אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אהלן. כמו שכולנו יודעים, הצוואר בקבוק הכי גדול (כמעט) במחשב הוא הדיסקים. ...אז יש לי במחשב אופציה לעשות אובר-וולטז' ל SATA. יעזור במשהו? ועוד שאלה על הדרך: כמו שאני מכבה את ה EIST וה C1E, יש לי גם אופציה לכבות את No-Execute Memory Protect ואת CPU thermal Monitor. מה הם אומרים, והאם צריך לכבות? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, צריך היום לאסוף את לוח האם והמעבד (12400F) ולא חשבתי על עניין הקירור לפני כן. לא הצלחתי למצוא מידע באתר של היצרן לגבי רכישת מתאמים וגם לא בגוגל ספציפית לגבי הקירור הנ"ל. האם ערכה של חברה אחרת (ראיתי שיש של ARCTIC למשל בKSP) יתאים גם לקירור הזה? אם לא, איזה מתאמים כן יש לרכישה שתתאים (אין לי בעיה להזמין מחו"ל)? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום היתי רוצה לדעת האם המחשב שלי יעמוד ב O\C אם קירור מתאים אם כן היתי רוצה לדעת על איזה חלקים לשים את הקירור. תיסתקלו במפרט לפרטים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
נשבר לי צלע של מאוורר של כרטיס מסך איך כותבים בגוגל: "רק מאווררים" באנגלית כדי להכנס לאתר הנכון? חיפשתי בksp ואייבורי ולא מצאתי.
-
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
-
נתחיל בזה , יש לי e4600+abit ip35-e ו6 ג'יגה זכרון 800MHZ העליתי את הבאס ל273 ומכפלה 11 שזה אומר 3.03GHZ (הזכרונות על 820MHZ..אובר קטן) הבעיה היא שיש לי קריסת זכרונות(מסך כחול) כל פעם לא הצלחתי לייצב רציתי אולי לבוא הנה שמביני עינין יתנו לי עצות מה לשנות כדי שלא יהיו קריסות, הינה המתחים: מעבד: 1.365 זכרונות: 2.20 VTT: 1.2375 גשר צפוני : 1.410 תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה ראיתי של לזלמן מארז של שהוא רק קירור פסיבי כלומר גם למעבד כרטיס מ. דיסק קשיח וכו' ורציתי לדעת העם זה באמת עוזר הקירור או שעם אני יסים שם פרסקוט כל המארז לא שימושי תודה
-
- 8 תגובות
- 518 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג למעבד שבכותרת ל3.20 ומה שמוזר זה שהטמפרטורה נשארה כפי שהיתה לפני זה 40-41 מעלות והבנתי שהטמפרטורה צריכה לעלות בצורה ניכרת זה בסדר או שהאוברקלוקינג לא הצליח?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הייתי שמח לשמוע מה דעתכם על מאווררים של חברת PAPST בבקשה רק למי שיש ניסיון איתם
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים, אני בא אליכם עם קובץ שאלות... במהלך החופש אני מתכנן לעשות למארז המכוער שלי, מוד מגניב מקרטון ( דלת מקרטון, עם שקופת שמודפס עליה ה סמל של GeForceFX ) אני מעוניין, שהשקופית תואר מבפנים, ואני לא מבין כלום, אבל ממש כלום בדברים האלו, אז משהו מוכן להסביר לי מזה קדות/לדים/לדים לייזר, כל הדברים הללו . כמובן, כמה אמור לעלות מוצר הארת המארז בצבע הלבן, ואיפה אפשר להשיגו . ואיך אפשר להתקין אותם? ( אם זה מסובך, אז אני אוותר ) : תודה! :
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
איך הנתונים האלה שקיבלתי בMBM5? המערכת היא: P4 1.5 GHZ לוח MSI 850 128 RDRAM דיסק 40 GB צורב DVD פלופי
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אני כרגע בהתלבטות של איזה חלקים לבחור למחשב חדש. מה צריך בשביל להביא פנטיום 4 במהירות 2400 למהירות של 2800 עם לוח של אפוקס (אחד מהחדשים, PE). איזה קירור צריך? מספיק הקירור המקורי של אינטל?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אז ילאה קצת מפרט על מה שקניתי (משהו סוףףףףף תמונות יגיעו בקרובבב) ספק של אנטק 550 http://www.pandas.co.il/product_info.php? cPath=609_281_98&products_id=4057 גיפורס 6800 אולטרה של msi http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_128&products_id=6905 זיכרנות לא מהעולם הזה של קרוסייר פי סי 4400 עובדים ב275 כול אחד בתיזמונים של 2.5 4 4 8 ב 2.8 וולט סוף הדרךךךך וכמובן שעשיתי אובר קלוק מטורף (הסברים בהמשךך\) וכמובן לכרטיס מסך טוב צריך קרור מטורף אז בלוק קרור מיים של דנג'רדן ובנוסף מערכת קרור מיים של זלמן http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1054&products_id=5693 לוח אם של אסוס p4c 800 e deloxe והכי חשוב מערכת קרור גזזזזזזזז מ…
-
- 117 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
אני לא צריך משהו עצבני במיוחד משהו רגיל שיוריד את הטמפ ושאני יוכל לעשות אובר קלוקנק קטן אם אני ארצה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם ראיתי במומלצים פה את sunbeam tuniq tower למעבדי C2D, קראתי שהביג טיפון עלול לעקם את הלוח אם כי אין לו חיזוק אחורי ללוח האם לsunbeam יש חיזוק כזה? המארז שאני עומד לקנות הוא ANTEC P150, הקירור יכנס ללוח בלי בעיות? ואיזה משחה טרמית מומלצת? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I have recently bought a P4 2.4B and i am running it on a Gigabyte GA-8PE667 Ultra 2 board with Corsair 512 mb PC3200C2 memory. When i try to overclock the furthest i get is 2.86 ghz so far (158 FSB) with DDR doing 395 (2.5x158) mhz, PCI bus locked to 33 and AGP bus locked to 66 the CPU is also over volted to 1.575. This configuration is stable through 5 hours of 100 % load via cpu stability tester and 10 3dmark loops (i stopped the test after 10 loops), the 3d card currently installed is an Asus GF2 GTS 32mb since my MSI Ti4600 is temporarily dead. There is a Vibra 128 and a Genius Realtek chip based 10/100 mbit lan card install on the PCI aswell. I was wondering if …
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות קירור למעבד שלי, המחיר שאני מוכן להשקיע זה 150 ש"ח , תנו הצעות בבקשה :ס הקירור רצוי שיהיה בשביל אוברקלוק.
-
- 10 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מעבד P4 1700 עשיתי אובר קלוק ל 2091 והיום העלתי את האובר קלוק ל 2400 וזה על 30 מעלות במצב מנוחה זה מצוין רק שיש לי קירור טוב אבל הוא מרעיש מוות (מאורר דלתא) אני חייב שתמצאו לי מאורר מצוין בערך 5600 RPM מצאתי כזה אבל הוא לAMD ויש לי INTEL אני חייב שתימצאו לי כזה לאינטל
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הcrystal orb שלי ועשיתי oc עצבני geforce 2 mx 400 מהירות ליבה מ 175 ל 230 מהירות זיכרון מ 166 ל 200 אני רציתי לדעת איך אפשר לעשות שזה יהיה תמיד גם אחרי שאני מפרמט כי את את זה עשיתי דרך הדרייברים החדשים 42.68
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ערב טוב. ביצעתי אובר קלוק למעבד שלי E6750 הגעתי איתו ל-3.38 מבלי לעלות לו מחת פרט לכך שהעלתי מתח מראש רק לזכרונות +0.3 שבסוף זה יוצא 2.1 מאחר שבמקור הלוח נותן 1.8. הלוח אם שלי הוא GA-P35-DS3L הזכרונות הם OCZ 1X2G 1066MHZ גרסת Reaper HPC ה-SPD אצלי עומד על 2.00 אחרי שהעלתי את ה-FSB ל-443 בתוכנה OCCT, הוא קרס וכתב לי קוד 4 אלה התמונות מהתוכנה: . . . . . מה הלאה? מה אני אמור עכשיו לשנות בביוס כדי להמשיך? אני לא רוצה להמשיך לבד בלי עזרתכם שאני לא אעשה איזשהי טעות. תודה רבה לכם.
-
- 43 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1581 לא יותר משתלם לקנות אותו + 2מאוור מה bt זה יותר זול והוא מציג ביצועים יותר טובים
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 80ממ בדלת המארז. יש לי 120ממ מקדימה למטה(לא חובה להחליף אותו כי הוא לא עושה הרבה רעש - גם לא הרבה רוח למען האמת...) ו90 מאחורה שמוציא אויר. איזה אתם ממליציפ מבחינת CFM טוב וגם מבחינת DB. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם הגוף קירור Thermalright XP-90 יתאים ללוח-אם Gigabyte GA-K8NS Ultra-939..? ואפשר בבקשה המלצה למאוור (92mm) לגוף קירור הנ"ל? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש לי מעבד פרסקוט 2.8 עם מאוורר מקורי של אינטל ושתי מאווררים 80 מ"מ במארז והמעבד שלי מגיע ליותר מ70 מעלות בעומס ובנוסף המחשב שלי קורס (מסך כחול) כל 30 דקות. איך לפתור את הבעיות?
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-