תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מאחר ואני מחבר את הנייד כמודם למחשב וגולש דרך חבילת הגלישה, רציתי לדעת אם יש כזה דבר דפדפן שמכווץ דפים.. שהגלישה תהיה יותר חסכונית... רצוי שהוא יחסית יהיה קל - מאחר ומדובר בנטבוק עם אפשרות ללשוניות... במידה ולא קיים כזה דפדפן, איזה דפדפן הכי מומלץ בהתאם לדרישות אילו ? תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם חג שמח קודם כל אני מחפש דריבר טוב למשחקים בעיקר כמו counter-strike שיעבוד לי חלק וטוב אם למישהוא יש אז בבקשה כרטיס מסך fx5900xt12mb(MSI כרגע משתמש בה 77.77 של nivdia
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
זה השם המלא: VIA AC'97 Enhanced Audio Controller
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מחפש דריבר broadcom bcm4310 usb controller למחשב נייד של דל 1014 מערכת הפעלה XP SP3 אני משתגע כבר יומיים שלמים חיפשתי בכל מקום בכל האתרים שרשומים בלנקיה באתר של broadcom באתר של דל ואני לא מוצא קיבלתי את המחשב עם מערכת הפעלה אובנטו 8.10(סוג של לינוקס או משהו כזה) ואיתה הכל עבד ואז פירמטת את המחשב התקנתי את ה XP ועם ה XPלא עובד האינטרנט האלחוטי במנהל ההתקנים מסומן סימן שאלה על 2 התקנים בקר רשת ו USB DEVICE ואני לא מוצא את הדריבר (ניסיתי גם הרבה דריברים אחרים) אז התקנתי שוב את האובנטו מבלי להתקין את הדריבר ושוב הכל עובד מה לעשות איפה אני מוצא את הדריבר אני רוצה להשתמש בXP תודה תודה תודה תודה
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מחפש דריבר ךויסטה: VIA OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller אני לא מוצא ברשת... צודה!
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך FX5200 128 מחשב 32BIT!! עם הפשר שהדריבר יהיה בעיברית תודה ענקית לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מחפש המון זמן ולא מוצא תדרייבר לכרטיס טלויזיה pinnacle pctv
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד ישן עם WIN 98 SE עליו. הוא מסרב בכל תוקף לזהות לי דיסק און קי (FLASH DISK) של יצרן סיני (אים לי דרייבר). מחפש דרייבר גנרי. לפי מה שמצאתי הקובץ נקרא: Generic Native 98SE USB Driver. אך לצערי לא מצאתי אותו בשום מקום. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש לי מצלמה QuickCam Pro 4000וLogitech אני לא מוצא דריבר למצלמה הדיסק נעבד לי ...... משהו יוכל למוצא לי אני כול היום מחפש דריבר באינרטנט ולא מוצא תודהה יום טוב...
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלומות , איבדתי את הדיסקט עם הדריבר אז אם למישהו יש את הדריברים (לא מהאתר של קריאטיב הם לא עובדים) שיצור איתי קשר באיסיקיו 18041102, תודות !
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי את המצלמת וידיאו אבל הדירבר שלו לא נתמך בויסטה ואני לא מוצא אני צריך עזרה בבקשה Sony Handycam DCR-TRV245 Digital-8 Digital Camcorder דגם המצלמה
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
^ שלום. חרשתי את הרשת ולא מצאתי. עכשיו תורכם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה של avermedia מסוג m168-n. הוא כרטיס ישן. לא מצאתי את הדריבר שלו באתר היצרן וגם לא בגוגל. מישהו יכול להביא לי הורדה לדרביר תודה
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש את הדרייבר הכי חדש לכרטיס מסך EVGA 7600GT NVIDIA. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE 7300GS ואני לא מוצא את הדריבר המתאים לויסטה. (לXP יש לי) בבקשה עזרו לי למצוא את הדריבר. רותם
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
באתר הבית שלהם לא מצאתי Sound Blaster 16 אפשר בבקשה קישור להורדת הדריבר
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום התקנתי כרגע windows 7 על המחשב הישן שלי. במחשב יש כרטיס רשת פנימי - 3com etherlink xl 10/100 pci עד עכשיו הייתי עם windwos xp והוא זיהה לי את הכרטיס באופן אוטומטי ללא צורך בדריבר. אבל ב 7 הוא לא מזהה לי את הכרטיס באופן אוטומטי. חיפשתי באינטרנט דריבר לכרטיס הנ"ל אך בשום מקום לא מצאתי. מה ניתן לעשות? או לחלופין, אפשר קישור לדריבר? תודה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי מדפסת HP מסוג psc 1215. הדריבר שאני מקבל עם המדפסת, כלול בתוכו עוד מספר רב של תוכנות שהוא מתקין אוטומטי. הבעיה היא שהמחשב שלי דיי ישן, והתוכנות האלה ממש כבדות ומאיטות את המחשב בצורה ניכרת :-[. האם אפשר למצוא ברשת רק את התקן הדריבר שמזהה את המדפסת בלי כל התוכנות המעצבנות האלה?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הדגם CT6840 חברה - CREATIVE בכול העולם ואחותו חיפשתי ולא מצאתי אם יש פה צדיק שיעשה נס ויביא לי את הדריבר שתבוא עליו ברכה תודה למתעניינים ןלעוזרים
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרייבר של מצלמת אינטרנט GPT אני לא יודע דגם אני לא מוצא שום דרייברים שלהם בכללל עזרה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
חיפשתי בכל המקומות ואין אם אפשר קישור להורדת שיתאים למערכת הפעלה xp אני יודה לו מאוד בבקשה זה דחוף
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המון זמן driver למצלמה הזאת ולא מוצא אשמח לעזרה למערכת הפעלה xp
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אממ חבר שלי קנה מצלמת רשת של סילבר ליין מדגם בsilver line i-cam 130 pc camera usb ואח שלו לקח את הקופסא של המצלמה עם הדריבר לחו"ל והאח יחזור רק עוד כמה חודשים האם למישהו יש את הדריבר או יכול בבקשה להביא לי? זה ממש ממש חשוב! תודה רבה לכל מי שינסה לעזור
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הכל בכותרת
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-