עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by oren88,

רציתי לשאול איפה נמצאת (אם בכלל) הכתבה שלכם על הדרייבר Catalyst 6.4 ... מה החידושים \ שינויים בו ואם הוא משפר ביצועים וכו'.. כי חיפשתי באתר ולא מצאתי.. ובד"כ אני רואה כל חודש מן "מיני-סיקור" על הדרייבר עם השוואות לדרייברים קודמים וכו'.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  2. מישהוא מכיר תוכנה חינמית?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  3. אנשים הורדתי את הגירסה החדשה ביותר ועדיין יש לי בחלק מהמשתמשים את הבעיה הזו שפתאום שולחים לי הודעה ואני רואה במקום עברית גיבריש ?? יש לכם רעיון מה הבעיה !?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by ^Z^,

ניסיתי את FDM, והוא פעל לי גרוע [בגלל הfirefox] יש Download Managers חינמיים וטובים לפיירפוקס?

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  5. הנורטון 2006 ממש עצבן אותי, כי הוא חייב אותי לעשות עידכונים של ה-WINDOWS בנוסף לעידכונים שלו ואז הוא כל הזמן הציק לי עם זה... בלי קשר לזה שהוא כבר בטירוף! עברתי לקספרסקי 6, וזה ממש סבבה, כאילו הוא הרבה פחות כבד והוא לא "מתערב" לי בעניינים של העדכונים האוטומטיים והכל.... האם המעבר הזה היה נכון? תודה לעוזרים מראש

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by ForresT,

התקנתי משחק(הגירסה עובדת 100% זאת לא בעייה בקובץ)אני בא להפעיל והוא כותב לי the application has faild to start becous msvcr71.dll was not found.re-installetion may fix this התקנתי את המשחק 3 פעמים ועדיין אותו ארור זה עושה ליט גם את הארור הזה בכמה משחקים שונים עזרה דחוף..תודה

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by Bar1234,

יש לי קאזה כחול לבן לייט בגירסת 2.6 אני התקנתי אותה היום והתוכנה פשוט לא מתחברת לי...!! מה אפשר לעשות? או איך אפשר לפתור את הבעיה? אם מישהו יכול לעזור לי אז בבקשה.... תודה בר....

• 22 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by Bar1234,

שלום... יש לי מקלדת סטנדרטית של PCALL עם כפתורי אינטרנט... כאילו יש אפשרות להשתיק את הסאונד של המחשב... להעביר שירים בווינאמפ, להיכנס לדף הבית וכ'ו.... הבעיה היא שיש כמה כפתורים שלא עושים את העבודה שלהם.... לדוגמא הכפתור שבעזרתו מעבירים שירים בתוכנות השונות לא עובד, גם כפתור ה- PLAY לא עובד... מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? או איך לפתור את הבעיה הזאתי?.... זאת סוג המקלדת: IBM enhanced (101- or 102-key) keyboard שם המקלדת: Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard תודה בר..

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  9. Started by *NightMare,

ראיתי את הפרסומת שלה בסבבה דיסי היא שווה שימוש? אני עכשיו משתמש ב- FastStone, אז מה עדיף מבין השתיים?

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  10. לכל מי שרוצה להחזיר קצת מלחמה לספאמרים זה מאוד פשוט. spamcop.net . תפתחו יוזר חינם ב spamcop וכל דואר ספאם שאתם מקבלים תעבירו דרכו ( אני אסביר מיד מה לעשות ) ברור לי שלאף אחד לא תהיה סבלנות לעשות את זה כל הזמן אבל לפחות בואו נקציב זמן לפניי שמתייאשים. (כמה ימים , שבועיים ...) אחרי שימאס לכם תעבירו את כל הודעות הספאם ל abuse@youre ISP והם ימשיכו משם אני מקווה. בSPAMCOP צריך לעשות copy paste ל full header של ההודעה , אם התמונה או ההודעה מפנה לאתר לעשות copy paste do לאתר בריבוע התחתון ולבסוף לאשר את שליחת התלונה בעמוד הבא. מי שלא יודע איך להוציא full header של ההודעה או כל דבר אחר מוזמן לשלוח לי בפרטי או לשאול כאן ואשמח לענות. ברגע שמצליחים להכניס שרת של ספאמר לרשימה השחור…

11. לקוח מהדיון הזה... אולי יעניין אתכם הדיון המרתק הבא שהיה לי עם עוד מישהו שהתלהב מ-BS גם. במיוחד תאהבו את הסוף של הסיפור. מצטער מראש על האנגלית... תקציר: 500,000 משתמשי BS הולכים לחטוף עכשיו מכת ספאם שלא חוו בימיהם כי קפצו מהר למים הקרים. ציטוט שלי מהדיון עם אותו מתלהב: "I will probably give Blue Security a chance in a few weeks/months when more data is gathered that their methods actually do work in practice and that it's a viable long-term solution."

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by Yaron-Cohen,

אני מנסה להמיר סרט לKSVCD/SVCD...ואני נתקל בהודעת שגיאה שלמטה. אני משתמש בוירטואל דאב 1.6.4 ביילד 23147... עכשיו אני שם פילטרים של (טקסט ושוליים שחורים) אני הולך בעקבות המדריך הזה: http://members.lycos.co.uk/aviv85/Guides/Avi2SVCD.htm מה הבעיה? בהתחלה הוא עושה לי הודעת VBR.. עם האודיו אני עושה ככה...שומר אותו...ואז הופך אותו דרך Nero WaveEditor (בהתחלה הוא תופס איזה 100 ומשהו מגה...ואחרי הוייבאדיטור הוא תופס באיזור ה700).. מה אני עושה לא נכון? למה זה לא עובד לי? בעבר זה עבד..! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  13. שלום אני זקוק לעזרה שלכם המחשב שלי לא מזה את כרטיס הטלוזיה ואני לא מוצא את דיסק התקנה מה שאני יודע זה שיש לו רכיב מסוג philips 713X תודה

