עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קובץ סרט או לירואת באינטרנט מחשב ניטקע פעם העכבר זז ופעם לא ואי אפשר לילחוץ על כלום גם לא במיקלדת חיבים לעשות restart בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  2. וכו' וכו'... אני מחפש שם של תוכנה כזאת.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by yotam360,

שאני פותח את מנהל המשימות explorer.exe עובד כל הזמן אפילו שאני מדליק את המחשב ולא פותח כלום. זה אמור ליהיות ככה??

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  4. Started by parker8,

איזה תוכנה נחשבת למומלצת? אני מחבר את המצלמה הדיגיטלית שלי בחיבור Fireware ורציתי לדעת איך אני מעביר את התוכן על ה-MINI-DV למחשב... בעזרת איזה תוכנה מומלץ לעשות זאת? תודה לעוזרים מראש נ"ב יש לי את PINNACLE STUDIO PLUS 10, יש אפשרות בעזרת התוכנה לעשות את הפעולה הזאת? אם כן, יש איזשהו מדריך, או שזה קל?

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  5. Started by Xilver,

<--... שימו לב למונה ההודעות... אני נוב! לא סתם, אני חדש באתר והגעתי אליו כתוצאה מקריאת עיתון "עסקים" ב"מעריב" והייתה שם כתבה קטנה על האוברקלוקינג שהחלטתי להתחיל ללמוד אבל שוב, אני אציג את עצמי קוראים לי עומר ואני אוהב לשחק בפוטושופ הבאתי לכם שלושה חתימות שלי לפני שלושה חודשים בערך... כיוון שאין לי חתימה חדשה להציג לכם, למרות אני חושב שאכין אחת בזמן הקרוב כדי להראות לכם את הרמה שלי עכשיו... (למעוניינים- WOW שואב לכם כל רגע פנוי) עכשיו- לחתימות: הראשונה... שהיא ממש ממש ישנה לפני מעל חצי שנה לאיזה אתגר בפורום (מצאתי אותה ביחד עם השאר) השנייה... שהיא לפני כשלושה חודשים גם לאתגר ואחרונה חביבה והכי חדשה שלי תגובות

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  6. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? למישהו יש אולי פיתרון? יש סיכוי שסבב העידכונים האחרון של מיקרוסופט דפק לי את ההתחברות אבל לא הצלחתי למצוא שום הערות על העניין. ב-Hotmail.com עברתי לשירות Live Mail הנסיוני של מיקרוסופט. ויש לי פרופיל של .NET ויתכן שזה גם קשור לעניין.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by overload,

אני יודע שאזה לא התחום החזק פה אבל בכל זאת אולי מישהו מבין. לפוסטר בגודל 100X70 סנטיממטר שאני רוצה להדפיס מתמונה במחשב מה הוא הDPI המומלץ להדפסה? האם 240DPI נחשב איכותי לפוסטר?

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. אפשר לדעת אם אני נמצא ברשימת האנשים שאצלי ברשימה ? אולי ע"י תוכנה חיצונית ?

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  9. Started by b127,

אני רואה את הוידיאו אבל רק בארבע צבעים בערך קצת קשה להסביר את זה אבל איזה דרייבר עדכון תוכנה או קודק אני צריך בשביל זה? זה קורה בכל פעם שאני מנסה לצפות בקטע וידאו ברשת. כשאני מוריד וצופה דרך הWMP זה בסדר. ולא נתקלתי בשום סרט שלא עלה לי רגיל מהמחשב שלי.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  10. Started by generalA,

נתקלתי בבעיה בצריבת תקליטור מקורי, ע"מ שהדיסק יישאר בחיים. הבעיה היא כזו: במהלך הקריאה מן התקליטור המקורי הוא זורק לי את ההודעה בקובץ המצורף... מה עושים? יש לקחת בחשבון כי הפעלתי ברקע ע"מ שלא יהיו בעיות את התוכנה AnyDVD אך למרות זאת זה נתקע. כאילו ומדובר ב- Bad Sector אבל בוודאות הדיסק ללא שריטות או משהו כלל. איך מתגברים ומה עושים??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  11. קנייתי נייד חדש, עם 80 גיגה. רציתי לחלק אותו ל 2, 60 ו 20. הפעלתי את הרטישין מגיק 8, וחילקתי. נתקלתי בבעיה- הכונן שחולק, רואים רק את C, וE השני במצב "מוחבא". ניסיתי להפוך אותו לזמין אך ללא הצלחה, אולי בגלל חוזסר הידע שלי בתוכנה הזו ספציפית... ניסיתי להפוך ביניהם, כלומר מה יהיה מוחבר ולא לא, אתחלתי ועכשיו ה XP לא עולה בכלל! מה אני עושה? זקוק לעזרה דחופה למי שיכול לעזור עוד עכשיו... תודה רבה. בד"כ אני מחלק דיסקים רגילים ע"י כלי ניהול של המערכת, ע"י חיבור הדיסק קשיח למחשב אחר. פה זה נייד וזה שונה...

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by ryu,

כשאני מנסה להוסיף סרט משלי (קליפ כאילו לסרטון שאני יוצר) נגיד אז הוא רושם ליUNSPECIFIED ERROR ולא משנה איזה סרט ניסיתי להוסיף לו שמה הוא לא קיבל אותו... כל מיני סיומות לא שינה שום דבר.... ניסיתי להוריד מהאינטרנט גרסה חדשה של זה ... אותה שגיאה... מכירים את זה?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by shlomom,

שלום, האם אתם מכירים תוכנה טובה להפעלת קריאוקי במחשב. אם אפשר שירים בעברית ואנגלית (אם בכלל יש הבדל?), רצוי חינמי כמובן. מאיפה משיגים שירים לקריאוקי?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  14. אני יודע שיש תוכנה כזאת שמדמה רשת בין שני מחשבים ששניהם מחוברים לאינטרנט... כאילו לא שהם אחד ליד השני אלא ששניהם מחוברים לאינטרנט ממקומות שונים והתוכנה מדמה כאילו שתי המחשבים מחוברים ברשת... אני צריך את התוכנה כי אני רוצה לשחק אם חבר במשחק רשת אחד... מישהו יכול לתת לי את השם של התוכנה?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by Bose,

יש לי בעיה עם הווינאמפ, אני מנסה לפתוח אותו ואת התוצאה אתם יכולים לראות בפרינטסקרין. שלחתי דו"ח שגיאות כמה פעמים ולא עזר בינתיים, סגרתי תוכנות, הורדתי את הגרסה האחרונה ועדיין הווינאמפ מסרב להפתח. למישהו יש פיתרון? בבקשה, אני נואש, אני נאלץ להשתמש במדיה פלייר :-[ [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  16. Started by Satlan,

חברים קורה שאני מוריד נגיד קובץ מביטורנט אז הוא כזה מפוצל להרבה חלקים שבתוכו יש ראר או סוג קובץ דומה גדול אני עכשיו עם קובץ ראר של 1.5 גיגה ואני רוצה לפצל אותו, איך עושים את זה? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  17. שלום אני משתמש ביוטוררנט בגירסא החדשה, יש לי מקום פנוי ב2 כוננים בכל כונן 10 גיג'ה פנוי. אני שם להורדה קוסץ של 4 ג'יגה והם רושמים לי שאין מקום פנוי בכונן. למה?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  18. צריך תוכנה טובה לניקוי הרג'יסטרי. יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  19. עכשיו הוא מראה כל פעם שהוא נמחק אבל אחרי סריקה חוזרת הוא מוצא אותו כל הזמן שוב..... על מה אתם ממליצים ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  20. Started by Xilver,

חתימה חדשה, לאתגר בפורום:

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  21. Started by Xilver,

זה התחיל בנסיון לעשות חתימה עם תמונה לא מוצלחת, התקדם לניק מרשים, רקע מתאים ומברשות במקום... ואז הגיעה המחשבה- "בוא נוציא את התמונה מהדבר הזה... ותראה למה זה הופך- סמל אישי שלך "! הנה הוא, במלוא הודרו: http://img227.imageshack.us/img227/4900/xilvercopy54ws.jpg תגובות.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Yugix,

אוקי, אני משתמש בקלינט Azureus יש לי רשת ביתית וזה מאיט מאוד את ההורדות. אני מעוניין לפתוח פורטים ואני לא יודע איך? וגם אני לא יודע מה הפורט של התוכנה, אלה עם כן זה המספר הזה שמופיע בהגדרות. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by NiTRo37,

אני עומד לפרמט עוד מעט , ורוצה לגבות את המועדיפם שיש לי בפיירפוקס(יש לי ממש המון מועדפים, ולא הייתי רוצה לאבד אותם). השאלה שלי היא היכן ממוקמים המועדפים של FF? תודה רבה לעוזרים ;D

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  24. אני לא יודע איפה לפרסם את זה אז פתחתי את זה פה... תעבירו אם צריך... אז ככה, יש לי שלושה קובץ MPG שאני רוצה לקודד ל AVI בדחיסת XVID. לאחרש שקודדתי אותו ל AVI בדחיסת XVID, אני מגלה שיש דיליי בין הסאונד לתמונה בקובץ. הפתרון לבעיה זו אמור להיות פשוט לכאורה אם הדיליי היה קבוע. אך אצלי בתחילת הקובץ אין דיליי כלל והפער בין הקול לתמונה נפתח ככל שהזמן עובר. ניסיתי אינספור שיטות דחיסה לווידאו ולאודיו, אך כלום לא עוזר. בחיפושי בגוגל מצאתי נושאים שעוזרים לפתור בעיות עם דיליי קבוע, מה שלי אין. אשמח שלמוע הצעות לפתרון או הפניה להודעה בפורום מחו"ל שם הייתה אותה הבעיה והיא נפתרה. תודה!

• 0 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים