תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום! רציתי לשאול האם למישהו יש ניסיון / יודע בוודאות אם יש איזה שהיא בעיה לרכוש שירים דרך החנות המקוונת של ITUNES (ארה"ב), עם כרטיס אשראי בינ"ל, כמובן? אני מדבר גם על בעיה חוקית (אולי לא מרשים לרכוש שירים מחוץ לארה"ב בחנות של ארה"ב) וגם על בעיות טכניות של התהליך... תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה Avast! Antivirus עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) מה זה שתי האיקונים האלו בצד שמאל למעטה?: מה עושים איתם? 2) מה זה החלון הזה ומה עושים איתו? במה הוא עוזר?: 3)מה עושים עם החלון הזה ומה עושים איתו? איך משתמשים בו?: תודה לעוזרים ואם למישהו יש מדריך זה יעזור מאוד
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני צריך שתפנו אותי למקום שנרשמים לתוכנה לא מאיפה להוריד קראק אלה יש לי קוד אמיתי איפה להכניס אותו ?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת מוזיקה שמאפשרת לך לערוך שיר....למשל לשלוט בווליום של הכלים שמנגנים כמו להשתיק תגיטרה\בס\תופים וכו' למשל אם יש אפשרות להקלטה זה גם בונוס כי מה שמגיע עם הווינדוס מאפשר הקלטה של דקה בלבד אם אלה שתי תוכנות נפרדות אז גם בסדר... אם רק אחת מהן קיימת אז אין ברירה אבל אם יש את שתיהן זה עדיף תודה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מקבל דואר רגיל,אבל כשאני מנסה לשלוח אני מקבל את ההודעה הבאה: איך אני פותר את הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
כמו האיסיקיווהמסנגר ושלל התוכנות שעולות עם עליית המחשב.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן, אין לי מושג קלוש תוכנות עריכת מוזיקה אבל אני לומד מהר מישהו כאן יכל להגיד לי איך אני מקליט ראפ שעשיתי על ביט (צליל נקי) מסויים ועם איזה תוכנה?
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אהלן לכולם!! יש לי חיבור של 'הוט' במחשב.אין לי טלפון בבית ואני רוצה לשלוח פקסים דרך המחשב. א.איך אני עושה זאת? ב. האם זה נכון שwinfax זה רק למי שיש טלפון בבית? ג. אני מבקש תוכנה חינמית, ולא פרוצה, יש דבר כזה? ד. האם יש גם משהו שתומך בעברית? ה. תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
טוב אז היום ראיתי את הקליפ של הגורילז fell good inc הושפעתי קשות חח סתם לא פשוט סתם הייתה לי השראה חמודה ורציתי לנסות כמה מברשות חדשות שלי..אז עבדתי על זה בין 10 לגג 15 דקות.. הנה התוצאה.. והתחלתי הכל מ0 זה 100% פוטושופ. והנה המשהו הקטנטן לפני יומיים חיפשתי משהו לאכול לא מצאתי באתי למחשב ראיתי מה השעה הסתכלתי בחלון ועשיתי מה שעשיתי חח עבודה של חמש דקות אבל עדיין.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום =] יום שלישי בחירות ב"ה.. ויש לי תמונה שארצה להשתמש ברזולוציה הרבה יותר גבוהה ובלי איבוד פיקסלים .. מי שיוכל לעזור לי אשמח מאוד [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
קניתי אותו אתמול עכשיו קניתי אותו יד שניה וקיבלתי קבל יו אס בי אבל אמרו לי שצריך גם תוכנה ואין לי אותה מישהו יוכל להעלות לי אותה ותדריברים בבקשה זה חשוב מאוד השם של התוכנה הוא SAMSUNG PC Studio 2.0.9 ואיך משתמשים בה ??? צריך דריברים לקבל יו אס בי למה אין לי כלום
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
בהודעה הזאת תמצאו פרטים על איך לטפל ב : *בעית הזיכרון של Firefox שצורך המון זיכרון * אתרים שלא תומכים ב-FF והתאמה אישית של אתרים. * בעית התאימות של הרחבות בגרסה 2.0 alpha החדשה איך לטפל בבעית הזיכרון שצורך Firefox הרבה נכתב על צריכת הזיכרון הגדולה של Firefox (החל מגרסה 1.5) והבעיה נמשכת עד היום (גם ב-Firefox 2.0 Alpha 1), פתרונות חלקיים לבעיה שאצלי עזרו משמעותית: *כל תוצאה לא רצויה על אחריות המשתמש בלבד, ליתר ביטחון ניתן לגבות את הפרופיל* 1. בשורת הכתובות הקלידו about:config 2. חפשו את preference browser.sessionhistory.max_total_viewers הערך שבו אמור לייצג את מספר הדפים שהדפדפן ישמור בזיכרון גם אחרי שעזבתם אותם (זוכרים שב-FF 1.5 המהירות של Back ו-Forward השתפרה?). ערך ברי…
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
מה עושים? ממה נובעת הבעיה? האם חסרה לי תוכנה? תודה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לחלץ קובץ rar שגודלו מעל 4GB ומתקבלת הערה: "Only NTFS files can be larger then 4GB" מה אני אמור לעשות כדי להצליח לחלץ את הקובץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום מחפש תוכנה הבודקת העתקות בין שני קבצים או יותר ב C# או JAVA
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
תחת ההגדרה: compression method אני רוצה שבברירת מחדל יהיה: best איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
היי אני מתכנן להתקין אובונטו השבוע ואני מעונין לפנות מקום ולהכין כונן בשביל זה מצ"ב תמונה מתוך התוכנה - יצרתי עוד 2 כוננים (צמצמתי אחרים כדי ליצור אחד של 20 ג'יג) אני רוצה לאחד אותם לכונן אחד ו....אין לי מושג איך עושים את זה תודה תוספת: כדי להתקין אובנטו צריך fat32? או אפשר ntfs? חייב לעשות את הכונן primery? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 424 צפיות
-
-
עכשיו הבעיה הרצינית התעוררה: אפילו הדיסק המקורי של המשחק לא פועל! כשאני מכניס אותו ומשחק, הוא רושם: Cannot Read A: בטל ביטול מה לעזאזל הבעיה הזאת?! לפי דעתי, כשמפעילים את המשחק מהמחשב הוא מחפש בכל הכוננים את המשחק, החל מA: ועד לD: וE:.. ייתכן דבר כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אשמח מאוד אם מישהו ימצא לי איזה מדריך טוב לפרמוט המחשב. תודה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין למחוק קובץ מסויים מדיסק קשיח NTFS דרך DOS. הבעיה היא שאני מקבל הודעת Access is denied. מה הסיבה להודעה זו וכיצד ניתן להתגבר עליה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם. אולי תוכלו לעזור לי. יש לי קריסות חוזרות ונשנות עם חלונות כחולים. ביצעתי ניתוח קבצי DUMP כמו שהוסבר כאן, וזה מה שקיבלתי (ניתוח של 3 קבצים): אני צריך לדעת מה זה אומר. תודה מראש ושבת שלום. 17.03.2006 ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000008e) This is a very common bugcheck. Usually the exception address pinpoints the driver/function that caused the problem. Always note…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני מעתיק קטעי וידאו מהדיוידי או וידאו ( עם התוכנה Video Jukebox 2.1 ) ואחרי זה אני רוצה להשתמש בקטעי וידאו בתוכנה Ulead videostudio7 רק הוידאו מוצג לי בלי האודיו יש מישהו שיכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
מחפש תוכנת צריבה טובה כגון NERO6 או 7?? איזה מבינהם יותר טובה כי שמעתי שבנרו 7 היא ממש כבדה/מכבידה על המחשב ולא מסתנכרנת טוב עם צורבי די וי די למינהם... יש לי צורב די וי די LG4167B והוא מעולה ואני מחפש מאיפה להוריד תוכנת צריבה טובה..! המלצות בבקשה...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה להכנס לאתר מסוים www.israelbody.org , בתחתית הדף מופיע סמל של משולש צהוב עם סימן קריאה בפנים, יש למישהו מושג מה הבעיה? במחשבים אחרים כשניסיתי להכנס לאתר לא הייתה בעיה. תודה ???
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-