אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להפעיל Prime95 ואחרי שהוא מנסה להתחבר אני מקבל שגיאה מס' 12002. השגיאה לא מתקבלת בזמן שהוא רץ, אלא בזמן ההתחברות לשרת של prime95. זה בעיה רק אצלי? איך אני מסדר את זה? ד"א ניסיתי להכנס לאתר שכתוב אחרי השגיאה, והדף לא קיים.. תודה. עריכה: אף אחד לא נתקל אי פעם בשגיאה הזו? הרצתי חיפוש בפורום עם הערך "12002" ומצאתי רק הודעה אחת רלוונטית, בה למישהו היה בעיה כזו, אבל לא ענו לו. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
היי מישהו יכול להביא לי בבקשה קישור לאיך נראה הקירור המקורי שבא בגירסת ה BOX של מעבד AMD 64? תודה
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
החלטתי לקנות סיילנסר לכרטיס שלי והוא בדרכו אליי..... קניתי את הקרור הזה כי הכטיס מסך שלי רתח (X800XL) הוא היה על 70 מעלות.... האם התקופה שבה הוא רץ ככה פגעה בו???? (3 חודשים)
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, המחשב הישן שלי (מלפני 3 שנים) הוא Athlon 1700+ AMD השבוע בדקתי וראיתי שהטמפ' של המעבד ב-idle היא 60 מעלות !! ניקיתי את המאווררים וצלעות הקירור של המעבד והוצאתי מלא אבק אבל הטמפ' לא ירדה (אפילו לא במעלה אחת...). שמתי מאוורר ביתי בינוני מול המארז הפתוח והטמפ' ירדה ל-50 מעלות, זה עדיין נורא גבוה (וברור שזה היה רק משהו זמני לנסיון). מישהו יודע מה הטמפ' הנורמלית של מעבדים כאלה ב-idle ? הטמפ' הזו מסוכנת למעבד? הוא יכול להשרף? או שהוא יסחב ככה גם עוד כמה שנים. אני לא רוצה להשקיע במחשב הזה הרבה כסף כי הוא כבר די ישן, אבל מצד שני הוא עונה על הצרכים של אח שלי ממש ממש טוב (אינטרנט ו-office בעיקר) אז אין ממש סיבה לזרוק אותו לפח ולקנות חדש. אז בעצם אני מחפש הצעות לפתרון הבעיה, ב…
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כאשר אני משחק ב- GTA SA על רזולוציה 1280*1024 כרטיס המסך שלי ( Leadtek 6600GT pci-e) מתחמם מאוד ומגיע ל- 78 מעלות. עד פה אני בסדר עם זה כי הבנתי שאין לכרטיסים האלה בעיה גם ב-90 מעלות, אבל הבעיה היא שנוצרות לי בעיות תצוגה, מעין תקיעות קטנות כאלה (אני לא חושב שהבעיה היא במעבד כי היא קורת רק כשהכרטיס מסך מתחמם, וחוץ מזה יש לי AMD 3200 עם ג'יגה זיכרון ונראה לי שזה אמור להספיק למשחק הזה. אגב, המארז שלי די מאוורר והמעבד על 40 וקצת מעלות). השאלות שלי: 1. האם המצב הזה נורמלי? אולי יש בעיה ספציפית בכרטיס שלי? 2. האם קירור אחר יעזור פה? או שהכרטיס הזה תמיד יעשה בעיות כאלה וחייבים לשחק על רזולוציה נמוכה יותר? (או לקנות כרטיס מסך אחר?) 3. אם הקירור יפתור את הבעיה - איזה קירור מומלץ? …
-
- 37 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
צריך המלצה לקירור טוב שיאריך את את חייו של הכרטיס מסך לעוד איזה שנה ועדיין יפעל טוב geforce fx5200 128 MB
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
(שמתי גם פה ביגלל שלא ידעתי לאן זה מתאים) יש לי כרטיס GEFORCE 6800GT http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=1068הבעייה היא שהוא עומד עכשיו במנוחה על סביבות ה-73 מעלות( שלא נדבר על כמה הוא עומד במאמץ) קניתי אותו בKSP אני חושב שלא אמור להיות כזה חום והוא לא על אובר קלוק ולא על כלום איך שקיבלתי אותו ככה הוא עדיין מה אתם אומרים מה אמורה להיות הטמפרטורה הנורמלית שלו והאם שווה לשים לו מאוורר יותר טוב אם כן אז איזה (היום שלחתי אותו לתיקון למרות שהם אומרים שככה הכרטיס יכול לסבול אני לא מאמין)
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
היי, יש לי 9800SE 256MB עם 128 ביט, אני רוצה לעשות לו OC, אחרי האוברקלוק למה הוא ישתווה?
-
- 6 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Atholn 3200 ליבת וינצ'סטר. הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 23 מעלות. הטמפ' של הלוח היא 39-42 במנוחה והבנתי שזה גבוה יחסית ללוח אם השאלה שלי זה שאם אני יעשה אוברקלוק למעבד,אני יעלה ב-300 MHZ לדוגמה אז זה ישפיע על הלוח אם והטמפרטורה תעלה עוד????(ואז הלוח סתם מתבלה או יותר גרוע....ישרף) תודה על העזרה אלעד
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול על ה PCI הרגיל ואני לא מצאתי בביוס אפשרות לנעול אותו כי אני רוצה להתחיל בOC
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקצת שקט :'(. מוסיקה מאוד חשובה לי, והמאוורר של ה 775 שלי מרעיש באופן מפחיד. חשבתי להחליף ל 7700CU, אבל אז חשבתי לעצמי האם אפשר להעיף את כל המאווררים מהמחשב? האם הדבר בכלל אפשרי? האם מערכת מים מכסה, למשל, על דיסקים קשיחים? כרגע יש לי עליהם מאוורר מיוחד. המטרה שלי היא שקט. כרגע אין לי בעיות טמפרטורה (CPU 50, MB 40). כלומר, אני מבקש המלצה לקירור מים רגיל לחלוטין, שרק ייתן לי שקט. אני יודע שאתם אוהבים לומר "תריץ חיפוש" אבל אני מריץ חיפוש וכל מה שאני מקבל בחיפוש זה "תריץ חיפוש" לאחרים. האמת שאתם רוב הזמן מדברים כאן על קירור מים לאוברקלוק, ואני לא מתעסק עם זה. אני רק רוצה שקט. אז אני מסכם: 1. מערכת קירור שקטה פשוטה שתעשה את העבודה (אם צריך לשלם קצת י…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7818 הקירור הזה טוב בכלל?? הוא נראה לי זול מדיי והוא מתאים לסוקט 478? והוא בא רק עם בלוק למעבד לא? אם יש לכם עוד המלצות לקירור עד מקסימום 600 שח תודה
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
למעבד פנטיום 4 2.8 ג'יגה לא פרסקוט הקיצור אני חשבתי משהו בסביבות ה200 300 ככה סיילנט טוואר ביג טייפון זלמן חוץ מה XP למיניהם כי הם לא באספקה של החנות וצריכים להזמין אז אין לי כוח..
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום! קניתי את הgeforce 6200, ופתחתי בו את הצינורות, והכל עבד חלק..המחשב זיהה אותו כ6600, 6600gt בשביל הדיוק..חחח ועכשיו התחלתי עם הOC..אבל זה מסובך. כשאני מעלה את המגה הרצים, ומריץ 3dmark הכל בסדר, וזה עובד יציב. אבל אם אני משחק, אז במגה הרצים מסויימים המחשב יכול להתקע/להתכבות/ סתם לזרוק אותי מהמשחק. הבנתי שזה מהתחממות של הכרטיס[ אני עדין משתמש בקירור שקיבלתי איתו], כרגע ב450/630 ואני חושב שהוא יציב...אני רוצה למצוא את הגבול, אבל קשה לעשות את זה, כי בדיקה ב3dmark עוברת חלק, אבל אחרי חצי שעה של משחק, ולפעמים קצת יותר, הוא יכול לזרוק אותי מהמשחק..או להפעיל את המחשב מחדש..הבנתי שזה קורה מחימום של הכרטיס, ואני לא מוצא איך לבדוק את הטמפרטורה שלו במנוחה כדי שאני אוכל להעריך ל…
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני תמיד הייתי בטוח שאוברקלוק עם הדרייברים דרך קולביטס 2 זה הכי טוב (בלי כל מיני תוכנות שעולות עם המחשב ותופסות זיכרון). אני מבין שאני טועה(נכון?!) ושאוברקלוק עם תוכנות ייתן לי מהירויות יותר גבוהות אבל לפני שאני אשתגע עם הורדת כמה תוכנות: מהי התוכנה הכי מומלצת ל6600GT של ALBATRON ? ? ? המקסימום של הדרייברים(הקירור הוא בלוק כרטיס מסך ומע' BIGWATER 46C IDLE) הוא: ליבה: 603 זכרונות: 1.19 תוצאת 3DMARK05 היא : 4250 תודה.
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
הHD שלי מגיע ל50 מעלות במנוחה ! מה אני יכול לעשות?!?!?
-
- 10 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אנ י מחפש מאורר הכי טוב שאפשר למצוב במחיר של עד-250 ש"ח (יש לי= intel p4 2.8 ghz ht prescott socket 478 ) בישביל אוברקלוק של לפחות3.2 Ghz תודה רבה לעוזרים !!!!
-
- 8 תגובות
- 509 צפיות
-
-
איזה סטפינגים טובים ל OC יש לליבת וינצ'סאר ?
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
יש לי abit bd7-e עם מעבד 1.5, אני רוצה לעשות OC אבל אי אפשר לשנות את מכפלת המעבד וה-BIOS נותן לי לבחור עבור FSB רק 100 או 133, אם אני בוחר 133 אז יוצא שהמעבד אמור לרוץ ב-133*15 והוא לא יכול. למישהו יש רעיונות איך לבחור FSB כרצוני?
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
יש לי את הזכרונות הנ"ל (2X256) והייתי רוצה לדעת לכמה אנשים ברשת הגיעו איתם בOC. הייתי רוצה גם לדעת עד איזה מתח אני יכול לתת להם (הלוח שלי יכול לתת עד 3.2) אני הגעתי איתם ל241 על תזמונים 2.5-4-4-8. תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
www.glacialtech.com זה למטה באותו עמוד: NorthPole 1000
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי שניי בעיות: 1)קניתי לפני כמה זמן מאוורר של zalman cnps7000-cu ועשיתי אובר קלוק מ-2.8גיגה הרץ ל-3.2 והמחש כל הזמן מגיע ל-100% שימוש ב-cpu ובגלל זה המחשב נתקע כל הזמן והטמפרטורות נשארו באותו טמפרטורה כמו לפני שעשיתי אובר קלוק 2)עשיתי את האוברקלוק דרך התוכנה EasyTune5 של gigabyte אבל כל פעם שאני מכבה ומדליק תמחשב האוברקלוק מתאפס (חוזר ל-2.8 גיגה הרץ) מה לעשות!!!!! תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
לאחר הרבה מחשבות שצרות לי בזמן האחרון על קירור מים (קניית ביגווטר/השקעה במערכת חזקה/הום מייד) החלטתי לדבר עם אבא שלי וגיליתי המון דברים שלא ידעתי קודם. אבא שלי עובד עם מפעל של ברזל והוא יכול להשיג לי נחושת בקלות, מה גם שיש לו גישה למחרטה (מכרסמת) והתברר לי שאנחנו יכולים לבנות בלוק קירור הום מייד. את הבעיה שהייתה לי עם החורים בלוח פתרתי, עכשיו אני מחפש את החורים של הכרטיס מסך.. ניסיתי באתר של לידטק ולא מצאתי כלום אשמח אם תעזרו לי במציאת מיקום החורים והמרחק המדוייק ביניהם ב- 6800GT ואני לא מתכוון רק לחורים של הליבה, אלא של כל גוף הקירור המורכב עליו (אני מעוניין לבנות בלוק שיכסה את הזכרונות)
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-