אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
עשיתי OC לג'פורס 2, ורציתי לצרוב את המהירות החדש לביוס אבל אני לא יודע איך משהוא יכול לעזור? אני יודע שזה כרטיס עלוב ואני לא קונה חדש כי אני חוסך למחשב חדש לגמרי גם ככה.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אילו מערכות קירור יש למחשבים הניידים? :s05: :s05: :s05:
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום יש לי Leadtek GEFORCE 6800GS ועם התוכנה של Leadtek בווינדוס ניתן לשנות את מהירות המאוורר שעל הסינק האם אפשר לשנות את המהירות באופן תמידי? ברגע שאני עושה RESTART מיד שומעים את המאוורר שם חורש עד שהווינדוס עולה חזרה ??? תודה,
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני יודע שהנושא הזה נחרש המון אבל לא מצאתי שום מדריך לדבר...... אז ככה: 1)מישהו יכול להביא לי מדריך ל v-mode לכרטיס שלי?? (תראו חתימה) 2)מישהו יכול לתת תגובות של: האם זה עזר?? שיפר ביצועים? היה קשה וכו?? (שתפו חויות) 3)תודה לעוזרים וגם למנסים עריכה: עכשיו ראיתי באינטרנט גם "מוד עיפרון" מה זה?? זה באמת פועל?? איך?? תודה
-
- 53 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב מבוסס לוח Neo4 Platinum של MSI ומעבד Athlon64 3200+ עכשיו מה שקורה זה שאני מתחיל לעשות אוברקלוק (לא דרך התוכנה שמצורפת ללוח היא מוגבלת לאוברקלוק של 200 מגהרץ) והכל טוב ויפה וכתוב בביוס באמת שהכל עובד ואיך שאני מגיע לווינדאוס אני בודק במחשב שלי Athlon64 3200+ מהירות 2300MHZ סבבה אני הולך לתוכנה S&M להתחיל בפעולות הרגילות של אחרי אוברקלוק ומה אני רואה שם? Core Speed : 2009 נכנס לתוכנה CPU-Z שוב פעם 2009 ואז שאני נכנס לתוכנה שבאה עם הלוח בכדי לבדוק טמפרטורה אני רואה שבמהירות באס כתוב 200(יש לי מכפלה 10) אז אני מפעיל את המחשב מחדש נכנס לביוס ואני רואה שהבאס 250 אז What gives? או שהלוח הזה אוברקלוקר מעפן או שני מפסיד פה משהו? נ.ב : מישהו יודע איך…
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שמעתי שמדפרים בפורום על מדריך למריחת משחה טרמית ולא מצאתי, מישהוא יכול להביא קישור או לסביר מחדש?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום יש לי מארז (לא מצאתי את השם,אבל אני מאמין שהתיאור יסביר) זה עם הידית הנפוץ. 1.מקום למאורר בכניסת המארז,מתחת לכוננים הקשיחים. 2. שני מקומות למאווררים מתחת לספק. 3.אחד למעלה איפה שהידית. איך להגיד אותם מה יכניס אוויר ומה יוציא? איזה מאוורים כדי לקנות? יש חברות מיוחדות מומלצות? כל מקום של 80 ממ מתאים ל120? תודה.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היום היה לי זמן פנוי אז החלטתי לדפוק קצת למעבד שלי ת'צורה ... העליתי ת'באס ל253 עם מכפלה של 15 שזה יוצא 3.8GHZ והעליתי ת'מתח מ1.36V ל1.45V והווינדוס עלה חלק ! המחשב היה די יציב.. הרצתי פאי וזה מה שקיבלתי: הנה הטמפ': זה עוד לא סופי בכלל אני חושב שאני יכול לעלות עוד, להגיע ל4 ג'יגה אבל אני אנסה זאת מאוחר יותר... לא הרצתי עדיין שום בנצ'ים אני יריץ גם כן מאוחר יותר כשיהיה לי זמן! הכרטיס שלי אוברקלוקר די בסדר אבל הקירור הסטוק שלו פשוט מעצבן, אני חייב להחליף בקרוב! הנה תמונה של הקירור אוויר שלי שאיתו הגעתי לכל זה:
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כרטיס עריכת וידאו למחשב. וכעת הוא כל כמה זמן (נראה לי לאחר מאמץ) הוא עושה לעצמו אתחול מחדש. האם זה משום שהוא מתחמם? האם יש תוכנה שמראה לי את ההתחממות של החלקים במחשב? איך אני יכול לקרר את האזור החם? תודה
-
- 11 תגובות
- 757 צפיות
-
-
רציתי בבקשה לדעת האם הדלקת המחשב כאשר ללוח האם מחוברים רק המאווררים יכולה להזיק? אני מעוניין לבדוק איזה מאוורר הוא הבעייתי מבחינת רעש. לא ניתן לשים לב בזמן עבודה שוטפת. אני מעוניין לחבר אותם אחד-אחד. כדי לא לפגוע בשאר הרכיבים אפרק את המעבד, הזיכרונות, ההרדיסק וכרטיס המסך. תודה מראש והמשך לילה טוב...
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
יש לי מארז Thermaltake VA4000BWS SVIKING. הוא מגיע עם 2 מאווררים 120mm (קדמי ואחורי) עם שליטה על מהירות סיבוב. לצערי, המאווררים רועשים במהירות הגבוהה יותר מהמינימום... גם במינימום מהירות הם לא הכי שקטים. אולי משהו יכול להמליץ לי על מאווררים שקטים ויעילים שאני יכול להחליף עם אילו של TT ?? והאם אני יוכל לשלוט במהירות סיבוב שלהם דרך המארז כמו עכשיו ? ???
-
- 63 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום רב! אני חדש פה בפורום וברצוני לדעת איזה גוף קירור אתם הכי ממליצים לי לאינטל 2.4 פרסקוט עד 200 ש"ח. אם אפשר קישורים זה יהיה מצויין.. ושאלה נוספת האם למעבד שיש לי, אפשר לעשות אובר קלוק, כי אמרו לי שלאינטל אי אפשר לעשות.
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 6800 רגיל של POINT OF VIEW. איך אני פותח לו צינורות ועושה לו אוברקלוק? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 416 צפיות
-
-
יש לי בעיה ..... יש לי ASUS GeForce 5200 הליבה של הכ"מ שלי על 325 והזיכרונות על 490 בלי שהיה לי קירור התאמצתי והבאתי קירור ואני לא יכול עדיין לעלות במגה הרץ אחד בלי שיהיה ארטיפקטים ואני נוגע בסינקים של הזיכרונות והם לא חמים כנ"ל הסינק של הליבה אמרו לי שיש לי בעיה במתח שמוזר לכ"מ שלי ויש לי לוח הכי מסכן בארץ שאי אפשר להעלות מתח לכרטיס אני רוצה בבקשה שתביאו לי ביוס של 5500 של אסוס ומדריך איך לעשות את זה
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם אני יוציא את המאוורר של המעבד בשביל לנקות יכול להגרם נזק כל שהוא?(שהמחשב כבוי כמובן) אחרי זה יכולה להיות בעיה בהחזרת המאוורר? הכמו קלפסים האלה שתופסים אותו צריך למשוך אותם ואז הוא משחרר את המעבד? אני פשוט לא רוצה לעשות משהו שיעשה נזק... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי על זה תרד לפני יומיים אבל ניזכרתי שיש את הסוניק טוואר שאף אחד לא הגיב עליו ואמרו לי שהוא יותר טוב מהביג טייפון ואני לא יודע אם הוא יותר טוב מהנינגה מה אתם אומרים???
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור מים למעבד ולעשות אוברקלוקינג.... הבעיה היא שאני יודע בערך לעשות אוברקלוקינג ואני מפחד לדפוק את המעבד.... אז אם משהו מכיר מדריך לאוברקלוקינג למעבדי אינטל שיביא לי בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 6800 רגיל LEADTEK משחקים נתקעים לי בזמן האחרון שאני משחק יכול להיות בגלל שניקיתי את הזכרונות והליבה עם אציטון וסמתי משחה מסוג ARCTIC SILVER 5 ואולי היא לא מתאימה לכרטיסי מסך? הטמפרטורות שלי הן 55 לליבה ו38 לזכרונות במאמץ במנוחה ליבה45 30זכרונות גם 3DMAEK 2005 נתקע ויש הודעת שגיאהIDirect3dDEVICE9::Present failed: Denice lost(D3DERR_DEVICELOSTׁ
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מאוורר ליד המעבד שמוציא חום והיספתי מאוורר מקדימה שיכניס קור עכשיו אני מוסיף מאוורר למעלה שיוצא קור ומאוורר למטה שיכניס קור עכשיו יהיה בעיה עם המאוורר מקדימה יעשה רוח על המאוורר למטה כי המאוורר למטה שיהיה הוא יכניס קור (אני שם רגלים למשחב שיתפוס גובה ואז המאוורר שלמטה יוכל להכניס קור ) אז זה בעיה ??
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום חברים! חשבתי לשים צלעות קירור קטנות על זכרונות של כ.מסך (x700) בנוסף לגוף קירור מים. ראיתי הרבה מוצרים בנושא, אבל רק אחד נראה לי טוב מכולם: Swiftech MC14 BGA http://www.swiftnets.com/products/mc14.asp מה דעתכם על זה? אולי יש המלצות אחרות? מישהו יודע אם אני בכלל יכול למצוא כזה בארץ? תודה
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
האם אפשר להחליף לגוף קירור של מעבד (פנטיום 4 1.7) רק את המאוורר?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
לכמה הגעתם עם ה 6200 שלכם ב OC תנו כמה שיותר פרטים הזה פרטים אצלי יש לי 6200 של INNO3d 128 ביט 128 מגה AGP פתחתי צינורות 8 ( צינורות תקינים ) ואני עומד על OC של ליבה : 425 זכרונות: 640
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש לי כבר כמה זמן את ה A9800XT של ASUS והמאוררים .. לא שרדו :'( מאורר אחד נשבר והשני כבר לא רוצה להסתובב , עכשיו אני מחפש פתרון קירור חדש לכרטיס מחיפוש קצר הגעתי לתוצאות הבאות Arctic Cooling ATI Silencer 3 Rev.2 Zalman Fatal1ty FS-V7 / VF700-Cu LED / VF700-AlCu LED יש למישהו המלצה או ניסיון על/עם אחד מהקירורים האלה ? תודה, עידן
-
- 8 תגובות
- 496 צפיות
-
-
הלך לי המאוורר על מה אתם ממליצים? האם ניתן לקחת כל SILENCER או יש משהו יעודי (הייתי רוצה אם אני משקיע הרבה משהו שאולי יעבור לכרטיס הבא שלי). האם הוא 3 פינים או 4? מה יש לכם עוד להמליץ. בקירור מים אני לא משקיע....
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
AMD Athlon64 3700+ (S-939 מעבד GYGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E לוח אם GYGABYTE GeForce 6600GT 256Mb DDR3 כרטיס מסך Corsair 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 X2 זכרונות MAXTOR 200GB (8MB) SATA II דיסק קשיח LG 16x48 White אני יודע..? כונן דיוידי אבקש לדעת אם מפרט זה יאפשר לי לעשות אוברקלוק רציני למעבד, ואם לא איזה חלק יעשה בעיות ולמה להחליף אותו תודה.
-
- 3 תגובות
- 446 צפיות
-