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  14. מאיפה אני יכול להוריד את דיסק התקנה של מדפסת HP 5150 כי הוא הלך לאיבוד. תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by x-pac,

מחקתי תקיה גדולה של אמא שלי בטעות ואני מנסה לשחזר אותה עכשיו ניסיתי בכל תוכנה אפשרית לשחזור ואני לא מוצא אותה וגם התקיה הזאת היתה שפרמטתי את המחשב לפני כמה ימים אז עשיתי שחזור קבצים לפני פרמוט ואז זה מראה לי את כל המחשב התקיה היתה בשולחן העבודה ושאני נכנס לDocuments and Settings זה מראה לי שהשם של התקיה של המשתמש הוא המשתמש שלי עכשיו שהוא שם שונה וגם כל הקבצים בתקיה הזאת זהיים לקבצים שיש בתקיה הזאת עכשיו מה לעשות??????????

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  16. Started by ex_,

היי אני לא מצליח להריץ סרטי דיוידי ודיויאקס על המדיה פלייר מישהו יודע איפה אפשר להוריד קודקים חינמיים ואיכותיים? תודה

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  17. שלום, בחודש האחרון אני לא מצליח להכנס לMSN SPACES שלי או של יוזרים אחרים. לא מופיע האייקון של כניסה ל SPACE שלי במסנגר למעלה, וכשאני מנסה לראות SPACE של אחרים אני מקבל הודעה שאי אפשר להיכנס עכשיו ולנסות להיכנס מאוחר יותר : We cant get to this space right now. Please try again later. כדאי לציין שזה קורה רק כשאני משתמש במסנגר (יוזר) שלי וזה קורה על כל מחשב, יוזרים אחרים של מסנגר מצליחים להכנס לSPACES על אותם מחשבים שניסיתי. יש למישהו מושג ?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  18. Started by SV,

היי, עבדתי לפני הרבה זמן עם מאיה 6 והפסקתי לפני הרבה זמן אבל אני זוכר איך משתמשים בה. רק עכשיו אני צריך לעשות בה משהו ואני לא יודע איך. בסרטי סטאר וורס תמיד יש את ההתחלה עם הטקסט שרשום בסגנון הזה.. ואני עושה את זה עם תוכנה אחרת ועם זה אין לי בעיה. אבל אחרי הטקסט זה תמיד המצלמה זזה ואז רואים איזה כוכב כזה גדול בצורה מגניבה. עכשיו אני עשיתי מודל של כוכב LOL ואני צריך עכשיו לשים עליו איזה תמונה או מטריאל אבל שיראה כמו כדור הארץ אז אם יש כזה מובנה במאיה 6 תגידו לי ותסבירו לי איפה ומה ההגדרות שלו ואם לא אז אני ייבא תמונה אבל אני צריך איזה מדריך כדאי שהמטריאל ישב בדיוק על הכדור וזה ייראה אמיתי לגמרי.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by ITSIK86,

יש איזה אתר ספציפי שגלשתי בו עד היום בלי בעיה והיום פתאום שאני בא להכנס אליו אז הדפדפן רושם לי Unauthorized IP address. האתר לא נותן להכנס אליו יותר,אין גישה לאייפי שלי להכנס לאתר מה אפשר לעשות בכל זאת כדיי להכנס לאתר?

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  20. טוב אז ככה הבעיה היא שההורדה אצלי איטית! עשיתי המחשת מהירות דרך האתר של בזק וזה מוריד לי הרבה פחות ממה שזה אמור להוריד. (יש לי אינטרנט 1.5 מגה) אוקיי התקשרתי לבזק אמרו לי שזה וירוסים עשיתי סריקה עם NOD32 עם קספרסקי ועדיין הבעיה ממשיכה. כמובן שלא פועלת אצלי שום תוכנת שיתוף הסרתי עוגיות רוגלות עשיתי סריקה עם ad aware לא עזר =\ למישהו יש פיתרון לבעיה אני אשמח מאוד תודה מראש עומרי

• 17 תגובות
    • 956 צפיות
  21. עכשיו הוא חסם לי את האימיול ואני רוצה להוריד שירים והוא לא נותן לי להתחבר לשום שרת מה אני עושה ?

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  22. אני מחפש תוכנה שאני יוכל להטמיע את התרגום לקובץ AVI וכל שאר סוגי קבצי סרטים מבלי שלאחר ההטמעה אני יצטרך לצרוב את הסרט יותר פשוט אני רוצה להטמיע לכל הסרטים שלי שעל המחשב תרגום לצמיתות

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by eli_a2006,

מחפש תוכנה שחותכת שירים תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  24. שלום, אני משתמש ב FireFox ורוצה לחסום איזשהו אתר ואני לא יכול לחסום אותו דרך הקובץ Host (פרטים בהמשך) חברה שלי כל היום משחקת באיזה משחק שנקרא Bubles, זה נחמד אבל היא כל היות משחקת בזה!!! אני יודע מה כתובת ה IP של ה Web Page שמפעיל את המשחק ואני רוצה לחסום אותו. חברה שלי מכירה את האופציה של חסימת אתרים דרך הקובץ Host אז אם אני אחסום את האתר משם היא תעלה על זה... איך בכל זאת אני יכול לחסום את האתר :s05: ??? :s05:

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. כשאני עושה סריקה בNOD32 מופיעים לי הרבה שורות כחולות, כמו בתמונה.. http://img226.imageshack.us/img226/9272/10dt3.jpg רציתי לדעת מה הם אומרים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 454 צפיות

דיונים חדשים בפורומים