אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
כמה מאווררים להוסיף למארז Enermax CS-3181L-BBS ואיזה (ג'נריים?) (מגיע אחד בחלון). אני גם צריך קירור לNB או למופסט או לשאר הדברים האלה? (אני לא מבין בזה אני רק יודע שהNB צריך להיות קר כי דרכו עובר ה VDD).
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6682 לא הבנתי כמה מאווררים מקבלים מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי ספק של ENERMAX או משהו כזה עם 350W ... יש לי 2 מאווררים ג'נריים מאחורה ואחד מקדימה .. ועוד אחד על הדלת .. יש לי HSF על המעבד והוספתי Thermaltake Volacno 7 + מקדימה .. שיכניס אוויר .. הוא עובד על 6200~3000 RPM .. רציתי להחליף את כל הג'נריים לthermaltake רגילים .. הכתומים האלה ... ולהוסיף עוד אחד למעלה בחלק העליון של המארז שיוצא אוויר חם החוצה .. יש לי מארז Chieftec Dragon ... משהו גדול ומסיבי .. כדאי לי להחליף לספק כוח 430 ? אני רוצה ספק שיהיו כבלים מעוגלים(עטופים) וכבל 24\20 פינים + 4 פינים .. קניתי לוח אם חדש .. ויש עליו מקום לספק כוח 24 פינים ו4 פינים ... ומאחר ולספק שלי יש רק 20 ועוד 4 .. אז בחיבור של ה24 פינים נשארו 4 מקומות ריקים
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ספק 350W של Enermax ורציתי לדעת כמה מאווררים אני יכול לסיף במחשב שלי עם הספק הזה???
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום! כמה מאווררים ספק HEC 400 הסידרה החדשה יכול להחזיק? חשוב לציין כרטיס מסך פשוט.
-
- 17 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
כמה מאווררים אני צריך במארז? והאם ה- cooler הזה הוא טוב? Thermaltake DRAGON ORB 3 COPPER CPU cooler for AMD/FCPGA
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ארצה לדעת כמה מאוררים אני יכול לשים בלוח ואיזה מארז מומלץ (לא יותר מ350 ש"ח )
-
- 10 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הטמפרטורות של לוח האם בסביבות 40 מעלות ושל המעבד בין 48 לבין 54 מעלות(נמדד על ידי sandra).במארז יש לי רק מאוורר אחד, האם כדאי להוסיף עוד מאוורר אחד(גם ככה יש הרבה רעש)? ???
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
Project Anemone A Clear Case of Macro Black mad, definitely. scientist, maybe.
-
- 14 תגובות
- 986 צפיות
-
-
בכמה מעלות הוא יוריד את הטמפרטורה יחסית לקירור סטוק שיש לי?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב קונה מערכת קירור מים מדגם RS240 של XSPC, לפי מה שקראתי באתר המקורי החבילה מגיעה ללא מים (תקנו אותי אם אני טועה). אני אצטרך לקנות מים בעצמי ורציתי לדעת כמה מיליליטר (או כל מידה אחרת) של מים אני אצטרך לקנות ? כמובן שאני לא אקנה בדיוק, אבל רק לקבל מידה פחות או יותר. תודה ! נ.ב.- אני מדבר על המערכת בסטוק, כלומר בלי תוספות מהצד, בהנחה והצינורות יספיקו. עריכה: האם באמת חייב את הקאטר לצינורות ? או שאפשר לחתוך אותם עם מספריים ?
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
FARCRY על 1600 הגדרות MEDIUM לא זז לי משהו ... כרגע הכרטיס אצלי על 700 ליבה זכרון 1000 כמה שאלות : הגברת הזכרון (לא הליבה CORE) בכלל עושה משהו ? עם VMODE לכמה אפשר להגיע מ700 ? והאם זה שווה את ההתעסקות \ יורגש הבדל בפועל בעין במשחק ? כרגע במשחק המעלות על 80 - לכמה יעלו באיזור ה 800 לאחר הVMODE ? שאלה נוספת אני עם 8.11 - איך אני קובע שבמאמץ הכרטיס יפעל על 60 ולא 20 אחוז כמו שאני שם לב שהקאטאליסט עושה ? (במשחק למשל) ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב, הנה זה בא. 386 שנזרק מקומה שביעית: כל הזכויות על התמונה הזאתי שמורות אך ורק לי. אין לנסות לגנוב את הקרדיט לתמונה הזאתי, להפיץ אותה ללא אישורי או לשכפל אותה. כל אדם שיעשה כן מסכן את חייו ועלול להגרם לו מוות איטי ממושך עם הרבה כאבים וסבל. ראו הוזהרתם, כי כפי שאתם רואים מדובר בפסיכופט על סף אישפוז.
-
טוב אז כך אני לא בא לגלות לאף אחד את אמריקה או ללמד דבר חדש אלא פשוט לספר לעמוד על תופעה (התמכרות).... אז כך בהתחלה שקניתי את המחשב החדש שלי לפני כמה חודשיים,החלטתי שאני לא רוצה להשקיע על זיכרון יקר אלא להסתפק בזיכרון זול (אך טוב) של חברת קינגסטון שעלה לי 300 ש"ח,הזיכרון הרגיל שלהם,ידעתי שהוא לא משהו בoc (בכלל לא),אבל אמרתי שבשביל זה קיים המחלק,חחחחחחח אחרי יומים של משחקים בביוס החלטתי להחליף את הזיכרון לזיכרון של קורסאייר xms עכשיו מדובר בדגם שעלה לי עוד 150 ש"ח יותר לסטוק של 512 בכללי תוספת של 300 ש"ח,שוב פעם אחרי הרבה משחקים הרגשתי שזה לא זה,במיוחד שהמעבד שלי מאפשר לי להגיע רחוק מאוד,והרגשתי שהזיכרון תוקע אותי,אחרי הרבה "שעורי בית" החלטתי לקחת את טווינמוס פריומיום b…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי התוכנה AIDA מראה לי 29 מעלות מה אומרים מה הסטנדרט?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום שאלה על שני מעבדים, 8500 ו6650, כל מעבד, על כמה בממצוע הוא אמור לעמוד במנוחה ובמאמץ? שניהם במארזים די דומים ג'נרים עם שני מאווררים 8 במארז ושניהם עם קירור סטוק של אינטל. ה8500 שלי מגיע לכמעט 40 במנוחה ובסביבות 60 במאמץ וה6650 מגיע לרמות לא יאומנות. במנוחה מעבד אחד מגיע לאיזה 45 והשני לאיזה 70, נראה הגיוני? חייב לציין ששני המארזים נקיים מאבק
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לפני כמה שנים קניתי 7800GTX שעבר OC מקורי מהחברה ובהתחלה שהייתי משחק CSS אז היה לי 150FPS ולאט לאט עם השנים זה הדרדר לבערך 50-60 FPS ותמיד אחרי שהייתי משחק חצי שעה בערך אז הכרטיס היה מגיע ישר ל70 מעלות ולפעמיים גם היה מגיע 78 מעלות!! ומישהו אמר לי שכל הOC האלה רק דופקים את הכרטיס בסופו של דבר, אפילו עם זה OC מקורי מהחברה כי הכרטיס מתחיל להתחמם וזה דופק את כל הסיליקונים של השבבים שיש עליו היום יש לי HD4850 בלי OC והוא תמיד על 45 מעלות ושאני מעמיס עליו הכי הרבה אז הוא מגיע גג ל52 מעלות זה חם מידי? צריך להשקיע במאוורר שיוריד לו איזה 5 מעלות?
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
קיצר חשבתי על הוספת מאורר בגג המארז ,השאלה כמה מעלות זה יוריד בערך ,ואם בכלל שווה לעשות ...
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-
כל תוכנה שפותחים הוא מראה בין היתר CPU ו SYSTEM מה הנורמל בסיסטם בין כמה לכמה?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
-
כמה מעלות צריך להיות למעבד E6400 וכמה מעלות צריך להיות כרטיס 1800GTO ?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-