עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Guy950,

ראיתי שיש צגים ששמים על המחשב וזה מראה לך מה הטמפרטורה במחשב וכמה הCPU. איפה אפשר למצוא צגים כאלה בישראל?

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  2. Started by 4xtos,

תדרים מקוריים: CORE CLOCK-732 SHADER CLOCK-1464 MEMORYCLOACK-1900 תדרים כרגע(העלתי ב10-15 כל פעם וביצעתי בדיקת מאמץ לזה הגעתי כרגע): CORE CLOCK 788 SHADER CLOCK 1576 MEM CLOCK 1956 מעלות(קומבוסטר 16 דקות מסך מלא רזולוציה 900*1440) VALUE 62 MAX 66

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  3. Started by leon2810,

הייתי רוצה לעשות OC למעבד ישן פנטיום 4 יש אפשרות שלא יקרה לו נזק?האם אני צריך להוסיף קירור?עד כמה HZ אני יכול להגיע?(כרגע 2.8 גיגה-הארץ)

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  4. כי שמתי לב שכן. אם אני רוצה לשחק למשל על ההגדרות החדשות עם ה-OC שעשיתי אני צריך קודם לפתוח את התוכנה ולטעון את הפרופייל החדש ?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  5. Started by Schaap,

באופן כללי לגבי המותג, ובאופן ספייציפי הדגם הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5014 תודה

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by yotamoo,

טוב כפי שאולי כבר הבנתם יש לי לוח אפוקס +4G4A עם פנטיום 1.8 נורת'ווד כמובן. לצערי, הכי הרבה שהצלחתי להגיע (עם זכרונות קרוסאיר 3000) היה 125 fsb, כאשר האיי ג'י פי והפי סי איי היו נעולים על המהירות הרגילה שלהם, הוולטז'ים היו על המקסימום והראטיו היה 3:4. מישהו יודע מה הבעיה לעזאזל??? לא יכול להיות שזה המקסימום שאני יכול להגיע איתו. המעבד היה על 55 מעלות אז אני לא רואה מה הבעיה..

• 61 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. Started by MAOR,

סידרתי את המאווררים ככה ... 1 80 מ"מ מתחת ל - CPU 1 96מ"מ למטה (מעלה את האוויר החם למעלה) 1 80 מ"מ על המארז והוא יושב מול הלוח ככה שהוא מקרר אותו (כמובן שיש את המאוורר של ה - CUP ועד את המאוורר הקטן שיושב על המעבד) ובקשר למודינג ... צבעתי את כל המארז בשחור (חוץ מהפנל שהוא בסגול מגניב) יש לי צבע כתום זוהר !!! (הוא ממש זוהר !) והורדתי שבלונה של כדור אש וצבעתי את הכדור בכתום ... ובמרכז הכדור יש חור בו יושב המאוורר ! מחר אני יביא תמונות כי זה הכל בשלבי התייבשות ..... לקח לי משהו כמו 5 שעות על העבודה ... צבעתי שתי שכבות ... עד שעשיתי את החור ... אבל לבסוף זה יצא תותח !!!!!!!

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  8. Started by Y-T-M,

יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 7600 gt של גיגה בייט הוא עם קירור פסיבי עכשיו רציתי לשאול אם מישהו יודע או עשה לכרטיס מסך כזה אובר קלוק אם יש שיפור משמעותי? עוד שאלה זה בקשר למדריך באתר של האוברקלוק לכרטיס מסך ראיתי שבתמונות שמי שעשה זה לכרטיס הזה הם פה בפורום יכולים להגיב להגיד תוצאות? שאלה אחרונה זה על הלופים של ה3dmark 2006 שמתכוונים ללופים ,לופ זה סרט אחד שעובר כזה ? כי יש פעם שהם נלחמים פעם בים פעם בשלג השאלה שלי זה אם לופ זה נגיד רק שהם בים או לופ זה לראות את כל הקטעים שהם בים בשלג ובית חרושת ההוא תודה מראש!

9. Started by mor873,

שלום במסגרת ריכשת מחשב בשלבים , אני רוצה לירכוש קירור למעבד , שיתאים למעבדים שאומרים לצאת בפברואר מרובעי הליבה של אינטל . האם אלו יתאמו ומה הכי טוב מהם , לא מתכנן OC אבל הבית של ממש חם בקיץ, ואני מעדיף שיהיה שקט , אם יש צורך במאוורר בנוסף נא לציין סוג. 1.Thermalright Ultra 120 Xtreme 2.Sunbeam Tuniq Tower 120mm 3.Thermaltake V1 CL-P0401 תודה למגבים .

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  10. שלום החלטתי לעשותOC לכרטיס מסך שלי: 6800gs רציתי לשאול עד איזה מעלות הוא יכול להגיע? במקסימום שלו ועוד שאלה, האם התדר של הזכרונות גם חשוב? והאם הם מעלים את הטמפרטורה או שעדיף לעלות רק את מהירות הליבה? תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by 1stcowgirl,

יש לי בקר מאוררים : Scythe Kaze Master Pro http://www.scythe-eu.com/en/products/pc-accessory/kaze-master-pro-525.html כתוב שיש לו שליטה של 5V עד ל 12V. אם המאורר נותן 1300RPM כשהוא ב 5V, האם ניתן להוציא ממנו יותר סיבובים אם נעלה את המתח?... (נגיד ל 8V?) . עריכה: עדכון: כשאני מסובבת את כפתור השליטה עד הסוף... כל מאורר מסתובב אך-ורק במהירות שהייתה מצויינת במפרט שלו! אי אפשר להוציא יותר סיבובים! כנראה אצטרך לרכוש אחד עם יותר סל"ד שאלה: משהו מכיר את ה KAZE MASTERPRO? האם יש אופציה ל אוטומטי? שיזהה לבד מתי להעלות ולהוריד מהירות (על איז טמפ לשמור?)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by NaNdoS,

אני חייב לקנות case fun דחוף לפני שהמחשב שלי עולה באש... אין לי נסיון קודם עם קירור מארז ואין לי מושג מה לקנות ראיתי באחד החנויות Antec 80mm LED Fan ממש מגניב עם צבעים ובלאגנים, האם כדאי לקנות אותו? הוא שווה משהו? ואם אני קונה אותו אז אני צריך לקנות גריל בניפרד או שלא צריך? איזה מאוורר כדאי לקנות בכלל? איזה גודל? מחכה לתשובות מהר, תודה.

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  13. Started by david86,

המחשב שלי עוש ריסטארט לפעמים ורושם cpu fan error מה זה אומר ? מה עלי עשות ?

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by _YAIR_,

שלום לכולם, אני מחפש קירור טוב לכרטיס מסך- "GIGABYTE GF 8800GT 512MB GDDR3" אני רוצה קירור עם 2 מאווררים חזק ושקט, על מה אתה ממליצים לי? תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  15. אהלן ! אני רוצה לבצע הזמנה מ FrozenCPU השבוע זו ההזמנה: איך שלא ניסיתי לפצל את המשלוחים לא הצלחתי להוזיל את העלויות של המשלוח וגם פיצול לשני משלוחים זולים (שיעברו במכס) ומשלוח אחד יותר גדול (של ה KIT) עדיין יצא לי סכום כללי יותר יקר מאשר לעשות משלוח אחד להכל ולשלם עליו מכס. אני יודע שיש להם את האפשרות לשלוח כ GIFT ובכך להמנע מלשלם מכס. יש למישהו נסיון עם זה? זה מצליח? תודה !

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by JonyPony,

טוב, אז לקראת החומרה החדשה שהולכת להכנס למארז החלטתי שהגיע הזמן להחליף לו את מנועי הסילון שלו (נשבר לי מהרעש). אני מחפש מאווררי 80ס"מ שקטים! הCMF לא כל-כך חשוב, חשוב לי השקט! עדיף עם חיבורים ללוח-אם ואולי גם פאנל שליטה... תודה מראש! ;D

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  17. Started by Aviv Shemesh,

שלום , ברשותי כרטיס Sapphire Amd Radeon 6950 hd 2gb בגרסא הזאת . http://www.newsbyme.info/review-sapphire-radeon-hd-6950-dirt-3-edition/ רציתי לדעת בבקשה בקשר לOverdrive שנמצא בהגדרות של הכרטיס מסך , עד כמה המאוורר הנוסף בגרסא הזאת משמעותי לOC . עד כמה Overdrive שהוא די מוגבל פה הבנתי, ישפר את הביצועים בGaming ואם זה וכדאי לעשות את זה מבחינת סיכון-תמורה דרך דריבר הכרטיס . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני מתלבט אם לקנות את ה A64 3500 עם ליבה WINCHESTER או 3200 עם ליבה WINCHESTER אני מתכוון לקנות את הגוף קירור XP-120 עם מאוורר של אנרמקס (רוב הסיכויי) ככה שאני מתכוון לעשות OC. ולוח אם של GIGABYTE 8KNS ULTRA 939. שאלותבבקשה תענו בסדר הנשאל) 1. מבחינת OC איזה מעבד כדי יותר? 2. איזה הבדל בין הליבות חוץ מהעובדה שהWINCHESTER מתחממת פחות? האם הצריכת חשמל הוקטנה? 3. המכפלה במעבדים הנ"ל היא נעולה או לא? בבקשה תענו בהקדם האפשרי אני צריך לתת תשובה לחנות. תודה.

