עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by fareedamr,

שלום רציתי לשאול אם יש אפשרות לעשות תאורה אחורית למסך lcd ואיזה לדים חייבים להיות? אני יודע שהאפשרות השניה שלי הוא לקנות אחת עם תאורה אחרית אבל יש לי אחת בלי תאורה ורציתי לעשות תאורה אחורית עם שלל אפשרויות ומודינג.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  2. http://www.benchtest.com/heat_pipe1.html קראתי ואהבתי מאוד מאוד :ylsuper: אזרחי הפורום היקרים !! תיקראו :book: ותחכימו . אם תלכו בדרך הבונה, תגיעו רחוק ... או שלא במקרה שלי זה .. :jump1:

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by Kriz,

נו טוף.. התחדשתי באחד מבית GIGABYTE (מסתבר שזה היחידי שאפשר להשיג כרגע בארץ).. ככה הוא נראה לפני : וככה אחרי: איזה 10 דקות "רבתי" עם הלוחית העליונה.. בדיעבד התברר שהיא מודבקת לגוף קרור התחתון.. (שברתי תאצבעות ועקמתי את כל הלוחית אבל האחרונה נחלה תבוסה לבסוף ) למספרים : מ600 לליבה אני יושב על 720 והזכרונות מ900 ל1020.. SHADERS ב1782 כרגע.. למספרים המעניינים ביותר... 9100 על סטוק ב3DMARK06 ואותו מספר +- על המהירויות החדשות (מה שמביא אותי לחשוב שהדריברים : 169.04 מעפנים?!) אגב , אותה מערכת על 88GTS320 הניבה 9600נק' מה שמחזק את טענתי בקשר לבעיות תאימות עם הדרייברים.. מבחינת מעלות.. 50 במנוחה (על קרור סטוק זה היה באזור ה60) ובערך 70 במאמץ.. (עם הלוחית המוסרת + מא…

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  4. איך אפשר להרכיב גופי קירור של מעבדים על כרטיסי מסך? ראיתי כאלה שעשו את זה, ורציתי לקנות איזה אחד של P4 ולהרכיב אותו אבל אין לי מוסג איך כי הגודל של המעבד הגרפי יותר קטן מהמעבד, ואי אפשר לקדוח בכרטיס, אז מה הם עשו שם שזה יושב יציב?

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  5. האם משחה טרמית יכולה להתקלקל? עדיין לא השתמשתי בה.... אני בOC של 100 אחוז לE2140 שלי (3.2) על קירור סטוק הכל סטוק... אם כבר מדברים... אז האם כדאי לשים את המשחה? זה ישפר לי את הטמפ' (שכעת, בגלל הקיץ, על 55-65 במקסימום מאמץ)? והאם כדאי לי לפרק את הקירור מהHD3850 שלי ולשים גם שם את הMX2? ואם כן, אז אפשר קישור למדריך והוראות מדוייקות כמו: האם צריך להוריד את המשחה הקודמת, כמה לשים, איך לשים וכו'.

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by the_saint,

אני רוצה לקנות את הVantec Nexus אבל לא יודע אם הוא יותאים למארז שלי.. יש לי מארז ציפטק אלומיניום, סטנדרטי עם דלת ורציתי לדעת ממישהו שכבר יש לו את הNexus אם אני יוכל לסגור את הדלת אחר שהוא מותקן.

7. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2596 מישהו מכיר? KSP החלו לשווק קירורי מים? ולא מצאתי על הקירור הזה שום ביקורת אני מבין שלפי המחיר הוא לא שווה רבה אבל יחסית למחיר?

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by dor31,

למישהוא יש מידע על חנות שאפשר לקנות בה נגדים לדים ומתגים לפאן באס בת"א תודה.

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  9. שלום. כעת המעבד שלי עובד עם מאוורר סטוק ולצערי הרב מגיע לטמפרטורות אדירות לכן החלטתי לשדרג את מערכת הקירור שלו. אשמח לקבל הצעות לגבי קירור במחיר טוב של עד 170-180 ש"ח גג שיההי אפקטיבי ומקפיא אולי אפילו OC קטן. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 2.02.2010 בשעה 14:47:34 עדכוןחשבתי על ‎Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan‎ מומלץ ?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by KaPuT,

השגתי מאוורר מרדיאטור של מכונית ואני רוצה לחבר אותו למארז שאני יקבל בינתיים חיברתי אותו למארז שיש לי והוא הרעיד אותו כמו משוגע אז איך אני יחבר אותו בלי תופעות לווי http://photos.walla.co.il/kaputt

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by Fighter,

אני מעוניין לדעת אם מישהו יודע אם אפשר על הקירור המקורי להגיע מ 2.66 ל3.5GHZ איזה סטפינג טוב בשביל זה איזה תדר זכרונות צריך איזה לוחות הכי זולים מסוגלים? והאם זה אפשרי על מתח סטוק למעבד? כמו שעשיתי עם E6300 (מ 1.86GHZ ל3GHZ יציב, כרגע על 2.8GHZ כי זכרונות נשרפו והזכרונות השונים כרגע עושים בעיות) אתם בטח חושבים למה אני שואל את זה פשוט מאוד התסכלתי בדף הזה ונהדמתי http://www.pcgameshardware.com/aid,698761/Dragon-Age-Origins-CPU-benchmarks-75-percent-boost-for-quad-cores/Practice/ בדרך כלל אני אומר 3GHZ מספיק אבל נדהמתי שראיתי את הקפיצה בFPS בין הI5(או הI7 של אותו סוקט) לעומת הI7 920 שבתדר 3.5GHZ עד כדי כך גבוה?! וואו מה יש כזה צוואר בקבוק רציני? אז באיזה תדר הוא משתחרר לגמר…

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך חדש של INNO 3D 6200 AGP איך אני יכול לדעת את הטמפרטורה שלו ??? יש תוכנה (בהנחה שיש חיישן טמפרטורה שם ) שיכולה לומר לי ??

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  13. Started by AdiDavid,

היי, קודם כל,אני חדש כאן,ובכלל בנושא האוברקלוק. עשיתי אצלי אוברקלוק עם המעבד Q9400 של אינטל ל 3.0GHz. עכשיו,שמעתי מחבר שהספק בעייתי ויכול לקרות לו משהו,אז באתי לשאול אותכם. יש לי ספק 300W של HEC. עכשיו,יקרה משהו באוברקלוק איתו? אם לא הגעתי לפורום הנכון,אשמח אם תעבירו את האשכול במקום לתת אזהרה. שיהיה לכם יום טוב ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  14. אם אתם מוכרים בבקשה פרסמו.. בעקרון לא משנה יד שנייה או לא אבל שיעבוד כמו חדש... ומחיר נדבר. דרך אגב אין דיון מכירות מרוכז? לא מצאתי.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by Oranili,

אני רוצה לעשות OC ל BUS איך אני מוריד מכפלה לזיכרון ? לוח : GApVMT-9 Nforce 430

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by Or ei,

אני משתמש במעבד P3 733 לאחרונה אני רואה פה כאלה שעושים OC למעבד הזה ולא מתקרבים אפילו למעלות שיש אצלי (46-7) אני משתמש בגולדן אורב + משחה ג'נרית במנוחה זה 32-33 במאמץ זה 45-47 המארז שלי(tower) פתוח (+ שני מאוררים ) יש קצת בלגן בחוטים אבל לא נראה לי שזה הכי משנה כשהוא פתוח .... יש למישהו הצעות איך אפשר להוריד את המעלות ? יכול להיות עידכון ביוס יסדר את החיישנים?? (במידה והם הבעייה פה)

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by dyn,

שלום, לפני כמה ימים חבר עשה לי OC למעבד מ 2.4 ל 3.4 שזה בערך 42%, המחשב פועל בסדר גמור. (מפרט מחשב מימין) עכשיו השאלה היא אם אני יכול להגביר את ה OC ל 50% כלומר ל 3.6 בלי שאני אפגע יותר מידי במעבד ולא אגרום לו להתחמם יותר מידי, אם כן אודה למי שיוכל להסביר לי במדוייק איך אני עושה זאת. תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  18. שהמציאות מצריכה אמצעים קיצוניים אז פשוט זורמים עם זה :... כן כן אחזתי במאוורר השכבתי אותו על השולחן והנחתי את הנייד ישר עליו אפשר לראות ב LOAD של עבודה רגילה בלי מאוורר מגיע לטמפ של 65 מעלות ועם המאוורר זה יורד ל 54 מעלות באותו העומס ולגבי LOAD כבד על הנייד הפעלתי את המשחק GRID 2 בלי המאוורר המעבד הגיע ל 95 מעלות כמו שאפשר לראות ב REALTEMP והכרטיס מסך הגיע ל 91 מעלות כמובן שאי אפשר לשחק כלום שמתי אזעקה ברגע שהטמפ עולה ל 92 מעלות עם המאורר המעבד הגיע ל 75 מעלות במקסימום והכרטיס מסך הגיע לסביבות 70 מעלות לסיכום איפה שזה חשוב באמת זתומרת במשחקים המאוורר מוריד כמעט 20 מעלות שלמות למעבד ומעל 20 מעלות לכרטיס מסך עכשיו אני ממש מעוניין קצת לשפר את הסיטואציה הזאת ולמ…

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by tamir2,

אז כמו בכותרת.. רציתי לדעת לאן הכי רחוק הגיעו עם מעבדי אינטל ואמידי באוברקלוק?? לכמה GHz הכי הרבה הגיעו?? תודה רבה לעונים~!~!!

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  20. שלום, אני זוכר שבעבר מאווררי הסטוק של אינטל היו ידועים בזה שהם מאוד רועשים. אבל הבנתי שבמעבדים מסוג CORE 2 DUO המאוורר סטוק שקט למדי. אם המטרה היא רק מחשב שקט ככל האפשר, בלי אוברקלוקינג ובלי רכיבים יותר מדי חזקים שיוצרים חום רב מדי - האם יש צורך במאוורר יעודי שקט או שאפשר להסתפק בהחלט בסטוק? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by yoav9,

אני מתחבט אם יש דרך לשים על הכרטיס מסך מאוור של 60 מילימטר... כמו מתאם למעבד... לא יודע, זה נראה לי אפשרי... אפשרות נוספת זה לשים מאוורר נוסף על הזכרונות אבל אני לא חושב שזה ישנה משהוא... ?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  22. Started by tal^_^,

אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך, הכל מוכן, אבל לפני זה מה הסכנות בזה?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  23. טוב הגעתי ל3.8GHZ מעבד E8400 קירור THERMALRIGHT 120 ULTRA + מאוורר 1 עליו URL=http://www.siz.co.il/] יש לאן להמשיך? * לא עשיתי OC לזכרונות בכלל לא יודע אפילו איך Ocz 800MHZ 4G CL4-5-4-12 מי שצריך מפרט.. יש בצד <]

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  24. שלום לכולם.. ברצוני להחליף את קירור הסטוק "המעפן" שלי חח בקירור יותר רציני. רציתי לדעת איזה עדיף לי לקחת אני מתלבט. יש לי אפשרות לקנות את ה Thermalright IFX-14 מחיר: 299 ש"ח וחשבתי גם על הקירור Thermalright Ultra 120 מחיר: 330 ש"ח אז ככה.. לפי מה שהבנתי ה IFX-14 יותר טוב אבל בגלל הגודל והמחיר שלו לא ממליצים עליו אבל אני מביא אותו בפחות מהULTRA אז זה שווה לי?.ורציתי לדעת איזה קירור יתן לי פיתרון טוב יותר..! ד"א: אני מתכנן OC רציני.

• 11 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.