אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לפניי כחודש קניתי מחשב עם מעבד ה- אינטל פנטיום די820 דואל קור. יש לי לוח אם GIGABYTE 945 GME. וזיכרון של ג'יגהבייט של יונדאי. בביוס אני נכנס לcpu frequency ואין שם שום דבר שקשור להמהרת הcpu. לא מוזכרת שם בכלל בשום אחת מהשורות המילה cpu. הדבר היחיד שמופיע זה שורה או שניים ורשום שם משהו עם memory ואת זה אפשר לעלות ולשנות. השאלה שלי היא האם אני יכל לעשות אוברקלוק במצב הנתון ואיך? תודה מראש! בר!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי אומנם אין לי צורך בזה במיוחד מבחינת טמפ' למרות שאני רואה עליה לאחרונה מכל דבר קטן המחשב מגיע ל45 טמפ' אבל זה עדיין לא מצדיק קניה של קירור למעבד.. אבל הסיבה האמיתית היא הרעש, רעש מטריף חודר לתוך ראשי ואני מוצא את עצמי בולע כדורים נגד כאבי ראש כמו מסטיקי אבטיח.. =\ אוקי אז ככה.. 1. התקציב הוא 150 ש"ח, אפשרות לחריגה קטנה. 2. צריך שיש לו לדים עלמנת לעצב את המארז. 3. שיהיה שקט הכי חשוב. 4. שיתן את התמורה של הכסף. =] תודה. ויש עדיפות גדולה למאוורר שבא עם משחת טרמית
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
נראה איכותי, יפה ולא יקר! מישהו פה התנסה איתו? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1236946344.htm
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אממ יש לי מעבד AMD 3200 VENICE CORE, שני סטיקים של 512 של TWINMOS, ספק 400W של HEC ולוח אם ASUS A8N VM CSM... רציתי לדעת מה הפוטנציאל של המחשב שלי לאוברקלוק ובעזרת אילו תוכנות אפשר לעשות את זה? כמו כן אני אשמח אם תכוונו אותי למדריכים בעברית שמסבירים קצת על המושגים שמשתמשים בהם בעולם האוברקלוק וקצת הסברים על איך לעשות את זה מבלי להרוס את המחשב... תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום לקחתי אומץ ויניקיתי את המחשב ואת המאוררים. הברקתי אותו אפשר לומר אחרי כמה שנים טובות הדלקתי את המחשב היה שקט קצט התרשמתי מהקטע שניקיתי אותו טוב ואז בדקתי מאורר אחד אחד כולם פועלים חוץ מאחד שמוציא טיפה אויר האם אני צריך לסדר אותו זה מסוכן ?תעזרו לי בתודה בראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר לעשות אוברקלוק עם התוכנה שמגיעה הלוח אם gigabite EasyTune5 Pro תודה תמונה מצורפת תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
Cpu: Intel E4300 C2D 1.8@2.88Ghz (FSB360X8) CpuCooler:AC Freezer 7 Pro M.B:Gigabyte 965p-s3 (FSB200@360) Memory:SuperTalent 2048 DDRII 667Mhz CL5 (667Mhz@720MhzCL5) VideoCard: BFG 8800GTS 320MB OC Edition Core 540@602, Mem 792@830 case: Compucase 6A19+Enermax 400W Liberty HD:160GB WD SataII 8MB DVDRW:NEC 3550+- 3DMark06: 9461 SM2 Score:4230,SM3 Score:4176,CPU Score:2420) SuperPI: 20 Sec Temps: coreTEMP:Idle:~35 Load:(2XOrthos):~55 Graphic CARD: IDLE ~60, HEAVY Load ~75 אז ככה. : בהתחלה נורא התאכזבתי מהמערכת- נתקלתי בחומה כשניסיתי לעבור 300FSB . התכנון היה להגיע ל333X9 מה שנותן לי 3GHZ . לא משנה כמה שיחקתי עם מתחים וכמה הגדרות שיניתי בביוס (כולל עדכון …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
עד איזה טמפרטורה אפשר/כדאי להגיע על המעבד הנ"ל? (לא רשום בFAQ)
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מקסימום 210. ואם אפשר גם קישור ומחיר
-
- 13 תגובות
- 777 צפיות
-
-
עד כמה תוספת בלוק לכ.מסך, הורידה לכם מביצועי הקירור למעבד? תודה.
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בדקתי עם כמה תוכנות איזה מעבד קבלתי והמעבד שברשותי לפי מה שהתוכנות מציגות הוא AXP1800 0.13MICRON Thoroughbred-B, דבר ראשון אני רוצה לשאול אם קיים באמת AXP1800 שהוא Tbred-B, או שיכול להיות שזו טעות של התוכנה? והדבר השני שרציתי לדעת אם יש מצב לעשות אוברקלוק טוב למעבד הזה עם לוח GIGABYTE GA-7VAX? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד יש לי מעבד e6300 של אינטל העלתי את מהירות המעבד מי 1.86 ל2.20 עכשיו הטמפ' במאמץ עם פרימיום 95 היא 56-55 וקירור המעבד הוא זה שבא עם המעבד האם זה טוב ? האם אני יכול להעלות עוד קצת?
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מאמין שרובכם או כולכם מכירים את השיטה החדשה לחיבור מאווררים מין בורג מגומי גדול השאלה שלי היא אם זה עושה את העבודה? בלי שהמאוורר יזוז אחרי זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי לכולם. ראשית, סליחה מראש על האורך. אנא נסו בכל אופן לקרא ואולי לעזור לי. כרגע מותקן ב- SILVERSTONE LC17B שלי המפרט המצויין אצלי בפרטים בתיקון אחד - מותקנים בו 6 HDD'S 1. במארז מותקנים רק שני מאווררי 80" האחוריים. אין מדובר על המאווררים המקורים שהגיעו איתו (רכשתי אותו לפני כ- 3 שנים) אלה בשניים חדשים יותר שעקב בעיות רעש הוחלפו בחנות בערך בינואר 2010. למרות זאת ולמרות שאני משתדלת לנקות את המחשב (לצערי חסר מסנני האבק) מדי כמה זמן. הוא רועש! ממש רועש!!! 2. אני מתכננת שירוג חומרה רציני. מעבר למעבד ATHLON II*4 630/635/640 (עדיין לא סגורה, משהו בינהם)- לא יהיה OC! לוח מפוצ'ר מבוסס על צ'פים מסדרת 790/890G 4 גיגה זכרון (לפחות בהתחלה)DDR3 שדרוג לכרטיס מסך חדש, כרגע מתלבטת בין …
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני הולך מחר לקנות מערכת קירור מים ויש לי כמה שאלות. קודם כל מפרט המחשב שלי הוא: antec 1200 מארז amd 1055t מעבד ה6 ליבות כרטיס מסך עדיין לא סגור נכון לעכשיו HD 6850 אבל יכול מאוד להיות שהוא ישתדרג באח דומה או משהו יותר חזק והכי חשוב ספק כוח קרוסיאר 750W עכשיו למערבת שאני קונהתחשוב לציין שהחלקים הם חדשים אבל לא דרך חברה אז זה יוצא ממש זול) aqua tmg2 itube 9 aquabay m5 aquabay m4 aquabay m2 aquabay m1 hardcano 12 se נוזל ובלוק למעבד של טרמלטייק וגם כל שאר החלקים של החברה הזאת חוץ מהבקר שליטה ועוד איזה משהו שמתחבר בצינור ומגביר את הזרם.. בכל מקרה השאלות הן קודם כל כמה וואט בערך לוקחת מערכת כזאת ?(למרות שנראה לי שהספק יספיק עדיף לשאול..) דבר שני איך המע…
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מפרט: amd 2400 volcano 6 fan GB 7vaxp geofrce 4 ti4200 3*hd 3*cd-rom הטמפ נעה בין 54-58 מעלות (ואולי יותר) האם צריך להוסיף מאוורר ואם כן איזה מומלץ, אני לא רוצה למלא את המארז במאווררים, אני רוצה אחד שיעשה את העבודה כמו שצריך תודה
-
- 12 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היה לי במצב מנוחה בערך על 70 מעלות , עכשיו התקנתי 9.2 קטליסט , עשיתי OVERDRIVE , אבל שהוא בעצמו יעשה AUTO-TUNE , אבל בסוף ביטלתי (אני לא יודע אם כל זה קשור ) ועכשיו הוא על 86~ מעלות במנוחה...=\ לפני זה זה תמיד היה על ~70 מעלות!
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי כריס מסך 6600GT של ג'יגהבייט המאוורר הקטן שלו עושה המון רעש, פירקתי שימנתי לא עוזר. ניסיתי לנתק בכלל אבל הכרטיס מגיע לטמפ' גבוהות (90 מעלות) מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה חבר שלי החליט להשתגע קצת ועשה ניסוי, מדהים לראות שהוא הצליח. הוא פתח את הדלת של המארז ושם לידה מאוורר ביתי (גדול כזה, שולחני) המאורר על HIGH מקרר בני אדם לקור כלבים. הוא שם את זה והוא טוען שהמחשב שלו מהיר יותר. מה אתם חושבים על זה? רעיון טוב וחכם או דפוק? יכול להזיק לרכיבים? לא שקט נכון..?
-
- 9 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש את הלוח הזה : Gigabyte GA-K8NS-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 + מעבד 3000+ וינצ'סטר ורציתי לדעת איזה מאוור למעבד כדאי לשים עליו שיתאים גם ללוח וגם למעבד. מאוור טוב עדיף אחד כזה שאני יכול להחליף לו מאוור אם הישן מתקלקל. עדיף מאוור עם הטכנולגיה של heatpipes שנותן ביצועים טובים לאוברקלוק. יש המלצות ?
-
- 1 תגובה
- 407 צפיות
-
-
הדגם הזה ? ===> NV Silencer 5 (Rev. 3) או זה ===> NV Silencer 5 (Rev. 2) 7800GT של לידטק תודה
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
המאוורר שלו מרעיש כמו טרקטור. כרטיס של POINT OF VIEW. גרסא LP. http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=165 ניסיתי להוציא אותו כדי לשמן, להפתעתי לא גיליתי שום מקום לשמן, הסרתי את המדבקות, לא יודע, אין, פשוט לא מבין איך. כשאני מדליק את המחשב, הוא מסתובב כאילו הוא מנסה להניע, כאילו, קופץ לשניה-מפסיק, קופץ-מפסיק. אחרי 2 שניות הוא מתחיל לרוץ סוף סוף, ומרעיש כמו טרקטור. אחרי 10 דקות בערך הוא מתייצב ומרעיש פחות. בשעות הערב פתאום הוא שוב מתחיל להשתגע ולחרחר כמו טרקטור. בכלל נשמע לי כאילו הוא מסתובב מהר מדי, אבל אני מניח שזה רק בגלל הרעש. חשבתי לקנות את Accelero L2 Pro VGA Cooler של ARCTIC COOLING, 80 ש"ח http://www.arctic-…
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-