אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אז ככה... יש לי פה קירור שלי P4E ששוכב פה ומחכה שייעשו איתו משהו אז חשבתי לעצמי אולי לדפוק אותו כלשהו על הכרטיס מסך חשבתי לעצמי זה יכול להיות קשה אבל שווה לנסות... עכשיו יש לי כרטיס של GIGABYTE ואני לא בטוח איך לשים אותו 1)או שלהוריד ת'קירור של הכרטיס ואז לשים איכשהו תהיטסינק על הכרטיס ועכשיו השאלה איך לשים אותו ? 2) לא להוריד ת'קירור המקורי, אך להסיר ת'מאורר של ההיטסינק שהיה על המעבד ולשים ת'מאורר הזה על הקירור המקורי של הכרטיס...וגם ת'זה אני לא בטוח איך לשים זה הקירור מקדימה: מאחורה: המאורר השחור טיפה שונה אצלי...אך זה לא משנה מקווה שתעזרו לי איכשהו :] 8)
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לי 6600GT של XFX הקירור סטוק שבא איתו רועש כמו טרקטור. הכרטיס בAGP ובזמן האחרון גם התחיל לעשות רעשים מוזרים... אני צריך המלצות לקירור עד 150 שח וחשוב שיהיה שקט...וכמובן שיקרר אותו כמו שצריך תודה
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אפשר לעשות OC למעבד עם לוח של אינטל זה המחשב שלי: לוח אם INTEL D865PERL CHPSET 865PE זה הלוח אם: http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=IN80003&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=26&aff=zap# מעבד P4 2.66GHZ HT זכרונות DUAL 512MB??(256x2) kingston 800MHZ כרטיס מסך GEFORCE 4 MX440 128MB GAINWORD דיסק קשיח MAXTOR 80GB SATA עוד שאלה אני מתכנן להחליף את הכרטיס מסך ל6800GT כמה זמן הוא יחזיק לי למשחקים ברזולוציות טובות ושיעבדו חלק? מישהו ראה שעשו OC למחשב כמו שלי?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב, כל הנתונים בחתימה והתוצאה 4070. ;D יש טעם להמשיך לעשות OC קצת יותר נורמלי למעבד, אחד שיכלול גם תוספת מתח כדי להסתער על ה5000, או שזה לא ריאלי להגיע עד לשם?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להחליף את הקירור המקורי של ה ר9800פרו של 3DCLUB רציתי לדעת מה הם האפשרויות! וכמה זה יעלה לי ?
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
המפרט שאני קונה השבוע הוא בצד ימין ושאלתי פשוטה אני בן אדם שלא עשה OC בחיים לשום חלק ואני מתכנן לעשות בעתיד הקרוב אז הייתי רוצה לדעת האם המפרט הזה יתן לי OC טוב למעבד,לכרטיס מסך,זכרונות , וכו' תענו לי בכללי מכל הבחינות תודה!
