עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shovel_xxx,

תיראו עשיתי OC ( רק התחלתי ) אני ב 212 FBS התחלתי ב 200 והטמפ בתוכנות ב WIN המעבד רשום על 70 מעלות וכשאני ניכנס מיד אח"כ לביוס הוא רושם לי 35 - 40 מעלות איך זה יכול להיות הגיוני הוא מתקרר תוך 2 שניות ?!

• 1 תגובה
    • 385 צפיות
  2. אחרי סיבוב בחדרה חזרתי לבית עם 3 בלוקים למעבד (ואחד לNB) POLARFLO DANGERDEN EK השאלה עכשיו היא במה להשתמש ? אני נוטה לEK

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by kipi25,

שלום, סוף סוף רכשתי מחשב חדש מבוסס קונרו: מעבד E6600 לוח אם ASUS P5B DLX זיכרון 2X1GB G.SKILL G.Skill DDR2 800MHZ 2GBNR יש לי כבר ספק FSP 350 THN, שיחובר למחשב החדש. האם OC של 400MHZ יצריך העלאה כלשהי של מתחים (למעבד / זכרונות)? אני פשוט רוצה להמנע מלעלות מתחים כדי לא להכביד על הספק.

• 36 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. סוף סוף אחרי 35 יום ריתוק הגעתי הביתה לחלקים שמחכים לי כבר יותר מ3 שבועות בבית... אחח איזו הקלה.. בידיוק עכשיו סימתי תהרכבה וכל ההתקנות הנחוצות.. המיפרט: E6300 ASUS P5B DLX WIFI G SKILL 2GBPK הבעיה.. המחשב פועל רגיל ויציב לחלוטין .. אבל הטמפ' ע"פ התוכנה של ASUS והביוס לא יורדת מ 75 מעלות במנוחה.. ו90 במאמץ... כמובן שהדבר הראשון שעשיתי הוא לגעת בסינק... קריר ביותר, מכאן זה מיתפצל לשתי אופציות 1 אין מגע עם המעבד 2 חיישן מזייף.. חיזקתי את הגוף קירור ידנית כלפי הלוח ולא היה שינוי בטמפ'.. ככה שלדעתי זו בעיה בחיישן.. מה כדאי לנסות חוץ מעידכון ביוס ? השאלה .. למה האופציה לשינוי באס נעולה על 266 בביוס ? קודם כל תודה לעוזרים אני שמח לחזור אחרי התקופת יובש שעב…

• 38 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by amit123,

שלום! אני רוצה לדעת מה עדיף לי...להוסיף עוד סטיק של 512 mb לזיכרון הפנימי(יש לי עכשיו ג'יגה)....או לקנות קירור יותר טוב לכ"מ(x1900 gt),בשביל oc עתידי...(עד 350 ש"ח). תודה.

• 12 תגובות
    • 827 צפיות
  6. אני משתמש בתוכנה riva tuner ורציתי לעשות אוברקלוק .יש לי את המאוורר הרגיל שמובנה איתו .עכשיו סתם תגידו לי עד כמה מומלץ לי לעולות כדי שהוא לא ישרף כרגע ב core clock זה על 325 וב... memory clock זה על 700

• 6 תגובות
    • 473 צפיות
  7. Started by pwntigo,

אני משתמש בתוכנה שהגיעה עם הדיסק של GYGABITE EASYTUNE כשאני מעלה ל 10% הכול בסדר אבל אם אני אפילו קצת עובר את אזור ה 13% הכול נופל, אני מקבל הודעה מווינדוז שאני אפשר להריץ אותו יותר והכול נתקע. ישר אחרי זה הלכתי לבדוק את הטמפ' של המערכת בביוס והכול היה בסדר המעבד עדיין היה על 45 ושום דבר לא התחמם. אז אין לי מושג מה הבעיה ראיתי פה אנשים שהגיעו ל 25% ו 30% בלי בעיה אז למה אצלי זה לא הולך? E6300 GYGABITE 965P-S3 זכרונות 800 DDR2 TURBO PQI 1GB DUEL CHANNEL קרור שבא עם המעבד.

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  8. מישהו יודע איך להציג טמפ של ב. מסך על LCD שמחובר דרך ה LPT?? מישהו בבקשה חשוב לי מאוד על מנת להמשיך ב OC

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  9. Started by Chura,

שלום אני קונה את המארז Compucase 6920, ועכשיו אני צריך מאווררים להוסיף לו. אחד מקדימה אני צריך, יהיה נחמד עם לד אבל לא מחייב. ואני שוקל לשים אחד בדלת, במקום התעלה הזאת, האם כדאי ?

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. קניתי לא מזמן קופסא חיצונית לHDD שמתחברת בUSB למחשב, שמתי לב שהדבר הזה מתחמם בטירוף לאחר מספר דקות עבודה וחשבתי להוסיף מאוורר בנוסף לקיים (קטן כזה של 40מ"מ). קיצר מצאתי מאוורר של 60 מ"מ שיש לו פרופיל נמוך ככה שאפשר לדחוף אותו בלי בעיות רק צריך לחתוך קצת בחלק התחתון של הקופסא. השאלה שלי איך כדאי לחבר אותו שישאב אוויר פנימה או שיוציא אותו? תודה לעונים

11. חבר'ה יש טעם לקנות גוף קירור במקום הגוף קירור המקורי של הלוח לגשר הצפוני אם לא עושים OC? תודה

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by KoM,

יש לי בבית לוח 975X של DFI ה-INFINITY, ומשום מה המכפלה לא מופיעה בכלל בביוס, מדובר במעבד E6300... האם למישהו יש את הלוח הנ"ל ?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  13. המעבד שלי AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX הקירור למעבד: TT BigTyphoon כרטיס מסך sapphire X800GTO2 256MB הלוח אם : DFI ultra-D הספק: Thermaltake 430W XP550 NP עכשיו אני רוצה לעשות OC, לא יודע אם כדאי לי, עוד מעט יוצא C&C החדש, ןאני רוצה שהכרטיס המסך שלי יריץ אותו כמו שצריך. לפי מה שהבנתי אחריש אני יהפוף את הכרטיס למה שהוא יכול המשחק יעבוד לי תותח...זה נכון? בקשר למעבד? אני מתחיל...אני יכול להגיע להשגים טובים עם המפרט שלי? הקירור של המארז בכללי: אני צריך לבדוק טמפ' בשביל שתגידו לי אם זה טוב. כי זה הולך אצלי במארז ככה:Sunbeam Transformer BLACK מאורר גדול מקדימה שמכניס אוויור מאורר גדול מאחורה שמכניס אוויר מאורר קטן עם לד שמוציא אוויר למעלה בחלון הצדדי הו…

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  14. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

פחחחחחחחח היה לי ממש משעמם , ורציתי לשחרר כמה תקעים מתחת לשולחן שלי , אז החלטתי להעביר כמה שיותר דברים למחשב . זה מה שיצא : לוקחים מטען מעפן של נוקיה לאוטו , 12 שקל , חותכים לו את החוט , קונים כבל USB , 30 שקל , חותכים גם אותו , נכנסים לכאן :http://www.networktechinc.com/technote.html#dvi , מפענחים מה הולך לאן , מחברים את 2 הכבלים , של המטען לאוטו ושל הUSB , ומקבלים מטען מהיר לנוקיה שעובד על USB . מה שכן , מומלץ לבדוק את הנושא לפני כן , כי ה7110 שלי עובד כמו גדול , וה5110 של אמא שלי לא עובד , אז תבדקו עם המטען שלכם כמה מתח וכמה זרם הוא מוציא . נבדק ונבחן עם 7110 , ואני לא אחראי לשום שריפת מכשירים , במידה וזה יקרה , מה שאני חושב שלא מעשי .

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by galh_5,

בכמה ה-oc של E6300 טוב מה-4200+? בהרבה או בקצת? ואיך אתם מדרגים את האוברקלוקינג הכי גבוה למעבד: AMD SOCKET AM2 X2 4200+?

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by m.l,

יש לי ספק רגיל של פנטיום 4...הוא מכוון על 230V (אני לא יודע כמה וואט) השאלה שלי האם הוא יכול "לסחוב" 5 מאווררים רגילים של 80 מ"מ או שזה יהיה כבד עליו?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by canti,

אמרו לי שלא לכל מחשב כדאי לעשות OC,כי יש חלקים שלא מתאימים וכדומה... אז זה המפרט שלי את המארז כבר אין בKSP אז אני אכתוב את שם הגירסה. CASE MIDI ATX 4LA-L-DT807 Window,500W MAX,24 PIN ואם כן ,אז על אלו קירורים אתם ממליצים לי? ובמקרה שאני עושה OC אני אצטרך להחליף את הספק?

• 10 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by X7-007,

החדש אמור להגיע? ה VX

• 1 תגובה
    • 393 צפיות
  19. כמה זמן מעבד יכול להחזיק עם OC קטן כדיי להגיע מרמה של מעבד 6300 למעבד 6400 ?

• 21 תגובות
    • 959 צפיות
  20. סתם עברתי על ההגדרות של הכרטיס מסך בתוכנה ואז נכנסתי לATI OVERRIDE וראיתי שהטמפרטורה היא 66 מעלות(נראה לי במצב מנוחה כי אני לא מריץ שום משחק או משהו כבד) מה שנראה לי די גבוה אז הורדתי את אוורסט וזה מה שקיבלתי http://img201.imageshack.us/img201/131/tempnk2.jpg לא עשיתי בכלל OC ואין לי קירור נוסף חוץ ממה שבא עם הכרטיס מסך(1900XT 512MBשל גיגהבייט) זה מצב תקין או שאני צריך לדאוג? ואגב, חשבתי אולי לעשות OC ורציתי קצת הסברים על איזה קירור כדאי לי לקנות(יש לי קצת ניסיון עם OC שפעם עשיתי לG4TI4200) לכרטיס שלי

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  21. Started by oron1g,

אני חדש בתחום הOC. אם אני מגדיר בביוס את הFSB על 333 כלומר 333 כפול 7 את הזכרונות על 2. כלומר יעבדו על 666 א. אני צרים לשנות מתחים? אם כן כמה? המעבד מקבל 1.31 (במקור) הזכרונות 2.10 (במקור) ב. יש איזשהו כלל מתי וכמה צריך להעלות את המתחים? *המפרט שלי מופיע בצד ימין למי שרוצה לראות איזה לוח וזכרונות תודה

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  22. אני עושה oc דרך הביוס ואפילו אם אני מעלה את זב מ200 ל201 זה נתקע לי לאחר שאני שומר ויוצא וזה פשוט רושם לי:"if system hang on overclock press delete key before overclock and into cmos setup"

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  23. כשקניתי את הגיטייפון שלי המעבד שלי לא היה עובד את ה 48 היום המעבד שלי על 80 מעולת אני לא מבין למה ניקיתי אבק וזה מה ששמתי לב משהו מוזר אני חושב שמהו קרה בגריל אין לי מושג בחיים שלי לא נגעתי בזה מה שקורה שהברגים בצדדים לא ניתפסים כי כאילו הגריל הוא בצדדים ואני לא יכול ליסגור את ה ברגים אתם יודעים מעצבן לאאלה בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 410 צפיות
  24. האם אפשר בעזרת תוכנה או משהו להעלות את הסל"ד של המאוורר של המעבד? לגבי המעבד יש לי AMD AM2 X2 4200+

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  25. Started by Classified,

חבר שלי מחפש קירור לכרטיס הזה למישהו יש המלצות? עד 300 שקל

• 4 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים