עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום יש לי היתלבטות קשה: מה עדיף???: 1)למכור את הלוח הקיים שלי להוסיף כסף וליקנות lanparty ואז להמשיך את האובר למעבד ולזיכרונות שלי 2)למכור את הזיכרונות הקימים שלי ואז להוסיף כסף וליקנות זיכרונות טובים לאובר... הלוח שלי פעם ביום מאפס את הביוס שלו סתם כי בא לו אחרי שהוא עבד יציב ועבר בדיקה של s&m וזה אחת הסיבות שאני מעונין להחליף לוח.... מה יתן לי יותר נחת ויותר ביצועים כללים?? אני שמעתי שעם מוד קטן ל-kanparty אפשר להפוך אותו ל-sli האם זה נכון?? ואיך עושים את המוד? למנהלים: אני לא ידעתי איפה למקם את התרד הזה.... לא ידעתי אם בלוחות אם זיכרונות ומעבדים או באוברקלוקינג וקירור אז עם לדעתכם התרד לא אמור להיות פה אז תעבירו אותו

• 14 תגובות
    • 895 צפיות
  2. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2596 מישהו מכיר? KSP החלו לשווק קירורי מים? ולא מצאתי על הקירור הזה שום ביקורת אני מבין שלפי המחיר הוא לא שווה רבה אבל יחסית למחיר?

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by yotam_10,

אני רוצה לקנות שני מאווררים של 120mm לדלת של המארז איזה מאוורר כדאי?

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by eshel107,

זקוק להמלצה על קרור תואם וטוב {חזק} לכרטיס {6600GT AGP GIGBYTE]. וגם רציתי לשאול בעלי נסיון האם החלפה של מאורר הסטוק תאפשר להגדיל אתה-OC ובכמה בערך {האם הקנייה שווה?} לצערי אין לכרטיס הזה בקר טמפרטורה ולכן אני לא יודע מהי אבל אני חושב שה-OC שלי נמוך {ליבה-555 זיכרון-1155} ולכן אני חושב על החלפת הקרור נ.ב. לא יותר מ150-200 ש"ח תודה רבה

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by Norm4nde,

טוב אני רוצה לעשות OC למחשב שלי הפרטים בצד ! <---------------------------------------------- שמעתי שציך לעשות כמה OC לכל מיני דברים כגון כרטיס מסך מעבד.... אז ה OC שאני רוצה לעשות הוא OC יותר למשחקים גיימרים. יש לי את התוכנות שצריך cpuz/everest GeForceTweakUtility ובזאת שהיא לכרטיס מסך אני לא יודע להשתמש. כל עזרה תתקבל בברכה

• 11 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by Bar1234,

מה ההבדל בין קירור אקטיבי לקירור פאסיבי.....????

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  7. Started by Bar1234,

אם אני פותח צינורות עיבוד לכרטיס מסך הזה ועושה לו OC...... SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL אני צריך לקנות לו קירור נוסף? או שמספיק להחליף את המשחה הטרמית?

• 12 תגובות
    • 838 צפיות
  8. יש לי פרסקוט(...) קישור לטמפרטורות ב SppedFun:' http://img244.imageshack.us/img244/21/453438kd.jpg http://img244.imageshack.us/img244/21/453438kd.jpg -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ככה הולך הקירור במארז: -קירור המקורי של אינטל -.מאוורר קדימה 120mm(מכניס אוויר) -מאוורר בצד(מכניס אוויר) -מאוורר מאחור(מוציא אוויר) -מאוורר על Slot שאני הכנתי לקירור הכרטיס מסך.. זה בסדר\נורמלי?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  9. יש לי בעיה ...כשאני נכנס לביוס ומנסה לעלות את ההרצים של ה FSB אז גם ההרצים של הAGP וה PCI עולים...... עכשיו כשאני מאפשר לעלות את המתחים ידנית אז האפשרות של spread או איך שלא קוראים לזה ישר מתבטלת ......עכשיו אני לא יודע אם זה צריך להיות מבוטל או לא..... אבל בכל מיקרה ההרצים של ה PCI וה AGP עולים....... מישהו יכול לעזור לי לנעול אותם ....ומה אני צריך לעשות בשביל זה(ואולי אי אפשר בכלל) :s07:

• 11 תגובות
    • 794 צפיות
  10. Started by yotam_10,

עד לאיזה רמה של אוברקלוקינג אני יכול להגיע עם הכרטיס מסך x600pro ועם איזה מאוורר.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  11. Started by !_Evil_!,

הנה הקירור: http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0019Fanless103/cl-p0019fanless103.htm 1.הוא מתאים ל P-4 3000 Presscot? 2.המעלות שלי עכשיו זה 55 מעלות במאמץ,כמה בערך הוא יוריד את המעלות? 3.חייבים לקנות מאוורר 12mm בשבילו? 4.יש לי מארז X-Blade Tower הוא יכנס למארז בצורה טובה ולא בלחץ? תודה בכל מקרה Evil

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. הי לכולם, לאחר החסרת פעימה לאחר הודעה כאן בפורום ולאחר שראיתי שהסוניק טאוור באמת ירד מהאתר של KSP ( כל זה לאחר שכבר בצעתי הזמנה ושילמתי מראש עבורו ) קבלתי היום כנראה את החתיכה האחרונה שאלה קצרה ביחוד לאלו שכבר התקינו אותו על AMD סוקט 939 ( K8 ),צריך או לא צריך להסיר את התושבת הפלסטיק שבאה על הלוח ( Abit AN8 Ultra ) ? פשוט בהוראות התקנה שקיבלתי איתו צירפו לי עוד דף הוראות מצולם גם על התקנה אלטרנטיבית ל K8 ושם אם אנני טועה לא מפורקת התושבת המקורית של המעבד, שוב איכות הצילום על הפנים אז אודה גם לעזרתכם.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by psycho59,

טוב אז הx800gto2 מגיע לארץ ואני קונה אותו עכשיו הוא מגיע עם קירור פאסיבי קישור לפרטים על הכרטיס (לחץ עליי) האם זה תלוי בעוד דברים??? תודה מראש

• 60 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by sagi_10,

אני עשיתי אובר מעל למצופה בלוח שלי(ראה מפרט..) אבל אמרו שעם אני אעלה את המתח של ה-ht משהו בביוס אז אני אוכל להמשיך את האובר ?זה נכון?? והאם יגרם נזקללוח עם אני אעשה את זה?? עוד שאלה אבל לא קשורה: איך אני בודק מהטמפרטורה של הציפסט שלי??

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  15. אם אמרו לי ש1200 ליטר לשעה זה מינימום מומלץ, אז למה אין משאבות יותר חזקות מזה? אני הסתכלתי באתרים של יצרניות קירור מים מוכרות (Swiftech, Danger Den, Coolermaster, Corsair ,ZALMAN, Thermaltake, Asetek) ולא מצאתי משאבה יותר חזקה מ 1200 ליטר לשעה. מישהו יכול להראות לי משאבה יותר חזקה מ 1201L/H +קישור לאתר המשאבה + קישור לחנות בארץ??

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  16. Started by erlich9,

האם כדאי לי לקנות קירור מים למחשב חדשסליחה על חוסר הפרטים) p4 3.2 512x2 kingston 400 6800gt 160gb מה היתרונות בקירור מים ומה המחיר+- ואיפה הכיכדאי לקנות. והאם קשה להתקין.

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by Tycoon,

רבותיי עוד יומים היא נפתחת סוף סוף גם לנו בארצנו הקטנטונת חנות מחשבים extreme הרבה שואלים מתענייינים ומחפשים לקחת את עניין האוברקלוקינג צעד נוסף אז בפתיחה הרשמית ביום שישי יהיו הרבה תשובות אליאור the byter (וגם אני)יענה לשאלות ויתן הדגמות למערכות שלו וגם תוכלו להתרשם מהחנות החדשה לא כל יום מוצאים חנות שיש בה מערכות קירור גז מערכות קירור מים וחומרה איכותית בהישג יד גם אני אהיה שם עם המחשב שלי ואם יהיה זמן ומצב אולי ננסה לשבור עוד שיא במקום (צינור חנקן וקרח יבש בנתיים)או שתי מערכות מחוברות למחשב אחת למעבד ואחת לכרטיס מסך יהיה נחמד ונחמד יהיה לראות את כולכם שם אז אם לכל מי שיש שאלות או אפילו סתם רוצה לאשר השתתפות יכול באמצעות הת'ראד הזה וקישור לאתר החנות http://…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. מה המצב? טוב היו הרבה דיונים על הכרטיס הזה והרבה אנשים תהו איזה קירור לקנות, הבעיה היא שחלק מהקירורים לא מתאימים או מתאימים רק חלקית ולא ידעו מה לקנות. אז כמו שהבטחתי שאני אקבל את הזלמן אני אדווח לגבי תאימות - הוא מתאים בול! לכרטיס של לידטק לפחות. אי אפשר לשים סינקים בזכרונות למטה אבל אפשר לשים סינקים למעלה. ואני רוצה להגיד משהו - WOWOWOWOWOOWKOWW על 475/720 עם קירור סטוק הייתי על 47-50 במנוחה ועל 79 במאמץ. עם הזלמן, אותו סידור במחשב אותה הסירקולציה ועל 475/720 אני על 35 מעלות במנוחה!!!!! ועל 46 במאמץ!!!! זה שיפור של 15 נקודות במנוחה ושיפור של 34 מעלות במאמץ!! איך זה יכול להיות אתם שואלים?טוב זה די פשוט, הקירור המעפן של ה6200 יכול להיות באותה המידה פאסיבי פשוט, הוא ממש על…

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by reuven5,

שלום אני מתעניין מאוד מאוד לרכוש אותם אני רוצה לדעת איך הביצועים במיוחד לOC אני מעוניין לקנות 256X2 שיעבדו בdual ראיתי את הביקורת פה באתר ואני ממש מרוצה נראה לי שאני ארכוש אותם על בטוח והנה עוד ביקורת נחמדה: http://www.extremeoverclocking.com/reviews/memory/Mushkin_PC4000_1.html תודה לכל מי שיתרום ויעזור לי

20. Started by polsa,

הורדתי את התכונה ובדקתי את הטמפ' ובאתי לשאול אם זה בסדר..? http://img465.imageshack.us/img465/908/10jy.jpg

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  21. שלום לכותבי הפורום. אני כבר זמן מה עובד על בניית מערכת קירור שרובה נעשית על ידי. ראשית רציתי להודות לכל כותבי הפורום, חלק נכבד מהידע שלי נרכש ע"י קריאת הודעות של אחרים. המערכת מורכבת מרדיאטור שקניתי במוסך - לפי מה שהבנתי הוא רדיאטור של המזגן של מכונית. הנה תמונה שלו: חתכתי קצת את אחת היציאות שהייתה גדולה מדי והכנסתי לתוכה צינור נחושת כדי שאוכל לחבר את הצינור שלי ליציאה. האיתום\חיבור נעשה ע"י חומר מוזר שמורכב משני סוגי חומרים שלשים אותם ביחד והוא מתקשה והופך לפלסטיק. התחלתי לבנות Fan Shroud שזה סוג של "עטיפה" לרדיאטור שאמורה להרחיק קצת את המאוורר מהרדיאטור וגם לגרום לכך שכל האויר יעבור דרכו ולא יברח לצדדים. הFan Shroud נבנה ממגש ישן של טוסטר. - הוא לא גמור, א…

• 57 תגובות
    • 6.6k צפיות
  22. זה רק אני או שיש יותר מידיי דימיון בין הקירורים של ZALMAN לשל PRIME COOLER?? כל הקירורים למעבד ולכרטיס מסך נראים זהים משתי החברות.

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by shlomom,

שלום, לאחרונה ניסיתי לבצע OC עם מספר תוכנות כולל EasyTune5 של Gigabyte וגם ClockGen כעקרון הקטע עם התוכנות טוב לניסויים אבל נראה לי שלעבודה קבועה הכי טוב לשנות ב BIOS. עשיתי בתוכנה OC ולא נתקלתי בשום בעיות עד שניסיתי לשנות ב BIOS. ועכשיו הבעיה כזו: כשאני משנה ב BIOS תדר נניח ל 220 (אבל גם לערכים אחרים) אז באתחול ה BIOS כותב שיש OC ואם המחשב לא עולה להיכנס ב Del ל SETUP. והוא פשוט לא עולה. עד שאני מחזיר אותו ל 200. פעם אפילו לא הצלחתי לצאת מזה ונאלצתי לבצע Clear CMOS. יש למישהו רעיון ??

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  24. אהלן. אני הולך לעשות בקרוב אוברקלוק למעבד שלי A64 3000 ולזכרונות (GeIL Dual DDR400 (512x2 המטרה בהתחלה היא להעלות אותם עם המעבד ביחס של 1:1 האם יש פה מישהו בפורום שכבר התנסה באוברקלוק איתם? כמה Mhz יהיה אפשר לעלות אותם מבלי שהמערכת תיתקע או שתתקבלנה שגיאות? בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eshel107,

האם ניתן לישרוף כרטיס עלידי OC ללא שינוי מתחים בכלל. אני שואל באופן סדיר ולא אחד למילון.

• 1 תגובה
    • 406 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.