עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ליאור לוי,

שלום, אני רוצה לקנות את ה intel prntium g3258 ולוח אם של msi דגם msi h81m e-33 והשאלה היא האם אפשר לעשות אוברקלוק למעבד הזה עם הלוח הזה תודה לעונים

2. ברשותי כרטיס מסך X1800XT 512MB המאוורר המקורי בכרטיס הוחלף לAC ביצעתי OC בסיסי והחזרתי לנתוני המקור . הטמפרטורות שאני מקבל דרך הדרייבר של ATI -CCC מנוחה-55 מעלות מאמץ-65-69 מעלות. דרך ה ATITOOL אני מקבל מספרים אחרים מנוחה- 63 מעלות מאמץ-75 מעלות ואף יותר. ב RIVATUNER ראיתי נתונים דומים ל CCC ואף אפשרות לשחק עם מהירות המאוורר לפי מה שכתוב,המאוורר מנוצל ב-25% PRM מהירות המאוורר-עומד על 1000 מתוך מקסימום של 10000 האם התוכנה האחרונה אמינה והאם כדאי לי להעלות את מהירות המאוורר ע"מ להנמיך את הטמפ' בכרטיס צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by 659zzz,

אני קונה מחשב ואני רוצה להשקיע בקירור מים משהו כמו 1000 שח אני רוצה שהקירור שאני עושה יהיה מושלם האם הוא מקרר את כל החלקים? האם צריך גם לקנות מאווררים?? אני לא כל כך מבין בזה מקווה שתעזרו לי תודה..

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by ultraircraft,

שלום לכולם.. יש לי מס' שאלות בקשר לOC אני מעוניין לעשותאחד בקרוב אבל ברצוני לדעת ולהבין יותר... קראתי מדריכים וכ'ו אבל לא סיפק אותי כול זה לכן יש לי קצת שאלות . למשל עד איזה מהירות אני יכול לעשות המהרה למעבד שלי ועד איזה כדאי ניתן לציין שאני קונה את המוגן 2 שיקרר טוב את המעבד ומתיי אני אמור לדעת כשאני צריך לעצור את ההמהרה? עם איזה תוכנות למשל לבדוק את כול זה..?.. ואני גם רוצה לעשות המהרה לזיכרונות שלי יש לי KINGSTON 4X1GB 800MHZ עם תזמונים של 5-5-5-18.. ועם יהיה ניתן לקבל קצת יותר מידע על אוברקלוק ממקור אחר אז בבקשה תיתנו לי רק לא באנגלית ורצוי שיהיה על מעבד של אינטל... אני יודע שאולי תמליצו לי לא לעשות וכו' ולבקש מבנאדם שמבין וכו' אבל מי שלא מיסתקן לא שותה שמפניה ו…

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  5. יש אפשרות לפרק את המאוורר על הכרטיס מסך ולמרוח אותה? זה יתרום להורדה במעלות? אותו דבר מתחת למאוורר של הצ'יפסט? ואפשר להשקיט אותו איכשהו? כי קראתי שאם מנתקים אז זה לא טוב.. ואני לא יכול להחליפו בקירור פאסיבי (צלעות קירור) כי הקצה של הכרטיס מסך "יושב" לי מעל המאוורר של הצ'יפסט.. (MSI והתכנון שלהם...)

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by KoDkOd,

מזההההההההההההההההה?!?!?!

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by integral,

טוב, הגיעו ל 20 שניות. מתי ירדו מתחת? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by Omri.Bd,

שלום לכולם, בקרוב אני קונה מחשב עם המעבד הנ"ל וספק 500W, החלטתי לתת ל-SKYPC לעשות לי OC, האם המאוור הזה למעבד יספיק? http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RR-CCH-L9U1-GP ואם יש לכם המלצות מה להגיד להם בטלפון שאני מתקשר להזמין תמחשב לגבי ה-OC [בשביל שיעשו לי משהו טוב].. תודה רבה לעוזרים :] נ.ב המאוור הזה רועש? תודה.

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  9. קניתי לא מזמן מחשב חדש 775 פנטיום4 והוא מרעיש, אני רוצה להחליף את מערכת הקירור של המעבד. חשוב לי שיהיה שקט מאוד וכמובן שיקרר כמו שצריך. מה עדיף? TT BIG TYPHOON או (נחושת) ZALMAN CNPS 7700

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by elior021,

אהלן אז ככה המחשב של חברה שלי נמצא בטמפרטורה של 63 במצב רגיל ו82 בערך כאשר הוא מתאמץ. החלפתי משחת תרמיט ניקיתי את כל האבק מהקירור הרצתי אנטי וירוס הורדתי תוכניות שפועלות עם המחשב (msconfig) כלום לא עזר הטמפרטורה עדין נשארה גבוהה מה עוד אפשר לעשות תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by satantine,

שלום חברים. יש לי מחשב נישא DELL D600 שמתחיל להתחמם במשחקים. כאשר הוא מתחמם הוא מוריד את מהירות המעבד ולפי כך ה-FPS מתחיל להיות בלטי נסבל. כדי לנסות לפתור את הבעיה, חיפשתי כלי שליטה על המאורר של הלפטופ ואכן מצאתי את הכלי הבא: http://www.diefer.de/i8kfan/index.html הרצתי את המאורר על מהירות הגבוהה ביותר, בדקתי שאין אבק ו\או לכלוך על המאורר וניסיתי לשחק שוב. כעבור מספק דקות ה-CPU הגיע לטמפרטורה של 80 מעלות ובקר הטמפרטורה הקטין את מהירות שעון של המעבד. כעת אני מנסה לחשוב על פתרון אפשרי של בעיה זו: :s05: א) לשדרג את מאורר בלפטופ ליותר מהיר (לא יודע אם זה אפשרי כי המחשב עדיין באחריות וכן כי איני יודע האם ישנם מאוררים כאלה במוצע) ב) לצרף בצורה כלשהיא מאורר נוסף עם זרימת…

• 5 תגובות
    • 499 צפיות
  12. Started by singera,

במחשב שרת החדש שלי (מבוסס סלרון 633+CUSL2) המעבד עובד על 41 מעלות ברגיעה יש עליו מאוורר רגיל ב30שח אם זה קשור אז יש לי שם כרטיס מסך OB

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by Ran B,

היי חבר'ה מה קורה? טוב, אז אחרי כמה זמן שאני כבר מכיר את המחשב שלי, מכיר את היכולות. יש אמצעים מתאימים, סירקולצית מאווררים, מארז מרווח.. בקיצור, מי שעוד זוכר אותי.. ממזמן לא הגבתי כאן ו..גם חורף. אז המעבד שוכב לו בidle על 30 מעלות בערך בחדר.. ובload הוא לא ממש עובר את ה44 (הרצתי prime95) (מדובר במעבד pentium D) אז החלטתי קצת להתחיל בהמרת שעון! אז כמו שזכור לי שפעם היה לי לוח אם עם AGP וע"מ להתחיל אובר-קלוק תקין, היה צריך לנעול את מהירות הBUS של הAGP, כדי שלא תשתנה בהתאם לBUS של המעבד וככה הכ.מסך יזייף ובקיצור המחשב לא יעלה. אז עכשיו יש לי pci-e, כמו בטח לרובכם. אז בביוס אני יכול לבחור מהירות BUS אוטומטית (מה שאני לא רוצה) או לנעול את מהירות הBUS על תדר כלשהו.…

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by DoroS,

1. יש לי גם NTUNE וגם EVEREST ELTIMATE ובשתי התוכנות אני שם לב שבזמן מאמץ כרטיס המסך מגיע לטמפרטורות מכובדות של 65 מעלות , ומשום מה מהירות המאוורר תקועה על 30 אחוז , למרות שמסומן לו שזה יהיה אוטומטי - זאת אומרת שהתוכנה תשלוט במהירות המאוורר לפי הצורך . מה עושים ? 2. אשמח להמלצה על קירור טוב לכרטיס הנ"ל מTMS - כרטיס שמתאים בדיוק ולא כמו ההמלצה שיש כאן לקירור שמתאים בזול . המחיר ? עד 150 ש"ח אפשר להתגמש טיפה אם חייבים . תודה

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by tombraider2003,

הצלחתי להמהיר אותו וגם זכרון 333 ל 400 יש לי אפשרות גם את ה AG ו PCI להמהיר ויש לי אפשרות להבור את ה 3 ג'יגה הרץ אבל הביצועים אותו דבר !!!

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by massinvallus,

http://www.cpudatabase.com/CPUdb/Showamd.cfm יש פה 1700+ DLT3C שעבר OC ל4712MHZ זה הגיוני? ואיזה קירור זה Kryotech G2?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by yoav9,

אני רוצה משהו קררררר, מאוד קר, המארז שלי גם ככה מאוורר לכן אני מחפש HSF שיכול להביא אותי רחוק, הבעיה היחידה זה שאני מממש רוצה שקט, כמה שיותר שקט יותר טוב! על כן הגעתי כמובן לזלמן, ויש לי שם שתי אפשרויות ZALMAN CNPS6500B-Cu FOR PEN 4 המניפה הידועה! או לחילופין ההיטסינק הטיפה היותר סטנדרטי ZALMAN CNPS7000A-Cu האם יש לכם המלצה אחרת? מחיר לא בעיה, כל דבר אחר גם אופציה, העיקר שקט ואיכותי! אני מזכיר, המארז מאוורר!!!

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  18. אני הולך לקנות את המעבד E7200, את הלוח gugabye EP35-DS3 וזכרונות, יש לי 3 אפשרויות ואני עדין בהתלבטות: 1. OCZ OCZ2RPR800C44GK 4096MB (2GBX2) DDR2 800MHZ CL4-4-4-15 REAPER שעולים 577 שקל. 2. CORSAIR TWIN2X4096-6400C5 DDR2 4GB (2GBX2) 800MHZ CL5 XMS שעולים 544 שקל. 3. Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE שעולים 487 שקל. אני רוצה לשאול לאיזה תדר סופי של המעבד אני יכול להגיע עם החלקים הללו (ואיך אתם מחשבים אותו) ועל הדרך אם אפשר, המלצה לאחד הזכרונות שרשומים פה ... תודה מראש, עידו.

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  19. Started by frogman,

אשמח להמלצה למערכת קירור מים לכרטיס שלי בכדי לבצע אוברקלוק יותר מוצלח.... כרגע עומד על: cpu clock 600mhz(550)stan ram clock 950mhz (770)stan 65% ללא מאמץ 80% במשחקים כבדים

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  20. Started by gshhar,

המפרט שלי הוא: בארטון 2500 לא נעול. AN7 SP97 עם מאוורר 92 מ"מ של אנרמקס קורסייר 2X256M 3200 400MHZ רדאון 9600 פרו ב-2260MHZ בערך (גם עם מכפלה של 10.5 וגם עם 11) המחשב יציב אבל שהוא בסביבות ה-2300MHZ הוא עושה כל מיני ציפצופים ולא מחזיק פריים 95. טמפ' 46 בערך במאמץ. העלתי לו את המתח לצ'פסטק למקסימום שזה 1.75,לזכרונות 2.90 ולמעבד עד ל-1.85 בערך. המתח ל-AGP הוא 1.55 אבל אין לי מושג אם לגעת בו או לא. תיזמונים של הזכרונות ניסיתי 2.5.3.3.7,2.3.3.7,2.5.4.4.7 ושאני שם 3 בראשון המחשב מצפצץ ולא עולה. מה אני יכול לעשות עלמנת לעבור את ה-2300MHZ ?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by zaxaca,

איך יכול להיות שהטמפרטורה כל כך גבוהה? מה אפשר לעשות עם זה? (ראו תמונות מצורפות). http://img34.imageshack.us/img34/781/85452841.jpg http://img829.imageshack.us/img829/7631/16793702.jpg

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. המחשב החדש שלי הוא ABIT P35 Pro + Q6600 G0. הקירור הוא Tuniq 120 mm והמחשב רץ כרגע ב 2.7GHz 1. הורדתי והתקנתי 2.05 TAT. הקובץ הוא 03/14/2007 01:01 AM 3,475,764 tat.exe בכל פעם שאני מנסה להריץ את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה של ווינדוס. איפה אני טועה? 2. האם uGuro של ABIT אכן מדויק בבדיקת הטמפרטורה של הפרוססור? הטמפרטורה המוצגת לי היא 35 מעלות (עם קופסה פתוחה) כאשר שום דבר לא רץ ו 37 מעלות כאשר אני מריץ SuperPI במשך 3 דקות (50% עומס). זה פשוט נראה לי הרבה יותר מדי טוב...

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  23. או אם יש לכם איזה רעיון לקירור הקיים שלי? תודה.. אני חייב לקרר אותם לא עובר את ה1270.. הזיכרונות כמו שאתם יודעים בסדרה 6 ומעלה רד בצד אחד, התחתון.. הקירור הקיים: תודה

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  24. במחשב כרגע יש מאוורר אחד שמכניס אוויר, בגודל 12 סנטימטר. מאוורר שני (תקול) של 8 סנטימטר שמוציא אוויר(מתחת לספק הכח). אני מעוניין להחליף את התקול בחדש. חשבתי לקחת של 12 סנטימטר, כי הוא גדול יותר ולכן כביכול טוב יותר. האם זה נכון? או שמאוורר של 8 סנטימטר, יעשה את העבודה(כמו שעשה עד עכשיו, אני מניח) לא פחות טוב?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by rkiviti,

החליפו לי את המאוורר של greenpower במאוורר של coolermaster האם משהו מכיר אותם והאם הם מתאימים למעבדי AMD?

• 5 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.