עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by RoNiMaN,

או קיי אני חדש בנושא של OC ויש לי שאלה איך עושים OC ? כאילו זה במדריך ובשלבים או מה ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  2. Started by tsuriel,

שלום רציתי שתמליצו לי קירור למעבד AMD Athlon 64 2800 משהוא שיעבוד טוב במחיר סימלי זה די דחוף ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  3. המעבד שלי (intel p4 prescott ) מגיע לטמפרטורות גבוהות (95) מה לעשות?? צריך לקנות מארז חדש???.. תודה...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by aquarius,

אני לא הבנתי איך המאורר התחתון מזרים את האוויר פנימה? הרי הוא אנכי!

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  5. AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL - וניס 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 - שתי יחידות Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset קירור - Thermaltake BigWater 12cm Liquid Cooling System עד כמה אחוזי שיפור אפשר להשיג? עד 3.0Ghz? +? בטמפרטורה סבירה? תודה מראש(וכן, עשיתי חיפוש בפורום)

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  6. Started by cat2010,

טוב, אז זה הגיע סוף סוף... אלק סוף סוף... תראו מה שהם עשו... אם הערכה הקודמת הייתה עוד איכשהו בסדר, אז החדשה היא זוועה. שינויים עיקריים כוללים משאבה שהפכה מסכנה, מ120 ליטר לשעה של הקודמת להרבה פחות. עכשיו היא גם קטנה בגודל, נעשתה מרובעת וגם מעבירה רק 90 ליטר לשעה... כרגע הכי חלשה בשוק... לפחות הם שינו, חיזקו את החיבורים והורידו את ה 2 העליונים המיותרים מהגירסה הראשונה של הערכה... אגב, קוטר הצינורות לא השתנה, והמעבר המיוחל ל 1/2 נשאר בגדר חלום. ואני קיוויתי שTHERMALTAKE יתחזקו בשוק קירור המים. אין לי מילים... הדבר הטוב, זה שהערכה החדשה יחד עם האביזרים זה הדבר הכי יפה בשוק., רק מומלץ להחליף את המשאבה ואז זה איכשהו בסדר. רק לא לגעת בערכה החדשה שלהם, עדיף כבר לקנות חלקים…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי את הadata vitesta 512 ddr 500 x2 =1g יש לי בעיה רוצה לשנות את התזמונים של הזכרון עכשיו אני מעביר מ t2 ל t1 עם תזמונים סטוק 8.4.4.3 עם 2.8 V אלו אמורים להיות תזמוני סטוק וה-memtest 86+גרסה 1.6 נותנת לי מלא שגיאות זה אמור להיות ככה? תודה

• 6 תגובות
    • 525 צפיות
  8. Started by QuAKeR_996,

טוב כמה דברים שאני אודה לכם אם תענו לי: 1. כשעושים אובקלוק, איך אני "מקבע" את התדרים שבחרתי? האם הם מקובעים מיידית ישירות דרך התוכנה?, ואם התוכנה לא תעלה עם XP אז ה OC לא מתבצע? ובכלל האם כל פעם ש XP עולה, התדרים משתנים ?, או שהתוכנה משנה אותם לצמיתות ללא תלות בהפעלה שלה? 2. איך אני מתחיל OC (לכרטיס מסך) איך אני יודע מתי להמשיך ומתי לעצור? ואם הכרטיס ישרף לי יש סיכוי שהוא יקח איתו עוד כמה רכיבים? 3. מהו גבול התדרים המותר לכרטיס מסוגSAPPEIR RADEON 9800 PRO ודבר אחרון, הורדתי את התוכנה ATI TRAY TOOLS http://www.radeon2.ru/atitray/ היא די נחמדה עם המון אפשרויות. האם מישהו התעסק איתה ויודע על בעיות אפשריות איתה? תודה רבה לכל מי שמגיב או סתם מסתכל על הת'רד הזה

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  9. מי שיש לו את הכרטיס לא משנה איזה חברה שיצביע בסקר בבקשה. ואם אפשר תכתבו פה של איזה חברה הצלחתם לפתוח או לא הצלחתם. תודה.

• 59 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. המחשב שלי הורג אותי מרוב רעש ולכן ב48 שעות הקרובות הוא יעבור השקטה מהירה עם כמה וולטמודים ואנדרקלוקינג בגלל החום הכבד אני רוצה לדעת טמפ' (גבולות )לA64 ול NF4U שניהם כרגע אצלי ברמה של 46-47 מעלות (מוזר אבל הטמפ' של שניהם לרוב זהה)

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  11. אז התחלתי א"ק עם המפרט שבחתימה, אני עכשיו עומד על 2.2, אבל עם מחלק של 9\10 לזכרונות. כמה שאלות: האם הזכרונות לא אמורים להגיע ל217 בקלות, בלי העלאת מתח? מה זה LDT שאני רואה בביוס? האם להעלות מתחים גם לגשר הצפוני ולמעבד? האם להשאיר את ה PCI-Express על 100? חבר'ה, צריך קצת עזרה פה.. רוצה להגיע לשיאים מצורפת תמונה מcpu-z, התזמונים האלה נראים לי משוחררים לגמרי... לא?! תודה, נדב. [attachment deleted by admin]

• 67 תגובות
    • 5.6k צפיות
  12. אני צריך מאורר שמכניס אוויר ושיהיה שקט והשאלה שלמעלה-לא לשכוח

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  13. נתחיל במאוורר - המאוורר הנ"ל הוא Smart Fan 2000-5500rpm triple blades בנוסף למד טמפ' יש שליטה ידנית. משום מה אני לא מצליח להוריד את המהירות שלו עם הזחלן, גם ב- MAX וגם ב- MIN הוא רועש ביותר ונדמה שאין שינוי במהירות שלו. לפי המפרט של TT ב- MIN הוא 21dBa וב- MAX הוא 48dBa, נראה כאילו הוא עובד רק ב- MAX והרעש שלו כמו מכסחת דשא (מה שכן הוא כל הזמן מנסה להמריא במצב הזה ;D). האם זה בעיה אצלי/המאוורר? המאווררים מחוברים למארז בסדר הזה - Silent Cat למעלה מוציא אויר, Generic מאחור מוציא אויר וה- Street Fighter אמור להתמקם בחלון השמאלי למטה מקדימה - מכניס אויר (מעבר להם יש מאוורר+צלעות סטוק של INTEL על המעבד, וכמובן מאוורר לספק). הכוונה שלי שרוב הזמן ה- SF יעבוד ב- MIN וכאשר המחשב ב…

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  14. השתמשתי במדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casefan ד"א מדריך מעולה!!!!!! עכשיו אני לא יודע לאן לחבר את זה בלוח האם שלי!!! הלוח שלי הוא : A8N-SLI Deluxe קישור לדף היצרן: http://www.asus.com/products/mb/socket939/a8nsli-d/overview.htm# ממש תודה למי שיעזור!!!! ואם כבר אני כותב.....הלוח אם שלי ב-44-46 מעלות......הבנתי שזה גבוה..... הוספת מאוורר בתוך המארז תפתור את הבעיה???? תודה

• 0 תגובות
    • 398 צפיות
  15. חברה רציתי לדעת למה כדי לי לקנות את זה Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower Thermaltake TT 480W 2-fan Power Supply אני חדש ממש בעסק ממש ואין לי שמץ של מושג למה חבר שלי השקיע 2000 שקל בה זה במה זה משפר את המחשב תעזרו לי אנשים אני חדש !

• 5 תגובות
    • 449 צפיות
  16. המפרט שלי: AMD64 3000+ GIGBYTE GAK8NS-939 ADATA 512MB 400DDR *2 אשמח לקבל עזרה ב- oc למפרט הנ"ל

• 59 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. Started by jeyjey,

יש לי מעבד A64 +3000 סוקט754 לוח אם GIGABYTE K8NS ואני לא מצליח להגיע ל240 באס רק אם אני מוריד את המכפלה אני מצליח את האוברקלוק אני עושה דרך הביוס, ואחרי שאני שומר ויוצא הוא מאפס את האוברקלוק וגם באיזיטון זה קורה האם הלוח אם מגביל אותי? והלוח אם יכול להגביל את האוברקלוק לכרטיס מסך?

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  18. תראו שמתי לב כשאני מדליק את המחשב אז המאורר עובד טוב אבל אחר כך לפני שהוא עולה לווינדוס הוא מפסיק לעבוד וכשהוא נכנס לווינדוס הוא חוזר לפעול למה זה קורה ? זו בעיה ?או שזה אמור להיות ככה? ואת שאר השאלות על המאווררים אני ישאיר לאחר כךך תודה

• 10 תגובות
    • 746 צפיות
  19. עשיתי OC ל AMD Athlon 64 Processor 3000+ TO AMD Athlon 64 3500+ CPU - 2.2GHZ אני רוצה לעשות בדיקה אך שתיהם עושות את השגיאות האלה... יש למישהו מושג? [attachment deleted by admin]

• 46 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by ranyr,

הם עובדים אצלי ב 2.8v ב 2235 430 mhz אפשר יותר? עם יותר מתח אולי?

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  21. Started by bad-sector,

טוב אז ככה, המעבד הוא AMD Athlon 64 Processor 3000, מהירות שעון 1.8, ליבה Winchester S939 עם Stepping - DH-D0 למי שמעניין אותו... המאוורר הנוכחי הוא TT TR2, טמפ' במנוחה 38 במאמץ 45-46... עשיתי OC ל AMD Athlon 64 3500+, מהירות שעון 2.2.... טמפ' במנוחה 41-42 במאמץ מסיבי 51 (ב PRIME95....) המארז הוא של KSP עם מאוורר בדלת המארז, מאוורר מקדימה שדוחף אוויר ומאוורר עם שרוול כזה למתחת למעבד שמוציא אוויר מהמארז... שמעתי שהטמפ' שלי גם בלי OC גבוהות יחסית למנוחה ושאפילו עם קירור סטוק זה יותר נמוך אבל כנראה ש KSP לא יודעים לשים משחה על המאוורר... או שהמארז לא מאוורר היטב... זה הטמפ' של המחשב ללא OC: Motherboard 25 °C CPU 38 °C GPU 65 °C WDC WD1600JD-00HBB0 35 °C אחרי …

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  22. Started by MaStRiX,

שלום, החלטתי שאני חוסך כסף ובסוף קונה קירור מיים... למעבד של המחשב בלבד,בלי לכרטיס מסך... אני מחפש משהו בסביבות ה500+ וקצת יותר.. משהו טוב שיקרר טוב,ואני צריך לדעת בכמה טמפרטורות זה מוריד... ומי מרכיב את זה? איזה סיכונים יש בזה? ואם פעם,אחריי כמה זמן פתאום מתפוצץ הצינור חס וחלילה איכשהו,או משהו כזה? הלך כל המחשב ..... ראיתי משהו טוב: אבל זה לא מתאים למעבד וללוח שלי אני חושב..... כתוב: Universal 4 in 1 solution, compatible with Intel LGA775. P4 and AMD K7, K8 (Included AMD Sempron Series ) אגב- זה עולה בסביבות ה500-580¤ ככה.. באסה, והלוח אם שלי זה P4P800 והמעבד 4.2800 יש מצב לOC אחריי שאני ישים את זה ויקנה... השאלה...על איזה קירור מיים/(או מיים ירוקים…

• 16 תגובות
    • 997 צפיות
  23. הסתכלתי פה על המלצות על HEATSINK והחלטתי שאני אלך על ה XP90 השאלה היחידה שנשארה פה זה המאורר שישב עליו.. יש לי תיכנונים לOC.. אפילו דיי רציניים, אבל יותר חשוב לי השקט הבנתי שכדאי לי אולי ENERMAX 90 MM... איך הוא מבחינת רעש? למישהו יש המלצות אחרות ?

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  24. Started by guyfaran,

יש לי מאוור ממש ישן שקיבלתי עם המחשב כזה אתם יודעים אני רוצה לקנות לו חדש כזה זלמן כדאי לי? המאוורר שלי: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/g/u/y/f/a/r/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200504131816439672/200506292356469555/IMG_0050.jpg הזלמן: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=za-7000ac המעבד שלי זה פנטיום 4 רגיל

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  25. Started by Little_AKA_Or,

אני די חדש בתחום האוברלקוק, ועכשיו נכנסתי לביוס ורק בשביל בדיקה ראשונית העלתי את הבאס מ-200 ל- 205. המהירות עלתה כמו שצריך אבל שמתי לב שהמהירות של הכרטיס מסך עלתה גם כן וא זנכרתי שאמרו לי לפני כמה ימים משהו על נעלית פיסיאיי. אז רציתי לדעת איך אני עושה זאת תודה מראש

• 4 תגובות
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים