עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by NISAN,

האנטק שלי (ANTEC SX 1030 B) שרד מודינג קטלני הכולל ערכת חלון מפי סי מודס ו3 חורי איוורור אחד מהם 120 ממ שמוציא אויר למעלה... תמונות וניאון כחול בקרוב!!

• 16 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. Started by Dready,

שלום, יש לי עוד מחשב בבית ורציתי לעשות עליו אוברקלוק, אבל בביוס האפשרות frequency 100/33 אפורה כלומר אי אפשר לשנות אותה מה אני צריך לעשות כדי לאפשר שאני יועל לשנות את ה-freq . מפרט: p4 1.6 asus p4b- fx geforce2 asuspro 256 memory

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by aloneg,

יש לי לפטופ HP ZE2140EA שלוקח זכרונות של PC2700 333MHZ משום מה הוא עובד ב 133MHZ, מכיוון שאין שום אופציית משחק דרך הביוס, איזה אופציה אחרת יש לי על מנת לשנות אותו למהירות גבוה יותר, לפחות ל 166MHZ או אפילו יותר. אני מצרץ צילום מ CPU-Z של שתי החלונות הרלוונטים, אם למישהו יש רעיון... תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by הטכנאי מהדרום,

חייב לדעת איך להאיץ את הביצועים של המעבד אשמח לעזרה מהמבינים...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אז ככה, אני חדש מאד בתחום ה OC, קניתי היום מאיץ 9500 פרו, יד שניה, שעשו לו פלאש לביוס שיהיה 9700 פרו. אבל הכרטיס היה עדיין באותן מהירויות שעון - 276/270, וקיבל תוצאה של 3760 ב 3dMark 2003 שנראית לי די גרועה (מה אתם אומרים?). בקיצור.. החלטתי להקפיץ את המהירות! השתמשתי בתוכנה ATI TOOL שנראתה לי בטוחה מספיק, ועכשיו המהירות הן @ 305/322, השתמשתי בתוכנת Speed Fan והטמפ' הנוכחית היא 42-43 צלסיוס. אני לא יודע אם זה גבוה או נורמלי, תגידו לי אתם. כדאי להגביר עוד את המהירות, ואם כן, אז עד כמה? וכמה אפשר שהטמפ' עוד תעלה בלי שהמחשב יעלה [glow=red,2,300]באש[/glow]?

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  6. הקמתי לי מערכת. לוח אם: MSI Z87 XPOWER מעבד: 4690K i5 קירור: corsair h75i מארז: Antec P280 ספק: corsair HX520W (משומש, הקודם שלי) התחלתי בהאצה בסיסית, שינוי מכפלה הגדלת ומתח VCore. השינויים בוצעו דרך ה MSI Center וכשהתוצאה התייצבה עם שונו בביוס (משום מה התוכנה לא רושמת אותם לשם) התוצאה היציבה שלי ביותר שלי הייתה מכפלה של 42 (4.2 ג'יגה) ומתח VCore של 1.149 וולט (לפי ה MSI Center) או 1.168 וולט (לפי ה CPU-Z) המערכת מריצה IntelBurnTestV2 ב Stress level = maximun בהצלחה עם טמפרטורת ליבות של קצת יותר מ 60 מעלות. ניסיתי לעלות עוד קצת (השאיפה שלי היא לפחות 4.5 יציב בטמפרטורה נורמלית) אבל הגבול שהגעתי אילו הוא כנראה פחות מ 4.4 ג'יגה.השתמשתי במכפלה של 44 (4.4 ג'יגה) ומתח VCore ש…

• 10 תגובות
    • 9.9k צפיות
  7. Started by roeiw,

מישהו שמע על הקובץ שינוי זמן תגובה של ה USB?? http://www.ngohq.com/files.php?go=giveme&dwn_id=11

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by redti,

האם קיים סיכון ? או שזה מקצר את חיי המאורר של הכרטיס מסך אם אני אמהיר אותו מעבר למהירות ה deafult שלו שהיא 25% ולא מספיקה בהחלט..הוא הגיע ל79 בקלות..אני מעוניין לשים את המאורר על 50% יש כל סיכון בזה או באחוז גבוה יותר? מדובר בHD4850 של sapphire , עם מאורר נשלט דרך ה overdrive .

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  9. Started by Xstyle,

טוב אני חדש כאן וחבר שלי אמר לי עים המחשב שלי מגיעה למקסימום חום במעבד מגיע ל 36 כי יש לי 78 מאבררים אז אנייכול לעשות שהמעבד שלי לא יהיה 2.4 עלה 2.6 אז תסבירו לי איך אני עושה את זה ועים לא רשמתי את זה מבקום הנכון אני מיצטער נורה כי אני באמת לא יודע כלום שקשור לזה!

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by Absinther,

שלום לכולם, ברצוני להאיץ את המעבד הE2200 (2.2GHZ). ראיתי באינטרנט הרבה אנשים שהצליחו להגיע עד 3.0GHZ אבל ברצוני לנסות עד 2.8-2.9GHZ בנתיים. אני לגמרי חדש בזה ואחרי שראיתי כל כך הרבה תוכנות ומדריכים לאוברקלוקינג הבנתי שאני צריך להתחיל הכל מ-0....אפשר איזשהו מדריך למתחילים על אוברקלוקינג למעבדים? (בבקשה לא להציע לי פתרונות כמו "זרוק את המעבד הזה לפח ותקנה משהו חדש, כי כמובן המטרה היא להאיץ את הביצועים אבל המטרה העיקרית היא להבין את תהליך ההאצת מעבדים, ונראה לי עדיף להבין את זה על מעבד די מיושן מאשר לקנות מעבד חדש ולשרוף אותו ) מפרט מחשב: מעבד intel dual core e2200 2.2ghz עם קירור (שאותו אני אקנה מחר) Arctic Freezer 7 Pro Rev.2. לוח …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by jambo7,

שאלה כללית לגבי האצת הכרטיס האים ניתן להאיץ רק את הזיכרונות או את הליבה בניפרד או שצריך להאיץ אותם במקביל [ הכוונה האים ניתן להאיץ את הזיכרונות ב 30% ואת הליבה ב 20% ] אני חושב שriva tuner אינה מאפשרת לעשות זאת

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by udist,

יש לי מעבד פרסקוט עם קירור סטוק של אינטל ללא OC, הטמפ' ללא מאמץ 40-44 ועם הרבה מאמץ 52-55, עכשיו אני יודע שאלה טמפ' סבירות בהחלט למעבד הזה אבל הייתי רוצה להוריד אותן קצת מבלי להחליף את המאוורר, אלא רק להעלות את הRPM של המאוורר, שמשום מה גם ללא מאמץ וגם עם מאמץ נשאר קבוע על 2250+- סיבובים... ניסיתי את speedfan, אבל המאוורר כבר על 100% ולא עולה מעליו (וככל שאני מוריד את האחוזים המהירות שלו כן יורדת, אפילו על לעצירה ב0%...) יש תוכנה אחרת או אפילו עם speedfan להעלות את הסיבובים? (ואין לי בעיה עם הרעש, שגם ככה הוא מאוד שקט...)

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by arigo,

רכשתי : מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, לוח אםGigabyte GA-73VM-S2 Nforce630i CHIPSET, קירור Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER בכמה ניתן להאיץ את המערכת?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. ההארדיסק שלי עד כה לא היה עולה למעלה מ34 מעלות עכשיו בימים החמים מאוד, הוא עולה ל39. שמתי עליו מאוורר של מעבד (70ממ) וזה הוריד לו ל33 מעלות ללא מאמץ. יש מאוורר מולו 120ממ שמכניס אוויר למארז. האם הטמפ האלו סבירות או לא.

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  15. קניתי הארדקנו 2 ושמתי חיישן אחד על הכרטיס מסך מאחורה איפה שהליבה שלו! ואת השני אני רוצה לשים שימדוד את המעבד, איפה לשים בדיוק? נ.ב רציתי לראות על כמה הטמפרטורה של הכרטיס מסך הקודם שלי (GEFORCE 2 MX 400) וראיתי שהמעלות הם כאלו: תנוחה:48 מעלות מאמץ:51~ מעלות בחדר היה 29~ זה בסדר? תודה! מתן!

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by Badi_Mami,

התקשרתי לחנות אינטרנט ואמרו לי שהארדקנו לא יכול להיסגר אם הדלת רק אם אני שם אותו למעלה בכלוב כוננים הכי גבוהה י'עני ראשון.ואמרו בשני שלישי רביע חמישי שישי אין בעיה לשים והדלת תסגר. האם הם צודקים או שהם שקרנים? תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by Lol10k,

הבנתי שאני צריך להאריק את עצמי כאשר אני מורח מחשה טרמית ומתעסק עם המעבד אפשר בבקשה הסבר איך לעשות את זה? לגעת במארז?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by PeaS,

בחנות ממנה אני קונה את המחשב בחו"ל ישנן גם נורון ניאון באורך 10 אינץ', הרגילה ב18$ ואחת שמופעלת באמצעות קול ב20$. השאלה היא אם בארץ ניתן להשיג אותן גם, ובאיזה מחיר. ועוד דבר קשור - ישנו גם דבר שנקרא cold cathode, מי עדיף, הניאון או הקתודה? או יותר נכון, מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by Yehazkel,

שלום אני רוצה בבקשה למי שיש מדריך לעשות הארה למארז באמצעות לדים בעברית כי פשוט יש לי לדים אני רוצה לעשות הארה ואין לי מושג פשוט איך. תודה

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by ravid,

אבל את האתר הטוב ביותר ל-oc לפנטיום 4!

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  21. Started by eranmor,

למה אני לא יכול להעלות יותר את הבאס? אם אני מנסה אז אני מקסימום יכול להגיע ל125 אבל לא תמיד וגם אם כן המחשב לא יציב תנו לי עצות בבקשה

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  22. מהירות ליבה 665 ב[ati tool] זכרנות 766 הבעיה היא בליבה הזכרנות עומדים אבל הליבה לא סוחבת יותר מ600

• 10 תגובות
    • 553 צפיות
  23. יש לי קירור גז + קירור של זלמן ה9500 הטוב מבין הסדרה האחרונה. בזמנו עם הקירור הרגיל הוא היה במנוחה ככה 40-45 מעלות. לאחר ההתקנה של זלמן הוא ירד ל19-20 מעלות במנוחה. עם הקירור גז הוא 0 עד -4 מעלות... אפשר לעשות אובקלוק? האם קירור הגז יגרום לאדי מים בתוך המחשב? שחלילה יוכלו לגרום לקצר?

24. הבאתי מיפן את 2 החלקים בעלות כוללת של 2000 שקל.. ;D תמונות : http://planet.nana.co.il/venom21/PICT0003.JPG http://planet.nana.co.il/venom21/PICT0004.JPG ואפילו קצת OC.. http://rotter.name/User_files/nor/422ebb6c72913dad.jpg עוד יש לי קצת בעיות אז בנצ'מארקים אין.. הSPD של הזכרונות הוא 2-2-2-5 משום מה וכל תזמונים אחרים שאני שם במניואל גורמים לצפצופים..

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מה קורה אנשים! כמו שאמרתי הזמנתי את הדותן+המתאם מחנות אחת (החבילה במכס מחכה לאישור) וגם הזמנתי מדנגרדן ספוגים+גריז דיאלקטרי+ פלטייה 50x50mm 170w שהם כבר הגיעו אלי לבית... עכשיו התיכנון למעבד אני מחבר את הקרור גז ולכרטיס מסך אני רוצה לחבר את הtec ל 6800 אולטרה שלי של אלבטרון! עכשיו יש לי כמה בעיות שלצערי שחכתי מהם!!! 1. לפי מה שהבנתי לכול ה6800 אולטרה יש את הבעיה של ה- cold bug הבעיה מתחילה כאשר הטמפרטורה יורדת מתחת ל25 מעלות!! ורציתי לדעת עם מישהו פה מכיר מוד או ביוס או כול דרך אפשרית לבטל את הבעיה הזאת?? 2. הנתונים של הפלטייה הם 170w 12 volt 20amps השאלה היא עם אני יכול בדרך מסוימת לשלוט בכוח של הפלטייה ? הכוונה עם אני יכול לחבר איזה נגד או משהו כזה שיקבל 12 וולט …

• 12 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.