עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Dimka,

http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=uk&Language_s=15&url_place=product&p_serial=RR-CCX-W9U1-GP&other_title=%2BRR-CCX-W9U1-GP%2BMars הוא נראה די טוב אבל השאלה אם הוא באמת עובד עם רעש כה נמוך (17 DBA) ואם הוא טוב יותר מהזלמן 7700 שלי???

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  2. שלום לכולם, ברצוני לבצע אוברקלוק קל למערכת שלי, רק קצת להאיץ אותה - לא משהו עם העלאת מתחים או משהו בסגנון יש לי מעבד Pentium 4 Prescott 3.0Ghz עם לוח ASUS P4P800-SE וזיכרונות Value של קינגסטון. הקירור למעבד הוא Zalman CNPS7000-AlCu LED והמארז מקורר די טוב. אני גר בדרום (לא כזה בדרום) וללא מזגן וטמפרטורת המעבד במנוחה היא 48 מעלות, במאמץ בערך 54 עד 57 וטמפרטורת ה-Northbridge היא 34 מעלות. הסיבה שבגללה אני חושש לעשות אוברקלוק היא העובדה שדי חם ואין מזגן וגם בגלל שזה מעבד Prescott. מה אתם אומרים, ניתן לעשות משהו?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  3. Started by Xstyle,

תגידו אתם מכירים גריז טרמי שקוראים לו neon glow או neon blue או שמשהו בסגנון ואם הוא טוב? ואם לא אז על מה אתם ממליצים?? _____________ עריכה קוראים לו Nano blue של חברת titan מה יותר טוב זה או הא artic silver 5 ???

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  4. Started by paradoxx,

היי, לפני חצי שעה סיימתי להרכיב את המחשב החדש של שכולל מערכת קירור של מים... למרות שעשתי הכל לפי הספר נשארתי עם קצת אוויר במערכת, זה תקין? ומה שיותר מטריד אותי שבועה יחסית גדולה תקועה בדיוק בבלוק של המעבד ולא זזה משם!! מה עושים? ???

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  5. שאני נכנס למאפיינים=הגדרות=מתקדם=Geforce 6600 ויש שמה אפשרות לעלות את ה 450MHZ Core ויש לי גם את התוכנה http://img115.imageshack.us/img115/6991/aaaaahk5.jpg הקירור הוא פאסיבי הכוונה שיש את הלוחות ברזל האלה עם הקוצים זה ככה נראה http://www.comp-art.pl/img/produkty/karty_graficzne/pci_express/gigabyte_6600_128mb_pcie_z1.jpg זה הכרטיס בדיוק האם יש סיכון באובר קלוק ועד איפה לעביר את הקו הזה?

• 4 תגובות
    • 426 צפיות
  6. Started by elad76,

האם הקירור של 1900GT טוב מספיק?

• 3 תגובות
    • 421 צפיות
  7. Started by THE FOX,

האם שיטה "האזיקיונים" זו תהיה טובה?... מעוניין להתקין סינק על כרטיס המסך... אני צריך שזה יחזיק את זה חזק כך שלא יקרה מצב שלא יהיה מגע והGPU יבער

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by GGuyZ,

פשוט א-י-ן להשיג את זה בארץ!! מישהו מכיר חנות באיזור תל אביב שיש לה את זה במלאי? ואני לא מדבר על חנויות שיש להם את זה באתר כי במלאי אין להם. חלק אומרים שיגיע בסוף החודש וחלק אומרים שלא יגיע בכלל. יש אולי מקום נורמלי להזמין את זה מחו"ל? או שעם המשלוח זה יצא יקר מדי?

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  9. AMD3800X2AM2 ASUS M2N-E במנוחה זה 40-50 מעמץ-משחקים 55 :'(

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by JSK,

שלום, אני עומד לרכוש מחשב על המעבד Intel Core 2 Duo E6300 והמארז Sunbeam transformer (אבל אני מחליף לו את שלושת מאווררי ה 80mm לכאלה של Arctic Cooling). רציתי לדעת אם נחוץ לקנות גם קירור למעבד. תודה אגב שאר המפרט אם זה משנה משהו הוא: Gigabyte 945P-S3 TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 X2 CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB המאווררים שאני מחליף לטרנספורמר: ARCTIC COOLING AF8025 X2 ARCTIC COOLING Arctic Fan 8 FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm Western Digital WD1600JS תודה

