תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, לאחרונה כל הזמן קופצים לי חלונות פרסומת מטעם תוכנת Customer Support. את התוכנה הנ"ל אני לא התקנתי בכלל. בתפריט "התחל" התוכנה ממוקמת אחרי תוכנת BSplayer, ולכן אני חושב שהתוכנה הותקנה יחד איתה. האם אפשרי להסיר את התוכנה הנ"ל מבלי לפגוע בתוכנות אחרות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
יש פה בפורום אחד שהעלה קישור להורדה של תוכנה לשליחת SMS בחינם. כשבתי להתקין את התוכנה , הובלתי למעשה לאתר של מייקרוסופט שם הייתי צריך להורית את התוכנה שנקראת framework ברצוני לדעת למה משמשת תוכנה זאת והאם היא לא יכולה להזיק למחשב?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
אנשים אני בשאלה חשובה שלא מצאתי עליה הרבה דיבורים, מהי תוכנת ה POP UP KILLER הכי טובה שיש? אישית אני משתמש ב - POPUP AD FILTER ו ב FREE SURFER. שתי התוכנות לא כאלה שצריך להגדיר איזה אתרים לסגור ואיזה לא, הם לבד סוגרות כול אתר. יותר נכון כמעט כול אתר! וזה ממש מעצבן ששתיהם פועלות לי, למישהוא יש המלצה להכי טובה?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ענו בבקשה על הסקר בנושא תוכנות spyware.
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ברצוני להוריד תוכנת ביטורנט כלשהי,ומכיוון ואני חדש בתחום של ביטורנטים,אין לי מושג איזה תוכנה מומלצת עזרה בקשה? בתודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ענו בבקשה על הסקר בנושא תוכנות אנטי וירוס.
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אנטיוירוס שכולל גם פיירוול למחשב שלי, שלא יזלול הרבה משאבים ושיהיה מצוין ויתעדכן על בסיס יומי. על מה אתם ממליצים? ניר.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע את התוכנה של ליונטוורק, המהירות שלי לא עוברת את ה 60 (יש לי חיבור של 1 וחצי מגה)... אתם מכירים תוכנה מעולה ומהירה? על כמה היא מורידה? אם אפשר אז לפרט על הממשק ואם הוא נוח או לא... דרך אגב, ניסיתי גם את אזוראוס, משום מה אני לא עובר את ה- 30... פתחתי את הפורטים שצריך לפתוח, ככה שלא זאת הבעיה... תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה תוכנת הגנה [אנטיוירוס+פיירוול+כל השיט שצריך כדי להגן על המחשב] הכי מומלצת? עד היום השתמשתי בNorton 360 והיא היתה אחלה... אבל אמרו לי שהיא תוכנה גרועה... מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני אישית מעדיף שילוב בין מורפיוס לag מה איתכם אם מישהו בוחר באופציית האחר נא לפרט
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי בטוח ש-dap היא הכי טובה, אבל אני גם רוצה לדעת אם זה נכון...
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מתכוון לפי מהירות הורדה ונגיד כזאת שלא דופקת קבצים בהורדה... תודה ועוד משהו... אתם מכירים תוכנה שמאיצה את הגלישה?
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להמרת וידיאו לIPOD. אני מחפש את התוכנה הטובה ביותר מבחינת נוחות, מהירות, תמיכה בפורמטים ואיכות ההמרה. אפשר גם תוכנות בתשלום. על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לכיווץ קבצים רגילים (כמו winzip או winrar...) ???
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בדקתי ביקורות שונות ברשת אך כולן לא עודכנו מאז 2007. מהי תוכנת הצריבה הטובה ביותר נכון להיום - תחילת 2009, כלומר בעלת מגוון הפונקציות הרחב ביותר והנוחה ביותר לשימוש?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי צורב של MITSUMI 24*12*14 ורציתי לדעת מהי תוכנת הצריבה הטובה ביותר בשילי ומהי גם המדיה הטובה ביותר התומכת במהירות צריבה זו כרגע אני משתמש בNERO 5.5 שקיבלתי אם הצורב וגם מחר אני מקבל את הגירסה החדשה ביותר של CLONECD שאמרו לי שהיא מצויינת בצריבת הגנות משום שהיא פשוט מנתבת ומעתיקה את הדיסק מחדש.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני לא רוצה להשפיע על התוצאות, אבל הסדר של האפשרויות בסקר מהווה את הדירוג האישי שלי (אבל לא שמעתם אותי אומר את זה... ) Prog.
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לדעת מהי התוכנה לעריכת שירים וכאלה (בקיצור יצירת רמיקסים ואפקטים קוליים) הכי טובה שקיימת כרגע. עזבו כרגע מחיר תביאו רק שם וגם אתר החברה יכול לעזור.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ולא כמו גוגל או בבילון שהתרגום שם על הפנים. אולי ישנה תוכנה נוספת שאתם מכירים מנסיונכם האישי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גם לקבצים לא שלמים שעדיין בהורדה........
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה לתוכנה שתאפשר סידור תמונות קיימות. אני מתלבט בין פיקסה לאדובי אלבום. יש תוכנות יותר מוצלחות בתחום הזה? יהי נחמד אם תהיה תמיכה בעברית תודה!
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-