תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אהלן!! אני מחפש תוכנה שמאפשרת להדביק כתוביות על סרטים (כולמר שהכתובית והסרט יהיו בסופו של דבר קובץ אחד) *אשמח להסברים על השימוש בתוכנה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
X264 CODEC בגרסת 64bit ??? קיים ? יש כזה דבר ?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
טוב, צילמתי סרט במצלמה הדיגיטלית (canon s1), הסרט נשמר בסיומת AVI שלפי מה שהבנתי הוא בפורמט motion jpeg... ניראה לי קצת מוזר שסרט של 4 דקות יחזיק 160 מגה ... מישהו מכיר תוכנה שדוחסת את הפורמט הזה לפורמט AVI קצת יותר קומפקטי ? אני מצאתי את mp4cam2avi בסורס פורג' אבל בינתיים די מתקשה להגיע לתוצאות משמעותיות איתה help ! ותודה
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/1.5.0.5/win32/en-US/ ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני הופך ממחיצה אחת לשתי מחיצות בחילוק מדויק ? תעזרו לי בבקשה!
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
חברה תמליצו לי על תוכנה למצלמת אינטרנט שמקליטה את מי שיושב מול המחשב
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
דבר ראשון אני די חדשה פו אז סליחה עם טעיתי לכבי השאלה שלי שלא קשורה למקום זה יש לי בעיה קטנה עם EXCEL אני עד היום מנסה איך להשאיר את הכותרות ב-EXCEL במקומם בלי שיעלמו ברגע שאני מגיעה לסןף הדף למטה מדובר ב- EXCEL XP
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתהיה אנטיוירוס ופיירול וחשוב לי שני דברים: 1) אני משתמש מתקדם ולא רוצה פיירול שיחסום אותי וייתן לי להגדיר אותו בדיוק כמו שאני רוצה 2) והכי חשוב!!! שיהיה קל ולא יצרוך הרבה זיכרון, SYMANTC שיגעו לי את החיים וכיום אני משתמש בZONEALARM שגם הוא מתחיל לעצבן. המלצתכם בבקשה. והמוווון תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה במשיכת מיילים דרך אאוטלוק אקספרקס, אבל רק שזה נוגע לגבי החשבון שלי בGMAIL. כשאני נכנס לאתר עצמו ומושך מיילים זה עובד מצויין, אבל כשאני בוחר למשוך את המיילים דרך האאוטלוק, זה מגמגם לכמה דקות, ואז אני מקבל הודעה ששרת ה-POP3 לא מגיב והאם אני רוצה לחכות 120 שניות נוספות בשביל לבדוק אם זה מגיב. ניסיתי להגדיר מחדש את החשבון הזה באאוטלוק אבל זה עוזר... למישהו יש הצעות ..?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, יש לי בקשה שאני לא בטוח שקיימת... האם יש אפשרות כלשהי על ידי תוכנה חיצונית או כל דרך, שברגע שמישהו מסויים מתחבר לאייסי זה שולח לי הודעה לפלאפון? יענו שהאייסי יעקוב אחריו וברגע שהוא מתחבר הוא שולח לי התראה לפלאפון (הודעת SMS או כל דבר אחר) תודה!!!
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
השאלה בכותרת (אם אחר, ציינו איזה ומה היתרונות שלו)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך דיסקט אתחול ל win98 se, מאיפה אני מכין אחד כזה עכשיו? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס DC10 או DC30 של PINNACLE או כרטיס דומה לו בביצועים. יש לי כבר כרטיס DC10 אבל אני צריך עוד אחד. הוא עובד טוב, האיכות טובה והוא עובד היטב בפנטיום 3, ולכן אני מבקש מכם אם אתם מכירים דגם אחר שחופף לכרטיס DC10 ו- DC30 של PINNACLE אשר יכול לעבוד בפנטיום 3 וכמובן המחיר צריך להיות נמוך. תודה, כל טוב.
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את CATALYSY CONTROL CENTER הוא פעל טוב על שהוא התחיל להציג לי את השגיאה הבאה בכל פעם שניסיתי להכנס תמונה: http://img488.imageshack.us/img488/9463/1ts9.jpg
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון כל הורדה שלי נעצרת ב99.9 אחוז ואז מורידה שוב ושוב את החלק האחרון... זה מראה שנשאר למשל 30 קילובייט של מידע, ואז זה מוריד אותו, וזה חוזר ל30 כל פעם(לא מגיע אף פעם ל0, כל פעם כמעט) לפעמים זה גם מתחיל מכמה מגה אחרונים... ואין קשר למספר מקורות, יש קבצים של גם 2000 מקורות מלאים, שאת 99.9 האחוז הראשונים זה מוריד תוך כמה שעות אבל את האחוז האחרון זה לוקח לו ימים בלולאה כמעט אינסופית כזאת, עד שלבסוף זה מסתיים... מישהו יודע אולי מה הפתרון לבעיה?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת חסימת אתרים עפ"י שם מפתח (כמו נגיד כל האתרים שמכילים תוכן של AMD שיחסמו) אני מחפש גם ל FF וגם ל IE יש חיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
למה המהירות בביטורנט קשורה כי זה לא עובר לי את ה 8 קילו?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב. מותקן עליו WIN 98 וכשלוחצים על MINIMIZE הוא סוגר את החלון...מה הבעיה ואיך מתקנים?
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש לי בעיה במסנג'ר 8 אני לא מצליח להכנס ל EMAIL שלי, נסיתי EMAIL אחר זה נכנס. signing to windows live messenger failed becuase this service is temporanily unavailable . please try again later. אני מקבל את ההודעה הזאת כבר שבוע..יותר. ה EMAIL שלי נכנס במסנג'ר 7.5 רק ב 8 זה לא נכנס.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה ששומרת על הסדר של הסמלים בשולחן עבודה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי בעיות בחיבורים במסנג'ר, בדקתי את החיבורים במסנג'ר, אבל רשום שהם עובדים. אבל כל פעם שאני מנסה להיכנס זה מתנתק ורושם לי שזה לא מתחבר ל'NET'... מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
שלום רב, ברשותי סרט ותרגום אשר אני מנסה לצרוב ל- DVD באמצעות התוכנה AVI2DVD. הכל עובד מצוין, אלא שהכתוביות יוצאות לי הפוך. ניסיתי לשחק עם הגדרות התוכנה ללא הצלחה וחשבתי שאולי קובץ הכתוביות פגום. האם מישהו נתקל בתופעה כזו? האם יש למישהו פתרון עבורי? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעת הפעלת סירטוני ווידאו הם מוצגים בגוון אדום (קורה בנגן WMP) ובנגנים אחרים הם לא מוצגים לא בכלל, רק שומעים מוזיקה. זה קורה בכל פורמט שאני מפעיל. הורדתי Codec וזה לא עזר. אשמח אם תעזרו לי, אייל.
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום! עד לא מכבר השתמשתי בBITCOMET אבל בגלל שהיא הורידה הרבה מאוד זבל, מה שגרם לפעולת ההורדה להתמשך מעבד לצפוי, ניסיתי לעבור לuTORRENT. הבעהי היא שאני לא צליח לעבור את ה20KB/S במקרה הטוב ורוב הזמן זה על כ8KB/S. שמתי לב שתחתית חלון התוכנה (מצורפת תמונה) יש הודעה שלא כל הפורטים פתוחים והוא אורמ שצריך לפתוח לחלוטין את פורט 55630. אני לא מוצא איפה עושים זאת בKaspersky Internet Security גרסא 6... אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איפה מאשרים את פתיחת הפורט הזה בKIS. תודה! נ.ב עברתי על המדריך אליו התוכנה קישרה ואני רואה שזה קשור גם לראוטר (624+ של DLINK) אבל בכל מקרה לא הצלחתי... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-