תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
www.macromedia.com מוביל לאתר של adobe :s05: ידוע מה יקרה עם התוכנות של מקרומדיה? ימשיכו פיתוח ל freehand וכו'?
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
למישהו יש לינק מתאים? אני צריך את זה כי אני מתכוון להעביר קלטוות ישנות למחשב... תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
יצא כבר OFFICE 2007??? זה ויכוח של שתי חברים שלי!! אחד אומר: לא יצא ואם כן אז רק הBETA והשני אומר: שהיא יצאה כבר בגירסתה המלאה מה אתם אומרים?? אני רוצה להראות להם את התרד הזה תודה!!
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לכאן אבל שימו לב למשהו קטן באימיול בהגדרת העלאה, אל תשאירו את התיבה ריקה, סמנו אותה בוי ותקבעו משהו. יש לי העלאה של חצי מגה וכאשר אני נותן לו הוראה שיעלה על כל ה-64 ואני לא מסמן בוי אז הוא מעלה באזור ה-30 כשאני שם וי אז הוא מעלה במלואו
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
כאשר אני בא לפתוח קובץ סרטים (avi לדוגמא ולא מוזיקה) אני מקבל את ההודעה הזו http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=10714255&alid=378093&uid=F00DBEA77E8D4383B23C3B2556CDEEA3&AlbumIsOpen=False ,לאחר שחיפשתי כמו ילד טוב בגוגל את הנכתב הבנתי שזה קשור איכשהו לdirectx נכנסתי לאתר של מיקרוסופט והבנתי שיש צורך להוריד את 'WGA עשיתי CONTIUE התקנתי את התוסף לחצתי על VAILTION וחיכיתי וזה לא נכנס למרות שהאקספלורר טוען.... עכשיו התקנתי דיירקטX 9.0C דרך היטמן החדשכיבתי עשיתי REBOT ועדיין הבעיה מופיעה רצוי לציין שהבעיה משפיע על תפקוד המחשב מאיטה אותו וכו'. יכשיו אני חושב שהינדוס שלי מקורי כי sp2 מותקן עליו...(בעבודה של אבא שלי שמו לי אותו)אין לי מושג מה לעשות בקשר לשני…
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך כי יש לי משחקים שעובדים עם בגים בגראפיקה תעזרו לי בקשה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אולי אתם זוכרים את המודל הזה שעשיתי. עכשיו הוא גם זז. הטקסטורות עוד לא גמורות, והתאורה היא רק לצורך בדיקה ראשונית. הדגש העיקרי הוא בתנועה. (אם אני אראה שב- google video זה לא עולה אני אעלה את זה גם ל- YouTube) עדכון: הנה עוד לינק.
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה (EXE בלבד) שברגע שאני מריץ אותה, היא תקרא ל-EXE חיצוני אחר עם אותם הפרמטרים שהיא קיבלה. אני זוכר תוכנה בדיוק כזו בדיוק, ומקנפגים אותה באמצעות קובץ INI, אבל אני לא מוצא אותה. משהו הכי פשוט ו"שקוף", מהיר וללא ממשק. זה טוב, לדוגמה, ע"מ להחליף את Notepad.exe שיקרא לעורך חיצוני בספריה אחרת. Anyone?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
למה זה קורה לי ??? לפעמים אני חוזר אחרי הרבה זמן מאז שמישהו במשפחה הדליק את המחשב ומגלה את זה , מה שמונע מהאי מיול לעלות וכל היום אני מתבאס שהוא לא פעל בינתיים והוריד ....(הוא מכוון מהתוכנה לעלות עם WINDOWS) איך נפתרים מזה ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4S533-MX שמשלב בתוכו כרטיס קול, בדיסק שקיבלתי איתו יש את הדריבר שאני צריך (SoundMax) ניסיתי להוריד SoundMax אבל מתקבלת לי הודעת השגיאה הבאה: כמובן שניסיתי להדליק את המחשב מחדש ולהתקין שוב.. אז כנראה הדריבר הזה לא מתאים.. אז מה אני עושה? מצאתי הדף הזה: http://www.dealtime.com/xFS?KW=P4S533MX&FN=Motherboards&FD=1717&x=8&y=14 יש שם את כל המידע על הלוח אם שלי כולל ה Audio Drive ! תודה לעוזרים.. אם מישהו ימצא לי את הדריבר של הלוח אם ולא רק של הכרטיס קול, זה יהיה ענק! ככה אני אצרוב את זה כבר יעשה לי חדש.. תודה..
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שמשגעת אותי הרבה פעמים כשאני משתמש בביט טורנט אחרי חצי שעה המהירות מתחילה לצנוח עד לרגע שבו החיבור פשוט מתנתק! החיבור לספקית האינטרנט,אני מתכוון! התקשרתי לספקית ואין להם שמץ של מושג מה גורם לזה,עשיתי מיליון סריקות וירוסים וADWARE ולא עזר כלום יש למישהו מושג מה קורה כאן? האם אצטרך לפרמט? אני פשוט משתגע! עיזרו לי! :s05:
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום חברים... אז הבעיה היא כזאת: היה לי צורב של LG וכאשר הייתי צורב שירים הם היו קופצים לי באמצע.... קניתי צורב NEC חדש וכשהרכבתי אותו אותה הבעיה חזרה שוב.... מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה??.... (צורב חדש וגם קניתי דיסקים חדשים והבעיה נשארה)..... תודה בר...
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
i have kaspersky 6 and all the time it catch worm downloder from 212.199.20.28:1701 allways from this server how can i know what site it is?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
באיזה ערוצים אתם נמצאים רוב הזמן?? אני ב: #וודקה_לימון #שבלול #דובוני_איכפתלי #שושי
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי בעיה במקסטון שתמונות מסוג GIF קפואות, למשל האווטר שלי קפוא וכל הסמיילים שאמורים לזוז קפואים. חשבתי שזה בגלל ההגבלות, אבל גם לאחר שביטלתי את כל ההגבלות זה לא הסתדר... יש לציין שבפיירפוקס הGIF עובדים בסדר, אבל אני מעדיף את מקסטון הרבה יותר. תעזרו לי בבקשה...
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב מסויים בבית שלי... תיבת דואר נכנס, שהכילה למעלה מ-1000 אימיילים, נמחקה כלא הייתה. אני לא משתמש במחשב הזה, ומי שכן משתמש בו טוען שהוא לא עשה שום פעולה... הוא אף חזר על הפעולות ולא נראה לי משהו שקשור. האמת כבר נראה לי שקרה לי שפתאום דברים נמחקים מהמחשב בלי סיבה. מישהו מכיר את התופעה, ויודע אם יש דרך לשחזר את האימיילים?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אחרי שהחלטתי שהגיע הזמן להפרד מהאימיול הרגיל שבקושי סוחב חיפשתי פה המלצות למודים לאימיול ראיתי פה שהרבה אנשים ממליצים על המוד MorphXT, לכן הורדתי את המוד בגירסא 8.5 עכשיו יש לי איתו כמה בעיות: 1. המוד מבקש שיהיה לי רטיו 1/3 לפחות והוא אומר שאין לי, אבל בסטטיסטיקה רשום שהעלתי 18.4GB והורדתי 6GB אז איך זה שאין לי 1/3? 2. הוא לא מצליח להתחבר לשרתים גדולים כמו דונקיסרבר בטענה שיש לי LowID, גם את הסיבה לזה אני לא כל כך מבין כי לפני שהתקנתי את המוד לא היתה לי שום בעיה בהתחברות לשרת הזה, וגם אין לי ראוטר או פיירוואל אז למה זה? ויש לי עוד כמה שאלות על אימיול בכלליות: 1. כמה זה קרדיט טוב? ואיפה נמצא הקובץ ששומר את הקרדיט שלי? 2. יש עוד מודים טובים חוץ ממורף?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי מספר פעמים להתקין את נגן הפלאש גרסה 8 של חברת מקרומדיה. באופצית "הוספה/הסרת תוכניות" הנגן מופיע לי כמותקן אך עדיין לא פועל לי הפלאש באתרי פלאש באינטרנט שוב רק במערכת 64 ביט ומה שמאוד מוזר שבמשך היום זה כן פעם על ה64 ביט לא שיניתי כלום במחשב ואפילו שיחזרתי אותו לאתמול כדי להיות בטוח ועידיין אין פלאש ניסיתי להסיר את הנגן ולהתקין מחדש אבל הווינדווז לא מאפשר פשוט אין תגובה שאני לוחץ על הסרה אני אובד עצות בבקשה לכל המבינים בדבר אשמח לעצתכם ועזרתכם בתודה מראש predator_008
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום עבדתי תמיד עם התוכנה חשבשבת על ווינדוס 98 התוכנה חשבשבת זו תוכנה שאי אפשר להוריד מהאינטרנט, בשביל לעבוד איתה צריך לחבר למחשב פלאג מיוחד איפה שהחיבור של המדפסת ולפלאג הזה מחברים את המדפסת קניתי מחשב חדש והמדפסת הישנה התקלקלה יש לי מדפסת שעובדת רק על חיבור חדיש יותר שלא מתאים לפלאג של החשבשבת יש איזה פלאג או משהו שיכול לשנות את זה מחיבור מקבילי לחיבור USB במחשב החדש? כלומר: במחשב הישן היציאה למדפסת מחובר פלאג של החשבשבת עליו מחובר המתאם (מחיבור מקבילי ישן לחיבור USB) ובקצה מחוברת המדפסת החדשה... השאלה אם באמת קיים דבר כזה זה יעבוד מבחינת תוכנה? בוונדוס 98 יש USB ? או שיש אולי הצעה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לדבר עם מישהו שיש לו מכשיר אורנג'. אני צריך תוכנה או משהו לשליחת SMS בחינם או תוכנה שבעזרתה אני אוכל להתקשר בחינם לפלאפון של אורנג'. אפשרי ?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
ישר שאני מדליק את המחשב היא מתחברת לאינטרנט. היא צריכה להשאר במחשב???
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב כאשר הפעילות הכי מאמצת ממנו היא שימוש בתכנת ה-autocad. מה חשוב מבחינת החמרה מעבר ל-1GB זיכרון ומעבד מהיר (amd s939 3000+). האם צריך כרטיס מסך טוב או שמספיק ה-FX5200?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני משתמש ב Office 2003. אני רוצה להעביר את כל המיילים שקיבלתי מחודש אפריל 04 ועד חודש יולי 04 (04/2004-07/2004) לקובץ PST אני רוצה שזה יעבור אוטומטית. איך אני עושה את זה...
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת Microsoft Office outlook 2003. אני רוצה לעשות חיפוש על מיילים בטווח מסויים של תאריכים, של כל המיילים בשבועיים הקודמים... כשאני משתמש באפשרות של חיפוש מתקדם: (כלים->חיפוש->חיפוש מתקדם או באנגלית, Tools->sFind->Advanced Find) אני מקבל בודעת שגיאה. ככה אני מכניס את הערכים: ההודעת שגיאה שאני מקבל היא: (בעברית) ובאנגלית: מישהו יודע איך צריל לעשות את החיפוש הזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-