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בדרייברים הקודמים אפשרות ההמהרה הייתה בתפריט הראשי, עכשיו זה פשוט...נעלם, לא מצאתי אותו בשום מקום, יש לכם מושג איפה הוא?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מה זה בדיוק צריבת ביוס אני רואה את המושג הזה די הרבה ולא הצלחתי להין מה זה בעצם? איך עושים את זה (באופן כללי)? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
איך אני בודק מעלות לכרטיס מסך שלי(GEFORCE FX 5200)???? עד כמה ניתן להגיע איתו באוברקלוקינג???? וקצת לדעת ידע בסיסי באוברקלוקינג של כרטיסי מסך ואוברקלוקינג בכלל
-
- 7 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של פי פרטנר מהירות באס 133 מגה הרץ מעבד אינטל פנטיום 3 733 מגה הרץ SOCKET 370 זכרונות SDRAM יש לי שני סלוטים של 256 MB במהירות של 133 מגה הרץ של חברת יונדאי כרטיס מסך ATI RADEON 9250 128 MB כרטיס קול של קראיטיב 128 BIT ומערת הפעלה ווינדוס אקס פי פרופשיונל SP2 ועכשיו הבעיה שלי היא ככה רציתי לנהאיץ את המעבד טיפה אז נכנסתי לאופציה בביוס CPU SPEED SETINGS ויש שם והעלתי את מהירות הבאס במקום 133 ל140 ואחרי ששמרתי המעבד הגיע ל770 ואחרי כמה זמן בווינדוס קיבלתי מסך כחול והמסך כחול חוזר על עצמו כל הזמן השאלה שלי אם העלתי בטיפה איך יכול שהווינדוס קורס? ועוד שאלה שהעלתי את מהירות הבאס ל150 במקום 133 המהירות של המעבד עלתה ל825 וברגע ששמרתי את זה לא עלה לי ווינד…
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
עשיתי OC למחשב שלי.. הגעתי ל115 FSH מה שנותן לי כרגע 1.7 מגה הרץ עכשיו כשאני עולה ל FSH 120 המחשב מגיב בצורה מוזרה הכרטיס קול מפסיק לעבוד ואז לאחר כה דקות המחשב ניתקע. יש לי מערכת קירור די טובה המחשב על 33 מעלות במנוחה ו40 במאמץ חשבתי אולי להעלות את המתח?? רק שאין לי מושג איך קוראים לזה בביוס אם מישהו יכל להגיד לי... חשבתי אולי הזיכרון הפנימי מגביל אותי בגגל שיש לי SDRAM 256 מהירות 125 מגה הרץ שזה לא הרבה אם יש למישהו איזה עצה איך אני יכול להמשיך ב OC אני ישמח לישמוע. שאלה אחרונה איך עושים OC לזיכרונות?? תודה לכל מי שקרא וענה
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-K8NF-9 אני לא יודע איך לחבר מאווררים, כלומר איזה מאוור לאיזה כניסה. אז ככה יש לי בלוח חיבורים ל 3 מאווררים.. CPU FAN SYS_FAN NB_FAN המאווררים שיש לי הם. 2 מאווררים של 12 ס"מ מאוורר 1 למעבד וזהו.. משהו יודע מה זה החיבור הזה NB_FAN? יש לו חיבור ל 2 פינים ולא ל 3 כמו SYS_FAN
-
- 12 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מה פוטנציאל האוברקלוקינג שלו? האם ניתן לפתוח לו צינורות? וכמה קל זה?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי מחשב ואני רוצה ללמוד את התחום... קניתי מעבד P4 3.0 2M 64 עכשיו הוא מגיע עם מאוורר דיי גדול, לא מבין גדול בזה... יש צורך בביג טייפון ? נכון לעכשיו המחשב לא מיועד לOC או בכלל למשחקים, רק בעוד 7 חודשים (זאת הסיבה שהוא בלי כרטיס מסך\זיכרון נורמלי) אבל משו מטריד אותי, המאוורר על המעבד הוא רק ב1400 סל"ד.... למה ? זה נקרא טמפ' סבירות ? חן
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
הרי המטרה של הקירור היא לשמור שהמעבד לא ישרף אז מה זה משנה אם הוא ב10- או 100- מעלות? הוא גם ככה לא ישרף וזה ברור שקירור גז שמביא את המעבד ל10- מעלות יותר זול מאחד שמביא ל100- מעלות אז למה צריך את זה? ועוד משו מישו יכול לתת לי הסבר מפורט על התיזמונים של הזכרונות או מדריך מפורט על זה? עדיף בעברית
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר במחשב הנייד של דוד שלי. סתם במקרה הורדתי cpuz והסתכלתי בפרטים וראיתי ככה: הנושא של מחשבים ניידים חדש לי, אז אני לא יודע אם זה נורמלי או לא. (לדעתי לא, אבל..) אז המחשב בדאון-קלוק של 900MHz או שככה זה צריך להיות? ד"א, איך נכנסים לביוס במחשב נייד? (זה אמור להיות אחד ה F-ים לא?) תודה.
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אוקיי שלום לכולם ושבת שלום! עכשיו השאלה שלי היא ככה... לפני כמה זמן (הרבה זמן בעיקרון) התחלתי להתעניין באוברקלוק וכמו בכל דבר אם לא מנסים לא יודעים אז ניסיתי...לא ציפיתי להיות שיאן עם קירור לא ידוע (חברה לא ידועה) אבל בכל מקרה לו בשביל המעט (ובשביל הניסיון) ניסיתי לעשות ניסיתי להעלות את הבאס במעט (133 בסטוק) ל145 אני יודע זה קפיצה לפי מה שאני מבין אבל מה לעשות אני מתחיל גבוהה אוקיי לא הלך אמרתי לעצמי זה בטח המחשב הוא לא בנוי לאוברקלוק...עכשיו אפילו אם אני עושה למעבד והופך אותו כאילו ל-1900+ הוא לא עולה...(פשוט לא מגיע לווינדווס) עכשיו חשבתי למה זה?! הרי זה ל חום כי הטמפ לא בשמים!!! אפילו בסדר הייתי אומר...אז אולי בגללש המכפלה של נעולה 1:1 ?? יכול להיות? המחשב שלי הוא: Amd…
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ממש חסר ערך, שווה להחליף? מישהו ניסה על בשרו? תודה.
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
נמאס לי שהכרטיס מסך שלי (6800GT) על 63 מעלות במנוחה (וזה עכשיו כשקר, בקיץ הוא היה על 69 במנוחה ), כרגע אני עוד מתלבט אם לבקש שיחליפו את הכרטיס או לקנות לו קירור, ופה מגיעה השאלה, עד כמה טוב הסיילנסר? יספיק בשביל להחזיק את הכרטיס בלי להתחמם יותר מידי? (אולי גם לקצת אוברקלוק כדי להגיע לULTRA) ואם לא אז איזה קירור מומלץ (בכמה שפחות כסף, מקסימום 150) ועוד משהו, הסיילנסר מקרר גם את הזכרונות או שצריך לקנות להם קירור בנפרד? ד"א הסינק שיש לי עכשיו (קירור סטוק של לידטק) מכסה את שני הצדדים של הכרטיס ולפי מה שראיתי הסיילנסר מכסה רק צד אחד, זה משנה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=7598 Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan ב 270
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
משהו מוזר .. אחרי OC האוורסט אומר שיש לי מעבד 4600+ וזיכרון TWINMOS 3800 CPU @2400 1.475V TWINMOS BH-5 3500 240 MH'Z 3.2V (2.2.2.5 תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש לקנות מאוורר למארז של חברת Thermaltake דגם A1214 אני לא מצליח למצוא את המאוורר הנ"ל בשום חנות. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות אותו ? (חוץ מ"פנדה" כי אין להם אותו במלאי ולא יהיה בזמן הקרוב). תודה !
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני לא בטוח כי המאוורר המובנה של המארזhttp://www.antec.com/us/support_productInfo_details.php?ProdID=00161 והמאוורר של המעבד http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0200silent939/cl-p0200.htm יספקו קירור הולם לפעילות תקינה של המחשב. מה אתם חושבים? יש צורך להוסיף איוורור? (צירפתי את המפרט להתרשמות כללית) LITE-ON DVD 16*48 Retail ANTEC SLK1600 Beige Mini Tower Mitsumi floppy 1.44 Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 128MB PCI-E GV-NX66128DP2 ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Thermaltake 430Watt W00069 PFC Kingston 512MB (2x256) Dual 400Mhz PC 3200 C3 Microsoft® Multim…
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
לפני כמה ימים לקחתי מאורר מהמארז הישן שלי (מאורר 80 מילימטר של סן בים) במחשב הקודם הוא פעל על 2500-2700 סל"ד(ככה הוא מגיע מהחברה) ובמחשב שלי הוא עובד על כ-700(לפי מה שנראה בעין)והוא גם בקושי זורק אויר(נוצה הוא לא מזיז)ופעם הוא זרק אויר בצורה נדיבה מה יש לעשות כדי שאני אצטרך לא ליקנות מאורר חדש???
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-