תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
צריך תוכנה שמסוגלת לשמור Video Stream מוואלה. ניסיתי הרבה תוכנות, הן עובדות, אבל לא בוואלה, לא יודע למה. אם למישהו יש תוכנה שבדוק עובדת בוואלה אני אשמח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי אתמול את המסנגר החדש 8.689 לאן לעזאזל נעלמו לי כל האנשי קשר שלי שפוט אין שם אף אחד מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, עריכה: אני מדבר על קבצי MPEG ו-AVI , ולא על סרטים בפורמט דיוידי. הבעיה שלי היא כזאת: קניתי נגן MP4 חדש של Archos, וחלק מהסרטים הוא לא מצליח לקרוא כי יש בעיות של מקודדים שבהם הוא לא תומך. ניסיתי כל מיני תוכנות שאמורות להסב את הקבצים ל DivX אבל לא הצלחתי. אני בסך הכל רוצה לדעת אם יש תוכנה שלוקחת כל סרט והופכת אותו ל Divx רגיל לחלוטין ללא שום קידוד נוסף. הדגם של הנגן שלי הוא Archos AV500 אם זה יעזור לכם. תודה, שי.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה למוצר הזה http://allgames.co.il/product.cfm?pid=2252&cat=9&sub_cat=58 ואני לא יודע איפה לחפש(לא קניתי מהחנות הזות וקיבלתי בלי התוכנה) בעיקרון אני צריך שהרטט יעבוד כי כל הכפתורים כבר עובדים בתודה STONE
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
טוב אני במוזה לwallpapers גיבור ילדות-ברוס לי יש גם גירסא בלי השם עם הצהוב אבל בכל זאת מחווה לחליפה ההיא (גם גירסא מוקטנת) [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתוכנה EVEREST Ultimat Edition בפונקציה Sensors מה זה הAUX?? וזה תמיד מופיכ לי על חצי מה טמפ של הלוח... תודה מראש. preadator_008
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
בבקשה אל תגידו לי להריץ חיפוש כי ניסיתי ולא מצאתי כלום... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
נניח שיש לי תיקייה מסויימת המכילה כל מיני קבצים שאני רוצה לחסום את הגישה אליהם ע"י נעילת התיקייה עם סיסמא, כך שרק אני אוכל לצפות בקבצים ולנעול את התיקייה. אני רוצה סיסמא שתשמור על התכנים. מישהו יודע איך לעשות זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
איך מגבים את ה- Extensions? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
בשעה טובה התקנתי windows xp pro x64 והתוכנת צריבה הנוכחית שלי (winoncd 6 dvd editio) לא מזהה את הצורב לעומת זאת הנרו אקספרס כן עכשיו בטח תגידי אם נרו אקסרס זיהתה תשתמש בה... אז ככה היא לא מאפשרת לי צריבת DVD ואני מודע לך שהוכנה הנוכחית שלי ישנה מאוד.. ולכן אבקש את עצתכם לתוכנה חדשה יותר שתזהה לי את הצורב במערכת ההפעלה ותצרוב DVD בדגש על כך. בתדה מראש preadator_008
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום =) ראיתי שפירסמו כמה עבודות בזמן האחרון פה, אז חשבתי לפרסם לביקורת משיהו שעשיתי לפני כ 3 שנים. הכל ב PHOTOSHOT 7. הינה 3 עבודות:
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
המלצות על תוכנת עריכה וקידוד שתתאים לwin xp 64? בתודה מראש preadator_008
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
היי הורדתי את התוכנה בכדי לשלוט על המאוורר (שהוא בעייתי בדגם זה) יש עוד אופציות שאני לא מבין מה לעשות איתם אם מישהו יודע אשמח לשמוע תמונה 1 מהתפריט הזה אני נכנס לאופציות בתמונה 2 (מה הכוונה בחלק המסומן?) + אם יש עוד טיפים לגבי התוכנה-שתפו.... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מתחבר ל- eMule מופיעה לי למטה ההודעה הבאה: Your IP is part of ipfilter.dat file ההודעה הזאת לא מפריעה לי לכלום ב- eMule (לפי מה שאני ראיתי). מה ההודעה הזאת אומרת ומה אפשר לעשות כדי לטפל בבעיה (אם זאת נקראת בעיה)?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שיכולה להקטין תמונות אנימציה דינאמיות או להגדיל מבלי לפגוע באנימציה ללא קשר לפגיעה בגרפיקה ! ההיתמקדות רק לגבי ההקטנה או הגדלה תודה
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום ! סליחה אם טעיתי בפורום השאלה היא יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת מכרטיס רשת לשני איך אני יכול לסנכרן בין שני המחשבים באוטלוק שאם אני מבצע שינו במחשב אחד הוא יוצג גם במחשב השני לדוגמה יש לי יומן פגישות ואני רושם פגישה ואני רוצה שזה יוצג במחשב השני איך עושים את זה ?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
http://rapidshare.de/files/20030296/untitled.rar.html קבלו!!!! צריך לפרמט עם כל זה? מבקש שתורידו ותראו תתמונה
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי אני מתחיל להתענין במחשב מרכזי שישמש בעצם להכל-מרכז בידור בסלון חיבור ראשי לרשת האינטרנט ולרשת ביתית(ממנו כל ההתפצלויות) אין צורך עדיין במפרט אבל חשבתי על 8000 ש"ח +-.(ההתייחסות לתווך של 5שנים של שימוש) 1.מחשב כזה יכול לעמוד בתחרות מול הקונסולות למניהם מבחינת הרצת משחקים? 2.המערכת החדשה של מיקרוסופט שנעשתה בשביל זה מספיק טובה(הכוונה לא לויסטה)? 3.יש מערכות הפעלה אלטרנטיביות לזה? 4.אמולטור זה חוקי? אם כן זו אופציה מספיק איכותית להרצת משחקים של קונסולות? 5.יש רכיבים מיוחדים לשימוש הנ"ל מבחינת חומרה שצריך להתחשב בהם? 6.קירור פסיבי איכותי לכל הרכיבים זה מספיק טוב או בעייתי? תודה
-
- 11 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי בעיה בנורטון אינטרנט סקיוריטי 2005 וכל פעם שאני מתקין אותו זה לא מתקין אותו טוב אז אני צריך את האתר הזה של החברה כדי למחוק את כל השאריות של הנורטון מהמחשב!! אנישים תעזרו לי דחוף!! אני בלי אנטיוירוס עכשיו!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי בעייה כזאת,שאני ניגש לסרטים רק עצם זה שאני ניגש לתיקייה שבה נימצא הסרט יש מופיע לי הודעת השגיאה של ווינדוס (ראה תמונה מצורפת). יש לציין שישנם המון סרטים שזה לא קורה לי. זאת בעייה ספציפית, ויש לציין שהקובץ כנראה טוב. סרט אחד כבר מחקתי כי לא ידעתי מה לעשות סרט אחד השארתי כדי לראות אם אפשר לסדר את זה. תמונה פה בתגובה ולא באתר חיצוני יש פה תמונה למטה של הבעייה. עכשיו כן תגיבו אין פה שום דבר שקשור להורדה, זה סרט שלי פרטי בסדר מלשין ??? תודה מראש לכל תגובה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי בעיה. אני משתמש ב KETAMINE וזה עובד לי מעולה. נתתי לחבר שלי להתקין אותה והוא התקין (בלי KAD - כמוני) וגם בדקתי איתו שהפורטים פתוחים דרך האתר והכל טוב. הפורטים בסדר גמור והכל טוב. שהוא מנסה להתחבר לSERVER מסוים זה רושם לו : the server appers to be dead וזה רושם את זה על כל הסרברים. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת אם יש אפשרות להפעיל דיסק דיודי שיעלה ישר במחשב ברגע שאני מכניס את הדיסק לכונן (במיקום להיכנס לתקיות בשביל להפעיל אותו? ואם כן אז איך עושים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
-
תראו יש לי כרטיס מסך ישן ולא מי יודע מה !!! fx5200 עכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק או תוכנה שהיא בfullscreen אז הוא ישר עושה לעצמו משום מה מזעור וכל פעם שני מנסה להגדיל שוה הוא עושה מזער (לפס של התפריט התחל) עד שאני מצליח זה שנה חשבתי על הכל עדכנתי דרייברים ואין גם זה לא עזר בבקשה תעזרו לי כבר אין לי כוח נמאס אני אודה מאוד למי שיעזור לי!!! תודה.........
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-