• 8 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by RealG,

הבנתי ש 1950 יוצרים חום גדול למרות שידרוג במערכת הקירור שלהם לעומת ה 1900. המליצו למי שקונה את ה 1950 לשים אותו כמה שיותר מבודד בגלל האורה של החום הבעייה שאני קונה גם את ה CF ... למי יש רעיון?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אם אין על המעבד משחה טרמית כדיי לשים או חובה לשים? משפיע על המעלות של המעבד?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by RealG,

על איזה קירוראתם ממליצים ללכת עם ה ל1950XTX וה CF?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  14. אני קונה למחשב שאני קונה בקרוב קרור לכרטיס מסך (הוא יהייה ATI RADON X1900XT , כנראה של CONNECT3D) , עכשיו פה באתר יש ביקורת על ARCTIC COOLING ACCELRO X2 שלפי מה שאומרים קרור מעולה ושקט מאוד , מצד שני, מאז הביקורת בטח יצאו יותר טובים למחיר של 150 שקל , מה שאני צריך זה גוף קרור ש... 1. יהייה יותר טוב למחיר מהX2 2. יהייה שקט כמו או יותר מהX2 3. כמובן , יתאים לכרטיס מסך 4. יעלה משהו כמו 150-200 שקל , אם יש אז בכיף פחות 5. חברה לא איכפת לי מאיזה חברה , רק שיהייה קיים בארץ ולא רק בחו"ל כי אני קונה מפה בארץ

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  15. Started by X7-007,

?Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB Cache? ASUS P5W DH Deluxe G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK (רציתי את ה G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ) אבל פנדה אמרו שאולי לא יגיע ואם יגיע אז שבועיים או בכלל. EVGA e-Geforce 7900GT CO PCX 256MB DVI Video Card? FSP EPSILON 600W השאלה איזה קירור הכי טוב ? אני חייב שיחזיק לי לא יעבור את ה 40, שיהיה הקירור הכי יקר מבחינת איוורור. ראיתי שיש טובים כמו לדוגמא Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler ZALMAN CNPS8000 ZALMAN CNPS 7700 Cu THERMALTAKE BIGTYPHOON Asetek Vapochill micro Ultra Low Noise LGA775 או ( מה ההבדלים בכלל ) Asetek Vapochill micro Xtreme LGA775 עזרה בהקשר…

• 7 תגובות
    • 505 צפיות
  16. Started by beekiller,

שלום לכולם המפרט שלי : E6300 1.86 GHZ GIGABYTE DQ6 2GB RAM KINGSTON VALUE 667MHZ GF 7600GT אני רציתי לעשות קצת OC מעולם לא עשיתי אבל לאחר עזרה הבנתי את הלוגיקה של העניין רציתי לשאול מנסיון של התותחים פה לכמה לדעתכם ניתן להגיע בלי לשנות מתחים אלא רק לשנות את מהירות הבאס ללא סיכון. שמעתי שלעיתים עלול להיות מצב של מסך שחור שצריך לעשות CLR CMOS אני משתמש בקרור המקורי של אינטל האם כדאי להגדיר בביוס לזכרונות 1:1 שכן אלה זכרונות VALUE? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by nadaviz,

אהלן, אני רוצה להחליף את המאוורר סטוק אבל לא להוציא יותר מדי כסף. יש למישהו נסיון עם הקירור הזה? http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RR-LCH-P9E1&other_title=+RR-LCH-P9E1+Hyper%20L3 בנוסף, הקירור הזה מבוסס על Thermal Pad, מה זה בדיוק אומר? האם צריך משחה טרמית בנוסף? אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לשמוע (במחירים הגיוניים) וזה שלא צריך לפרק את לוח האם זה יתרון גדול מבחינתי. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by mrraz,

אני מנסה להאיץ AMD כפול ליבה על ידי העלאת מהירות הבאס ובבדיקת מאמץ המחשב נתקע פשוט נתקע עם תמונת מסך יציבה שום דבר לא מגיב. המעבד לא מתחמם בכלל היכן עשוייה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by YAK33,

שלום יש לי את המפרט שבצד ואני קצת עשיתי אוברקלוק בעבר. היום שיש לי את המפרט הזה אני מנסה לקחת אותו כמה שיותר גבוה (כמובן בלי להרוס יותר מדי...) מצורף כאן קובץ של SUPER PI כאשר העלתי את הבאס ל 366 ביחס 2:1 לזכרונות שהיו על 712 הוספתי +0.1 לזכרונות ו +0.5 למעבד במתח. המערכת עבדה על 3.29 GHZ והטמפרטורות היו יציבות גם של המעבד וגם של הלוח על 45 מעלות עד כמה לדעתכם אני יכול לסחוב למעלה ? וכן כמה מתח צריך לעלות ביחס לתוספת הבאס ?(אני לא כל כך מבין בזה) תודה מראש [attachment deleted by admin]

20. Started by avivlevy,

איך אני יכל לבדוק טמפ' של ציפט? ואני רוצה לשים עליו מאוורר, לשים שדוחף עליו אויו או שואב ממנו אוויר? ואיזו ליבה יותר טובה לOC E3 או E6?

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by gilloze,

יש לי 7900gt של msi ואכשיו ניראה לי שיש לי צינורות עיבוד סגורים איך אני יכול ליבוק את הנושא הזה ועם יש לי סגורים איך אני יכול ליפתוח אותם זה דבר ראשון דבר שני שאני עושה oc לכרטיס מסך הכל יציב והכל ועל אני לא יכול להעלות את הליבה מעל 580 למה<? הוספתי מתח לא עזר מה אני יכול לעשות תודה

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by אמיר ט,

במארז שלי יש מקום למאווררים בצורה הבאה : מקדימה - מקום למאוורר 120 מ"מ מאחורה יש מקום ל2 מאווררי 80 מ"מ למעלה ועוד מאוורר 80 מ"מ למטה (איפה שהחיבורים של הPCI, אין שם כרטיסים כרגע) בדלת יש מקום למאוורר 120 מ"מ\80 מ"מ בחלק האחורי למטה. מה לדעתכם הקונפיגורציה הכי טובה של הכנסת\הוצאת אויר ?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  23. נכון, זה לא המוצר הראשון מסוגו (אפילו קיימת ביקורת באתר לקירור ישן ממנו) אבל זאת הפעם הראשונה שחברה בסדר גודל כזה מיישמת טכנולוגיה שמסוגלת - תיאורטית - להוריד את המעבד שלכם מתחת לטמפרטורת החדר, תוך שימוש בקירור אוויר. רבותיי, הדבר הזה הוא מפלצת. שוקל 1035 גרם ומאגד בתוכו זוג מאווררי 92 מ"מ (אחד מכניס אחד מוציא). צריכת החשמל הגבוהה יחסית (עד 60 וואט) עשויה להרתיע בעלי ספקים ממוצעים ומטה, אבל בשורה התחתונה, תג מחיר של 100$ מקנה לTitan Amanda את תואר המלך החדש לאנשים שרוצים קירור אוויר יעיל וגם זול יותר מקירור מים. וניגש לביקורות: Pentium 4 920 @ 4ghz 42 מעלות במאמץ http://www.driverheaven.net/reviews/Titan%20Amanda%20Cooler/index.htm Pentium 4 965EE @ 4.26ghz 42 מעלות במאמץ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shimon16,

שלום, אתמול קיבלתי את המחשב החשד ובדקתי היום טמפרטורות, רציתי לשאול אם הן סבירות או גבוהות מדי המפרט הוא: ?Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore? כפי הנראה הקירור שKSP ה*** שמו לי הוא: http://www.spirecoolers.com/main/product_cpu_detail.asp?ProdID=268# שווה משהו? לוח אם: ?775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP? כרטיס מסך: point of view 6800 128mb עם 16 צינורות פתוחים ו6 ורטקסים הטמפ' הם: מעבד 53c לוח אם 38c סביבת כרטיס מסך 46C כרטיס מסך עצמו 63c נ.ב המארז של קומפיוקייס עם 2 מאווררים של 120 מ"מ

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by nadaviz,

המעבד שלי עם קירור סטוק עובד ב- 58-61 ב- IDLE אבל מצד שני הסל"ד של הקירור על נמוך באזור ה- 1600. אני מניח שאם היה לו ממש חם הוא היה מעלה סל"ד לא? האם הטמפ' תקינה?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים