תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מה לעשות ?זה מוריד לי רק בערך על 20 וכשאני מתחבר זה כותב שיש לי lowID
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי פעם טלגרם למחשב שלי וההורדות היו מתבצעות בטיל! היום אני משתמש במחשב אחר עם אינטרנט של כרטיס רשת כלומר WIFI והאיכות מצויינת שאני גולש אבל בהורדות שלו מהטלגרם זה ממש איטי... מישהוא יכול לתת לי סיבה לזה ופיטרון?
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
האם אחד ממומחי הפורם יכול להסביר בעברית פשוטה להדיוטות שבינינו מה אומרים המושגים/משפטים הבאים ואיך נעזרים בהם? טורנטים טרקר פרטי לעומת ציבורי לדעת לבחור לינקים נכונים... יחס סידרים לליצ'רים תודה
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
התוכנה נעלמה מפני האדמה!! באחד ה Mirrors שמצאתי נכתב שהתוכנה לא זמינה להורדה "because kazaa lite k++ project is not longer maintained" והשאלות הנשאלות הן: למה? ו- WTF?!?
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני זקוק לשתי הגרסאות? תודה
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
תוכנת ההגנה של ,AVG עכשיו יש קובץ שקופץ לי שהוא SPYWARE והוא לא איך אני שם אותו בקבצים שהוא אמור להתעלם מהם? אני פשוט לא מוצא את האופציה הזאת
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הינה התמונה http://img237.imageshack.us/img237/1113/20933739fb6.jpg
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
סרקתי עם התוכנה החינמית malwarebytes anti-malware (האם התוכנה הזו טובה?). וזה מצא לי כל מיני מזיקים, כאשר האנטי וירוס בכלל לא מזהה אותם. וגם עם spybot לא נמצא כלום. האם זה מזיק? ומזה בעצם? ניתן לנקות את הקבצים עם התוכנה ללא הסרה מלאה שלהם? תודה.[br]פורסם בתאריך: 24.12.2010 בשעה 08:01:47 בבקשה עזרה....
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכנסתי ל MSCONFIG ואז לSTARTUP וראיתי את nwiz.exe הזה... חיפשתי בגוגל ואמרו שזה משו של הכרטיס מסך של NVIDIA משהו בסגנון.זה נכון? והשאלה הכי חשובה..מזה בדיוק עושה והאם אני יכול לבטל אותו שיעלה על ההתחלה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
יכול להיות שזה אנטיורוס? למה זה מאט לי את כל המחשב תופס הרבה זיכרווון..
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
המחשב שלי רץ לאט בטירוף העכבר ניתקע כשאני זז או מעלה חלון ואני בקושי יכול לשמוע מוזיקה בלי תקיעות ? אולי זה ביגלל זה ?
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
זה התחיל עם קאזה שהיתה תוכנה בת *ונה שהיתה מורידה דברים בשניות ממש שניות והיה שם הכל מהכל!! אחרי כמה זמן טביעות עיניינים בלגן סגרו את הבאסטה ומי שרוצה היום קאזה צריך לשלם ולחיות בארצות הברית ואין שם שום דבר עכשיו זה קורה גם לאימיול לעאזעל אין היום שרת אחד נורמלי שאני יכול להתחבר עליו לחפש משהוא ושלא יקפוץ לי 30 קבצים זבל שלא קשורים שבמקרה גם קיבלו את הערך של החיפוש שלי ויש כאלה שרתים שלא משנה מה אני מחפש זה מוצא לי באבילון 8 ולא משנה מה אני מחפש זה לא מוצא תוצאות אפילו אם אני מחפש SEX או XXX כאליו WAHT THE FUCK? הורסים את כל תוכנות ההורדה הטובות בקרוב לא ישאר כלום רק הורדות ישירות שזה חרא צריך לשבת על זה כל הזמן ולשנות איפי במקום לעשות רשימה וזה הוריד לך לבד הכל, ללכת לעב…
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ראיתי פה מקודם שממליצים פה על פירואלל אחד של חברה מסוימת הקיצר מה יש להמליץ כל הפיירוואלים עושים אותה עבודה לא??? סוגרים את כל הפורטים חוץ ממה שאתה אומר להם שלא לסגור אז ממזה משנה??? וגם ראיתי שאמרו שהפיירואאל של xp לא משהו אז איך יכול להיות שהוא לא טוב???הוא לא חוסם את כל הפורטים?????
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
-
כיצד ניתן לפתור את הבעייה הזאת? יש לי Windows XP ו Norton Internet Security 2005 וגם Nvidia Network Access Manager (פיירוול) מה עושים?? אנא ענו מהר!! תודה
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על X באיסיקיו 7 אז האייקון שלו מופיע גם בשורת המשימות וגם ב- TRAY. איך אני מגדיר שמתי שאני לוחץ X האייקון יופיע רק ב- TRAY כמו שהיה בחלונות ויסטה ו- XP
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קניתי מצלמת וידאו של JVC GR-D820EK. ובנוסף קניתי כרטיס FIREWIRE על מנת שאוכל להעביר את מה שאני מצלם למחשב. חברתי את הכרטיס FIREWIRE למחשב, זיהה אותו והתקין דרייבר. בנוסף חברתי בכבל FIREWIRE למחשב ויציאה שניה למצלמה והדלקתי וכלום לא קורה. אני עובד עם התוכנה שקבלתי Studio 10 QuickStart, והוא לא מצליח לזהות או ל"משוך" וידאו מהמצלמה. וגם כשאני מחבר אותה למחשב כלום לא קורה. הנה תמונת מסך כשאני פותח את התוכנה היא אומרת לי את זה: מה יכולה להיות הבעיה? ואיך פותרים אותה? מה השלבים פתחתי את התוכנה לעריכת הוידאו, חיברתי את הכבל DV למצלמה ו FW לכרטיס. וכלום לא קורה, אז מה בעיה? תודה רבה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
לא ניתן לגרור אותו, מה עושים? windows7 ultimate הם מחוברים על כרטיס מסך אחד ליציאת DVI אחד ליציאת VGA
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי פרמוט למחשב והתקנתי את vista ultimate השאלה שלי אך אני עושה מחיצות יש תוכנה פנימית או שאני צריך להשתמש במשהו כמו partition magic
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים. הבעייה צצה בדיסק הקשיח הוותיק שהינו בנפח 160GB שהיה מחולק ל3 מחיצות:C-F-E כאשר ניסיתי בעזרת תוכנת PartitionMagic 8.0להכניס את מחיצת F לתוך E. התהליך כנראה לא עלה יפה ולאחר האיתחול נעלמו לי 2 המחיצות וכעת מהדיסק הקשיח הזה אני רואה רק את מחיצה C. האם מישהו מכיר את התוכנה ויכול לעזור שכן היו לי בתוך כונן E המון חומר[50GB] שאני לא מצליח להגיע אליו. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-