עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by a1a1a1a,

איך אני בודק את הטמפרטורה של הכרטיס, מהירות מאווררים וכו'.. יש לי GAINWARD GTX260 216 GOLDEN SAMPLE לא ראיתי שיש את האפשרויות האלה בControl Panel.

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by Baridy,

שלום, יש לי HD 4890 . הוא עושה רעשים כשאני מריץ משחקים כבדים. הטמפרטורה שלו היא 65 זה סביר? זה צריך להדאיג אותי?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  3. יש לי ביטוח. אני תמיד יכול להגיד שגנבו לי אותו והוציאו לי את המסך מתוכו ;D יש דרך שאפשר לחבר אותו למחשב? מה שונה בו מהמסך שאני קונה בחנות ? ד"א הפלאפון הוא : NOKIA 8260 (של סלקום...)

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by qpalzm,

האם ניתן לנעול את הUSB על המהירות המקורית, בדומה לAGP/PCI? מסתבר שעל באס גבוה מדי המודם מקפיץ לי מסכים כחולים.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  5. Started by NIRAN,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2512

• 14 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by Nightm@re,

חברי אני חדש בארץ אז יש לי שאלה תיפשית. איפה איפשר לקנות LEDs? ני פשות לא יודע את מי לשאול אז שואל כאן. םליחה.

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by eliau21071981,

הגעתי להחלטה לאחר התנסות במשחק crysis ואכזבה לעשות o.c למעבד וזכרונות אני צריך את עזרתכם אנשים יקרים כדיי להגיע למטרה הזאת אתם תקוותי היחידה ברשותי יש לוח MSI P35 NEO מעבד DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz 9 x 267 זכרונות 3X1GB 1066MHz ספק כוח 500W לא יודע איזו חברה ארדיסקים 2 SATA 320GB 16MB WD IDE 160GB WD 8MB כרטיס מסך GF8800GTS 320MB 256BIT דרך אגב רמת הקירור של המעבד טובה מאוד ללא מאמץ לא עובר את ה 20טמפ במאמץ לא עובר את ה 30טמפ זהו נראה אם שכחתי משהו להוסיף אז תגידו לי אני יוסיף אני גם יעלה תמונות מהביוס שיהיה יותר קל להדריך אם תסבירו לי איך אפשר לעלות פה תמונות

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך חדש של INNO 3D 6200 AGP איך אני יכול לדעת את הטמפרטורה שלו ??? יש תוכנה (בהנחה שיש חיישן טמפרטורה שם ) שיכולה לומר לי ??

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  9. Started by AdiDavid,

היי, קודם כל,אני חדש כאן,ובכלל בנושא האוברקלוק. עשיתי אצלי אוברקלוק עם המעבד Q9400 של אינטל ל 3.0GHz. עכשיו,שמעתי מחבר שהספק בעייתי ויכול לקרות לו משהו,אז באתי לשאול אותכם. יש לי ספק 300W של HEC. עכשיו,יקרה משהו באוברקלוק איתו? אם לא הגעתי לפורום הנכון,אשמח אם תעבירו את האשכול במקום לתת אזהרה. שיהיה לכם יום טוב ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by cOiNfLiPeR,

אז היום אני מתחדש בחלקים החדשים שהזמנתי וכרגע יש לי התלבטות במיקום של הכוננים הקשיחים שלי. זהו המארז שיש לי - Tagan El Diablo. ככה הוא נראה מבפנים: http://www.google.co.il/imgres?q=TAG...w=1680&bih=949 עכשיו רציתי לדעת: יש לי שני כוננים קשיחים של 500GB [של Western ושל Segate] ורציתי לדעת איפה למקם אותם במחשב. כפי שניתן לראות, יש שני מסילות המתאימות לקיבוע הכוננים. כמובן שאחד מהם כבר הוצאתי מהמארז במהלך "יום הניקיון" שביצעתי אתמול, וכרגע השאלה היא: איפה למקם את המסילה של הכוננים? בצמוד לתחתית המארז [בתמונה - המסילה שהכונן יושב בה] או למקם אותה למעלה יותר [איפה שהמסילה הריקה]? תודה לכל העוזרים, המשך יום נעים לכולם! עריכה: מצטער אם זה לא הפורום המתאי…

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  11. Started by Amir_ca,

קניתי מחשב חדש עם מעבד E8400 ופריזר פרו הורדתי REALTEMP ואברסט ושניהם מראים הבדלי טמפ' של 10 מעלות בין אחד לשני ואני לא יודע למי להאמין והנה תמונה גם : שאר המפרט נמצא בצד תודה על העזרה ;D

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by Ameralis Zaiir,

טוב, אז נגיד יש לי מעבד ללא נעילת מכפלה, או שהסרתי אותה (נגיד Athlon MP שאין לו נעילה), איך אני משנה אותה בפועל? אני זוכר משהו בערפול מימי הפנטיום 1 אבל אז לא היה כוונון בלוח האם?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by ravid,

סתם רציתי להביא לתשומת ליבכם,סמנו מילים כמו בתמונה ותגלו מסרים סמויים. (נא לא לפרסם כאן מחירים וכדומה שלא יסגר!)

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by dyn,

שלום, לפני כמה ימים חבר עשה לי OC למעבד מ 2.4 ל 3.4 שזה בערך 42%, המחשב פועל בסדר גמור. (מפרט מחשב מימין) עכשיו השאלה היא אם אני יכול להגביר את ה OC ל 50% כלומר ל 3.6 בלי שאני אפגע יותר מידי במעבד ולא אגרום לו להתחמם יותר מידי, אם כן אודה למי שיוכל להסביר לי במדוייק איך אני עושה זאת. תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 782 צפיות
  15. הנה 2 תמונות של המארז שלי + פירוט המאווררים. מאוורר 1- נמצא מעל ההארדיסקים מכניס אוויר כלפי פנים מאוורר 2 - מוציא אוויר מהחורים הקידמים של המארז. מאוורר 3 - מוציא אוויר חלק אחורי של המחשב ספק - מכניס אוויר כלפי מטה מאוורר דלת - מאורר הדלת מכניס אוויר. אשמח להמלצות כיצד לסדר את המאוורים שאוכל להגיע לתוצאות יותר טובות. כרגע המעבד שלי על 39 מעלות במאמץ. הכרטיס מסך על 30. כמו - כן אשמח לקבל המלצות לרכישת מאוררים יותר גדולים שישבו על הגרילים, אני פשוט לא יודע איך קוראים למאוררים האלה (מבחינת הגודל) ועל איזה אתם ממליצים תודה מראש

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  16. טוב...... הפעלתי את sysoft sandra והוא הראה לי דבר מפחיד CPU Core Voltage : 1.86V +3.3V Voltage : 3.42V +5V Voltage : 3.30V +12V Voltage : 7.99V חשבתי שאולי זה בגלל שיש לי 2 מאווררי 12v יותר ממה שבא עם המארז וזה מכביד על הספק המעפן שלי... הורדתי את כ-ל המאוורי 12v שיש לי במחשב והפעלתי שוב והפעם הסתכלתי בביוס (אולי התוכנה מזייפת...) וגם בביוס (בלי המאווררים) נראה הסטטוס המוזר הזה אבל המחשב עובד בסדר גמור כמעט בלי קראשים ותקיעות מעצבנות (חוץ מהבאגגים הרגילים של הווינדווס...) ניסיתי להחליף ספק ועדיין אותו דבר..... הגיוני שהסנסורים בלוח מזייפים ? הגיוני שבגלל זה הטמפרטורות של המערכת כל כך נמוכות (במאמץ לוח - 22c מעבד - 26c) אפילו בלי המאווררים הנוספים ?

• 11 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by chris_u16,

ברשותי HD4850 והבעיה שאפילו OC של 10MHz בליבה או בזכון גורמת לחוסר יציבות טוטאלי והמחשב עושה ריסט\המשחק זורק אותי לשולחן עבודה אציין שאני עובד על: Win7 build 7100 64bit מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  18. יש לי שני מאוררים שמחוברים לקירור של המעבד (מוגן 2). אחד מהם מחובר עם 4 פינים ועליו אין בעיה לשלוט במהירות שלו (דרך ספידפן) אבל השני שהזמנתי (לא מזמן) הגיע עם כבל של שלושה פינים ! האם אני יכול לשלוט במהירות שלו בכל זאת דרך speedfan ?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by Systema,

