תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שאני מתקין את התוכנה הוא אומר לי להכניס סריאל הכנסתי עשיתי נקסט וזה מה שהוא רושם לי " an incorrect serial number was entered. carefully enter your serial number again." ניסיתי להכניס עוד מלא סריאלים שהם אמורים להיות לאותה גירסה ועדיין קיבלתי אותו הודעה מישהו יודע מה עושים? תודה מראש עומרי
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
פתאום בימים האחרונים לפעמיים שאני מפעיל תוכנה הכי קטנה או מעלה משהו קטן יש איזה קפצוץ מעצבן בWINAMP מה יכולה להיות הסיבה ???
-
- 12 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות נגיד נחנסתי לתוכנה CPU-Z ואני רוצה כאילו לצלם אותה ושהיא תהיה בקובץ בתמונות תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בוינאמפ כשאני שומע שירים זה לא הולך לפי הרצף משיר 1 הוא משמיע את שיר 10 ואח"כ 5 ואז 16 באופן אקראי מה שבראש שלו מה עושים במצב כזה?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יצרתי קובץ IMAGE בעזרת GHOST למחשב עם WIN98 ולאחר בדיקת אמינות התקבלה הודעה כי הוא פגום (המערכת ביקשה להכניס דיסק A:\GHOSTERR.TXT). האם אפשר לתקן את הקובץ או לפחות לפתוח את הקובץ כדי לשלוף ממנו מידע?
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה שלוקחת סקרינשוטים (תמונות מסך)... לא ממשחקים... תודה.
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
המדיה-חרא-פלייר לא פועל לי לא יודע למה, לא משנה עכשיו, אני צריך תוכנה כזאת שמעתיקה את השירים מהדיסק מוזיקה למחשב כמו שיש במדיה פלייר של ווינדוס, אפשר לעשות את זה גם עם ווינאמפ? אולי איכשהו בווינדוס, מה אני עושה?? טוב, אז למי שנתקע בלי מדיה פלייר אפשר לעשות את זה בREAL פלייר החדש...
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום!! יש לי בעיה בהתקנה של כרטיס קול במחשב עם לוח אם של GIGABYTE מדגם GA-8I915P DUO. יוצאת הודעת שגיאה שאומרת לי לבצע הפעלה מחדש או למחוק את הדרייבר. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת והדבר לא עוזר. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אני רואה שהבקשות שלי בדיון קודם היו מסובכות מדי, אז הנה פישוט של הדרישה המרכזית שלי מנגן מדיה - אני מחפש נגן שששומר על סדר השירים לפי שמות הקבצים, כך שקובץ שמתחיל בספרה "1" יופיע לפני קובץ שמתחיל בספרה "2". ב-Winamp, כשאני גורר שירים הם מסודרים לפי השם שלהם בתגית ה-ID3 ולא לפי שם הקובץ, דבר שיוצר סדר השמעה שונה מאשר בדיסקים המקוריים. אני לא מעוניין להשתמש בנגן המדיה של Windows ולא ב-iTunes מסיבות של ממשק משתמש מסורבל בראשון והתקנה של סרוויסים מיותרים בשני. אני כן מעדיף תוכנות חינמיות ופרוייקטים בקוד פתוח. תודה מראש על ההמלצות!
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
בפוטושופ יש חלום ACTIONS ( ב WINDOWS-ACTIONS) מה הוא עושה? תודה :-*
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בטימר שנמצא במערכת ההפעלה Scheduled Tasks טוב השתמשתי עד כה ב WIN2000 ואם תוכנת AUTOIT ועם סקריפט קטן שהיה מזיז את העכבר לנקודה מסוימת במסך מקיש קליק שמאלי ואחר מכן זז הצידה בעיקרון השתמשתי בזה לצורך הקלטה עם תוכנת DR. DIVX אם אני מפעיל את הסקריפט מתוך RUN או הקלקה עליו הוא עובד אבל Scheduled Tasks לא מפעיל אותו כלל הסיומת שלו VBE והדוגמה היא -------------------------------------------------------------------- '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ' ' Example WSH Script (VBScript) ' ' ' ©1999 Jonathan Bennett, jbennett@hidden.demon.co.uk ' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''…
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
יש לי מדפסת LEXMARK P707\700SE עכשיו הכנסתי את הדיסק התקנה שלו ומשום מה הוא לא ממשיך לאחר שאני בוחר שפה... עכשיו חיפשתי הרבה דרייברים שלא עבדו לי,מישהו יכול לעזור לי בבקשה,אני יעריך זאת.
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אז יש לי ולחבר עבדוה בבילוגיה על " הפרעת רעש המטוסים"...... ואנחנו צריך לעשות אתר. אם מישהו יכל לעשות לי עיצוב לאתר (כמו שpyro_man עושה) אז זה יהיה ממש סבבה! משהו כמו זה http://img445.imageshack.us/my.php?image=ofri7of.jpg שיהיה קשור מטוסים או משהו. את התוכן אני יתן לכם בשלבים יותר מאוחרים סומך עלכם :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
פעם נתתם קישור ל TOOL BAR ששימש מילון אנגלי עיברי ב-FF פירמטתי ואני לא מצליח למצואאת אותו קישור ... למישהו יש רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
יש לי גישה לפנטוגרף שפועל ע"י פקודות ממחשב ואני רוצה לייצר איתו בלוקים לקירור המים שאני מכין יש לי את השרטוטים מדוייקים עם מידות ב3D בסקאצ'אפ אבל אמרו לי להכין בשביל הפנטוגרף את השרטוטים על DXF. איזה תוכנה עושה את זה? האם יש פה מישהו שמוכן לעזור לי לעשות שם את השרטוטים? (אם כן אז אני אשלח לו באייסיקיו את כל הפרטים על הבלוקים) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך עושים את זה? האם דרך אקרובט או שיש תוכנה פשוטה יותר? ניסיתי את PDF TOOLKIT ולא הסתדרתי איתה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני יכול להקטין את הרזולוציה של התמונה???
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מה ההבדל בין האפשרויות האלה? מה כדאי אם אני רוצה לראות בDVD?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! המחשב שלי די השתגע, אז החלטתי להתקין אותו מחדש. הדבר היחיד שחשוב לי זה המיילים ששמורים ב-OUTLOOK. הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את התוכנה כדי לייצא את המיילים. מישהו יודע אם יש קובץ של OUTLOOK שאני יכול לשמור ובו שמורים כל המיילים? תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי משהו שאני מחפש אני מחפש תוכנה שתהפוך לי שיר רגיל...לקריוקי שתוריד את הקול של הזמר ו....אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר להתקשר ממנה לטלפונים ואם אפשר גם לפאלאפונים אבל יותר מדקה...כי יש לי כבר תוכנה שאפשר להתקשר ממנה דקה 1 תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מחובר לרשת, ויש איזה משתמש אחד שכל הזמן מציק לי, נכנס לי למחשב ומוריד דברים. בד"כ אין לי בעייה עם זה, אבל רק אם גם המוריד משתף, והמשתמש המדובר מנייק! אני רוצה לחסום אותו, ורק אותו (אולי עוד כמה קרציות). איך אני עושה את זה? תודה. נ.ב: אני יודע איך להעיף אותו באופן חד פעמי (כפתור ימני על המחשב שלי- מנג'-...), אני רוצה לחסום אותו לגמרי.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מסמך WORD האם יש תוכנה שיכולה להוף אותו לקובץ PDF ? אם כן אין היא נקראת?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור image של המחשב שלי ולהפיץ אותו... (כמובן שאני אשתמש ב sysprep) רציתי לדעת עם איזו תוכנה כדאי לי ליצור את ה image? עם Ghost (ועם איזו גירסא) או עם תוכנה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
כל הזמן אני מקבל הודעות באימיול וזה מעצבן וזה נמאס..! איך מבטלים את זה למען השם...
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום חברים לפני כמה זמן עברתי מאאוטלוק אקספרס לאאוטלוק 2003 כדי להלחם יותר בזבל ולגרום לכמה שפחות להגיע לתיבת הדואר הנכנס שלי אך לצערי בייחוד לאחרונה אני מקבל המון דואר לתיבת דואר נכנס ועוד כמה בודדים לתיבת ה דואר זבל, איך ניתן להעביר את כל הדואר זבל לתיבת הדואר זבל הגדרתי שלקבל דואר רק מהרשימה הבטוחה ומידי פעם אני מוחק ישר כי זה יותר מהר ולכן איך ניתן לא לקבל דואר זבל לתוך הדואר הנכנס תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-