אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אחריי שהחלפתי ללוח ASUS P4P800 SE עדיין לא החלפתי גוף קירור אבל ניקיתי את כל הגוף קירור עם שואב אבק וספריי רוח שיהיה מבריק. עכשיו המאוורר פועל לי על 5400-6000 RPM ועדיין אותה טמפרטורה של 50+ בלי מאמץ ! אין לי מושג מה כן יקרר לי את המחשב אני מחפש מערכת יעילה שתיתן לי את הפתרון , כי כשאני משחק GTA:SA המחשב ניתקע הרבה פעמים. התקציב שלי הוא עד 220 ש"ח גג.. אבל שיהיה מערכת באמת טובה שתיתן תמורה לכסף לבעיות שלי. אגב זה סוקט 478 ,3.06 ג'יגה הרטץ.(אולי אני אשכול אופציה לאוברקלוק בעתיד אז שיהיה משהו חזק אבל לא ניראה לי..) עריכה: תיראו הינה תמונה של FAN SPEED והגעתי גם ל 80 טמפ' ! ואלוהים זה בלי מאמץ !! תודה רבה מראש לכולם !
-
- 11 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שיחקתי במישחק אחד פיתעום קפצה הזהרה של dual core center של msi היה רשום היתחמומות יתר של המעבד המחשב יכבה בעוד 1 דקה ואז ביתלתי את זה זה קופץ לי כול פעם שאני ניכנס למישחק המישחק הוא hawx הטמפרטורה היתה ב 80 ו 81 בהתאמצות נמוכה של עד 40 50 אחוז עכשיו אני במזגן המעבד 71 המערכת 41 המאוורר טוב מגיעה ל 2555 rpm מקסימום עזרה מהר לפיני שהמחשב יתפגר פו ;D
-
- 11 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אתם שואלים איך לעשות OC ל2.2 GHZ למה המעבד הזה יספיק לכם עוד שנתיים לפחות ועוד אחרכך אתם צריכים לקנות איוורור יותר טוב. אז תסבירו לי למה OC לP4?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני קונה מארז שחור ויש לי כונן פלופי לבן בבית. אני מעוניין לצבוע אותו בשחור. באיזה צבע משתמשים והאם אפשר/צריך להוריד את הפלסטיק מקדימה ולצבוע אותו לבד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכלום, אז ככה יש לי מחשב פנטיום 4 AMD 1600, שהכנתי לי כוך מיוחד בסלון בתור קיר גבס . המחשב שייעודו לעמוד (המארז) שוכב. ואני סובל מאיטיות נוראית של המחשב בשל החום. אמרו לי לשים מאווררים אך לשווא - אולי איך ששמתי אותם לא טוב. מצורף ציור שיעזור להמחשה. מאוור מס1 - מקדימה מכניס אוויר (לבן בציור) מאוור מס 2 - מעל המעבד (ורוד בציור) מאוור מס 3 - מוציא אוויר מאחורה (כחול) יש לציין שיש פה 2 מקומת למאווררים אך שמתי אחד. עכשיו יש לי מאוורר 12 ס"מ ענק וחזק מאוד ...שמתאים לחיבורי מחשב... איפה הכי כדאי להרכיב את המאוורר שהמחשב יעבוד יותר ויתקרר . בברכה אלדר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אוקיי , הייתי סגור על עצמי לקנות את ה XP-90 + SilentCat 90mm אחרי המלצות רבות שלכם מאנשי הפורום... אני בא להזמין אותו מ noacomp.co.il ( שזוהי דרך אגב החנות הכי זולה לקירור הזה והייתי אומר דיי היחידה ) אין להם במלאי ( בעסה ) יגיע רק עוד איזה שבועיים.... אז הוא הציע לי (המוכר בטלפון) פתרונות קירור אחרים... שזה כולל ה 7700CU ה XP-120 הביגטייפון.... עכשיו כולי בבלבלה שוב אני לא יודע שוב מה לקחת.... ובאתי לאיזה אחד בעיר שלי והוא זיין לי תשכל שה XP-90 לא משהו כי זה אלומיניום ועדיף משהו מנחושת שמוליך יותר טוב.... והוא אמר לי אני כבר 12 שנה במקצוע... אני יודע שהוא חרטטן שרוצה רק למכור לי אבל אולי יש משהו בדבריו?! מה לעשותתתתתתתתתת??????????? זקוק לעצות כמה שיותר ומי שמבין בזה …
-
- 13 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, יש לי HD 4890 . הוא עושה רעשים כשאני מריץ משחקים כבדים. הטמפרטורה שלו היא 65 זה סביר? זה צריך להדאיג אותי?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך כמו שרשמתי בכותרת-7900GT ןבמשחקים אחרי כמה דקותש משחק הוא מתחיל לעשות לי עיוותים בגראפיקה ודברים מוזרים למשל כמו בדוגמא פה http://img158.imageshack.us/my.php?image=untitledno1.jpg זה בעיה של התחממות? כי יש לי רק מאוורר אחד של 120 במארז,אם אני אוסיף עוד אחד הבעיה תיפטר?
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מערכת קירור מים סגורה עבור מערכות Mini-ITX? מעכשיו זו כבר לא פנטזיה מערכות קירור מים מתחילות לחדור אל המיינסטרים של עולם המחשוב, לאט אבל בטוח – בין פתרון ה-BXTS13X של אינטל בכבודה ובעצמה לבין כרטיסי ה-Radeon Fury X, התחושה היא שמערכות אלו הבשילו להיות פשוטות ונוחות יותר לשימוש עבור הצרכן הממוצע (פחות או יותר), ללא צורך בתחזוקה מסובכת או בידע מתקדם כלשהו. מי שמצרפת עתה הצעה מעניינת חדשה לקטגוריה הצומחת הזו היא Corsair, אשר מתיימרת להיות היצרנית הראשונה שמציעה מערכת קירור מים סגורה למעבדים עבור מערכות Mini-ITX קומפקטיות, בעזרתו של ה-Hydro H5 SF. המערכת הייחודית של החברה כוללת יחידת רדיאטור שלא צריך לעגן במקומו של מאוורר 12 או 14 סנטימטר במארז – אלא מתי…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בעקרון מה שרציתי לעשןת הוא לשים מאורר SF2 שמוציא ליד הספק,אחד על המעבד ואחד מול הראדון. עכשיו השאלה שלי, אם אני ישים על המעבד SLK600 + SF2 ומאורר delta 60 שמוציא ליד הספק, ההבדל יהיה משמעותי בין המצבים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
האם XP-90 של Thermalright מתאים לסוקט 775 ? יש לי אותו כרגע על סוקט 939 ורציתי לדעת אם הוא יתאים אם אני מחליף מעבד לאינטל סוקט 775.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי היטסינק עם P4 שבא עם המעבד ואני ממש לא מרוצה ממנו... יש לי פה בבית SMARTFAN שנח בקופסא ולא עושה כלום.. אז חשבתי אם אפשר לעשות איזהשהו מודינג להיטיסנק הזה ולחבר במקום המאוורר המעפן את המאוור החזק אשר אולי ישפר לי את המעלות........ (למאן האמת אני כמעט בטוח שמישהו עשה כבר כזה דבר...) אם למישהו יש מידע על זה אני מאוד אשמח! תודה מראש. 8)
-
- 12 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הבנאדם מקרר את המחשב שלו בדרך מאוד מוזרה! http://www.metacafe.com/watch/1350057/cool_down_his_computer_with_some_oil/ מישהו הבין באיזה שמן הוא משתמש?
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם מישהו יודע אם אפשר על הקירור המקורי להגיע מ 2.66 ל3.5GHZ איזה סטפינג טוב בשביל זה איזה תדר זכרונות צריך איזה לוחות הכי זולים מסוגלים? והאם זה אפשרי על מתח סטוק למעבד? כמו שעשיתי עם E6300 (מ 1.86GHZ ל3GHZ יציב, כרגע על 2.8GHZ כי זכרונות נשרפו והזכרונות השונים כרגע עושים בעיות) אתם בטח חושבים למה אני שואל את זה פשוט מאוד התסכלתי בדף הזה ונהדמתי http://www.pcgameshardware.com/aid,698761/Dragon-Age-Origins-CPU-benchmarks-75-percent-boost-for-quad-cores/Practice/ בדרך כלל אני אומר 3GHZ מספיק אבל נדהמתי שראיתי את הקפיצה בFPS בין הI5(או הI7 של אותו סוקט) לעומת הI7 920 שבתדר 3.5GHZ עד כדי כך גבוה?! וואו מה יש כזה צוואר בקבוק רציני? אז באיזה תדר הוא משתחרר לגמר…
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
http://www.dansdata.com/images/io050/r800_1024.jpg אני מחפש פיתרון שקט למאוורר המאד רועש של הכרטיס.מכיוון שזהו מאוורר דוחף קשה למצוא לא תחליף מתאים ועל כן מאוורר קונבנציונלי לא מתאים לתפקיד. שימנתי את הציר שלו כמה פעמים גם מתחת למדבקה של היצרן ואם זאת הוא רועש במידה נוראית.אשמח לעצות כי זהו כרטיס מעולה לכל דבר במיוחד לתוכנה שאני מאד רוצה ללמוד בקרוב.
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מפרט: AMD Athlon 64 3800+ socket AM2 ASUS - M2N32-SLI Deluxe מבקש עזרה ב-overcklocing
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד 2.4c sl6z3 שכידוע מעולה להאצה.. עכשיו הוא כרגע מואץ עד 3.4 שזה סבבה והכל ועובד יציב במחבנים ואפילו לא יוצר מדי חם לו...המעבד מגיע ל 47-48 מעלות במבחני מאמץ.... בפעולת היום יום על המחשב לא עובר את ה 43-44 מעלות. המעבד מואץ ל 3.4 כמו שאמרתי עם מתח של 1.525 שהו מתח הבסיס שלו... כרגע הבאס הוא 281 FSB... עכשיו למעבד יש בעיה שהוא לא מסוגל לעבוד במעל 283 יציב ולא משנה כמה מתח אני נות ן לו! ז"א שב 283 הוא יעבוד חצי יציב עם מתח של 1.525 וגם עם מתח של 1.6.... בדיוק אותו הדבר שום הבדל! כמובן שהיות וזה לוח אסוס אז הוא מוסיף עוד כ חצי וולט למתח שזה אומר שכרגע המעבד רץ עם מתח אפקטיבי של 1.575 בעצם אבל שום זאת לא הנקודה.. הנקודה היא שמעבר ל 283FSB שום תוספת מתח לא…
-
- 12 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי את ac Freezer 7 PRO rev1 והוא התחיל להרעיש (המאורר נהיה רופף ככה זה ניראה) השאלה היא איך אפשר לסדר את אם בכלל או לחילופין מישהו יודע אם אפשר לקנות מאוורר חלופי (של AC או חברה אחרת?)
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
תראו שמתי לב כשאני מדליק את המחשב אז המאורר עובד טוב אבל אחר כך לפני שהוא עולה לווינדוס הוא מפסיק לעבוד וכשהוא נכנס לווינדוס הוא חוזר לפעול למה זה קורה ? זו בעיה ?או שזה אמור להיות ככה? ואת שאר השאלות על המאווררים אני ישאיר לאחר כךך תודה
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום שלום וערב טוב יש לי את כרטיס המסך המצוין (תרתי משמע) בכותרת מתוצרת GIGABYTE 256MB איזה קירור אוויר נחשב לטוב ביותר ...... אין הגבלת תקציב מסיבה אחת.... יש לי יומולדת ולכן ONLY THE BEST (אל תגידו לי לך על קירור מים כי המחשב די חדש והשקעתי על קירור זלמן איכותי למעבד ולא בא לי בכלל לזרוק אותו אחרי 3 חודשים)
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי את המעבד E2180, לוח אם ABIT P35-E, זיכרון של GEIL 2GB (1GB*2) 800MHz CL4 עכשיו המטרה היא להגיע ל3.33GHz עכשיו העלתי בתור התחלה ל3GHz שזה 300 * 10 מבלי לעשות שום שינוי במתחים למעבד.. עכשיו יש בעיה.. כשאני נכנס לCPU-Z , אני רואה שהCORE VOLTAGE כל שנייה משתנה וגם הCORE SPEED כל שנייה יורד ל1.8GHZ והMULTIPLIER ל6.0 ועולה בחזרה כשבא לו עכשיו אני צריך המלצות\עזרה לאנשים שמבינים או שיש להם את הלוח אם הזה ויודעים להגיד לי כמה מתחת לשים בCORE VOLTAGE ובכלל כמה מתחים לתת למה.. ועכשיו אני רואה בCPU-Z בSPD שהזכרונות ב400MHZ עובדים על CL5 ולא CL4 שזה קצת מוזר לי.. השאלה היא האם זה בסדר לתת להם לעבוד בתזמונים 4-4-4-12 כשהם ב800MHz DDR ? ועוד שאלה לגבי הזכרונות, האם לה…
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
טוב...... הפעלתי את sysoft sandra והוא הראה לי דבר מפחיד CPU Core Voltage : 1.86V +3.3V Voltage : 3.42V +5V Voltage : 3.30V +12V Voltage : 7.99V חשבתי שאולי זה בגלל שיש לי 2 מאווררי 12v יותר ממה שבא עם המארז וזה מכביד על הספק המעפן שלי... הורדתי את כ-ל המאוורי 12v שיש לי במחשב והפעלתי שוב והפעם הסתכלתי בביוס (אולי התוכנה מזייפת...) וגם בביוס (בלי המאווררים) נראה הסטטוס המוזר הזה אבל המחשב עובד בסדר גמור כמעט בלי קראשים ותקיעות מעצבנות (חוץ מהבאגגים הרגילים של הווינדווס...) ניסיתי להחליף ספק ועדיין אותו דבר..... הגיוני שהסנסורים בלוח מזייפים ? הגיוני שבגלל זה הטמפרטורות של המערכת כל כך נמוכות (במאמץ לוח - 22c מעבד - 26c) אפילו בלי המאווררים הנוספים ?
-
- 11 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אז ככה... ברצוני לדעת מה מגביל אותי כאשר אני עושה O\C (אני מתכוון לצוואר הבקבוק וכשהמחשב מסרב לעלות לאחר המהרה או נופל במהלך טעינת חלונות או באמצע עבודה בחלונות , איך אני יודע מה בדיוק הוא הגורם , האם אלו הזכרונות , הלוח , המעבד או שמע זה ה AGP\PCI), מתי אני יודע מה מגביל אותי... מתי אני יודע לעלות וולטאג' לאותו רכיב שמגביל אותי... מה קטע של הTIMING בזכרון( יותר בכיוון של איזה TIMINGS לבחור ומתי מאשר תהסבר על הTIMINGS של זכרונות באופן כללי).. עוד שאלה היא : האם ישנם כבר רשומות של STEPPINGS למעבד XP1700+ בעל הליבה החדשה? כי יש לי גישה לסטוק והייתי רוצה לבחור את זה עם הSTEPPING האחרון או\ו הכי טוב... -מצטער מראש על טעיות כתיב\כתב...
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נפטיום D 3.2 כפול ליבה עם קירור טרמל טייק סיילנט הטמפרטורת עבודה -70 65 מעלות שזה ממש גבוה יש לי מארז סווינג של טרמלטייק ולא נראה שיש מקום לביג טייפון.. איזה קירור אתם ממליצים לי לקנות ואיזו משחה טרמית על מנת להוריד את המעלות המטורפות האלו... ברגע שאני מקודד סרט המעבד פשוט מתחמם כיאילו אין מחר!!! מה עליי לעשות על מנת לקרר אותו כהלכה.. ומה הטמפרטורות הסבירות של מעבד כזה ? נראה כיאילו הוא חם מעל ומעבר... אשמח להמלצות על קירורי אוויר במחירים לא אסטרונומיים ועל משחה טרמית שתעשה את העבודה... זה דחוף בבקשה, תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 795 צפיות
-