תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני אוהב את הItunes, אבל הוא לא תומך בMKV או בDTS והוא טוחן לי זיכרון. אני מחפש תוכנה טובה שמציגה את השירים בפשטות, עם עיצוב נקי, אפשרות להקטנה כמו שעושים באייטונס (CTRL M) ושימצא תמונות של אלבומים גם כמו האייטונס. אבל שיתמוך גם בפורמטים שביקשתי. ניסיתי את Winamp ולא אהבתי. הבנתי שיש את media monkey ואת footbar2000
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מישהוא מכיר תוכנה חינמית?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בתוכנה חופשית שתקליט תזוזות ופקודות מקלדת עם תמיכה בעברית (ע"מ לבצע פקודות מאקרו) דרושה תוכנה חופשית אשמח להמלצות ממי שהשתמש. תודה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
קניתי עכשיו את המארז השלם של חברים בסטימצקי.. את כל 10 העונות.. עלה לי 900 שקל וזה מגיע עם כל מיני שפות תרגום בין היתר גם עברית... האם יש תוכנה שיכולה לקחת את הפרק המסויים שאבחר "ולקרוע" אותו מהדיוידי למחשב עם התרגום של העברית ישירות?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי קובץ שמחקתי מפלאפון משהו כמו לפני 5 שנים הפלאפון בשנים האחרונות לא היה בשימוש (שנתיים - 3) רצוי שהתוכנה תהיה חינמית.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני אוהב את התוכנה הזאת ותמיד משתמש בא אבל אני לא יודע בדיוק מי איזה גירסה זה התחיל אבל היא עושה לי יותר מידי בעיות עם קבצי *.wmv בכללי אני משתמש ב קודקים שך K-LITE בדקתי עם ווינאמפ והסירטונים עובדים מושלם אבל אני לא אוהב שאותה תוכנה גם למוזיקה וגם לסרטים אז מחפש אלטרנטיבה או מקסימום תיקון אם מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לא מצאתי שום דבר נורמאלי. אם מישהו מכיר אודה לו מאוד. תודה!
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
שלום! ברצוני לדעת האם קיימת תוכנה כזו שמהבהבת על פני המסך כמו פליקר לפי קצב המוזיקה המתנגנת ברקע? בנוסף תוכנות המכילות דברים יפים כמו במדיה פלייר, שנעים במסך בעת השמיעה יתקבלו בשמחה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
כאמור, הבקשה בכותרת ההודעה. התודה- מראש! :-)
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
הכותרת אומרת את הכל אבל בכל-זאת אני מחפש תוכנה חינמית ואמינה עם ממשק משתמש נוח לצריבה. בגדול אני מחפש מה שנרו הייתה פעם לפני שהיא התנפחה למימדים לא הגיוניים.
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית והכי פשוטה להפוך כיוון לוידאו שצולם הפוך
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי על roxio משהו אבל לא מצאתי הורדת חינם שלהם. תודה, אופיר
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני בעד תוכנות חינמיות ומשתדל להשתמש רק בהם. עכשיו חיפשתי ברשת תוכנה חינמית ופשוט לא מצאתי. אני תמיד מצליח למצוא תוכנות מצויינות חינמיות בכל תחום אך פה פשוט אני לא מוצא שום דבר. חיפשתי באתר SNAPFILES.com ב כלי דיסק ולא מצאתי שום דבר שעונה על הדרישות אני זוכר שגם חיפשתי פעם ולא מצאתי שום דבר אלא רק תוכנות שדורשות MONEY. אם מישהו יכול להציע לי משהו אשמח מאוד.
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה חינמית לבניית אתרים. אני יודע HTML וקצת JavaScript, ומה שאני צריך זה לא תוכנה שתעזור לי אם הקוד. אני מחפש תוכנה חינמית (אני מאמין שהיא תהיה פשוטה) שתעזור לי עם העיצוב ותקל על העבודה. אני מתכוון שאני יוכל להוסיף טקסט, תמונות, טבלאות וכו' ולהגדיר להם מאפיינים בלי להתעסק אם קוד (גם בגלל שאני בונה את האתר עם עוד מישהו שאין לו מושג ב HTML), פשוט כדי להקל על העבודה עם הקוד. נ.ב כדאי להשתמש ב Composer של מוזילה? הוא נוח? תודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתזהה מתי מחברים למחשב הרדדיסק חיצוני ותבצע אוטומטית גיבוי לתיקיות מסויימות. יש צורך שהגיבוי ישמר במתכונת המקורית כלומר שמבנה התיקיות ישאר בדיוק אותו דבר בגיבוי ויהיה ניתן לגשת לחומר. כ"כ על התוכנה לזהות את הקבצים החדשים שנוספו ולגבות רק אותם. אשמח להמלצות.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש אפשרות סינון תכנים בגלישה באקספלורר או ב-WIN 7?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שחרשתי את גוגל גיליתי שזה יותר קשה למצוא את זה ממה שחשבתי. אני רוצה תוכנה שעושה את זה על המחשב ולא שולחת קבצים אישיים לשרת. כלומר שהיא יכולה לעבוד גם offline. ושיש בה את האפשרות. המרה של מספר תמונות(דפים של מסמכים) מ-jpeg ל-pdf. אפשרות לקבץ את גודל הקובץ. אם אפשר תוכנה שגם יודעת לעשות את ההפך(להמיר קובץ pdf עם כמה עמודים לקבצי jpeg).
-
- 11 תגובות
- 20.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם מחפש תוכנה חינמית להמרת VOB לMPEG2 או רצוי AVI תודה, יהודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר תוכנה חינמית (עדיפות לקוד פתוח) שממירה קבצי PPT לDVD? תודה.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מישהו מכיר אחת כזאת? אם כן, מאיפה אפשר להוריד?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-