עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by maverick,

קניתי לא מזמן מאורר לקירור הדיסק בקשיח. הוא אמנם עושה את העבודה אבל מרעיש מאוד. יש למישהו מושג על מאורר שעושה את העבודה אבל בשקט?

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  2. אני יודע שדיברו על הנושא הזה הרבה פשוט לא מצאתי משהו מתאים. כך שתיאצו לי בבקשה במה לשהתמש או שתפנו אותי לתראד קיים באותו נושא (אני לא מצאתי). תודה.

• 13 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by LielZ,

עשיתי oc מזמן עכשיו פירקתי תמחשב והחזרתי אותו והoc איכשהו ירד זה חזר להיות אוטמוטי כמו בהתחלה אז עשיתי שוב oc כמו בהתחלה ועכשיו הבעיה שאני נכנס לcpu-z הoc עובד והכול יציב ובסדר אבל כל פעם זה יורד ב multipiler ל X6 ואז ככה גם הmhz מ3.6 יורד ל2.3 משהו כזה אבל שאני נכנס למשחק זה תמיד על 3.6 והמולטיפליר הזה תמיד על 9 אבל שאני סתם במחשב הוא עובר מ9 ל6 . זה בסדר או שצריך לשנות את זה?

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  4. http://www.tr2tt.com/products/coolers/m14se/m14se.htm http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=107 מבחינת קירור - מה ההבדלים במעלות? מבחינת רעש אני רואה שההבדל גדול - 19 דציבל מול 32 של SPIRE.... מבחינת RPM אני רואה הבדל גדול מאוד לטובת הSPIRE אבל משהו מוזר, למרות כל זה, הAIR FLOW של הSPIRE נמוך משמעותית מזה של הTR2 אני יכול להחליט עד מחר אם להחליף את הSPIRE שלי בTR2 בKSP... הרעש יהיה זניח עם cool 'n' quiet enabled ?

5. Started by avidan28,

שלום לכולם. אני מתעניין על מאוורר חדש לציפסט של הלוח שלי.ורציתי לדעת האם הדגם הזה יכול להתאים http://www.thermaltake.com/2005/coolers/chipset/a1178.htm הלוח שלי זה A8N דלוקס SLI. רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה את זה ואם כן איך זה עובד והאם זה שווה את ההשקעה. הרבה תודה מראש ;)

• 13 תגובות
    • 815 צפיות
  6. כדי לקחת את הקירור הזה ב55 שקל? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=265 מידע באתר היצרן http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=93&disc= הוא נירא לי טוב אבל ברור שהוא לא ברמה של הV1 והביג טייפון וכל אלה חח אבל בכל זאת.. בכמה מעלות הוא יוריד לי לאומת הסטוק? כדי לקנות אותו? עריכה: זה הרבה יותר טוב? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=266 באתר היצרן: http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=129&disc= ושאלה אחרונה אחרונה חח המאורר הזה למארז טוב ?הוא שקט ויעיל? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=964 באתר היצרן: http://www.levicom.de/xilence/en/xpf120.r.htm

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by yaron2009,

שלום. המפרט הנוכחי שלי הוא: לוח אם: MSI 945GM3-F מעבד: E2140. זיכרון: 1G 533 כרטיס מסך: MSI R4830 ספק: HEC 500W. מאחר ולוח האם ישן ותומך בעד 2G זיכרון ב 667 MHZ אני שוקל להחליף ללוח אם אחר ואז לבצע OC למעבד. הרעיון הוא לעשות מה שאפשר עם הקירור הנוכחי כי אם אני מתחיל להוציא כסף על קירור אני כבר אחליף מחשב (ואני לא ממש רוצה). השאלות שלי הן: האם אפשר וכדאי לעסות OC עם המפרט הנוכחי? ולכמה אוכל להגיע בערך? במידה ואני מחליף MB, איזה מומלץ (הכי זול שאפשר)?

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by enter,

רציתי לדעת מה זה קירור גז? איך הוא פועל? כמה עולה? האם זה נכון שהוא גורם למחשב להיות במינוס 60 מעלות? ואם לא אז כמה מעלות הוא עושה את המחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  9. Started by stingeR-,

אוקיי , יש ברשותי 100שקלים חדשים וברצוני להשקיע אותם בקירור למעבד Athlon xp 2400 (Thorton) , אני חשבתי על לקנות את הVolcano 7+ מזיגזאג ב120שקל... אבל תגידו לי מה אתם חושבים ואם יש לכם הצעות טובות יותר?...

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by ssll8,

Tov kodem kol ani hadash po ve ein li evrit ba mahshev az sorry... ani rotse livnot marehet kirur mashu lapanim taktsiv 1500 aval efshar lahrog raeti kama marahot muhanot kmo zot shel ZALMAN RESERATOR 1 Plus nira nehmad aval ba arets yakar ha marehet ha shniya hi Thermaltake BIG WATER 745, she nira harbe yoter kar tov az ha marehet shli Core2Q Q6600 LO G0 kartis masah 2900xt be ekaron ani rotse lekarer et shnehem az ma liknot ve eifo?oshe adif livnot? (ani rotse lasot overclock retsini leshimush yom yomi) edkun!!!!!!!!!!!!!! http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11481&catid=572 lefi tsoaot shel mivhanim zehu mispar 2 be kol ha pitronot mehir 1200 aval gol…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by SOLIDUS SNAKE,

ברצוני לקנות NEXUS - רציתי לדעת כמה בקרי חום יש לו ואיפה אני מדביק אותם כדי לדעת את חום המעבד והGPU

12. אהלן , יש לי Zalman CNPS9500A LED כרגע יושב על הLGA775 שלי. השאלה שלי , האם יש מתאם למאוורר/גוף קירור הזה עבור הi7 ? במידה וכן , אפשר לינק ?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  13. בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את הצאקרה שלי, תיק תק הרכבתי הכל ואז נפלו פני ואמרתי לעצמי "מטומטם איך לא בדקת מה העובי של המאוורר 250 מ"מ". הקיצר אין מצב להשאיר את הטוניק ואת המאורר בתוך המארז, מה שחשבתי לעשות זה להרכיב את המאוורר מחוץ למארז עד כמה זה נראה לכם יעיל ? בלי המאוורר צד (250 ממ) הטמפרטורות הן : מעבד 42-47 לוח 37 כ.מסך 35 הטמפרטורה בחדר 28 . מה לעשות ?

• 11 תגובות
    • 814 צפיות
  14. טוב...... הפעלתי את sysoft sandra והוא הראה לי דבר מפחיד CPU Core Voltage : 1.86V +3.3V Voltage : 3.42V +5V Voltage : 3.30V +12V Voltage : 7.99V חשבתי שאולי זה בגלל שיש לי 2 מאווררי 12v יותר ממה שבא עם המארז וזה מכביד על הספק המעפן שלי... הורדתי את כ-ל המאוורי 12v שיש לי במחשב והפעלתי שוב והפעם הסתכלתי בביוס (אולי התוכנה מזייפת...) וגם בביוס (בלי המאווררים) נראה הסטטוס המוזר הזה אבל המחשב עובד בסדר גמור כמעט בלי קראשים ותקיעות מעצבנות (חוץ מהבאגגים הרגילים של הווינדווס...) ניסיתי להחליף ספק ועדיין אותו דבר..... הגיוני שהסנסורים בלוח מזייפים ? הגיוני שבגלל זה הטמפרטורות של המערכת כל כך נמוכות (במאמץ לוח - 22c מעבד - 26c) אפילו בלי המאווררים הנוספים ?

• 11 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by samuelz,

שלום, אני עובד על מערכת מעט מיושנת המשמשת אותי בעיקר לאינטרנט, תכנות דרך eclipse/visual studio, ומידי פעם גם משחקים (על low-medium settings). ספציפיקציות : core2duo e4600 Gigabyte GA-p31-s3g 2x 1gb kingston valueram DDR2 800 nvidia 8500gt ספק 500W גנרי ומארז שקר כלשהו של KSP עם מאוורר צד ענק (140ממ?), מאוורר קטן מקדימה ואחד של הספק מאחורה. לרוב יש לי את סביבת התכנות ו FIREFOX או שניים פתוחים עם איזה מלאאא טאבים, מן הסתם שזה מכביד על המחשב. החלטתי לקרוא פה קצת על OC ולסחוט מהמחשב את המיץ בזמן שאני חוסך למערכת הבאה. ניסיתי מספר קונפיגורציות של מהירות באס, מכפיל CPU, יחס באס-זיכרון במטרה להגיע לבערך 3GHZ. השאלה שלי היא מה עדיף ,לצרכים שלי, מבין הקונפיגורציות? קונפיגורציה של…

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by blabla600,

אני חושש שטפמרטורת המעבד וכרטיס המסך גבוהות מאוד.... של ה- cpu זה בין 48C - 52C, ושל הכרטיס מסך גם 45C-48C... זה הגיוני? את הטפמרטורה של הכרטיס מסך יש לי מהתוכנה של ATI (CATALYSE CONTROL CENTER... אז יש שם ATI OVER DRIVE.... ואת הטמפרטורה של המעבד (Phenom 955) מתוכנה שהורדתי CORE TEMP. עכשיו לפני כמה דקות גם הורדתי תוכנה מוזרה קצת בשם Motherboard 5, לא מצאתי בהגדרות את הלוח אם שלי אז נתתי משהו דומה ואחרי כמה דקות אני שומע אזעקה (שנראה כאילו זה בא מהמחשב עצמו ולא מהרמקולים) והודעה מהתוכנה הזאת שאומרת שהטמפרטורה של המעבד עברה את ה- 70C או משהו כזה.... אז מחקתי את התוכנה הזאת אבל עדיין התוכנה הקודמת מראה לי שהטמפרטורה היא רק בין 48 ל- 52... דרך אגב אפשר גם לשמוע את המא…

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by Pure-Gold,

לפני כמה זמן ראיתי פה אתר שמסביר כיצד לעשות משטח זוהר לעכבר. מישהו זוכר ויכול לרשום לי בבקשה את הלינק לאתר ? תודה.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  18. Started by Tall-Guy,

לפני כחודש הרכבתי מחשב חדש : AMD 64 2800+ Socket 754 Abit KV8pro Compucase 6A19 בבדיקה ראשונית אז, הטמפרטורת היו - CPU - 46-50 Idle Power Supply - 35C Case - 20C לא ממש אהבתי את הטמפרטורה של המעבד, אז קניתי Arctic Silver 5 ואתמול בדיוק סיימתי את ההתקנה שלה (לפני המדריך באתר). לצערי, לא חל שיפור כמעט בכלל (אולי מעלה) אולי אפילו הטמפרטורה קצת עלתה. השתמשתי בשכבה דקה, ועשיתי הכל לפי הספר אני חושב. האם זה טמפרטורה סנדרטית למעבד הזה? או שאולי פשוט ההקירור גרוע? המאורר הוא מאורר שהגיע עם ה AMD בקופסא. חושב לציין שאני לא עושה OC, והמחשב במצב Quick&cool.

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  19. Started by BaraKulA,

אני רוצה לעצב את המארז . כדי להכין חלון אני חייב דרמל ? כי אני בטוח שזה יצא לי עקום יש לכם המלצות על בעלי מקצוע שיעשו לי את זה ? אם לא - אני אלך על מקדח כוס כדי ליצור חור למאוורר וזה הכל ... זה עוד משהו שאני יכול לעשות לבד . מה כדאי ?

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by AMD-Z,

מה יכול לקרות לזיכרון שלי או למערכת אם אני מעלה את הוולטג' שלו? ומה אם האחריות?

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  21. רוצים היטסינק גדול? אין לכם הרבה כסף כרגע להשקיע בו? חפשו מגבר ישן פרקו אותו קחו ת'היטסינק זה כל הסיפור ;D אני לא יודע מה איכות החומר שבהיטסינקים במגברים אבל שווה לנסות (באונקיו אצלי יש היטסינק ענקי!!!!!!(20 ס"מ נדמה לי או אפילו יותר) והוא נראה איכותי....הוא גם מוציא את החום כמו שצריך)

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  22. Started by A-L-o-n,

יש לי שאלה... האם ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO הוא מקרר טוב? ביחס למחירו הוא טוב? תודה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by jondoo77,

האם משהו ראה ביקורת של קירור מים ל-1366 קישורים ? קירור גז של טרימפלטק מתי יצא לשוק ?

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by spike_staff,

שלום! יש לי את Q9550 E0 2.83GHZ. לא מזמן הצלחתי להגיע לאוברקלוק של 3.83 עם קירור אוויר והוא נשאר יציב במשך 13 שעות על פריים 95 BLEND TEST. הטמפרטורות של המעבד 44 42 46 43 ובזמן המשחקים ובנצ'ים לא עובר את 62 (בכל מקרה זה משראיתי בCORE TEMP). עכשיו מישהו אמר לי שאני יתקין את OCCT,כדי לבדוק לינפאק (או שמה שזה לא יהיה). בזמן של אותו טסט לינפאק אחרי איזה 20 דקות קיבלתי הודעה שמעבד חם מידי והוא מפסיק את הטסט. ממה נובעת ההתחממות של המעבד והאם זה עדיין נחשב יציב? כמו שכתבתי, את הטסט של פריים הוא עבר ואני לא קיבלתי מסכיך כחולים בכלל. אני עם מע' הפעלה WINDOWS 7 64BIT. תודה.

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  25. Started by ארקדי גאיידמק,

אני רוצה לעשות OC לכרטיס הזה הוא של אסוס דגם V9520 עד כמה אני יכול להגיע איתו? יש עליו קירור פסיבי 40-42 מעלות במנוחה. איך אני מתחיל לעשות את זה?

• 10 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים