עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shloosh,

שאני מתקין את התוכנה מופיע לי בהתקנה ההודעה שבתמונה תמיד שזה מופיע אני מתקין ויש ריסט ואחרי זה ההתקנה ממשיכה והכל עובד... אבל הפעם זה כאילו לא מתקין את הדבר הזה וכל פעם עולה ומנסה עוד פעם להתקין ועוד פעם להתקין ועוד פעם להתקין... מישהו יודע מה הבעיה? אני עם ווינדוס 64 ביט...ויש תמיכה של התוכנות ב-64 ככה שזה לא זה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by dududs,

האם boot disk של ghost2003 יכול לשחזר גם קובץ שנוצר מגירסת ghost 9 ? ואם לא איך אני יוצר boost disk בגירסת ghost 9 ? תודה מראש, דודו.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by Aviv C,

לפני כמה זמן התקנתי תוכנה ולאחר מכן רציתי להסיר אותה אבל לא הצלחתי. ניסיתי את כל האפשרויות: דרך הוספה או הסרה של תוכניות, דרך קובץ ה- uninstall של התוכנה, במצב בטוח את שתי האפשרויות שהזכרתי מקודם, עשיתי repair לתוכנה (כמו התקנה מחדש). שום דבר לא עזר. כל פעם באה לי הודעה כמו בקובץ המצורף. מה אני צריך לעשות כדי להסיר את התוכנה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  4. Started by yuraxp,

בתוכנת סנדה יש יצוג של טמפרטורת POWER/AUX TEMP זוהי טמפרטורת הספק לא? אם כן איך הלוח האם מקבל נתונים מהספק?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  5. כמו שכתוב למעלה אני מחפש תוכנה שתקטין את כל התמונות ביחד לא מבחינת גודל אלא נפח...לא אחד אחד אלא כולם ביחד.. תודה מראש אליאב..

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  6. Started by timac,

איך אני יכול להעביר רשימה של אנשים מאי סי קיו אחד לאחר??

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  7. איך אני מעביר את המועדפים שלי מפיירפוקס לאקספלורר? ואיפה בכלל נמצאת תיקיית המועדפים של פיירפוקס?

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  8. Started by kobibo,

אני יודע שישנם לא מעט תוכנות כאלו שמסירות זבל מהמחשב ומפנות יותר מקום בדיסק. אודה להמלצה לתוכנה טובה כזאת שגם יודעת מה למחוק .

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  9. האם קיימת תוכנה כזאת? שאני אקח תמונה ויהיה אפשר להמיר אותה לאייקון? לא משנה חינמית או לא... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Coca Cola,

אממ היה לי היום משעמם אז סתם נכנסתי לפוטו וחשבתי איך אפשר לעשות לשפר את התמונה אז הוספתי משפטון 8) למי שלא עובד : http://img146.imageshack.us/img146/2175/fatguy5az.jpg

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  11. האם קיימת תוכנה כזאת? שאני אקח תמונה ויהיה אפשר להמיר אותה לאייקון? לא משנה חינמית או לא... תודה לעוזרים מראש *לנעול* בטעות נשלח לי פעמיים...

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  12. Started by badmama,

ערב טוב, אני מעוניין לגבות את המייל שלי באאוטלוק אקספרס לקראת פירמוט קרוב. הצרה היא שברגע שאני נכנס ל EXPORT--->MESSAGES, המחשב רושם לי על איזו תקלה עם MAPI! מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by dvvon,

כשאני פותח תתוכנה אז היא נפתחת אפשר לשמוע אבל אני לא רואה את הנגן עצמו ואת הוידיאו זה כאילו מתחבא בצד ימין בצד כזה איך אני פותר את זה?

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  14. יש לי אוסף גדול של קלטות אודיו ואני מעוניין להעביר ולשמור את תוכנן במחשב בפורמט MP3. יש לי כבלים מתאימים להעברה ואני מחפש שני דברים : 1. תוכנה חינמית להעברה ולשמירה במחשב 2. תוכנה שיכולה לזהות האם כרטיס הקול מקבל את האות או שהוא פגום תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  15. Started by generalA,

מהי התוכנה הטובה ביותר לגיבוי דיסק DVD MOVIE מקורי כולל הגנות?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by yotam360,

קניתי NOD32 ויש לי שני מחשבים בבית האם אני יכול להשתמש באותה שם משתמש וסיסמא בשני המחשבים??

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  17. אז כמו שכתבתי בכותרת, עורך טקסט כדוגמאת notepad, שתומך בעברית, ז"א כאשר אני אסמן מלה בעברית האותיות שלה לא יתבלגנו. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dante123,

שלום.א. אני מחפש תוכנה שיכולה לשמור קטעים מסוימים שאני חותך בוידאו,שיכולה לנגן את אותו קטע בלופים,וכו'. עדיף שהיא תהיה ידידותית למשתמש. ב. אני מחפש דרך לצלם תמונות (print screen) דרך תוכנות הוידאו (winamp,WMP,real) כי תמיד שנכנסתי לצייר, הוא מראה לי תמונה שחורה ולא את התמונה שצילמתי במסך. תודה.

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  19. שלום. אני מקבל הרבה שגיאות זיכרון במחשב אחרי שאני סוגר תוכנות כמו ICQ,MSN,SKYPE כמעט כל פעם שאני סוגר אחת מהם אני מקבל את השגיאות האילו העלתי תמונה (היום התקנתי מחדש את ה SKPYE והICQ ) זה לא עזר למישהו יש אולי פיתרון? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  20. Started by Asaf.Y,

שלום, התקנתי עוד הרדיסק במחשב,אבל אני לא זוכר איך להעביר אותו לשימוש,כי כרגע הוא לא מופיע לי ב"מחשב שלי.." אודה לכם אם מישהו יוכל לעזור לי בזה..

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  21. שלום יש לי דיסק DVD, עם קבצי VIDEO_TS , VTS_01_0 וכדומה... זה חתונה כלשהי שאני רוצה להוריד אותה למחשב כדי לערוך אותה האם מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה? ניסיתי עם NEROVISION ואי אפשר היא לא נותנת, ב MOVIE MAKER אין אפשרות לייבא משהו שהוא לא AVI,MPEG וכדומה... אודה למי שימליץ פה על תוכנה שעושה את מה שאני צריך. תודה

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  22. שלום לכולם. דוד שלי פנה אלי במייל בקשר לבעיה מסויימת שיש לו במחשב, בעת הפעלתו. אני אישית לא מכיר את הבעיה ולכן אני מתייעץ איתכם, אולי לכם יש מושג. הוא טוען, שהוא מפעיל את המחשב בהעלת הווינדוס קופץ לו חלון שרשום למעלה rundll. ורשום בחלון : "שגיאה בטעינת c:/..../..../ucmtsaie.dll" הוא אומר שהוא נכנס ל MsConfig על מנת לחפש טעינת קובץ בשם הזה ולמנוע ממנוע לעלות בהפעלת הווינדוס. אך הוא לא מצא את השם הזה. הרצתי חיפוש בגוגל על הקובץ dll ולפי מה שהבנתי מהתוצאות מדובר בקובץ משולב עם spyware/adware. וממליצים לעשות סריקה נגד רוגלות עם תוכנה מיועדת. האם יש למישהו קצת יותר מושג מהוא הקובץ הזה? מישהו נתקל בבעיה כזו? תודה, רן.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  23. Started by solo53,

האם יש אפשרות להגדלת ה FONT של הטאב הפעיל או גם להחליף את הצבע למשהו אחר מ שחור

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  24. חוץ מוירטואל DJ אני מדבר על traktor pcdj clubdj וכו'..

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  25. אני מקבל מחר מחשב עם מעבד מסוג 64BIT ויש לי כמה שאלות: 1. האם להתקין עליו מערכת הפעלה מותאמת winxp 64bit? אם לא, למה? 2. האם למערכת ההפעלה הזו גם יש service pack 1, 2 ? 3. המחשב מגיע עם הארד דיסק SATA. נאמר לי שהתקנת מערכת הפעלה ללא SP2 תגרום לירידה בביצועים של הדיסק.. משהו כזה. אפשר לקבל פירוט\עצה? תודה, אלעד.

דיונים חדשים בפורומים