אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
תגידו יש פה גם אנשים שמצבם הכספי אינו מאפשר להם לקנות קירור מים,מאווררים..וכו'.. אני לא יודע מה איתכם.....אבל ככל שאני ממשיך להיכנס לאתר ....אני שם לב לעוד ילדים עם הורים עשירים שפשוט קונים להם הכל....או אנשים בעלי הכנסה די גבוהה יחסית...או פשוט אנשים יש להם סתם כסף לבזבז וככה הם מוציאים את זה.......אז בוא רגע נעצור ונחשוב על חסרי התקציב כאן...(אני מונה אחד מהם..).. ישבתי בביתי וחשבתי....אני כבר 3 שנים עושה אוברקלוקינג לכל רכיב במחשב.....(ואני לא משתמש בתוכנות כמו ריווה או שטויות כאלה...אני מאמין יותר בצריבת ביוס)....אז ככה המחשב שלי לא משהו מיוחד בכלל.....בעצם ערכו הכללי לא עולה על 2500........אז יום אחד ישבתי וחשבתי לעצמי איך אני יקרר את המחשב שלי....בתקציב מוגבל כמובן.…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני חדש פה ואשמח לעזרה עם Assus P5GD2. קודם כל, תיאור מערכת: לוח אם: Assus P5GD2 (בוצע עידכון Bios) זיכרונות: Kingston 2*512MB / 533MHz DDR2 פרוססור: 3.4G עם גוף קירור ומאורר מקורי FSB: 200 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 128Mb PCI-E מארז: Heck tower אני חושב, עם ספק של Heck כנראה 400W ושני מאווררים דיסקים: 4 דיסקים ATA, דיסק נוסף SATA סך הכל 0.6TByte... כוננים אופטיים: DVD-R,DVD-RW מערכת הפעלה: Win XP+SP1 vרכבתי את המערכת לפני חודשים וקורים אצלי ודברים מתחילים להסתבך לי. קודם כל, טמפרטורת הלוח דיי קבועה על 45 ומאורר פרוססור מסתובב ב 2600. אבל, טמפרטורת המעבד לפני חודשים היתה 52-54 אחרי שעה בעומס מלא (נמדד עם AssusProbe) והיום היא 62-64 אחרי שעה בעומס של 80 אחוז! וזה…
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום יש לי מקרר ישן אבל הוא טוב ויש לו קירור האם אפשר לעשות עים הקירור שלו קירור למעבד אוו לכל דבר אוו שנזרוק אותו תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
לאחר שעמלתי ובניתי ת את מע' ה WC שלי למעבד אני מעוניין להוסיף את הכרטיס גם ללופ של המים ולאחרונה ראיתי את הבלוק של TT שמשך את העיין שלי בעקבות מחירו הזול והחומרים שממנו הוא מיוצר .....( בסיס נחושת וכיסוי מפרספקס ...) רק שאני לא יודע אם להשקיע בו או שלקנות משהו יותר "יעודי " וידוע בתחום ה WC .... כמו DD ופולארפלאו ...... מה אתם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לא מצאתי תוכנה טוב באתר.... וכמה אני יכול להעלות את המעבד הזה pentium 4 willamette 1.7 model 1
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם abit is7. אז בחודש- חודשיים האחרונים המחשב ציפצף לי, בגלל עומס חום. הורדתי everest, והטמפרטורה שלו בזמן מנוחה היא 64, בזמן הרצת משחק זה מגיע ל-80 וזה מדאיג. רציתי לברר איפה בדיוק המעבד נמצא, אז העלתי תמונה, האם המעבד זה ההוא בצד ימין שבמרכזו משהו לבן ליד המאוורר הכחול?: http://www.ixbt.com/mainboard/images/i865-roundup2/is7-g-board.jpg אם כן מותקן עליו מאוורר ענק של אינטל, ואני לא חושב שזה הגיוני שהוא מגיע ל-80 מעלות... למישהו יש פתרונות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אם יש למישהו פתרון כלשהו לרעש המוגזם שגורמים המאווררים של P3 אני אשמח לשמוע כל רעיון (חוץ לא קירור מים ולא קירור גז) . תודה ושיהיה לכולם יום נפלא
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
אני מקווה שאפשר לשאול את זה בפרום מעבדים. לגבי מעבד 64 ביט של אינטל , האם הקירור שיש לו מספיק או כדי להוסיף עוד קרור? המחשב יהיה דלוק לפחות 72 שעות. (כי בפנטיום 1.6 זה לא עושה לי בעיות )
-
- 8 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין מה הקשר בין שני הרכיבים, מישהו מוכן להסביר לי בקצרה ולהביא לי גם מאמר קצר על זה?
-
- 12 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מחפש מאוורר לAMD 1000 SOCKET A ללוח GIGABYTE GA-7DXE, המעבד הוא ככל הנראה PIN 761 אני מחפש את המאורר הכי טוב שאפשר למצוא או אם מישהו יכול להפנות אותי למאוורר חדש שבטוח מתאים. תודה
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
שלום ברצוני לעשות OC למחשב שלי (רק למעבד,ולא משהו רציני עוד 200 מגה הרץ ככה) המפרט שלי בחתימה,וידוע לי שבלוחות אינטל אי אפשר לעשות OC אבל בעזרת CLOCKGEN אפשר (היא תואמת ללוח שלי). עכשיו רציתי לשאול אתכם לגבי הטמפ הללו: תודה. נ.ב stepping 3 revision CO FSB200mhz מכפלה 15 [attachment deleted by admin]
-
- 57 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.cpuid.org/download/cpu-z-129.zip שינויים : New PCI devices report. Switch for VCore report in .ini file. VCore report on some uGuru mainboards. Improved clocks computation. Improved support for latest AMD CPUs, Celeron D 3x1 (EM64T). Improved support for SiS 649, 650 and 656 chipsets, Intel 915PM chipset. Improved stability when several instances of CPU-Z are running in the same time. Restored html report in ghost mode (see "Parameters" chapter above).
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם מעבד Intel Pentium 4 3.2Ghz LGA775. לאחרונה כאשר אני משחק במשחקים לאחר כמה דקות המחשב עושה לעצמו ריסט. חשבתי על העניין של התחממות במחשב אז סידרתי את המחשב מבפנים שתהיה תנועה של האוויר ואפילו הוספתי עוד מאורר מכניס אוויר ומאורר מכניס אוויר וכעת הטמפרטורה של הלוח אם היא בין 30 ל 33 , אבל הטמפרטורה של המעבד עדיין מרקיעה שחקים בין 45-60 במנוחה ועד ל 80 במאמץ. כיצד אני יכול לפתור את הבעיה וממה היא נובעת בעצם ?
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה ואני רוצה לקנות את הקירור הזה או את הXP 120 אבל אני לא מוצא אתר שאני יכול לקנות בו אותו אז אם מישהו יכול להביא לי אתר זה יעזור.... ומה לדעתכם יותר טוב הXP120 או זה והאם אני יצטרך לפרק את הלוח בשביל להרכיב אותו או תאקספי 120 כי אני לא יודע לפרק לוח???
-
- 4 תגובות
- 425 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש AMD 64BIT :jump1: הכל טוב ויפה אבל המאוורר שלו מחריש אוזניים!!! האם יש פתרון לזה או שצריך ללמוד לחיות עם זה?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
המפרט בחתימה טמפרטורת המערכת קבועה על 38 מעלות בקיץ, האם יכול להגרם נזק מכזאת טמפרטורה לאורך זמן ? או שזה עדיין בגדר הטווח הסביר ? ניסיתי לחפש ברשת או לבדוק ב-MANUAL של הלוח אם ללא הצלחה :s05:
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
עד כה ראיתי שמצאים את TT TR2 למעבדים אלו במקום ה Box, logicPc הפסיקו היום למכור את המאווררים האלו. אנא תנו הצעה למאוורר אחר (שניתן למצוא בlogicPc) באותו טווח מחיר או שה Box בכל זאת עדיף? אין כוונה לעשות OC, רק שיעשה את העבודה בצורה השקטה ביותר.
-
- 4 תגובות
- 452 צפיות
-
-
יש לי AS5, רציתי לדעת אם יש בעייה עם מריחה לאחר ניקוי "יבש" בלבד. החלפתי קירור לכ.מסך, שמתי Zalman . ניקיתי את ה-GPU עם צמר גפן וטישו עד שלא רואים את השאריות, בלי אלכוהול. האם זה משנה אם אני מנקה עם אלכוהול או בלי ? מה הייתרונות של ניקוי עם אלכוהול ? ואם צריך אז מה מומלץ לשימוש ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-
-
אז ככה: AMD 3500+ 939 venice קירור למעבד TT TR2 msi k8n neo4 nforce4 ultra platinium 2*512MB זכרונות ג'נרים עובדים ב 2.5-4-4-8 - חרא אני יודע leadtek 6600gt tdh extreme edition נכנסתי לביוס לאופציה שנקראת CELL והעלתי את ה FSB מ200 ל- 222 ואז קיבלתי OC קטן מ. 2.2GHZ ל- 2.42GHZ אם אני מנסה לעלות ליותר מ 222 אז המחשב עושה RESET, חוץ מזה יש עוד מלאאא אפשרויות ל OC בלוח הזה, אבל אני לא יודע איפה להתחיל מה אתם מציעים? במיוחד אם אתם מכירים את הלוח ויודעים להגיד לי בדיוק על מה ללחוץ , תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בקרוב אני מקבל תמחשב החדש אני אף פעם לא עשיתי אוברקלוק לכן אני מפחד מזה רציתי לדעת אם אוברקלוק למעבד יחזיק לי בלי קירור נוסף אני רוצה לעשות בבוא הזמן שאצטרך אוברקלוק מ-amd 3200 939 venice ל3500, האם המחשב יחזיק ולא יתחמם וישרף בלי קירור? ואחרי שאני עושה אוברקלוק המחשב מזהה לי את המעבד כ-3500? שאר המערכת שלי היא: gigabyte k8n ultra 9 hec 400 trt האם הספק הזה יחזיק תמחשב? 6800gt chenbro gaming bomb gb ddr 400 כשאני אעשה אוברקלוק אז זה רק למעבד אני חושב....לא צריך להגדיר משהו בתזמוני זיכרון או דברים בסגנון נכון? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן שאלתי פה אנשים על קירור שקט למעבד. אבל לא שמתי לב שבחרתי דיל מסויים שהמעבד בא עם מאוורר של טרמלטייק. הנה הפרטים על הדיל: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64. עכשיו השאלה היא כזאת: האם עדיף לקנות את הדיל הזה או לקנות מעבד AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray שעלותו היא 809 ש"ח ולהוסיף עליו את הגוף קירור של זלמן - Zalman CNPS7700-Cu Cooler for PIV/AMD :s05: דיל: 869 ש"ח מעבד + קירור של זלמן: 1078 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים/ות.
-
- 11 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי קבל שמפריע להתקנת הסיילנסר, מדובר על סיילנסר 2 על R9600XT
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
לאחר חודשים ארוכים של דם יזע ודמעות התנעתי את המפלצת של איהיים מודל 1250 יחד עם ראדיאטור של EMP (עושה עבודה לא רעה בכלל!!) ויחד עם בלוק של ..................................(תופים .!!!!) זלמן ......... וכמובן איך לא מיכל מים של 2.5 ליטר וכאן אני אתמקד בבלוק : בולק זול (יחסית ) נוח להתקנה על מהכי מצחיק הצי'פסט יותר חם מהמעבד !!! ;D בקרוב נתחיל עם סדרת התעללויות ב 2.4C שלי ........לאחר ברייק אין של המשחה ( לוח P4C800 עם זיכרונות ADATA500 וכמובן מוד למתח של הזיכרון ....) צפו פגיעה בקרוב של OC כאן ............. תמונות זה קצת רחוק כי המע' לא גמורה לגמרי כי היא צריכהכ לעבור צבע דחוף ......( וזה יהיה צבע בחדר צבע ולא בתנור כי עף לא צובעים בתנור כמו מתכת ....) אני חושב על שחור …
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-