הנה תמונה של הספק והכרטיס שאני רוצה הוא (לפי KSP): ?EN7600GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E? Graphics Engine EN7600GT/2DHT/256M Video Memory 256M -1.4ns DDR3 Engine Clock 560MHz Memory Clock 1.4GHz(700MHz DDR3) RAMDAC 400MHz Bus Standard PCI-Express Memory Interface 128-bit Max Resolution 2048x1536 DVI Output DVI-I 2nd DVI Output Yes HDTV Output Yes, via HDTV Cable VGA Output Yes, via DVI to VGA adaptor 2nd VGA Output Yes, via DVI to VGA adaptor Adaptor/Cable bundled HDTV out adaptor*1 DVI-to-2nd VGA adaptor*2 Software Bundled King Kong Special Edition ASUS Utilities & Driver לא יודע אם זה עוזר.... OK הנה התמונה:

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  20. שלום, המפרט שלי הוא כזה: Intel Pentium Dual-Core E5200, Schyte Shuriken cooling Gigabyte Geforce GTX 460 OC 715MHz 1Gb GDDR5 G.SKILL DDR2 2x2048MB 800MHz CL 4-4-4-12 HDD1: Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB HDD2: Samsung HD103S J 3.5" 1000GB SATA2 32MB LG GSA H42N X18 PATA DVD Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE kit Enermax modu 425 watt CASE: ANTEC SOLO LCD MONITOR: DELL 2209WAF ברצוני לבצע המהרה למעבד. ראיתי באחד הפרויקטים, בעלי מפרט קרוב לשלי (מעבד זהה, זיכרון RAM כמעט זהה, ספק זהה, כרטיס מסך דומה מאוד) שהגיע למהירויות גבוהות ביותר - http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?item=133870§ion=112 1. עם מכפיל 12.5 ו- FSB 333 איך הוא הגיע ל 3996 MHZ ? (ולא 4162?) 2. להבנתי ה…

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  21. היי לכלום , אני חדש פה בפורם ובאתר בכלל. ברצוני לשאול: בביוס וב- EVEREST הטמפרטורה של המעבד היא 54 מעלות (מעבד AMD בארטון 3200+) העניין הוא כזה מתיי שאני נוגע בהיטסניק של המעבד הוא קריר ביותר ואיאפשר להגיד שהוא באמת 54 מעלות. יש מצב שיש לי בעיה בסנסור? או שיש סיבות אחרות לעניין ? גריז תרמי ישן שלא מוביל חום קראוי?(החלפתי לפניי שנה). אני בטוח שזה לא הבעיית סרקולצית אוויר בגלל שיש לי שתיי מאוררים מקדימה , אחד מלמעלה , שתיים בדלת , ושלוש מאחורה , אני יודע שזה מוגזם :. אשמח עם תעזרו לי חבר'ה.

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by Idanp,

זה נורמלי למעבד A64 3000 939 ??? ועד כמה מעלות הוא יכול לעבוד?

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  23. נגיד שאני מחבר את הפינים כמו שעשו במדריך לפתיחת מכפלה אבל הלוח שלי לא תומך בפתיחת מכפלה,כאילו אין אפשרות כזאת בביוס האם יש דרך אחרת לשנות אותה? תוכנה או משהו?

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by Magist,

שלום לכולם אני מחפס תוכנות לבדיקת טמפ של המעבד 3000 AMD venice . אני זוכר שבעבר הייה על זה דיון רק שאני לא מצליח לימצוא אותו . השמח אם תיתנו לי לינקים. תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  25. בגלל מכפלת המעבד שלי (e6300), אני צריך תדר גבוה לזכרונות כדי שכל המערכת תהיה בOC גבוה (היעד - באיזור ה3500mhz). היעד הזה אומר שאני צריך זכרונות שיוכלו לתת לי 1000mhz אפקטיבי. חשבתי ללכת על זכרונות בתדרים של 1066mhz אבל אני לא בטוח שהם יתאימו ללוח אם שלי (GB 965p-ds3) שתומך ב800mhz לכל היותר, והם יחסית יקרים לתקציב שלי (שהוא עד 350 ש"ח לזכרונות). יש כמה מועמדים שנכנסים במסגרת התקציב שלי: 1. Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Black Dragon Dual Channel Kit http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=16 2. MUSHKIN DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel HP Series CL4-4-4-12 EPP (אגב, מה זה אומר שהם EPP?) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=280 3. Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dua…

• 4 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים