אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני פשוט לא מצליח להעלות את ה-FSB יותר מ-212 . המכפלה היא 8 . FSB 213 והוינדוס לא עולה יותר . תודה .
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אתם יודעים, ציפיתי לפחות לירידה של 5C. עוד בהתחשב בזה שהמשחה הישנה (המקורית) היתה קשה לחלוטין ונאלצתי לגרד אותה. האיוורור על אוטומטת ועד כה, הנתונים הם בדיוק אותו דבר כמו לפני המשחה: מנוחה - 80C מאוורר - 23% מאמץ - 85C מאוורר - 27% זה לא שזה מפריע לי שזה ב-80 כל הזמן, כי ככה הוא רץ מאז שהוא יצא מהקופסא, ואין לי סיבה להעלות את המאוורר כי אני נהנה מהשקט. רק רציתי לדעת אם זה ייתכן שאחרי מריחה של AS5 המצב יישאר בדיוק אותו דבר או שמשהו פה לא בסדר, קיוויתי למשהו אחרי כל העבודה שזה דרש... חדשות יותר משמחות, הטמפ' של המעבד ירדה ב-20C במנוחה וב-40C במאמץ! OMG! אני די בטוח שזה גם תודות לזה שהסרתי מרבד של אבק שהיה בין המאוורר לצלעות קירור ;D ועוד בעיה קטנה שיש לי: אחד השכנים שלי התח…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Core i5 750 טמפרטורת סביבה: 30 עומס מעבד: 5% טמפרטורת ליבות: 41-44 thermal range: 56! אתם רוצים להגיד לי שהמעבד יכול להתחמם בעוד 56 מעלות לפני שהוא מגיע לרמות קריטיות? כשאני מפעיל prime95 תוך דקה התרמל ריינג מגיע ל11 ואחרי כ10 דקות מגיע ל2-3. זה נורמלי למעבד הזה? קירור סטוק רגיל. מאוורר תקין (מריץ ב100%), משחה מרחתי "חדשה" (Arctic silver2 ישן מאוד אבל ההבנתי שכסף לא מתקלקל). מה עושים? אני מאוד מתלבט אם לקנות Hyper 212+. בחו"ל אומרים שיחס מחיר/תועלת טוב אבל בארץ המחיר פי 2.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני על המחשב הישן שלי (אצל אבא שלי) יש לו P4 2.6 GHZ עם קירור סטוק וניסיתי לעשות אצלו OC קליל והצלחתי: בדקתי טמפרטורה באוורסט וזה כותב לי 20 מעלות: הגיוני? קראתי באיזה פוסט כאן שככה זה עם ליבת נורטווד אבל למה לא עשו אותה במעבדים היותר חדשים? (למשל אצלי בבית יש P4 3.0GHZ שקניתי שנה בערך לאחר המחשב הזה ושם הטמפרטורה עם הקירור סטוק ההיתה במקרה הטוב 50) עדכון קטן של מה שהגעתי איליו בינתים: טמפרטורה לא עולה על 23 מעלות. מחר (או שיותר נכון להגיד היום בעוד כמה שעות?) אני אנסה שוב להעלות כל פעם באחד ולראות איך הוא מתפקד במשחקים ודברים כאלה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג רצחני למעבד שלי, מ-550 ל-577 ;D והוא מגיע לטמפרטורת מקסימום של... 31°C... יכול להיות? או ש-MBM דפוקה? זה מעבד פנטיום 3. אם יש עוד פרטים שצריך לדעת, נא לשאול אותי.
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בהתחשב בעובדה שאין לי שום כרטיסים על הפי סי אי וזיכרון מהיר 333 לוח 7vrxp
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
UPP Arctic-Cooling NV Silencer 6 זה לכרטיס 6600GT לPCIe...
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
הזמנתי את המוצר מפנדה והיום הוא הגיע לפני שפתחתי את החבילה כברהוצאתי את הלוח אם מהמארז והעפתי את הקירור סטוק אני פותח את החבילה שקיבלתי כדי להרכיב את הקירור ואני מגלה שאין תומך(מה שמתחבר מאחורי הלוח אם) לתושבת שלי AM2+ הטפשים האלו שכחו לשלוח לי...מישהו יודע אם אפשר להשיג כזה תומך בחנויות אחרות ?כאילו בבודד בלי לקנות את הקירור פשוט מה זה אין לי כוח לחכות שהם ישלחו לי..
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הכרטיס כרגע ב- 500/1200 התוצאה כרגע עומדת על 8193 ....אחלה בינתיים , בסטוק הוא נתן 7240 ....טמפרטורה 41 בIDLE ו65 FULL LOAD ( נמדד ע"י TEMPLOGGER ) עדכון - עליתי ל-505/1230 ...והתוצאה לפניכם 8382 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1307240 הגולש ....
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, ובכן הגיע הזכרון שהזמנתי MUSHKIN 512 DDR 3200 BLACK, הבנתי שהזכרון הזה טוב לOC. אז ככה, עכשיו עם הזכרונות החדשים המחשב שלי מוכן לOC. יש לי - ==== לוח אם : Epox ep 8rda+ מעבד : AXP 1700 DLT3C(!) tberd מאורר : SK7+SF2 מארז מקורר היטב. עכשיו, מה בדיוק אני עושה ? מה הסדר של הפעולות? יש בכלל? או שאני יכול ישר לשים באס 195,מכפלה 11 ואולי קצת עוד מתח? תשובות והסברים יתקבלו בברכה ועוד משהו, קראתי את המדריך באתר וזה לא כ"כ עזר לי
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אחרי שנה ו10 חודשים הגיע הזמן לעשות OC למעבד.. אני חדש בנושא ואין לי שום רקע על OC.. אז אצטרך את עזרתכם קודם כל, זהו המפרט של המחשב שלי: Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Noctua NH-D14 CPU Cooler Gigabyte Z77X-UD5H G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24 MSI GTX 680 Lightning Samsung HD103SJ 1TB Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 Antec High Current Gamer 620W Modular Active PFC 13.5cm PSU HCG-620M Thermaltake ARMOR REVO אני מעוניין לעשות OC למעבד, כי בקרוב (אחרי שאמכור את ה-GTX 680) אני הולך לקנות GTX 980 מסדרת ה-G1 Gaming של GIGABYTE, ויכול להיות שיהיה לי צוואר בקבוק בכמה משח…
-
- 43 תגובות
- 23k צפיות
- 1 follower
-
-
פורום, וחג שמח לאחר כ4 שנים שיש ברשותי את מחשבי היקר, נראה לי שהגיע הזמן לOC המערכת שלי Q6600 2.4GHZ GIGABYTE GA-P35-D53L GEFORSE NIVIDIA 8800GT 4GB DDR2 את השאר אני חצי כוח זוכר, אם זה רלוונטי תשאלו ואני יבדוק, תמונות: קיים ברשותי מערכת קירור למעבד (כי ידעתי שאני יצטרך OC בעתיד ..) של זלמן... משהו יכול להדריך אותי או לחלופין לייעץ לי אם שווה לי בכלל לעשות OC ? הסיבה המרכזית היא שעד היום הייתי מריץ משחקים בכיף על מינימום-גבוה, ועכשיו כל המשחקים החדשים האלו מקס פיין 3, פר קריי 3 assassins creed 3 פשוט מביישים לי את המערכת, אני מריץ אותם על LOW בלי צללים וAA וכלום.. ועדיין עומד על 40~50 PFS .. קיצר מה עלי לעשות?? בתודה רבה .. ואם עברתי על חוק פורום כז…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה... לוח אם: MSI P6NSLI V2 מעבד: Q6600 זכרונות: 2 קיטים של 2 ג'יגה כ"א של OCZ סה"כ 4 ג'יגה. כ.מ.: Inno3D 8800GT OC עכשיו, זה OC ראשון שלי ואני רוצה להתחיל בקטנה ומשם לעלות.... אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור כיצד להתחיל...
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
הסיפור מתחיל ככה: חיפשתי פתרון יעיל וזול לבעיית ההתחממות של כרטיס המסך שלי. המארז שלי, למרבה האימה, הגיע עם מאוורר 92 מ"מ קטן ומעפן ותו לא. נכון. מארז עם כרטיס מסך בעל קירור פסיבי מגיע עם מאוורר סטוק מייד אין צ'יינה 92 מ"מ. אוי לחרפה. בכל מקרה, ה-92 עבר קדימה, הפך כיוון והתחיל להכניס אוויר, ומאחור נוסף 120 מ"מ שמוציא את האוויר החוצה. ועדיין, כרטיס מסך מתחמם... אני לא מקבל ארטיפקטים או תופעות התחממות, אבל בשלבים הכי קשים של 3dmark06 הוא מגיע ל-85 וזה מדאיג. בכל מקרה, החלטתי להיות חכם: הבאתי עוד 120 מ"מ, ושמתי אותו מקדימה, במקום ה-92, שיכניס אוויר. את ה-92 שמתי בדופן המארז (איפה שהגריל ברוב מארזי הסטוק) - מוציא אוויר. אז כרגע הסירקולציה במחשב שלי נראית כמות בתמונה המצורפת, …
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שאלה קצרה - מותקנים לי במארז שלושה מאווררים גנרים 80מ"מ. המחשב דולק 24 שעות ביממה, אין עליו OC מעבר להעלאת מהירות הFSB בכמה אחוזים והכיסויים שלו פתוחים תמיד (אני מכניס ומוציא הארדיסקים כל הזמן). יצא לי להציץ לתוך המארז לא מזמן ושמתי לב שהמדבקות על המאווררים נהיו קצת רפויות וגם שהמאווררים מכוסים לגמרי באבק שחלק ממנו כבר לא יורד, חוץ מזה אחד מהמאווררים, אחרי שהוצאתי אותו בשביל לנקות אותו התחיל להרעיש יוותר ממקודם (לא פגעתי בו בשום דבר, רק ניקיתי אותו חיצונית). בעיקרון, מה אורך החיים של מאווררים כאלה, וכל כמה זמן כדאי להחליף אותם כדי להמנע ממוות פתאומי של אחד מהם ? (קרה לי בקיץ, אחד המאווררים הפסיק לעבוד ולקח לי די הרבה זמן להבין למה לעזאזל המחשב שלי מתחמם כמו מטורף ומכבה את…
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
טוב אני עשיתי את ההחלטה! החלטתי שבשבוע הבא אני אקנה לי סלרון, אבל אני מתלבט בין ה-1A ל-1.1A, כי עדיף לי להגיע למהירות אפיק יותר גבוהה מאשר למהירות שעון יותר גבוהה, אני כמעט בטוח שהשיא שאפשר להגיע עם הסלרון זה למהירות אפיק של 150, אז אני רוצה לדעת אם אפשר להגיע עם ה-1.1A למהירות אפיק של 150(ביחד עם AX-7,דרך-אגב מישהו יודע אם הוא מתאים ל-FC-PGA2?), כי ראיתי עכשיו פה שאיזה בן-אדם לא הגיע איתו ל-133 אבל נראה לי שהוא סתם דפוק כי כולם אמרו לו שהם הגיעו איתו ל-1400+..... טוב נו אז על מה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אהלן ! טוב נראה לי אני קצת אתנסה ב OC.. עזרה ! אני רוצה לעשות OC למעבד ולכרטיס מסך (ואולי לזכרונות) יש לי תוכנה של הלוח אם כדי לעשות OC למעבד... האם כדאי גם לעלות את המתח או פשוט להתחיל לעלות את המספרים.. ? בכמה לעלות ? ולבדוק 6 שעות ב פריים95 ? לבי זכרונות ת'אמת אין לי מושג בכלל איך עושים... - איך עושים ? ולגבי כרטיס מסך הורדתי את הדרייברים של אומגה.. איך להעלות את הCORE והזיכרון ? שניהם יחד או מה ? תודה רבה, תום.
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איזה קירור עדיף למעבד P4 3GHz Northwood כרגע הוא חם משהו בסביבות ה39 במנוחה ו50 במאמץ קיצוני. תמליצו על קירורים טובים למעבד.
-
- 9 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
הגיע החורך המעבד יורד ב 10 מעלות אז כמינהגי אני עושה OC חמוד על קירור סטוק. הנה תמונה:
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קודם כל תמונות לקצרי הזמן ביננו* כנסו לאלבום הזה: http://photos.walla.co.il/badimoding 1.מאורר קתודה 80 מ"מ של SunBeam(אדום) 2.מאורר קתודה 80 מ"מ של SunBeam(ירוק) 3.גריל בצורת ראש חייזר בצבע כחול (חתוף בלייזר כמובן) פרטים כל המאוררים: New Cold Cathode fan comes completely assembled including both the crystal clear fan and round cold cathode tube. Tired of those Dim LED fans this fan is as bright as any cold cathode light and performs well also. Includes PCI slot mountable switch for cathode light. Dimension: 80x80x25 mm Air Flow: 31.7 CFM Speed: 2700 RPM Noise: 28 dBA (Ultra Quiet) Voltage: 12 VDC Current: 0.13 A ביקורות על המאווררי קתודה: http://www.virtual-hide…
-
- 51 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היום נסעתי לזיגזג לקנות את הטרמלטייק ביג טייפון. הרכבתי, החסרתי פעימה בזמן שהמחשב עולה, בסוף הוא עלה הקירור העצום הזה הוריד לי 15 מעלות מאמץ! ישר שמתי את המחשב על 3.75GHZ המעלות היו איזה 63 מאמץ שזה מעולה (לוח ABIT IC7 שהוא ידוע בזה שהוא מזייף למעלה בטמפרטורה) כמובן יציב כמו בטון, אחריי זה שמתי 260 באס שזה יוצא 3.9GHZ, המעלות במאמץ הגיעו ל65 בערך, עוד פעם, כלום! וקצת לתמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אחרי שראיתי אתמול את של HOLLY הלכתי והזמנתי לעצמי (כן אני מודה,אני קנאי...),בכל מקרה הזמנתי גם את המאוורר של אנרמקס ה-92 מ"מ וה-SP97. יאללה לעבודה. http://www.pbase.com/image/25131653/original
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לא לעבור 1.55 מתח ולא להתעסק עם הCPUNB V כדי לא לפגוע במעבד. תוצאות חשוב לציין שתדר HT גבוה מ2400 בד''כ פוגע בביצועים. בסה''כ תוצאה מכובדת למדי למעבד C2
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי בנמלים קונטנריים של גבינות והם היו מצופים בקלקר שאלתי את אבא שלי למה זה הוא אמר שזה שומר על הקור ולא מקבל את החום מבחוץ עכשיו אם אני יכניס קלקר ליד הדלתות ולמעלה של המארז זה באמת יעבוד?
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-