תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין קניה של ה - 7600GS עם הקירור הפסיבי של לידטק מפלונטר ב737 ש'ח (כמו שהמליצו כאן) ובין אותו כרטיס של אסוס שכולל אפשרות לכידת מסך למשחקים ועוד כמה תוספות - 950 ש'ח בKSP. בקיצור השאלה שלי היא כמה תעלה לי האפשרות של לכידת מסך בנפרד, האם היא מבוססת על חומרה או תוכנה, ואם פתרון כזה (אם יש בכלל) יכול להתאים גם כדי ללכוד זרימת וידאו באיכות גבוהה. תודה מראש ותודה על התשובות הקודמות
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מקבל שגיאת VBR ואני לא יכול לטעון את הסרט לTMPGEnc... מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
1. בצעתי כנסיון, שליפת וידאו מ-dvd בפורמט AVI כאשר בחרתי כמקודד את mpg2. הפעולה נעשתה באמצעות הריפר של xilisoft. המחשב שאיתו אני עובד אינו מחובר לאינטרנט (סביבת חלונות 64bit). אף אחד מנגני המדיה הפופולאריים (windows media, real player, quicktime) לא הצליח להציג את הוידאו בטענה שחסר מקודד מתאים. לאחר חיפוש קצר פניתי לאתר codec-downloal.com והורדתי משם מקודד שאמור היה להתאים, אך גם התקנתו לא עזרה. ניסיתי לנגן את קובץ הוידאו על מחשב שמחובר לאינטרנט כדי לנסות ולאתר מקודד באופן אוטומטי, אך גם זה לא עזר. נגני המדיה לא איתרו מקודד מתאים (וגם לו היה נמצא, זה היה מתוקן באופן אוטומטי ללא יכולת העברה למחשב אחר). מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעייה (בלי להתקין חבילות מנופחות של מגה מקו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שהייתי משתמש במאחה דיסק הרגיל של הXP זה היה לוקח איזה חצי שעה ככה וגם בתוכנה Perfect Disk!! אבל עם Diskeeper זה מסיים את האיחוי אחרי 10 דקות גג!! למה זה ככה??
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי P3 עם WIN98SE ועם GEFORCE NVIDIA 200MX SDRAM כשאני מתקין את הדרייברים שלו מהדיסק אז הכל תקין אך כשאני מתקין מחדש או משדרג את הדריברים שלו מהאתר של NVIDIA אז תמיד יש לי הודעת שגיאה בעת כניסת המחשב מחדש לוינדוס: error loading nvcpl.dll אז אמנם הקובת היה חסר אך חילצתי אותו מקבצי ההתקנה ושמתי אותו שם, אך ההודעה חוזרת על עצמה!! מדוע? (למרות זאת כרטיס המסך עובד מעולה) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מה עדיף? אני צריך תוכנה לא כבדה וטובה על מה ללכת מבניהם
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי איזה 130 GB של מוזיקה ואין לי כוח לעשות העתק הדבק יש איזושהי תוכנה שתתן לי את כל הקבצים שבתקיות והתקיות המשניות לקובץ טקסט???? תודה מראש!!! :bash:
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לא מזמן הורדתי Internet Explorer 7 ויש לי שתי בעיות עיקריות איתו: 1. אני רוצה להוריד את שורת הכתובת מתחת לתפריט הרגיל. איך אני עושה את זה? 2. אני לא מצליח להחליף בין השפות באמצעות shift + alt. איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם.... אני ישמח אם מישהו יענה לי על השאלה... איך אני יוצר קובץ GIF (תמונה) שזה יהיה כמו סירטון ושזה יהיה בזה קול? תודה מראש לכל מי שעוזר לי
-
- 21 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
התקנתי את חבילת האבטחה של קספרסקי (KIS 6), ויש לי בעיה עם המזהה שלי ב-Emule. ניסיתי לפתוח פורטים ולהגדיר כמה דברים אך ללא הצלחה. אני לא בטוח שהפתיחת פורטים שעשיתי טובה או נכונה.. מי שיש לו טיפה מושג מה יכולה להיות הבעיה או יודע כיצד לסדר את הבעיה ולהחזיר לי High ID בבקשה שיעזור לי, אני שובר את הראש כמעט שבוע. אנא מכם תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
התוכנה מפעילה את אובונטו לינוקס. אני יכול להפעיל מערכת הפעלה אחרת ? איך ? בהוספת תוכנייות {?ADD PROGRRAMS} אני אמור להתקין תוכנות (בVMWARE)? אני לא יכול ,צריך סיסמה... או שאי אפשר , כי המערכת לא מותקנת בהארד דיסק?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שמשמש לאינטרנט בעיקר למחשב יש לוח אם של אינטל intel desktop 850 GB הלוח יצא מזמן מהייצור ובאתר של אינטל אין תמיכה של דרייברים ב WIN XP PRO השאלה הנשאלת האם כדאי להתקין את הדריברים של WIN XP HOME EDITION :s05: על WIN XP PRO או שזה יגרום לבעיות\תקלות במערכת תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
עזרו לי אנשים חכמים, הפכו את חבורבורותיו של אחד הנמרים! אני רוצה ש אחד מן הנמרים יההיה שחור עם חברבורות לבנות באותם גוונים כמו עכשיו רק הפוך! [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! כיום אני משתמש ב-firewall של WinXP - SP2 + כל העדכונים של מיקרוסופט ואנטי-וירוס של "avast!". רציתי להתייעץ עמכם אילו תוכנות פיירוול ואנטי-וירוס כדאי להתקין? האם כדאי להחליף? שמעתי ש-Kaspersky ממש אנטי-וירוס חייתי, אבל לא ממש התקנתי אותו - האם הוא "חופר בשכל" הרבה? אילו טובים עוד יש? האם כדאי להתקין שפיירוול שונה? אני זקוק למשהו חינמי, לא כבד ושיעשה את העבודה בשקט וביעילות! מפרט: P-4 2.6GHz HT 512MB DDR 400MHz WD 160GB 7200RPM 8MB cache תודה רבה לכל עוזר!
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לפי כמה חודשים התחלתי להוריד משחק ב utorrent וזה הגיע ל3.4 אחוז. אבל שרואים את המקום שאלין המשחק התחיל "לרדת" הוא כבר הגיע שם למשקל המלא של הקובץ. עכשיו אני פותח את ה utorrent ועדיין כתוב לי את המשקל המלא, כאילו הקובץ כבר הסתיים אבל בתוכנה מראים שהוא עוד בהורדה. ד"א עשיתי בדיקה קטנה ועשיתי העתק לקובץ ושעשיתי הדבק לקח לו 4 דקות להעתיק את כל הקובץ ובישביל 3.4 אחוז מתוך 3.7 ג'יגה זה הרבה מאוד זמן, זה בקושי כמה מגה פשוטים.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום חברים, כאשר אני מקבל מייל דרך אתר וואלה (מייל פקטיבי לאתרי משחקים וכו') אני מקבל אותו בעיכוב של עד 20 דקות. כעת עברו שעתיים מאז 2 נסיונות שליחה שלי והדואר לא מגיע. רוקנתי את כל המחיצות כלל סל אשפה שגם ככה תפסו רק 8 מ"ב מתוך 3 ג'יגה ובכל זאת הדואר לא הגיע. האם ידועה לכם הסיבה לעיכוב וכיצד ניתן לרענן את רשימת הדואר ע"מ לקבל את ההודעה ?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי בעייה שיש לי בסביבות ה 70 מעודפים ולפעמים שאני מחפש איזה אתר לוקח לי משהו כמו חצי דקה ויותר ואי אפשר למצוא אתר לפי סדר האותיות כי לפעמים המילה הראשונה במעודפים היא לא שם האתר אז אני מחפש תוכנה שאני ילחץ על מעודפים היא תציג לי שורה כזו (בסגנון של החיפוש כאן באתר) למלות חלק מהמילה של המעודף והיא תמצע לי אותו.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
- לכרטיס אין דרייבר מצורף - לא כתוב על הכרטיס השם של היצרן שלו מה שכתוב עליו זה RH1394-A006 ומתחת כתוב בקטן 94V-O ובנוסף הוינדוס מזהה אותו כ 1394 Net Adapter ומוסיף 'סימן קריאה' לידו במנהל ההתקנים הוא נמצא תחת קטגוריית מתאמי רשת ונותן שגיאה: "אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10)" ואם זה עוזר אז הוא נקנה מאתר www.e-buy.co.il לפני כחודש ב 55 שקלים (אולי למישהו יש את הדרייבר שלו). (ניסיתי ליצור קשר עם האתר אבל אני חוזר רק שושים והם לא עונים למיילים שלי). [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאני אוכל לרשום בה דברים שאני צריך לאותו זמן.. כלומר נגיד ואני אצטרך לכתוב מספר מאוד ארוך והוא נמצא לי במקום מסויים במחשב, אז במקום לגשת למקום הזה במחשב, פשוט לכתוב את המספר הזה בחלון מעל לסרגל המשימות, שיישאר שם עד שאני אחליט למחוק אותו או לשנות אותו למשהו אחר.. אני פשוט עוסק בבנייה של אתר ואני מבצע הזמנות עם מספר כרטיס אשראי שנמצא במסד על המחשב (סתם מספר כרטיס אשראי.. לא שלי או משו כזה ) וכל פעם אני צריך להעתיק אותו מהמסד שלו כדי להכניס את זה לאתר אצלי על מנת לעשות הזמנה.. וזה קורה הרבה פעמים.. אז חשבתיש זה יהיה נחמד שתהיה תוכנה כזו, תמיד אפשר לפתוח את ה notepad או שיחה באיי סי בשביל זה.. אבל חשבתי על משהו קצת פחות גדול ומציק.. תודה למי שימצא משהו כזה
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית... ובמחשב השני...מותקן נורטון אינטרנט סיקיוריטי... וכאשר הפיירול מופעל.. המסנגר לא מתחבר... ושהפיירול מכובה הוא כן מתחבר אז לפי מה שהבנתי צריך לפתוח את הפורט של התוכנה אז אם מישהו יודע מה הפורט...הודה לו מאוד תודה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שאלה לגבי אופיס 2007 יש אפשרות להוסיף בדיקת דקדוק בעברית? אם כן איך? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרגו אותנו עם הבילבול קישקוש הזה. ציטוט מ-YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3254990,00.html
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
איזה אחד עשה כמה סירטונים וקיבץ אותם בRAR.הינה: http://rapidshare.de/files/21153828/Uroki_bystrogo_skachivaniya_kinozal.ws.rar זה שוקל בסה"כ 6.5MB אבל כשאתה פותח אותם זה שוקל 300MB.מישהו יודע איך הוא עשה את זה?איך אפשר לקבץ ככה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום, אתמול התקנתי את חבילת האבטחה של קספרסקי 6 ולאחר מכן ניסיתי להפעיל את האימיול וגיליתי שפתאום יש לי Low ID. ניסיתי לשחק שם עם האיפשורים השונים, קצת משחקים עם הפורטים.....לצערי הרב ללא הצלחה.... פליז מי שמכיר את התוכנה ויודע איך לקנפג אותה ולהחזיר לי High ID אני נורא אודה לו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מנסה לראות את ערוץ 10 דרך השוא"ש ושומע רק קול אני כן מצליח לראות אותו דרך האקספלורר מה לעשות? דרך אגב, הייתי רואה אותו בשוא"ש. לא שיניתי דבר. ופתאום אי אפשר.
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-