיש לי, אני חושב שהוא, בדומה לסקייפ, מחטט גם כן בפרטים האישיים במחשב ושולח אותם למיקרוסופט, ובנוסף, התוכנה מציגה פרסומות בחלון של השיחות טקסט, בדומה למה שסקייפ החלה לעשות לאחרונה, אני מעויין לדעת על תוכנות מסנג'ר חילופיות בקוד פתוח שיש להן גם ממשק בעברית ותמיכה בעברית, ואשר יכולות להשתמש עם חשבון הלייב הקיים שלי, מאחר וידוע לי שתוכנות קוד פתוח הן בדר"כ בטוחות יותר לשימוש, מאחר וניתן לדעת מה הן מבצעות מאחורי הקלעים שלהן. איזה תוכנות אתם ממליצים?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by arik100,

האם גם לכם לא עובד AUTO PAGER התוסף לFF שטוען עמודים נוספים אוטומטית תחת HWZONE?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני רוצה להתקין אופיס 2010 ואני רואה שיש שני גירסאות - של 32 ביט ושל 64 ביט. האם זה אומר שאם אתקין את גירסת 32 ביט אז התוכנה לא תעבוד? שאלה נוספת - האם לכל תוכנה ( כולל תוכנות קטנות ופשוטות) יש שני גירסאות - של 32 ביט ושל 64 ביט? ומה קורה אם אין לאותה תוכנה גירסה של 64 ביט אלא רק של 32 ביט? האם זה אומר שאני לא אוכל להשתמש עם אותה תוכנה במערכת הפעלה של 64 ביט?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  20. ניסיתי להדפיס מהאתר הזה http://www.diranaa.com/ לקובץ דרך מדפסת של ADOBE ואחרי שרשמתי ואישרתי את שם הקובץ להדפסה הופיעה לי הודעה בלשון הזה: "לא היתה אפשרות לפתוח את הקובץ: הגישה נדחתה" מה אפשר לעשות? (בדקתי בכרטיסיית אבטחה ויש לי הרשאות מלאות על התיקייה והקבצים)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. כשצופים בסרט בלי להוריד כלומר בסטרים האם הסרט יורד להארד דיסק ?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by liatlala,

הורדתי משחק ל XBOXואני צורבת בתוכנת ImgBurn הצריבה עברה תקין אבל לא ניתן לשחק ואז שמתי לב שיש קובץ README מצורף לקובץ במחשב שרשום כך: This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification מה זה אומר ? אני מקוה שאני בפורום הנכון עם לא תפנו אותי בבקשה אליו תודה רבה

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  23. יש לי: לוח אם - MSI P67A-GD53 B3 P67 CHIPSET רמקולים - Creative Inspire T6060 5.1 התקנתי דרייבר לכרטיס הקול Realtek HD ושמתי לב שישנה לשונית "default format" שבה ניתן לשנות תדירויות ואת מספר הביטים. כרגע זה מוגדר על 24 ביט, 48000 הרץ. יש אפשרות לרדת ל16 ביט ולתחום דיי נרחב של תדרויות (נע בין 44.1 ל192 KHZ) או להשאר על 24 ביט ולהעלות תדירות ל96 KHZ או ל192 KHZ. מה בעצם הביטים והתדרויות האלה מסמנים? אם אני מעלה או מוריד אותם איכות הסאונד שלי משתנה? שינוי של משהו שם עלול ליצור עומס על רכיב כל שהוא\לקצר את זמן החיים שלו? נ.ב אני מוסיף תמונה במידה והשאלה לא הייתה ברורה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  24. Started by LoopXXX,

התבצע עידכון אוטמטי של הכרום ולאחר הפעלה מחדש של התוכנה הוא לא נותן להיכנס לשרתים של BF3 כמו כן למנוע החיפוש של גוגל בטענה הבאה. ניסית להגיע ל-www.google.co.il, אך השרת הציג אישור לא חוקי. לא ניתן להמשיך, משום שמפעיל האתר ביקש אבטחה מוגברת עבור דומיין זה. כאשר אתה מתחבר לאתר אינטרנט בטוח, השרת שמארח אתר זה מציג את הדפדפן שלך יחד עם "אישור", לאימות זהותו. אישור זה מכיל פרטים מזהים כגון כתובת האתר, אשר מאומתים על ידי צד שלישי שהמחשב שלך בוטח בו. הבדיקה כי הכתובת באישור תואמת לכתובת של האתר, מאפשרת לוודא שאתה מתקשר באופן בטוח עם האתר שבו אתה מעוניין, ולא עם צד שלישי (כגון גורם פוגע ברשת שלך). במקרה זה, אישור השרת או אישור CA ברמת ביניים שהוצג לדפדפן שלך אינם חוקיים. המשמעות …

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by surve1020,

לדוגמא את הסט הזה: http://soundcloud.com/happymusic/mike-candys-dj-set-mix-party מדובר בשירים שחסמו את האופצייה להורדה (אני מכיר מישהו שהיה יודע למצוא תלינק בקוד HTML או משהו בסיגנון והיה אפשר להוריד ישירות בלי להקליט) תודה.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים