אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי מאוור ממש ישן שקיבלתי עם המחשב כזה אתם יודעים אני רוצה לקנות לו חדש כזה זלמן כדאי לי? המאוורר שלי: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/g/u/y/f/a/r/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200504131816439672/200506292356469555/IMG_0050.jpg הזלמן: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=za-7000ac המעבד שלי זה פנטיום 4 רגיל
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני די חדש בתחום האוברלקוק, ועכשיו נכנסתי לביוס ורק בשביל בדיקה ראשונית העלתי את הבאס מ-200 ל- 205. המהירות עלתה כמו שצריך אבל שמתי לב שהמהירות של הכרטיס מסך עלתה גם כן וא זנכרתי שאמרו לי לפני כמה ימים משהו על נעלית פיסיאיי. אז רציתי לדעת איך אני עושה זאת תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
קיבלתי לפני יומיים את הזכרונות הנל מ logicpc ואני לא רואה עליהם שום זכר לזה שהם מציפים של BH5 המספר הסידורי על הציפים הוא TMD7608F8E50B
-
- 7 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מחפש בביוס שלי שנה ולא מוצא היכן לעלות את המתח למעבד הביוס שלי זה פיניקס גירסה 6 המעבד שלי נורטהוד 2.4 לוח אוקטק ריינו 478 אני מעוניין לעלות את ה fsb של המעבד אבל כל פעם שאני מעלה ב1 זה קורס...
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
מופיע ב xtremesystems תחת ZX6R (תמונה מלאה) http://img243.imageshack.us/img243/9459/superpi32m1ax.jpg http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=53290 TRCD = 3
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב AMD athlon64 3000 venice twinMOS speed premium 433 512 x 2 dfi LP UT nF4 ultra-d OCZ modestream 520w נתתי למעבד מתח של 1.5 לזכרונות 2.9 וניסיתי אובר קלוק לא רציני לעבוד על fsb 222 במכפלה של 9 הורדתי תמכפלה של ה HTT ל 4 והוא נותן לי מסכים כחולים כל הזמן. המעבד מקורר עם xp-120 הוא ב idle משהו כמו 30 מעלות וב load 36 לזכרונות אין קירור והצ'יפסט עם קירור סטוק קיצר ברגע שאני שם ככה אני מקבל מסכים כחולים ולפעמים המחשב בכלל לא עולה... מה לעשות? איך הטמפרטורות של המעבד? בשביל לתת מתח גבוהה לזכרונות (3.2+) אני צריך לקרר אותם? תודה
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש ברשותי את המארז הבא http://www.monarchcomputer.com/ImageViewer/100023.php כרגע יש לי 4 מאווררים 2 מאחור 2 מלפנים אני רוצה להוסיף עוד 4 אשמח אם תעזרו לי למקם אותם ולומר איזה מאוורר יכניס אויר ואיזה יוציא הוספתי תמונה של צד מארז בגלל שהוספתי חלון ומפריע לקדוח בחלק מהמקומות תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מד טמפ' למחשב (כמה שיותר חיישנים יותר טוב ) וגם בקר למאווררים אבל אני רוצה גם את האופציה של לכבות את המאווררים ובזה עדיין לא נתקלתי !! אני מעוניין להשקיע עד 300 שקל וכמה שפחות יותר טוב ! יש הצעות ??
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים עדיף מפחינת הביצועים? קירור מים אך בימקום הרדיאטור יהיה גוף קירור של 8עד 5 מעלות או עדיף לקחת את גוף הקירור(8עד5 מע) וע"י צינור מיוחד וחיבור לחברו לגוף הקירור המקורי במעבד בימקום המעבברר שעומד עלב :s05: ועד שאלה מה בקשר להתעבות ועיבוי,אך מטפלים ומורידים למינימום את הנזקים תודה
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
המערכת היא כזאת DFI lan party ultra d 3000+ Venice 2*512 Twinmos speed premuim העלתי את המהירות אפיק ל 220 ואת הזכרונות על יחס 1:1 והכל עבד בסדר בלי שינוי מתחים ושטויות (אובר לא רציני במיוחד) אח"כ ניסיתי להעלות יותר ולשמור על המהירות של הזכרונות בסביבו ה 200 עם יחסים שונים הגעתי לדוגמא ל 250 FSB (בלי שינוי מתח) והמחשב נותן פוסט והכל אבל כשהוא מתחיל להעלות את הווינדווס הוא פתאום נותן ריסטרט עכשיו זה לא בעיה של הזכרונות כי הם נשארו על אותה מהירות כמו מקודם, אז נתתי יותר מתח למעבד אפילו נתתי כבר 1.475 אבל הוא ממשיך לעשות את זה ! יצא לי לקרוא על OC של אנשים עם המעבד הזה בלי שינוי מתח בכלל אז איך זה הגיוני שעם מתח כזה הוא נותן ריסט ? יש משהו שלא שמתי לב ? מחכה לתשובה כי אני מש…
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לוח אם: Gigabyte k8nf זכרון: 256X2 DDR 400 מערכת הפעלה: WINDOWS XP PRO יש אופציה בביוס להעלות את התדירות של המעבד כאשר הנמוכה ביותר היא 200 וזה מגיע עד 400.. כשניסיתי לעלות אפילו ל-220 המערכת הפעלה פשוט לא עלתה ברגע שהחזרתי ל-200 הכל עבד שוב כרגיל... המערכת קירור שלי כרגע שומרת את המעבד על חום באזור ה-46 מעלות.. עד כמה שאני יודע אפשר לעלות את זה קצת ולקבל ביצועים יותר טובים מ-1800MHZ יש איזה תוכנה שעוזרת בתהליך?? אני ממש לא מבין איך עושים את זה בצורה בטוחה ומוצלחת.... תודה מראש לכל מי שינסה לעזור
-
- 0 תגובות
- 371 צפיות
-
-
אוקיי, אז בידדתי את כל גורמי הרעש אחד-אחד והשתקתי לחלוטין את המערכת שלי. חוץ מגורם אחד - הספק! יש לי ספק HEC 300AR-T (כמו שהבנתם מהדגם, 300 וואט. ואני מרוצה ממנו ביותר מהבחינה הזאת, אין לי כל צורך בספק חזק יותר). כשהוא רק נדלק - המאוורר שלו (80 מ"מ) מסתובב יחסית לאט, והוא שקט למדיי. הבעיה מתחילה לאחר ממש מעט זמן - בערך אחרי 5 דקות עבודה (אולי אפילו פחות).. הוא מתחמם, והמאוורר מתחיל להסתובב חזק יותר ורועש יותר. השאלה היא מה האפשרויות שלי, חוץ מפשוט להחליף את כל הספק באחד עם מאוורר 120 מ"מ שקט במיוחד... לפתוח אותו ולהאט את המאוורר לא ממש בא בחשבון, כי: א. אני מעדיף לשמור עליו סגור ובעל אחריות... ב. דחיפת האוויר חיונית - הוא באמת מוציא אויר חם. אם אני אחליש אותו זה יהיה מאוד…
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
gskill FF are XTREME [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עידכנתי לביוס האחרון ואני לא מוצא את האפשרות של נעילת פי סי אי וזה כול הזמן עולה ועוצר לי את האובר קלוקינג מישהו מכיר ויכול לעזור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
מעניין איפה הגבול http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=936661&postcount=320 [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אמממ יש לי את הכרטיס Matrox Millennium g200 ורציתי לשאול אם אפשר להעלות אותה לרמה של כרטיס Matrox Millennium g400? תודה רבה רבה!!! דרך אגב אני יודע שפשוט יותר לקנות חדש אבל אני מכה עוד כמה זמן אז מתנחן שתעזרו!!! האא ן ואם זה בלתי אפשרי יש אפשרות לעשות ל-g200 אוס? תודההההההההההההההההההה... ומתחנן לערה!
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מראש אני אומר, מדובר על מצב IDLE עם טמפרטורת חדר של בערך 16 מעלות (המזגן עתיק, עזבו בשקט, קפאתי מקור :-) ) אז מה הסיפור? יש לי מארז IPC (ראק מאונט, 4 יחידות), יש בו מקום לשני מאוררי 80 מ"מ מאחורה ו120 מ"מ מקדימה. במשך חצי שנה עבדתי עם המאוררים הדי פשוטים שהגיעו עם הספק+המאורר של אינטל והמשחה כנ"ל. ביום שישי עשיתי קצת שינויים: ה120 מ"מ הקדמי הוחלף למאורר 120 מ"מ של טרמלטייק, עובד כל הזמן במקסימום, מכניס אוויר. 80 מ"מ אחד אחורי, גם הוא מכניס אוויר. * סיילנט קט 9 * מעל ה80 מ"מ שמוציא אוויר ועובד לרוב בסביבות ה2000RPM (אותו דחסתי בצורה מוזרה למקום השני של ה80 מ"מ) * סיילנט קט 9 * נוסף שנמצא באזור הכוננים, אבל כך שהם לא חוסמים את הזרימת אוויר שלו. הוא למעשה תלוי ע…
-
איזה קישור אוויר הכי טוב למעבד 3.2 בסוקט 478 למה הוא מגיע ל 65 מעלות והוא עושה רעש למה הוא עובד יותר מידי מהר המאורר
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש אפשרות שמישהו יכול להביא לי איזה קירור טוב למעבד של אינטל 3.2 סוקט 478 למה המעבד בחום של 65 ויותר
-
- 0 תגובות
- 389 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שמטרידה אותי קצת זמן קניתי מחשב לפני חצי שנה הבעיה היא שיש לי רעש ממש חזה שהמחשב מיתאמץ לקחתי אותו למעבדה ואמרו לי במעבדה שהמארז לא טוב וצריכים להחליף מארז ליותר גדול אז החלפתי ובאמת היה טיפה רעש יותר נמוך ממה שהיה לי דרך אגב מעבד מעבד אינטל פרסקוט 3.00 הבעיה היא ששמתי לב שהמאוורר של המעבד מרעיש שהוא במאמץ אז אני רוצה להחליף את המאוורר המקורי של אינטל למאוורר עד 450 ש"ח למאוורר שקט האם זה יעזור עם יהיה לי מאוורר שקט במקום המקורי של אינטל??????
-
- 20 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קירור אוויר בלבד, לא משנה כמה הוא עולה. ביצועי אוברקלוק לא כל כך משנים - העיקר שיהיה שקט. תודה.
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מחפש מדריכים כמה שיותר מפורטים למודים ללוח הנ"ל רצוי בעיקר מודים למתח לזיכרון +למתח של הצ'יפסט תודה נדב
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
חבר'ה בעוד כשבוע אני אביא את הקירור מים שלי עכשיו אני רוצה לדעת מה להביא התקציב יעמוד בערך על 800 שקל (ש500 כבר יש לי עכשיו) כמובן שביג ווטר לא בא בחשבון 2 דברים אני רוצה הם משאבה של ENHIM (נראה לי הפשוט זה 1042 ) ורדיאטור כפול ל2 מאווררי 120MM כמה יעלו לי אלה בערך, ועוד כמה ישאר לי לבלוק, ומה הבלוק האיכותי ביותר שאפשר להביא במסגרת התקציב? ד"א EMP, עדיין עוד קיימת, ניסיתי ליצור קשר במייל, ולא קיבלתי תשובה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 2.8 סוקט 478 ג'יפורס FX5200 512 זיכרון לוח אם אני אחר כך יגיד פשט שכחתי תשם.. הקיצור הקירור שלי הוא המקורי של אינטל וניקיתי אבל המון פעמים ויש לי 3 מאווררים במארז אחד מאחורה אחד מקדימה ואחד ששמתי לפני כמה ימים בשביל לקרר תמעבד כי הוא התחמם יותר מדי אז שמתי אותו מעל המאוורר של המעבד
-
- 2 תגובות
- 409 צפיות
-