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  19. Started by xena,

האם הטמפרטורות הנראות בתמונות המצורפות תקינות? האם יש מקום לשיפור? אם כן, אשמח לדעת כיצד.

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  20. Started by משיקומי,

כשאני מפעיל את הati tool בשביל לבדוק ארטיפקטים אז זה משנה אם רואים אותו במסך או שהוא ממוזער או מאחורי חלונות אחרים??

21. Started by xytkhi,

תוכנת הבדיקה היא OCCT מפעיל אותה על MIX תוך 2 דקות בערך המעבד מגיע לטמפ. 65 מעלות והתוכנה מפסיקה למעבד יש קירור סטוק בלבד. מהי הטמפ. הסבירה למצב מנוחה של המעבד - ומאמץ בינוני ..? איך ניתן לקרר אותו יותר טוב ללא קניית גוף קירור חדש? מעבד E8400 לוח אם P5Q PRO * לא התקנתי את כל הדרייברים בלוח האם.. האם זה קשור להתחממותו של המעבד? תודה

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by Lethal_Acid,

שלום לכולם. בעבר הרצתי את המחשב שלי בO.C ל GHZ 2.7. אולם התקלקלו לי המאווררים וביטלתי את הO.C. לפני מס' ימים סידרתי מחדש את הקירור במארז ועכשיו טמפ' לוח אם עומדת על 35 מעלות ושל המעבד על 25, ללא O.C. ברצוני להתחיל שוב בO.C למעבד ולזכרונות. מה הטמפ'עבודה נוראמילת בO.C למעבד וללוח אם? בעבר השתמשתי בתוכנה לבדיקת עומס המחשב אבל שכחתי את שמה. אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על תוכנת בדיקת יציבות למחשב. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  23. Started by almightydani,

שלום שמתי לב למשהו מאוד מוזר...רציתי לעשות OC וסתם בדקתי מעלות במאמץ עם OCCT והמעבד מגיע רק ל 2333.4Mhz... למה הוא חוסך ב 167Mhz? הינה תמונה: http://imageshack.us/photo/my-images/851/wierd.jpg/ מה זה החרא הזה? ושמתי לב שיש לי גם תוכנה בשם easysaver שזה אולי חוסך במתח\חשמל (אבל התוכנה על OFF) זה יכול להיות קשור לזה? יש לי לוח אם של gigabyte אם זה עוזר בכל מקרה זה נורמאלי? כי אני רוצה שהמעבד שלי יינצל את ה stock שלו ולא יהיה על underclock... ואם זאת בעיה וזה נכון מה שאני אומר איך אני משנה את זה לנורמאלי? (לא נגעתי בחיים במכפלות או משהו כזה) יש לי דרך אגב 3g ddr2 800mhz תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  24. המטרה לראות בצורה מהירה תוך כדי המשחק (במקום לכבות את המשחק ולהכנס מחדש) אם וכמה יש שינוי על ה FPS כתוצאה משינוי OC השאלה כמו בכתורת ובהרחבה האם אפשרי לשנות פרופילים שמורים של OC שהגדרתי דרך MSI Afterburner תוך כדי שהמשחק דולק/עובד ?

25. Started by Y.k,

שלום רציתי לדעת האם יש אופציה לעשות OC לזיכרונות עצמם ע"י העלת מתח שינוי תזמונים וכולי .. אני כמעט בטוח שכן פשוט קראתי כמה דברים שבלבלו אותי .. אמרו לי שעדיף לי לקחת על ההתחלה זיכרונות 500 MHZ ולעשות OC ככה שהלוח יתמוך בהם .. אבל אני לא יכול פשוט לקנות זכרונות 400 ואז לעשות להם OC שיגיעו ל 500 ?

• 11 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים