עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. את המפרט אפשר לראות למטה... אני רוצה לדעת למה אני לא יכול לשים את מכפלת הHTT על X5?? (ניסיתי גם בסטוק)... ועוד שאלה...איך אני יודע אם הL2 הוא פעיל או לא?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  2. Started by בייגל טוסט,

http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=81 נתונים טכניים: 120x120x25mm 1500RPM 56.3CFM 12V, 0.13A 24.5DBA Fluid Dynamic Bearing Cable Length 400mm הרג אותי שהם נותנים למאוורר 6 שנות אחריות ;D בכל אופן, לעסק: יש לי את האופציה לקבל ממישהו שני מאווררים כאלה או שני Thermaltake Thunderblade 120mm רציתי לדעת איזה מאוורר עדיף מבחינת יחס רעש/ביצועים וגם לשמוע רשמים כלליים ממי שהתנסה תודה

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  3. לפני שבוע קניתי מחשב עם מפרט כזה: מעבד 930D 4GB 533MHZ זכרון לוח MSI 975X PLATINUM מארז טרמל-טק TSUNMI חיברתי את החוטים המפוזרים בתוך המארז עם אזיקונים ובכל זאת החום הכי נמוך זה 68 ומגיע עד ל 83!!! בעבודה יחסית לא מאומצת כרגע הוא עם מאוורר סטוק של אינטל הזמנתי מאוורר של טרמלטק SILENT יש למישהו רעיון מה לעשות? מה שעוד יותר מאכזב זה שבמבחנים בתוכנות כמו סיס אוף סנדרה או פי סי מארק הוא מקבל ציונים מאוד נמוכים גם ב WINDOWS XP SP2 וגם ב 64BIT

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by hosham,

היום קיבלתי את המחשב (מפרט בצד) וניסיתי להעלות את ה-FSB ל 166 דרך הביוס הזיכרונות מיד עלו ל-667 אבל ברגע שהפעלתי את המחשב הווינדוס עשה ריסטרט איך שהוא עלה,ניסיתי פעמיים ואותה תוצאה. האם אני צריך להעלות את המתח למעבד ואם כן אז איך עושים (אשמח לתמונות אם אפשר). הטמפ' ב IDEAL הם 29-30 כך שאני לא חושב שזה טמפ'. תודה מראש על העזרה.

• 48 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by ashkenazone,

איך ה7600GT בOC? על זלמן פטאליטי למשל?

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום לכולם, למי שיש את הקירור בבית.. .יש לי שאלה... בסוקט 775 ... האם זה באמת הכרחי להוציא את הדבק משני צידי הגומי (זאת אומרת אחד להדביק ללוח אם ואחד להדביק לברזל) או שאפשר להדביק רק את הברזל לגומי .?? כי נראה לי די מטומטם לשים את הגומי הדביק על הלוח אם ... או בקיצור ... אם מישהו יוכל להסביר לי איך מרכיבים את הפלטה האחורית...?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  7. חבר של אבא שלי בעל חנות מחשבים מצליחה אז שלחתי את אבא שלי להביא לי מהאווררים. אך, בגלל שלא היו לו דברים נורמאלים הוא הביא לי שני מאוררים של אברקול או משהו כזה... רשום evercool למעלה בקטן ובאמצע רשום spider pilter fan. המאווררים פועלים ב 2500 RPM בעוצמת קול של 20 DBA ומוציאים אוויר 32.5 CFM מאווררים של 80 מילימטר. חשוב לציין כי השקט יותר חשוב מהביצועים כרגע. בינתיים קיבלתי את אלה לנסיון. במידה ולא אוהב אותם, אוכל להחזיר לו כדי שיביא לי משהו אחר. האם להשאיר אותם אצלי או להחזיר? תודה מראש. נ.ב. האם המשחה של STAR למעבד מספיק טובה? לא מתכנן אובר קלוק או משהו... [מעבד אינטל וגוף קירור של VFLOW או משהו.. שכחתי ואין לי כוח לבדוק] עריכה : מצאתי את הדף האינטרנט של המאורר - http://w…

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  8. Started by THE FOX,

האם ניתן לעקם היטפיים? במקסימום 70 מעלות... נמאס לי מהרעש של המאורר ציפסט אז ראיתי פיתרון מעולה שמגיע עם חיבורים אוניברסליים רק את ההיט פייפים צריך להתאים. http://www.aerocool.us/p-cooler/vm-101/vm101.htm

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by AsD[eyal],

פעם הייתי על 2.6 בלי בעיה אם הגדרות האלו cpu multi x10 bus 260 ddr 333 cl2.5 pci to 33 עכשיו כשאני שם multi x9 ושם את ה bus על 268 הwindos לא עולה הביוס מעודכן SP2 מה יכולה להיות הבעיה

• 5 תגובות
    • 509 צפיות
  10. האם ניתן בכלל לבצע איתו C@? בביוס ההאפשרות נעולה (בצבע אפור כזה) האם יש אפשרות לבצע בכלל C@ עם הלוח והאם מישהו הצליח? ניסיתי עם כול מיני תוכנות לC@ כמו CLOCKgen,SYStool והמחשב כול הזמן נתקע לי.

• 12 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by InFecT[0]r,

שלום.. מה הקירור אוויר הכי טוב שיש מה שזכור לי זה הביג טייפון (הרבה זמן לא הייתי פה) האם שווה להתעסק עם קירור מים? זה שקט? ומה לגבי קירור גז? כמה זה עולה ?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  12. לאיזה חום יכול מעבד Intel Pentium 3.0 Ghz Socket 478 Prescott להגיע בלי ליצור בעיות מיוחדות? אני אסביר את הבעיה. ברגע שיש גרפיקה גבוהה (נניח Rome Total War) המסך של המחשב עושה צבעים ואז נתקעת המערכת, המחשב עדיין עובד אבל אין מסך ואין תגובה מהמקלדת או העכבר... המסך שחור ונראה כאילו לא דולק (כשהוא מראה תמונה הנקודה ירוקה, כשהמחשב מכובה היא כתומה, במצב שאני מתאר המחשב עובד והיא כתומה). בדקתי את הכרטיס מסך ואת המדרבורד אצל היצרנים ושניהם עובדים ללא תקלות לדבריהם, המעבד כרגע בחום של 58 מעלות צלסיוס, השאלה שלי האם זה נורמאלי ואם כן מה יכולה להיות הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  13. אז ככה, יש לי גיפורס 2, ישן, שמתי לו קירור, ועשיתי OC, עכשיו הכל עבד מעולה, ואני לא חושב שהכרטיס התחמם יותר מידי, נגעתי בו, ואין מצב שזה יותר מ40 מעלות. אחרי כמה זמן, משו כמו שבוע, התחילו להופיע בעיות גרפיות קטנות במשחק עם גרפיקה לא רצינית, אולי דווקא כן רצינית בישביל כרטיס כזה, רגנרוק אונלין, אבל התעלמתי מהם כמה זמן ואז הורדתי את האוברקלוק לאוברקלוק נמוך יותר. הבעיות נמשכו, ואף החמירו, כעת עברתי למשחק כבד יותר גרפית, סילקרואוד, גרפיקה כמו בליונאייג', בהתחלה עבד, ואז התחילו ממש להיות תקיעות בגרפיקה, הכל מחליף צבעים, חלקיי מסך הופכים לצבעוניים, בכל אופן, הכל השתגע, וכל מיני ריצודים. אז בפאורסטריפ, תוכנה לאוברקלוק, לקחתי ואפילו הורדתי את הביצועיים, מתחת לפס הירוק, זאת אומ…

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by THE FOX,

הגעתי עם המעבד יציב לתדר 2600 ומעל זה המעבד לא מוכן להיות יציב... העלתי גם מתח עד ל 1.7V לא עוזר... שינתי כמובן את המכפלת HT מטה כך שלא יווצרו בעיות וגם את יחס הזיכרונות... ??? כרגע אני על מהירות הסטוק ועל מתח 1.15V יציב לחלוטין. הלוח שבשימוש הוא: Gigabyte K8NS Ultra-939 אמצעי הקירור הוא: Arctic Cooling Freezer 64 Pro מקווה שתוכלו לעזור... שמעתי שאם מאמצים את המעבד עם תוכנה מסויימת לפרק זמן ארוך זה יכול לעזור....

• 12 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Started by SD Project,

אחרי שהחזרתי לדוד את הלוח שלו (P4S800D) אני רוצה לצרוב ביוס על הלוח שלי (P4S800D-X) את הביוס שלו... יש לו אותו על דיסקט והכל. הקטע הוא שאין לי CrashFree לשחזר אותו במקרה שלא יצליח. לעשות את הצעד הזה ?! הביוס שלו מעולה לOC... מתחים מכפלות הכללל... תודה לעוזרים, ניאו.

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by predator_008,

יש לי ביוס CMOS זיכרונות DDR400 512*2 תיזונים 2.5-3-3-6-1T אני לא יודע כמה המחלק לא יודע איך בודקים מי שיודע איך לעזור לי???? אני רוצה לשנות את המחלקים שלהם כדי להגיע קצת יותר עם המעבד אם צריך משהו נוסף אני יוסיף תודה מראש. predator_008

• 8 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by yigal83,

מחפש המלצות לגוף קירור טוב ושקט למעבד AMD X2 DUAL 3800+ עד 200 ש"ח לערך ושיהיה שקט. המעבד יעבוד בקצב הרגיל שלו ובעתיד אולי O.C. קל.

• 10 תגובות
    • 688 צפיות
  18. מסקרן אותי לדעת

• 15 תגובות
    • 895 צפיות
  19. איזה מהם לקחת ל7800GT שלי ?:}

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  20. יש לי מעבד נורטווד 2.4 החום שלו כרגע 32 מעלות וזה במנוחה זה בסדר נכון? http://img523.imageshack.us/my.php?image=dsc025760vh.jpg

21. Started by eli_a2006,

שלום חברים כמו שאתם יודעים יש לי x800gto2 עם צינורות פתוחים ובזמן האחרון חשבתי למה לא לשפר לו את הציון הכרטיס שלי מוציא 6400 וזה לא השיא אני חושב שבכיף אני יכול להוציא 6500 מה אני יכול לעשות כדי לשפר את הציון כל דבר יבוא בברכה ותודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 499 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך G-Forece 6800GS של חברת PALIT ובזמן משחק הטמפרטורה שלו מגיעה ל 85 מעלות האם הבעיה ידוע וצריך להחליף את הקירור למשהו רציני יותר ? או שהבעיה היא בכרטיס שלי בלבד? תודה

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  23. Started by Yaron-Cohen,

את המשחב אפשר לראות במפרט... אני לא יכול לעשות 1:1....הוא מודגר בביוס כDDR400 (שלפי ביקרות זה אומר יחס של 1:1)...אבל הוא מראה לי בCPUz ובאוורסט שהמהירות של הזיכרון היא 183??. למה זה ככה??. אולי אני יעדכן לביוס קצת יותר ישן??

• 5 תגובות
    • 516 צפיות
  24. שלום לכולם , בשעה טובה קיבלתי היום את המחשב החדש . מעבד 805 + קירור AVC HEATPIPE .הבנתי מאיזה אתר בחו"ל שהוא יותר חזק בהרבה מקירור סטוק של אינטל וזה גם מה שהיה במחיר שיכולתי לתקצב בינתיים. לוח אם MSI 945P PLATINUM זיכרונות OCZ 667 1 GIGA KIT ( שני סטיקים של זיכרון) . הגיע מחובר סטיק על DIMM1 CHA ו- DIMM3 CHB (לא יודע מה זה אומר...) מארז CHENBO GAMING BOMB וספק 350W TRUE WATT עם 18A על מסילה אחת של 12V * יש לי בעייה שכשאני מפעיל את המחשב , מופיע לי הזיכרון רק במהירות 553 ולא 667 .. מישהו יודע מה הסיבה ומה עושים ** העלתי את ה-FSB ל-166 דרך התוכנה של MSI שנקראת CORECENTER ומגיעה עם הלוח . המעבד עדיין נשאר על 2475MHZ ויש נתון נוסף..נראה לי זה המכפלה ...124MHZX20 *** כמה …

• 70 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים